Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1]   Dolje

Autor Tema: exc 125  (Posjeta: 1275 )

fico_199

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: yamaha dt 125, tdr 125,
exc 125
« : 03. Siječanj 2010, 15:56:27 »

pozdrav

možda bih kupio ktm exc 125, onaj koji se vrti več malo dulje pod rabljeno u moto špici http://www.moto-spica.hr/2006/Index.htm . Zanimaju me servisni intervali za taj motor i zanima me jel taj motor stvarno vrijedi te novce ? još me zanima ak ko ima iskustva sa špicom jel spreman na dogovor oko cijene ili ne ? :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano
if you ain't mixin oil and gas, you ain't kickin ass

lb

• Vozi: KTM 950 Adventure
Odg: exc 125
« Odgovori #1 : 04. Siječanj 2010, 12:56:02 »

pozdrav

možda bih kupio ktm exc 125, onaj koji se vrti več malo dulje pod rabljeno u moto špici http://www.moto-spica.hr/2006/Index.htm . Zanimaju me servisni intervali za taj motor i zanima me jel taj motor stvarno vrijedi te novce ? još me zanima ak ko ima iskustva sa špicom jel spreman na dogovor oko cijene ili ne ? :mrgreen: :mrgreen:

ne znam vrijedi li te nofce, i je li špica raspoložen za pregovore oko cijene, ali jedan pajdo (OrMar, clan je na forumu) prodaje Husaberga FE 550. Radi se o motoru sa vrlo malo radnih sati, i ako sam dobro skužio slične cijene.
Kontaktiraj ga ako si zainteresiran...

Radi se o ovom motoru: http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,23288.2150.html
Evidentirano
"Mene peće savjest za svakog klijenta kojem sam prodao krivi brand" (c)(tm)(r) by joke

Najprodavaniju knjigu u Hrvatskoj potpisuje Nives Celzijus. Najprodavanije motore u Hrvatskoj potpisuje Yamaha.

mate

• Administrator
« Odgovori #2 : 04. Siječanj 2010, 14:22:32 »

Ako traži 125 onda to vjerojatno radi zbog godina i ograničenja a ti bi mu uvalio 550?!? Reci OrMaru da i noviji Huso '08 ide već ispod 40 a mi smo svoje iste takve prodavali za manje od toga i to još prije krize. Dakle, on je kao i obično preskup ali 30 bi mu dao. 8)
Evidentirano

lb

« Odgovori #3 : 04. Siječanj 2010, 15:32:37 »

Ako traži 125 onda to vjerojatno radi zbog godina i ograničenja a ti bi mu uvalio 550?!?

ne bi mu ja ništa uvalio, a kristalna kugla mi je u kvaru pa ne znam razlog zbog kojeg se raspituje o 125.

moje namjere su bile časne - ukazati na alternativu za sličan iznos novaca. ne bi ulazio u to je li to previše para ili ne.

over & out
Evidentirano
"Mene peće savjest za svakog klijenta kojem sam prodao krivi brand" (c)(tm)(r) by joke

Najprodavaniju knjigu u Hrvatskoj potpisuje Nives Celzijus. Najprodavanije motore u Hrvatskoj potpisuje Yamaha.

Frane

• Vozi: 625sxc '06
« Odgovori #4 : 04. Siječanj 2010, 17:00:11 »

Mene najvise smeta sta ovakvi mulci otvaraju ovakve teme da kupuju exc, a onda mi vidis temu u skuterima da trazi drugi karb za baotiana, mozda ne u ovom slucaju al uglavnom je tako. Sad da tu moderatori imaju malo mozga u glavi ove idiotarije bi se brisale odma. I da ima 43.000kn za taj motor sigurno se nebi raspitiva za ser intervale i "jel stvarno vrijedi te novce" :rofl:
Evidentirano

markookram

• Vozi: soft enduro sa hard motorom
« Odgovori #5 : 04. Siječanj 2010, 17:04:22 »

ja to gledam drugacije
mlad je i nezna , pa sta
nije mu za zamjeriti
jedan ili dva kvalitetna odgovora mu mogu dati predodzbu o cemu se radi ... pa i obuhvatiti pitanje odgovorom

:neznam:
Evidentirano
potrošač je koproizvođač

svemir u glavi

Frane

• Vozi: 625sxc '06
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #7 : 04. Siječanj 2010, 18:55:45 »

