Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 10 11 [12] 13 14 15   Dolje

Autor Tema: I da sad čujem mišljenja...  (Posjeta: 15954 )

liberty

• Spol: Muški
  • Vozi: vozio 2 sada 4 kotača
Odg: I da sad čujem mišljenja...
« Odgovori #275 : 10. Lipanj 2010, 09:59:27 »

Sve mi se čini da vise neće biti zajedničkih vožnji bikera libertya i malage

ne vjerujem da su se naši odnoosi pogoršali
barem ne s moje strane
čuj, ja sam iznio svoju kritiku na najsuptilniji mogući način
i ona je bila vezana uz moderiranje i ništa drugo

s druge strane, moraš znati da se s Bikerom vidim bar 2x tjedno, da se bar 2-3x mjesečno vozimo zajedno, a da nam je Malaga dalje i da su se zajedničke vožnje i inaće prorijedile
no ipak smo se uspjeli sresti 2x ove godine

mislim da te priče: ljudi odlaze, prije je bilo bolje i nemaju neku težinu
kad je u 9. mj. trebalo oformiti ovaj podforum i ganjati se s par likova zbog stalnog offanja - nije bilo lako

kad sam 2007. došao na forum - ovaj podforum je bio mnogo lošije posječen, s mnogo manje članova, i na njemu se ništa nije događalo

sad nas srećom ima više, podforum je aktivniji, bolje je koncipiran, ali se i off malo više prati
no, kažem, to je nužno obzirom na povečani broj članova

dakle, nije sve tako crno kao što neki pišu

kad tad morate u svojem razmišljanju krenuti dalje, poći od sebe i nastaviti dalje pozitivno
forum nije kraj svijeta, često nema veze s stvarnošću i ne zahtijeva toliko naprezanje moždanih vijuga
život je lijep :palacgore:

Mandrake

• Vozi: plavu
« Odgovori #276 : 10. Lipanj 2010, 10:13:29 »

mislim da je bespotrebno uspoređivati kako je prije bilo a kako je sad...ima i jedno i drugo razdoblje ovog pdf-a svojih dobrih i loših trenutaka...
treba probati razdvojiti te stvari i uzeti (poučeni iskustvom) one pozitivne stvari iz oba razdoblja....
činjenica je da je onakav pdf bio slobodniji i da su ljudi više pisali i izražavali svoje mišljenje, ali isto tako je i dosta nereda vladalo u tom podforumu...
s druge strane kad su došli moderatori, uredili su poprilično pdf, i bio je pregledniji, ali sve i svašta se zabranjivalo i brisalo...
činjenica je da ovom podforumu, trebaju moderatori, koji će održavati red, ali sa jednom dozom fleksibilnosti, i koji neće odmah skakati iz paštete sa upozorenjima "to je zabranjeno", te brisati postove i provoditi vlastitu politiku i nametati vlastito mišljenje, već će konstruktivno razlučivati što je off a što je tema, jer je i šala, a i poneka nevezana stvar u temi, nekad dobra za samu temu...
ponavljam...ovom podforumu netrebaju policajci već moderatori...
isto tako bih se osvrnuo na članove foruma koji, koliko mi se čini, imaju za cilj isključivo vrijeđanje i ponižavanje drugih članova foruma...
takvima mislim da bi trebali razmisliti o svojim postupcima jer na taj način ne doprinose, atmosferi na ovom pdf-u i stvaraju negativno ozračje, koje se manifestira tako da članovi, da nebi bili popljuvani od strane takvih, ne pišu na forumu, jer je jednostavnije, ne boriti se sa vjetrenjačama nego pokušavati nešto napraviti...ako želite svoju "kulturu" širiti, probajte to raditi na nekom drugom forumu, i ostavite ovaj, da ljudi i istinski zaljubljenici u motore i skutere mogu imati mjesto na kojem će moći izreći i vlastito mišljenje, a da nebudu popljuvani od strane "kulturnih"...
zaključak je...svi bi se mi trebali malo ohladiti i pokušati napraviti forum kakav zaslužujemo...za sve nas...
toliko od mene....
Evidentirano
hebeš ovog pinkya..uzmite si ga nazad...
Ne ljuti se na sebe od ranog jutra...spavaj do podne!!!!!

