Ja sam već pisao o tome, i moje mišljenje. Ukratko, konačan rezultat je na osnovu zbroja bodova u raznim ketegorijama, i koliko god to na papiru nekad izgleda kao velike razlike, smatram da su tu nijanse. BT-016 je za suho i agresivniju vožnju, odlićna guma. Jedina mana, i to uvjetno rečeno, je nešto brža potrošnja.
Evo još jedan primjer. Michelin Power Pure. Na testu je predzadnji, odmah poviše BT-016. Dosta ljudi sa foruma ih je početkom godine kupilo i to na određeni način i na moju preporuku. Osim toga , i ja sam ih montrao na svoj motor. Odradile su do sada cca 1000 km, i moram priznat da se u određenoj mjeri slažem sa testom, ali to ne znaći da guma ne valja i da rezultat testa daje objektivnu sliku.
Motor koristim svaki dan po gradu ( dostava, pošta , banka itd.. ) i kad se uhvati vremena malo vožnje za gušt po magistrali. Prije je bio Pilot Power. Kiša, fantastićna, grijanje odlićno i držanje po gradu tri puta bolje od PP-a. E sad dolazimo do otvorene ceste. Upravljiva, brza na prebacivanju ( spasio sam se kod vožnje u dvoje ), nigdje ni milimetra. Međutim, zbog lakše konstrukcije , kod dugih zavoja i velikih brzina, jednostavno mi fali povratne informacije. Motor kao da nije na cesti nego da vozi po zraku, i to mi je u početku predstavljalo veliki problem dok se nisam naviknuo. Sada se opustim, vjerujem gumi i sve odrađuje bez problema. Ono što sam primijetio, a mislim da je i tu problem lakše karkase. Neka pritisak padne za 0,2 ili 0,3, guma postaje totalno ne vozna i ponaša se katastrofa. Pošto znam iz iskustva da je kod većine pritisak uvijk dosta niži nego bi trebao da bude, tu su mogući veliki problemi i negativne reakcije.
Moje mišljenje je dosta slićno komentarima u testu, ali ja to nikako ne bi sve na zaključak da je guma loša, dapače meni je za sada odlićna ali je tražila privikavanje.

S druge strane, da se vratim na BT-016, logično je da noviji modeli imaju sve bolje i bolje performanse, što daje ostvareni rezultat, ali to ne znaći da je BT-016 loš.

( Uskoro dolazi zamijena )