Mene najvise smeta sta ovakvi mulci otvaraju ovakve teme da kupuju exc, a onda mi vidis temu u skuterima da trazi drugi karb za baotiana, mozda ne u ovom slucaju al uglavnom je tako. Sad da tu moderatori imaju malo mozga u glavi ove idiotarije bi se brisale odma. I da ima 43.000kn za taj motor sigurno se nebi raspitiva za ser intervale i "jel stvarno vrijedi te novce" :rofl:

Jedno vrijeme sam brisao takve stvari, iako je bilo kritizirano što me ni najmanje nije briga, nego je jednostavno nemoguće poloviti. Meni se sigurno više od tebe povraća od uleta kojekakvih likova koji na niti jedan način, iako nisu bezobrazni, ne mogu kvalitetno doprinijeti forumu. Međutim, jedno je biti moderator a drugo prebrojavati nečija krvna zrnca, za što nitko nema ni vremena ni mogućnosti. Onda gledaj dalje, pretpostavimo da je pitanje ozbiljno, jel tebi normalno da netko pita za 125 a "nudi" mu se 550? Da me se krivo ne shvati, nemam ništa protiv lb-a niti ga poznam ali to nema veze s vezom. I šta bi ja sad kao moderator morao pratiti sve do jednog posta i ocjenjivati da li je savjet prihvatljiv ili nije? Jednostavno, to ne ide...
Evidentirano

z-1000mk

• Vozi: PraNinđu
« Odgovori #8 : 04. Siječanj 2010, 19:04:23 »

pozdrav

Naravno da vrijedi te novce, ako ih imaš i ako te taj motor zadovoljava, to je u biti novi motor.
Kaj se tiče servisnih intervala netreba te zabrinjavati jer je 2t motor, pa i nemaš kaj "štelati" a i dijelovi su jeftini.

I da, sa "Špicom" se da svašta dogovoriti, a ako ti je ovaj motor i možda preskup, sigurno zna za još par komada koji bi mogli bit na prodaju...  :palacgore:
Evidentirano
Barenstarke bikes fur kleine mause
Let the good times roll...
Il si Ninđa il si Minđa...
http://www.mojvideo.tv/videos/11917/kawasaki-z1%28kz900%29-drifting.html
Fuck you & have nice day

makazica

• Vozi: LC 4 Adventure
« Odgovori #9 : 04. Siječanj 2010, 20:26:26 »

Jedno vrijeme sam brisao takve stvari, iako je bilo kritizirano što me ni najmanje nije briga, nego je jednostavno nemoguće poloviti. Meni se sigurno više od tebe povraća od uleta kojekakvih likova koji na niti jedan način, iako nisu bezobrazni, ne mogu kvalitetno doprinijeti forumu. Međutim, jedno je biti moderator a drugo prebrojavati nečija krvna zrnca, za što nitko nema ni vremena ni mogućnosti. Onda gledaj dalje, pretpostavimo da je pitanje ozbiljno, jel tebi normalno da netko pita za 125 a "nudi" mu se 550? Da me se krivo ne shvati, nemam ništa protiv lb-a niti ga poznam ali to nema veze s vezom. I šta bi ja sad kao moderator morao pratiti sve do jednog posta i ocjenjivati da li je savjet prihvatljiv ili nije? Jednostavno, to ne ide...

Djelomično se slažem i s matom i s franom i s markom ali mislim da je jednostavnije onda takve teme spojiti, a ne brisati......

Kaj nas briga jel tip ima pare ili mašta o tom motoru....ili su u šumi.....

Mora mu se priznati da je napisao polusuvislo pitanje.

ZA boldani dio, mate, jaaako je malo ljudi ovdje koji kvalitetno doprinose forumu ali to nesmije biti kriterij da li netko može biti član.......forumu mora biti svrha da pomogne korisnicima.

mate

• Administrator
« Odgovori #10 : 04. Siječanj 2010, 22:01:07 »

Nisam mislio konkretno na ovo pitanje. Ima raznih situacija gdje već u početku namirišiš probleme.
Da je "kvaliteta" kriterij za sudjelovanje na forumu, članova bi bilo za manju vrtićku grupu. U biti, po definiciji je to vrlo teško ostvarivo jer se u 99% slučajeva postavljaju ista pitanja i stižu isti odgovori samo svaki put sve šturiji, što je u biti i normalno. 8)
Evidentirano

fico_199

• **
  • Vozi: yamaha dt 125, tdr 125,
« Odgovori #11 : 04. Siječanj 2010, 22:23:51 »

Naravno da vrijedi te novce, ako ih imaš i ako te taj motor zadovoljava, to je u biti novi motor.
Kaj se tiče servisnih intervala netreba te zabrinjavati jer je 2t motor, pa i nemaš kaj "štelati" a i dijelovi su jeftini.