Mandrake

« Odgovori #277 : 10. Lipanj 2010, 10:21:42 »

jos jedna stvar...
vidim da se dannyghost trudi okrenuti raspravu na pozitivniju stranu...
mislim da bi trebali riješiti neke stvari prije toga, i to po kratkom postupku, donijeti neka nova pravila ponašanja (pritom mislim i na moderatore)..
eventualno postaviti još kojeg moderatora (jer samo vas dva nećete moći to napraviti), pa onda krenuti dalje u veselom i revijalnom tonu...
Evidentirano

Mandrake

« Odgovori #278 : 10. Lipanj 2010, 10:43:17 »

ma pinky...krivo si me razumio...još se ne šalju zamolbe za moderatora...pričekaj da raspišu natječaj... :mrgreen:

šala... :palacgore:
Evidentirano

full88

• Vozi: po ledu
« Odgovori #279 : 10. Lipanj 2010, 10:53:48 »

Ono sto cu napisati u ovom postu rezultat je samo mog razmisljanja/viđenja, nekom se mozda to nece svidjeti, nekom hoce bitno je da to pisem dobroj namjeri ;)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Svi smo mi za pocetak clanovi moto foruma motori.hr koji ima svoju forumu, ovake i onakve clanove..neki nas uveseljavaju svojim "budalstinama", forama, posalicama, neki nam pomazu sa tehnickim stvarima, neki putuju, neki se samo druze...

Ovaj forum je jedan od najvecih moto foruma u Hr. po mojem misljenju zato sto:

u svim temama koje sam nabrojao pa i onim tehnickim vlada opusteno druzenje...bacite oko na glavni tehnicki podforum i vidjet cete teme o raznim motorima u kojima se druze ljudi sa istim prometalom..te teme nisu bez offa i dapace zbog toga su i tolko posjecene, ali u svakoj od tih tema mozete saznati sve tehnicke karatkeriste, probleme i sve ostale korisne stvari o tom motoru..tako da uz to sto cete se dobro zabaviti i nauctiti neke stvari..
Po meni takva forma moderiranja puno utjece na ovliku brojnost clanova i sudionika foruma..

Na kraju krajeva kad malo bolje razmislite ovaj cijeli forum je velika birtija na kojem se moze stosta nauciti, saznati i uvijek na kraju svega naci pomoc koja vam treba u tom trenutku. To je ono sto ljude privlaci, zezancija u kojoj se ipak pokupi i nesto korisno. Ljudi su malo prekipjeli, pogledajte samo jedne vecernje vijesti i sve vam je jasno,..ovo je ventil i nek bude zauvijek tako.

Zasto sam ovo napisao?

Posto je podforum skuteri dugo djelovao bez kontrole, dolaskom moderatora pocelo se sve mijenjati, naravno ALI ne sve  bas u dobrom smijeru. Vidjelo se na vama da je vasa zelja ogromna, ali u toj svojoj velikoj zelji napravljene su neke greske na koje smo upozoravali od samog poceka. Nemoze se sve promijeniti preko noci, to se radi postepeno i polako. Ali zelja je bila ocito prejaka ...

Uveo se rezim ko u zatvoru stvarno ste pretjerali, sve sterilo, post moram biti tocno u skladu sa naslovom...WTF...nema nigdje nikog, ..podforum zjapi prazan, tu i tamo dođe neki novi clan, moderatori se dopisuju vecinom međusobno,..vidi se da nekaj nije uredu..

Biker4life posto ti gotovo svakodnevno koristis izraze kao sto su kontruktivno, kvaliteno, nauciti itd. moram se malo toga dotaknut, al opcenito...

Nemoze sve u zivotu biti konstruktivno, poucno i netreba biti. Dapace, zato i je ovaj svijet tako zanimljiv, zato sto su ljudi razliciti.
Kada bi svi razmisljali konstruktivno, pametno sa odgovornoscu mislim da motora, pa tako i ovog foruma nebi bilo, jer motori bi jednostano za nas odgovorni mozak bili preopasni..

Tako da teme nemoraju bit tolko sterilne, moraju bit razonoda uz koju cemo nesto i naucit..tako ce se privuc i onaj određeni postotak ljudi koji ce reci nesto pametno da ne velim konstruktivno...

