Nema na čemu 
Ajde molim te ako ti nije problem, baš me zanima , odgovori mi nešto. Kažeš da sad ima 24 tisuće ( za sada si rekorder, dosada sam najviše vidio na FZ6 ovo ljeto 21 tisuću, i bilo je još dosta ), zanima me koliko dugo su na motoru , i ako može neka usporedba kako sada drže i ponašaju se u odnosu kada su bile nove 
ovak...motor je došao s orginalnim BT-014 (ako me sječanje dobro služi). One su nakon 10000 bile neupotrebljive. Mjenjao ih na 12000.Bilo je šara, ali na gas bi motor proklizao. U zavoju (to sam tek kasnije skužio kad sam mjenjao) motor nije slijedio liniju već ju je dosta širio.. Pošto je prednja bila dobra, uzeo sam zadnju Michelin PP2ct. Ona je izdržala 12000. Također, nakon 10000 to više nije bilo to. Ista stvar, ali je motor (samo zbog zadnje) bio dosta vozniji. Vjerojatno zbog prednje koja je već bila pri kraju debelo, držanje ceste nije bilo baš nešto. Na mokrom bi svako malo zaplesao, na kočenju prednji, u vožnji i zadnji kraj. Nakon 12000 zadnjoj (prednjoj 24000) zamjenio sam obje i uzeo PR2. Ispočetka mi se guma činila teška. Imao sam osječaj kao da motor ne mogu polegnuti. No već nakon par km razlika je bila osjetno bolja. Motor je išao ko po tračnicama. Cesta prema Marofu po kojoj sam išao tjedno 4 puta pokazala je razliku. Zavoji po kojima sam se mučio sa 90 kroz par puta s PR2 prolazio sa 110-120. i konstantno su držale pravac bez širenja putanje. E sad. Vjerujem ja da bi neki drugi prolazili još brže, ali....jbg, ja tak ne vozim. Uvjek je netko iza

Sad pred kraj osječam kočnicu u glavi tako da nikako ne tjeram u (za mene) neke ekstreme. Zadnje što sam se vozi malo slobodnije bilo je u sloveniji prema soči, preko vršića i nazad. Nisam osjetio nikakve probleme. Bilo nas je dva motora i ovaj iza je rekao da mu je baš mrak tempo i da nije mislio da će to biti tako. E sad....nije proklizavala, pratila je liniju no najveći mi je problem neravnomjerna potrošenost. Ravnije je po sredini, onda se stvorio prijelaz opet je ravna prema svakom rubu. (nemoj doslovno shvatiti) Ko da sam vozio duge zavoje pa se zaravnila. Zbog toga motor ne pada fluidno u zavoj. Najviše mi se potrošila ove godine na pagu. Asfalt je grub za popizdit i u tih 700-800 km se skinulo ko u 5000 km po normalnim cestama.
Ako iz svega možeš izvući poantu i odgovor, onda super. Uglavnom, ponovo bi ih kupio.
Mišljenja sam da nagla kočenja i nagla ubrzanja najviše štete gumama. Ako voziš fluidno, možeš napraviti puno više km. Na vremenu ništa ne izgubiš. Imaš veću konstantnu (prosječnu) brzinu ili bar istu. Pa kočnice sam mjenjao na 30000 bile su na pola potrošene.