Posto mi stalno u servisu nesto treba onda ti samo mogu reci da si imao srece sto si sve dobio u kratkom roku . 
Sto se tice motora od tvog starog :Motor dode u osnovi u paketu i sastavlja ga najcesce diler koji vrsi nulti servis i kontolira jeli sve pravilno stegnuto da ne poispadaju dijelovi Znaci moglo bi se reci da je greska toga kod koga je motor kupljen sto su djelovi ispadali.Garanciju su mu morali priznati jer na bateriju vrijedi 6 mjeseci i otkloniti razlog nepunjenja jer je nemoguce da je do batrije ako mijenja svako 2 mjeseca.Dosta njih i ne zatvar ti si pogodio na neke varalice.
X8 je skuter koji je napravljen cca2000 god i placen je u vrijednosti 3 ili 4 skutera od tvoga tate vjerovatno s nekim razlogom
A ne kuzim di si se na mene namjeril. Nema ti Sledgea, pa sam i ja dobar

Ne ulazim u problematiku Piaggio grupacije, meni su ok. Sjebala se lambda sonda, dobio drugu za 4 dana. Sjebal sam onu zastitu ruku, dosla za 5 dana. Reklamiral auspuh na 16000 km jel mu je malo farba otpala i propisal na jednom mjestu, dobil drugi za 7 dana (i to komplet, auspuh, grana, plastika i zastita). E, sad, jel to do mog dealera, il do Piaggia, ne znam. Znam da je dijelove narucival iz Splita.
Kaj se tice skutera od mog staroj, jebe se meni ko ga sastavlja i cija je greska to sta otpadaju dijelovi. Mene (ili njega) ko krajnjeg korisnika samo zanima ko bude to poslije popravil, a ne da mi prodaje spiku "je, pa to ste vi malo lupili, pa akumulator ne ide u garanciju, pa to je normalno da ga ne mozete upalit od prve, ...). Inace, kod tih kineza je problem u anlaseru koji vuce previse struje i tako sjebe akumulator.
A po pitanju Honde, kostala je toliko zato jel vrijedi. Nije mi jasno kak moze valjat skuter koji kosta 4-5 000 kuna, moze se kupit u Konzumu, Pijevcu, Bauhausu, Metrou i slicnim poznatim moto shopovima.