Previse se brines oko tih stvari, mlad si uzivaj, putem kroz zivot ces ucit to ti je neminovno, nemoze sve odmahi i sad..mislim da imas dobrog potencijala, ali se moras opustit, uzivaj covjece, nemoj da ti ovo postane napor..zaj... konstruktivno uvijek ce se nac toga.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Moderiranje...pustite ljudima da disu..ja sam prvi da su tehnicke teme ciste, ALI i ne sterilo ciste!!

Teme koje vas muce npr. T max-GP800 ce uvijek bit zive i sa offom, bitno je da nema vrijeđanja, ostalo je tak nebitno..nek pisu..nek se busaju ovaj brzi, onaj bolji u zavoju, nek se cimaju, podbadaju jedni druge, to je normalo, ali opet ponavljam sve to da, vrijeđanje ne..
Treba znat prepoznat i pravilno reagirat,..npr.

Tema gp800 ljudi ga pocnu uspoređivat sa t-maxom moderatori uskacu i otvaraju novu temu t-max vs. gp i nek trkeljaju kolko zele, samo bez vrijeđanja..(navodim samo kao primjer).

Isto tako podforum Putovanja i druzenja... pa tamo mora bit offa oces neces i glupo je da nebude..itd. itd.
Netreba se tolko forsirat na bez offnom stanju.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ovo mora bit zabava i vama i nama, sjetite se da ste do nedavno bili "obicni" clanovi budite takvi i dalje, ne moderatori i biti ce vam lakse :wink:
Pustite vi kaj ce neko ko ne zalazi u ovaj dio mislit o vama, kad pocnete dobivat lovu za ovo, e onda se stvari postavljau drugacije, do tada trosite svoje slobodno vrijeme na uzivanciju i ne opterecujte se s glupostima :wink:

p.s.ovo je samo moje misljenje, nista drugo..pozzzz

Mandrake

« Odgovori #280 : 10. Lipanj 2010, 11:02:21 »

Ono sto cu napisati u ovom postu rezultat je samo mog razmisljanja/viđenja, nekom se mozda to nece svidjeti, nekom hoce bitno je da to pisem dobroj namjeri ;)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Svi smo mi za pocetak clanovi moto foruma motori.hr koji ima svoju forumu, ovake i onakve clanove..neki nas uveseljavaju svojim "budalstinama", forama, posalicama, neki nam pomazu sa tehnickim stvarima, neki putuju, neki se samo druze...

Ovaj forum je jedan od najvecih moto foruma u Hr. po mojem misljenju zato sto:

u svim temama koje sam nabrojao pa i onim tehnickim vlada opusteno druzenje...bacite oko na glavni tehnicki podforum i vidjet cete teme o raznim motorima u kojima se druze ljudi sa istim prometalom..te teme nisu bez offa i dapace zbog toga su i tolko posjecene, ali u svakoj od tih tema mozete saznati sve tehnicke karatkeriste, probleme i sve ostale korisne stvari o tom motoru..tako da uz to sto cete se dobro zabaviti i nauctiti neke stvari..
Po meni takva forma moderiranja puno utjece na ovliku brojnost clanova i sudionika foruma..

Na kraju krajeva kad malo bolje razmislite ovaj cijeli forum je velika birtija na kojem se moze stosta nauciti, saznati i uvijek na kraju svega naci pomoc koja vam treba u tom trenutku. To je ono sto ljude privlaci, zezancija u kojoj se ipak pokupi i nesto korisno. Ljudi su malo prekipjeli, pogledajte samo jedne vecernje vijesti i sve vam je jasno,..ovo je ventil i nek bude zauvijek tako.

Zasto sam ovo napisao?

Posto je podforum skuteri dugo djelovao bez kontrole, dolaskom moderatora pocelo se sve mijenjati, naravno ALI ne sve  bas u dobrom smijeru. Vidjelo se na vama da je vasa zelja ogromna, ali u toj svojoj velikoj zelji napravljene su neke greske na koje smo upozoravali od samog poceka. Nemoze se sve promijeniti preko noci, to se radi postepeno i polako. Ali zelja je bila ocito prejaka ...

Uveo se rezim ko u zatvoru stvarno ste pretjerali, sve sterilo, post moram biti tocno u skladu sa naslovom...WTF...nema nigdje nikog, ..podforum zjapi prazan, tu i tamo dođe neki novi clan, moderatori se dopisuju vecinom međusobno,..vidi se da nekaj nije uredu..

