Ono sto cu napisati u ovom postu rezultat je samo mog razmisljanja/viđenja, nekom se mozda to nece svidjeti, nekom hoce bitno je da to pisem dobroj namjeri

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Svi smo mi za pocetak clanovi moto foruma motori.hr koji ima svoju forumu, ovake i onakve clanove..neki nas uveseljavaju svojim "budalstinama", forama, posalicama, neki nam pomazu sa tehnickim stvarima, neki putuju, neki se samo druze...
Ovaj forum je jedan od najvecih moto foruma u Hr. po mojem misljenju zato sto:
u svim temama koje sam nabrojao pa i onim tehnickim vlada opusteno druzenje...bacite oko na glavni tehnicki podforum i vidjet cete teme o raznim motorima u kojima se druze ljudi sa istim prometalom..te teme nisu bez offa i dapace zbog toga su i tolko posjecene, ali u svakoj od tih tema mozete saznati sve tehnicke karatkeriste, probleme i sve ostale korisne stvari o tom motoru..tako da uz to sto cete se dobro zabaviti i nauctiti neke stvari..
Po meni takva forma moderiranja puno utjece na ovliku brojnost clanova i sudionika foruma..
Na kraju krajeva kad malo bolje razmislite ovaj cijeli forum je velika birtija na kojem se moze stosta nauciti, saznati i uvijek na kraju svega naci pomoc koja vam treba u tom trenutku. To je ono sto ljude privlaci, zezancija u kojoj se ipak pokupi i nesto korisno. Ljudi su malo prekipjeli, pogledajte samo jedne vecernje vijesti i sve vam je jasno,..ovo je ventil i nek bude zauvijek tako.
Zasto sam ovo napisao?
Posto je podforum skuteri dugo djelovao bez kontrole, dolaskom moderatora pocelo se sve mijenjati, naravno ALI ne sve bas u dobrom smijeru. Vidjelo se na vama da je vasa zelja ogromna, ali u toj svojoj velikoj zelji napravljene su neke greske na koje smo upozoravali od samog poceka. Nemoze se sve promijeniti preko noci, to se radi postepeno i polako. Ali zelja je bila ocito prejaka ...
Uveo se rezim ko u zatvoru stvarno ste pretjerali, sve sterilo, post moram biti tocno u skladu sa naslovom...WTF...nema nigdje nikog, ..podforum zjapi prazan, tu i tamo dođe neki novi clan, moderatori se dopisuju vecinom međusobno,..vidi se da nekaj nije uredu..
Biker4life posto ti gotovo svakodnevno koristis izraze kao sto su kontruktivno, kvaliteno, nauciti itd. moram se malo toga dotaknut, al opcenito...
Nemoze sve u zivotu biti konstruktivno, poucno i netreba biti. Dapace, zato i je ovaj svijet tako zanimljiv, zato sto su ljudi razliciti.
Kada bi svi razmisljali konstruktivno, pametno sa odgovornoscu mislim da motora, pa tako i ovog foruma nebi bilo, jer motori bi jednostano za nas odgovorni mozak bili preopasni..
Tako da teme nemoraju bit tolko sterilne, moraju bit razonoda uz koju cemo nesto i naucit..tako ce se privuc i onaj određeni postotak ljudi koji ce reci nesto pametno da ne velim konstruktivno...
Previse se brines oko tih stvari, mlad si uzivaj, putem kroz zivot ces ucit to ti je neminovno, nemoze sve odmahi i sad..mislim da imas dobrog potencijala, ali se moras opustit, uzivaj covjece, nemoj da ti ovo postane napor..zaj... konstruktivno uvijek ce se nac toga.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Moderiranje...pustite ljudima da disu..ja sam prvi da su tehnicke teme ciste, ALI i ne sterilo ciste!!
Teme koje vas muce npr. T max-GP800 ce uvijek bit zive i sa offom, bitno je da nema vrijeđanja, ostalo je tak nebitno..nek pisu..nek se busaju ovaj brzi, onaj bolji u zavoju, nek se cimaju, podbadaju jedni druge, to je normalo, ali opet ponavljam sve to da, vrijeđanje ne..
Treba znat prepoznat i pravilno reagirat,..npr.
Tema gp800 ljudi ga pocnu uspoređivat sa t-maxom moderatori uskacu i otvaraju novu temu t-max vs. gp i nek trkeljaju kolko zele, samo bez vrijeđanja..(navodim samo kao primjer).
Isto tako podforum Putovanja i druzenja... pa tamo mora bit offa oces neces i glupo je da nebude..itd. itd.
Netreba se tolko forsirat na bez offnom stanju.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ovo mora bit zabava i vama i nama, sjetite se da ste do nedavno bili "obicni" clanovi budite takvi i dalje, ne moderatori i biti ce vam lakse

Pustite vi kaj ce neko ko ne zalazi u ovaj dio mislit o vama, kad pocnete dobivat lovu za ovo, e onda se stvari postavljau drugacije, do tada trosite svoje slobodno vrijeme na uzivanciju i ne opterecujte se s glupostima

p.s.ovo je samo moje misljenje, nista drugo..pozzzz