Vidim da rasprava ide u krivom smjeru.....znam da se ima svašta lipoga za vidit svugdi po Europi,ali da skratimo rasprave o troškovima,autoputevima i ostalim glupostima evo vam točan raspored puta pa komentirajte......
DAN 1.
Rijeka(HR)-Innsbruck(A)...udaljenost:416km,od toga 111km autoputa(10,70eur),bez Austrijske vinjete,spavanje u privatnom smještaju(cca.30eur)
DAN 2.
Innsbruck(A)-Mulhouse(F)...udaljenost:379km,od toga 210km autoputa(8,50eur,tunel),spavanje u jednom od četri formula1 hotela,cijena trokrevetne sobe 25eur,po osobi podjelite sa tri....
DAN 3.
Mulhouse(F)-Metz(F)...udaljenost:227km,od toga 100km autoputa,spavanje u jednom od četri formula1 hotela,cijena trokrevetne sobe 26eur
DAN 4.
Metz(F)-Liege(B)...udaljenost:208km,od toga 87km autoputa,spavanje u Domaine De La Chartreuse,samostan koji je preuređen u hotel,cijena dvokrevetne sobe 40eur
DAN 5.
Liege(B)-Amsterdam(NL)...udaljenost:277km,od toga 156km autoputa,spavanje u formula1 hotelu,cijena trokrevetne sobe 38eur,ili u etap hotelu,cijena trokrevetne sobe 58eur,ili neki drugi smještaj...
DAN 6.
Amsterdam(NL)...bez vožnje
DAN 7.
Amsterdam(NL)-Aachen(D)...udaljenost:224km,od toga 150km autoputa,spavanje u etap hotelu,cijena dvokrevetne sobe 36eur
DAN 8.
Aachen(D)-Strasburg(F)...udaljenost:346km,od toga 66KM autoputa,spavanje u jednom od četri formula1 hotela,cijena trokrevetne sobe 28eur,ili u jednom od četri etap hotela,cijena trokrevetne sobe 36eur
DAN 9.
Strasburg(F)-Innsbruck(A)...udaljenost:411km,od toga 34km autoputa(4,30eur,tunel),spavanje vidi pod dan 1.
DAN 10.
Innsbruck(A)-Kranjska Gora(SLO)...udaljenost 317km,ide se preko Grosglocknera i Passo Promola,spavanje u hotelu Miklič,cijena 30eur po osobi(hotel sa četri zvjezdice,mislim da zaslužujemo)
DAN 11.
Kranjska Gora(SLO)-Rijeka ili Split.....
Imate kilometre,znate koliko vam motori troše,imate cijenu smještaja,za hranu računajte kako hoćete...mislim da vam je sve tu....