Biker4life posto ti gotovo svakodnevno koristis izraze kao sto su kontruktivno, kvaliteno, nauciti itd. moram se malo toga dotaknut, al opcenito...

Nemoze sve u zivotu biti konstruktivno, poucno i netreba biti. Dapace, zato i je ovaj svijet tako zanimljiv, zato sto su ljudi razliciti.
Kada bi svi razmisljali konstruktivno, pametno sa odgovornoscu mislim da motora, pa tako i ovog foruma nebi bilo, jer motori bi jednostano za nas odgovorni mozak bili preopasni..

Tako da teme nemoraju bit tolko sterilne, moraju bit razonoda uz koju cemo nesto i naucit..tako ce se privuc i onaj određeni postotak ljudi koji ce reci nesto pametno da ne velim konstruktivno...

Previse se brines oko tih stvari, mlad si uzivaj, putem kroz zivot ces ucit to ti je neminovno, nemoze sve odmahi i sad..mislim da imas dobrog potencijala, ali se moras opustit, uzivaj covjece, nemoj da ti ovo postane napor..zaj... konstruktivno uvijek ce se nac toga.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Moderiranje...pustite ljudima da disu..ja sam prvi da su tehnicke teme ciste, ALI i ne sterilo ciste!!

Teme koje vas muce npr. T max-GP800 ce uvijek bit zive i sa offom, bitno je da nema vrijeđanja, ostalo je tak nebitno..nek pisu..nek se busaju ovaj brzi, onaj bolji u zavoju, nek se cimaju, podbadaju jedni druge, to je normalo, ali opet ponavljam sve to da, vrijeđanje ne..
Treba znat prepoznat i pravilno reagirat,..npr.

Tema gp800 ljudi ga pocnu uspoređivat sa t-maxom moderatori uskacu i otvaraju novu temu t-max vs. gp i nek trkeljaju kolko zele, samo bez vrijeđanja..(navodim samo kao primjer).

Isto tako podforum Putovanja i druzenja... pa tamo mora bit offa oces neces i glupo je da nebude..itd. itd.
Netreba se tolko forsirat na bez offnom stanju.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ovo mora bit zabava i vama i nama, sjetite se da ste do nedavno bili "obicni" clanovi budite takvi i dalje, ne moderatori i biti ce vam lakse :wink:
Pustite vi kaj ce neko ko ne zalazi u ovaj dio mislit o vama, kad pocnete dobivat lovu za ovo, e onda se stvari postavljau drugacije, do tada trosite svoje slobodno vrijeme na uzivanciju i ne opterecujte se s glupostima :wink:

p.s.ovo je samo moje misljenje, nista drugo..pozzzz

:palacgore:

malo šale :D :D

uvijek dobrodošlo i pali  :palacgore:
Evidentirano

marki

• **
  • Vozi: lo
« Odgovori #281 : 10. Lipanj 2010, 11:04:23 »

oracle je glavni spammer u PDF skuteri  :mrgreen:
Evidentirano

dannyghost

• Moderator
  • Spol: Ženski
  • Vozi: kiLLeRR - gazim po želji
« Odgovori #282 : 10. Lipanj 2010, 11:05:07 »

u pravu ste.
poanta moderatora jest da one pojedince malo usporimo u spamanju različitih tema sa nepotrebnim  faktima, jer dosta ljudi se žali da u pojedinim temama moraju proći par stranica samo sa smajlijima ili bedastoćama, te da održimo teme na visokom nivou kvalitete bez obzira jel pišemo viceve ili rješavamo tudje kvarove
niti ja niti biker nemamo ni volju ni želju glumiti policajce , samo malo usmjeriti nove i prikočiti starije kada ode preko granice  :mrgreen:

tako da brisanje postova i uređivanje najviše ovisi o vama samima, što manje pokušaja rušenja tema , vrijeđanja ..brže dođete do ukidanja moderatora.. :palacgore:

osobno bih volio da Oracle,Mandrake, fran i pinky sa svojom kreativnošću donesu nove teme i nove ideje za forum, obzirom koliko su uložili u svoje vizualno izražavanje mišljenja...  :mrgreen:

dajte ideje, usmjerite podforum da postanemo najbolji izvor informacija, druženja i zezanja u svijetu 2kotačnih prometala  :palacgore:

moja osobna želja je da pokažemo "onima tamo" na glavnom forumu da imamo znanje, volju i bolje fore nego oni i da naš podforum postane mjerilo

