Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 9 10 [11]   Dolje

Autor Tema: MK JAL Ivanec, 3. moto susret 9.-11. srpnja 2010.g.  (Posjeta: 16640 )

naked_xjr

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: yamaha xjr 1200 SP
Odg: MK JAL Ivanec, 3. moto susret 9.-11. srpnja 2010.g.
« Odgovori #250 : 14. Srpanj 2010, 00:38:01 »

:no:  :no:

Ovo me se najviše dojmilo...
 Tema se dosta dugo vrtila i u više navrata je bilo rečeno točno mjesto di se susret održava. I onda se ne'ko nađe komentirati da nije bilo putokaza  :misli: Prvo kaj je to odraz naše opće kulture da znamo neke znamenitosti lijepe naše pa tak i di se nalazi dvorac Trakoščan. Nije mi namjera ovdje nikoga špotati ili vrijeđati, ali bilo bi gotovo svetogrđe na sve oznake

u krugu od 20-ak km još i stavljati natpise "MOTO".

No, nisam sad mislil niš komentirati jer sam tek sad stigel upaliti komp da se javim da sam sretno stigel doma još u nedjelju, a onda ponovo na put.
 Papillon, slike se većeras "peku" i stižu  :wink:
 I još samo nekaj jer već ne vidim...kaj je ovo bil festival motora i rocka...pa zakaj se sramite tu deti slike, TU NA OVE STRANICE di je to organizirano i najavljeno nego na fejs  :misli:  :?
Evidentirano
Od žute štampe opasniji je jedino žuti mačak...

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
  • Vozi: honda cbx 550 F1
« Odgovori #251 : 14. Srpanj 2010, 02:24:05 »

:no:  :no:

Ovo me se najviše dojmilo...
 Tema se dosta dugo vrtila i u više navrata je bilo rečeno točno mjesto di se susret održava. I onda se ne'ko nađe komentirati da nije bilo putokaza  :misli: Prvo kaj je to odraz naše opće kulture da znamo neke znamenitosti lijepe naše pa tak i di se nalazi dvorac Trakoščan. Nije mi namjera ovdje nikoga špotati ili vrijeđati, ali bilo bi gotovo svetogrđe na sve oznake

u krugu od 20-ak km još i stavljati natpise "MOTO".

No, nisam sad mislil niš komentirati jer sam tek sad stigel upaliti komp da se javim da sam sretno stigel doma još u nedjelju, a onda ponovo na put.
 Papillon, slike se većeras "peku" i stižu  :wink:
 I još samo nekaj jer već ne vidim...kaj je ovo bil festival motora i rocka...pa zakaj se sramite tu deti slike, TU NA OVE STRANICE di
je to organizirano i najavljeno nego na fejs  :misli:  :?

Eto dočekah napokon i tebe a pod Picasom sam aludira i sam znaš  :wink: mene je danas komp. sludija  :mrgreen: a znaš i sam da smo napravili pravih slika ali i ja sam od ove zime na fejsu iako sam govorio da nikad neću,hebi ga drugi razlozi ali što je tu je
i zato mi je žao što bih sad morao pribacivati slike i na fejs (ili moj slobodan prijevod na Hrvatski jezik - "FACA NA BUKVI" ) i još na naš klupski forum a mislim da svaki susret zaslužuje prvo slike TU na susretu a poslije ko hoće duga je zima neka stavlja na fejs i ostale albumiće,frend nama je bilo dobro i biće i dalje jer znamo di idemo,što želimo,vidjeti,provozati se,družiti a o mesekima,pesekima,cjenicima kritike ostavljam onima koji kažu onu staru "Nikad više tu ne dolazim" ,imaš pozdrave od Maxa i dečkiju iz kluba jer si i nama uljepšao stranicu svojim remek slikama,čujemo se  :palacgore: :palacgore:
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

eko

• **
  • Vozi: Kawasaki Z 750 s
« Odgovori #252 : 14. Srpanj 2010, 10:30:45 »

Pozdrav svim bajkerima - bajkericama i onima koji se tako osjećaju. Eto ponešto slikica i od mene jer slika govori više od rijeći...
Evidentirano
MK "JAL" Ivanec-Varaždin

eko

• **
  • Vozi: Kawasaki Z 750 s
« Odgovori #253 : 14. Srpanj 2010, 10:37:58 »

izabrat ću još ponešto slika (ima ih ka u prići) pa kad to sredim stavit ću ih na stranicu a do tada ko ima face nek se posluži ovim linkom:
http://www.facebook.com/album.php?aid=16233&id=100000627197899&ref=mf
Evidentirano
MK "JAL" Ivanec-Varaždin

Kingman

• Vozi: GSX 1400
« Odgovori #254 : 14. Srpanj 2010, 17:37:10 »

Evidentirano
"Alcohol may be man's worst enemy, but the bible says love your enemy."

HIGHLANDER

• **
  • Vozi: Suza DR 500
Evidentirano
vu malemu selu,gde asfalta taki još nebu,gde plodne su njive i zelene šume,a krava se pase po bregu

http://www.youtube.com/watch?v=xwCdFVxbQWc

naked_xjr

• **
  • Vozi: yamaha xjr 1200 SP
« Odgovori #256 : 17. Srpanj 2010, 00:13:03 »

Nekaj mi se pošemeril program s kojim skidam slike i filmiće s kamere na komp pa ga moram ponovo instalirati. A kak me sad nebu par dana to bu sredinom drugog tjedna pa bu onda nekaj slika... :wink:

Evidentirano
Od žute štampe opasniji je jedino žuti mačak...

papillon

• Ostao sam uvijek isti
  • Moderator
  • Vozi: honda cbx 550 F1
« Odgovori #257 : 19. Srpanj 2010, 14:42:49 »

Nekaj mi se pošemeril program s kojim skidam slike i filmiće s kamere na komp pa ga moram ponovo instalirati. A kak me sad nebu par dana to bu sredinom drugog tjedna pa bu onda nekaj slika... :wink:

Pa i meni se isto desilo,ono što sam pribacija,uspilo je(uz veće probleme  :wink:) a sad isto ga več duže čeka ponovno instaliranje,frend see you  :wink:
Evidentirano
"Ne pišaj mi iza leđa i ne govori mi da pada kiša''    "CALIMERO"   Jedan je Agostini,
Jedan je Fangio,Ostali su proizvod tehničke evolucije.
'' Apartmane i sobe s kupatilom; cijena po masi i dužini osobe ''

djora

• *
  • Vozi: v-max
Evidentirano
pij lokalno, misli globalno !
 Str: 1 ... 9 10 [11]   Gore

Stranica je generirana za 0.077 sekundi uz 15 upita.