Mandrake

« Odgovori #283 : 10. Lipanj 2010, 11:12:40 »

u pravu ste.
poanta moderatora jest da one pojedince malo usdporimo u spamanju različitih tema sa nepotrebnim  faktima, jer dosta ljudi se žali da u pojedinim temama moraju proći par stranica samo sa smajlijima ili bedastoćama.
niti ja niti biker nemamo ni volju ni želju glumiti policajce , samo malo usmjeriti nove i prikočiti starije kada ode preko granice  :mrgreen:

tako da brisanje postova i uređivanje najviše ovisi o vama samima, što manje pokušaja rušenja tema , vrijeđanja ..brže dođete do ukidanja moderatora.. :palacgore:

osobno bih volio da Oracl,Mandrake, fran i pinky sa svojom kreativnošću donesu nove teme i nove ideje za forum, obzirom koliko su uložili u svoje vizualno izražavanje mišljenja...  :mrgreen:

dajte ideje, usmjerite podforum da postanemo najbolji izvor informacija, druženja i zezanja u svijetu 2kotačnih prometala  :palacgore:

neznam baš za vizualno, ali možemo i to popraviti...na jednoj  :piva:
a ideje će sigurno ne nedostajati...
u subotu imamo jedan pravi mali skuter-moto party, pa ćemo sa nekim članovima prodiskutirati o temama dobrim za ovaj pdf...
Evidentirano

dannyghost

• Moderator
« Odgovori #284 : 10. Lipanj 2010, 11:16:50 »

ima šanse za nas... :palacgore:

Mandrake

« Odgovori #285 : 10. Lipanj 2010, 11:19:01 »

uvijek ima šanse...(osim kad te lupi opel... :mrgreen:)...
Evidentirano

dannyghost

• Moderator
« Odgovori #286 : 10. Lipanj 2010, 11:39:54 »

vratimo se na teme i dileme ......

skuterašice nemojte mi sad zaspati... taman sam pustio dječake na sunce, pa imamo mjesta i vremena da vam malo podredimo forum  :mrgreen:
« Zadnja izmjena: 10. Lipanj 2010, 12:11:27 dannyghost »
Evidentirano

fjaka

• Vozi: DT125, stalker50, beverly250
« Odgovori #287 : 10. Lipanj 2010, 13:55:59 »

svijetskutera
drugi put  :mrgreen:

marki

• **
  • Vozi: lo
« Odgovori #288 : 10. Lipanj 2010, 14:58:57 »

mislim da se rezultati vec vide,forum je malo ozivio,opet se pise...
ima dosta aktivnih tema....nadam se da ce potrajat  :palacgore:
Evidentirano

biker4life

• Moderator
  • Vozi: '03 Runner 180 SP; '08 XT 660X
« Odgovori #289 : 10. Lipanj 2010, 16:03:07 »

...

....

Ako si pratio moje starije postove u temi, i sam si vidio da relativno cesto naglasavam da malo "zdrave" zajebancije uvijek dobro dođe. :)
Nemam nista protiv toga, dapace, samo nebih htio da se sve svede iskljucivo na to. :wink:
Kako bilo da bilo, nadam se da dobro "balansiramo" između konstruktivnosti i zabave, i nadam se da ce clanovi biti zadovoljni ubuduce!
Dalje, osobno izrazito rijetko "interveniram" u necije postove, to se, ja se nadam, primjeti.
Samim time, neka ljudi pisu sto zele (samo da je kako-tako on-topic :mrgreen: ), neka se voze i zabavljaju.
Ipak forum sluzi i za zabavu. :)

Ne zelim i necu prihvatiti da se ovdje stalno prepucavamo i jedni drugima sve branimo i nabijamo na nos.
I ako se toga budemo drzali, siguran sam da ce ovdje biti kao nekada.
Doza ozbiljnosti mora biti prisutna, ali ipak je ovo "neformalno" druzenje, samim time, dobro je s vremena na vrijeme nasaliti se malo.

P.S. Ja sam svoje rekao po pitanju ove problematike, sada cemo vidjeti sto nam buducnost donosi.

milanche

• Vozi: skoro svaki dan...
« Odgovori #290 : 10. Lipanj 2010, 16:09:09 »

Riijec forum dolazi od starogrcke rijeci forumakis sto u prijevodu znaci razonoda,dakle sve je rečeno.  :palacgore:
Evidentirano

full88

« Odgovori #291 : 10. Lipanj 2010, 16:10:53 »

Eto super  :palacgore:

p.s.nemoj mislit da sam te prozvao ili nekaj, spomenuo sam tebe jer si mi odpocetka ok, a i glasao sam za tebe, pa ipak od tebe ocekujem nesto vise  :jesus: :mrgreen:

Riijec forum dolazi od starogrcke rijeci forumakis sto u prijevodu znaci razonoda,dakle sve je rečeno.  :palacgore:

biker4life

• Moderator
« Odgovori #292 : 10. Lipanj 2010, 21:28:57 »

Eto super  :palacgore:

p.s.nemoj mislit da sam te prozvao ili nekaj, spomenuo sam tebe jer si mi odpocetka ok, a i glasao sam za tebe, pa ipak od tebe ocekujem nesto vise  :jesus: :mrgreen:

:oops: Dati cu sve od sebe da te ne razocaram. :wink: :mrgreen:

Fronius

• **
  • Vozi: o
« Odgovori #293 : 10. Lipanj 2010, 22:58:28 »

Nema me 2 dana, i ode sve kvragu :mrgreen:
Evidentirano

gorank

• Vozi: FZ6 Fazer S2
« Odgovori #294 : 11. Lipanj 2010, 17:38:02 »

Dobro je sada, a pogotovo mi je drago da je jako zivnula tema ZG ekipa decki se voze sve u sesnae3st, ali malo slika stavljaju. Nadam se da ce ih uskoro biti vise.  :palacgore:
Evidentirano
WHO DARES WINS

malaga

Odg: Scarabeo 200 i.e.
« Odgovori #295 : 05. Listopad 2010, 10:55:24 »

Ne dobivam bas precesto prigovore na svoje moderianje. :wink: Tj. ti si mozda i prvi.

Usput sam spomenuo (dijelom i uz zajebanciju) da nebi bilo na odmet da se ipak pokoja rijec vise kaze i o prometalu iz naslova. A kako sam i napisao, usporedbe u ovakvim temama su dobrodosle, a isto tako iz iskustva znam da ako se raspravu na vrijeme ne usmjeri na prvi put, poslije zna biti kasno. Ne vidim zasto bi itko to shvatio "napadom" na sebe ili sl.
biker bez uvrede ali kako ocekujes da se na tebe zale kad dopustas svugdje off i dnevno si online cca 2 sata, ako i toliko,clanovima foruma je najbolji moderator onaj koji im dopusta sve
Evidentirano

dannyghost

• Moderator
« Odgovori #296 : 05. Listopad 2010, 11:05:42 »

decoooooooooooo... vani je sunce...ajde šarafiti ili voziti   :wink:

biker4life

• Moderator
« Odgovori #297 : 05. Listopad 2010, 11:25:29 »

biker bez uvrede ali kako ocekujes da se na tebe zale kad dopustas svugdje off i dnevno si online cca 2 sata, ako i toliko,clanovima foruma je najbolji moderator onaj koji im dopusta sve

Neznam ni kako bi uopce zapoceo ovaj post, a mozda bi najbolji odgovor bio da ne napisem nista, jer... ...

...neznam u koji monitor gledas, tj. dali odgovaras na istom onome forumu koji i citas (al' najozbiljnije)...? :misli:

Cak i nakon svega, zao mi je sto su neke stvari ispale kako su ispale, mozda zato jer forum ne shvacam do te mjere preozbiljno da ljude iz stvarnog zivota zapostavim zbog toga, ali ako ti jos uvijek nisi u biti uvidio da u doba kada si uz mene i ostale kolege uređivao ovaj podforum, da si jednostavno previse toga doslovno "uređivao", tj. kako bi rekli - svakom loncu poklopac, onda stvarno...

Ovo je dobronamjerna kritika, nista vise. Jer ne mozes stalno biti prisutan u svakoj raspravi...

Jer, ne dopustam ja off, tj. ne dopustam besmisleno nabijanje postova, unistavanje tema i pljuvanje clanova koji uistinu doprinose kvaliteti foruma, ali da cu sada bas svaku rijec od nekoga uređivati, premjestati i analizirati, e to necu. Jer kako bi rekli (uz jos podosta nuspojava) tada se stvara i tzv. "kontrolirana demokracija", a produkt toga je gašenje i one najmanje zelje clanova za sudjelovanjem na forumu gdje prevladava takav mentalitet uređivanja i samih postova, a i kompletne rubrike/podforuma.

Također, nisam znao da mi mjeris vrijeme koje provodim online, tj. znaci li to da si ti online 24/7, i da stalno na F5 imas moj profil, ili sto? Također, ako nisi primjetio, skriven mi je online status, pa mi uvijek i pise da sam offline (kao i povecem broju admina i moderatora).

Ne zelim da ovo rezultira ikakvom svađom ili prepirkom, ali nisam siguran sto sada zelis - isprovocirati me ili dobiti natrag funkciju moderatora? Ovo prvo sigurno neces uspjeti, a ovo drugo ovisi o clanovima, pa ces to morati rijesiti s njima. :palacgore:

Vezano uz "strogocu" moderiranja - podforum "Voznje i druzenja" se nesto blaze moderira (mada i tamo granica postoji), jer - zdrav razum nalaze da tamo ipak treba biti popustljiv, i da su komentari i dogovori vezani uz voznje upravo on-topic. Malo sale i "zdrave" zjb, zasto ne, pa vecina je ovdje da "ubije jutro"... :mrgreen: Također, sve je detaljnije razrađeno u pravilima podforuma, tog i ostalima.

U ostalim podforumima, pogotovo onima u "Tehnickim pitanjima" se brise sav off, naslovi se uređuju-korigiraju da se ljudi bolje snađu, a i da trazilica kasnije lakse obavlja funkciju, i nitko nikada nije imao prigovora, jer su svi dobili odgovor koji su trazili, ponajvise zahvaljujuci nasem bmw-jcu, bez kojeg ovaj forum nebi bio isti.

Podforum o skuterima iznad 50ccm se ajmo reci "srednje" moderira, s time da kao i uvijek, treba paziti na prepirke Yamaha vs. Piaggio, tj. Joke vs. ostali i to malo treba imati na oku i to je to.

Ne treba glumiti forumskog drota jer nije potrebno, po meni. Pa ne cuvamo ovdje djecu ili zatvorenike, ipak ovdje uglavnom sudjeluju normalni (koliko normalan moze biti netko tko uz 4 odabere 2 kotaca :mrgreen: ), odrasli ljudi.

Primjetio sam da si mi svakom prilikom kojom si mogao nabio na nos to da sam premalo online i da ne obavljam svoju funkciju kako treba, ali evo - sada je vec proslo godinu dana od kada moderiram ovaj podforum, i ja mislim (barem brojke tako kažu) da sam/smo napravili dobar posao. Neznam u cemu je problem, zaista...

Ili, ako aludiras na to da je ovdje kao i pred cca. 1,5 godina - carstvo off-a i trollova, onda tako kazi, mozda se jos netko slozi s tobom! :palacgore:

Lijep pozdrav.

malaga

« Odgovori #298 : 05. Listopad 2010, 11:33:00 »

necu ni citat cijeli post,jer si po obicaju napisao puno a nisi rekao nista
ne,ne pratim te ja,boze sacuvaj :mrgreen:
i da premalo si online,vecinu rasprava,svada i vrjedanja si ti propustio i propustas jer te nije bilo a drugi moderatori su sve rijesili i onda kad se netko zali na obrisane postove ti doletis u svom stilu "nisam upucen u to,neznam o cemu se radi" i onda jos danas napises da se nitko ne zali na tebe,pa tko ce se zalit kad tebe skoro pa nema :mrgreen:
Evidentirano

full88

« Odgovori #299 : 05. Listopad 2010, 11:37:17 »

Biker4life dobar si moderator i samo tako nastavi :palacgore:
 Str: 1 ... 10 11 [12] 13 14 15   Gore

Stranica je generirana za 0.19 sekundi uz 16 upita.