I da, sa "Špicom" se da svašta dogovoriti, a ako ti je ovaj motor i možda preskup, sigurno zna za još par komada koji bi mogli bit na prodaju...  :palacgore:

Prvi pravi odgovor na moje pitanje . Hvala !!  :palacgore:

Onaj husaberg mi je dream bike, al na tom bi vjerojatno poginuo dost brzo  :mrgreen:

Mislim da sam postavio suvislo pitanje, i prije toga sam dosta gledao po forumu jel se pisalo kaj o motoru koji me zanima i nisam niš našao. Ak vam se ne sviđa pitanje brišite lokajte .............. 
Evidentirano
if you ain't mixin oil and gas, you ain't kickin ass

lb

« Odgovori #12 : 05. Siječanj 2010, 09:48:29 »

pretpostavimo da je pitanje ozbiljno, jel tebi normalno da netko pita za 125 a "nudi" mu se 550? Da me se krivo ne shvati, nemam ništa protiv lb-a niti ga poznam ali to nema veze s vezom.

da se probam objasniti: ja sam recimo kupac kojem igra i jedan i drugi motor. kriteriji: sto noviji hard enduro u zadanom okviru novaca. iako na hard enduru imam iskustva tocno 1 kilometar, mislim da bi se rekreativac mogao dobro zabavljati i na jednom i na drugom. tako ja rezoniram.  eto, nije mi bila ideja zagaditi temu.
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #13 : 05. Siječanj 2010, 10:45:45 »

Znam da nije, jer da mislim da je onda bi i ja drugačije odgovorio. Razlika između ta dva motora je ogromna, cijena je najmanji faktor.
Evidentirano

skala

• Vozi: KTM EXC 450
« Odgovori #14 : 05. Siječanj 2010, 13:41:52 »

pa za te nofce kupiš Z 750     :LOL: :LOL: :LOL:
Evidentirano

z-1000mk

• Vozi: PraNinđu
« Odgovori #15 : 05. Siječanj 2010, 18:10:21 »

Prvi pravi odgovor na moje pitanje . Hvala !!  :palacgore:

Onaj husaberg mi je dream bike, al na tom bi vjerojatno poginuo dost brzo  :mrgreen:

Mislim da sam postavio suvislo pitanje, i prije toga sam dosta gledao po forumu jel se pisalo kaj o motoru koji me zanima i nisam niš našao. Ak vam se ne sviđa pitanje brišite lokajte .............. 

Hm  :misli:, meznam da mi ponudiš ta dva kojeg bi izabrao, ali da je bar exc 200... definitivno ktm...  :palacgore:

...i nemoj misliti da je huso 550 puno brži od 2t 125...  :nono:
Evidentirano
Barenstarke bikes fur kleine mause
Let the good times roll...
Il si Ninđa il si Minđa...
http://www.mojvideo.tv/videos/11917/kawasaki-z1%28kz900%29-drifting.html
Fuck you & have nice day

OrMar

• **
  • Vozi: Japance, 2 kom
« Odgovori #16 : 26. Siječanj 2010, 11:12:46 »

Ako traži 125 onda to vjerojatno radi zbog godina i ograničenja a ti bi mu uvalio 550?!? Reci OrMaru da i noviji Huso '08 ide već ispod 40 a mi smo svoje iste takve prodavali za manje od toga i to još prije krize. Dakle, on je kao i obično preskup ali 30 bi mu dao. 8)

Luka, pitaj Matu koji to Huso s 30 radnih sati je prodan za manje od 40 iljadi. Godina tu ima najmanje veze, ali kako bi to sminker poput njega mogao znati ?
E sad, istina je da se jos nisam vozio s njim, pa ako se pokaze da moze drzati moj tempo 15 minuta, povuci cu ovo da je sminker.
:)
Evidentirano
http://www.poslovni-programi.hr/
Mijenjam '01. DRZ400 za hard enduro ili mx
MITAS E08 (130/80-18+90/90-21), praktički nove, 400 Kn komplet

lb

« Odgovori #17 : 26. Siječanj 2010, 23:16:48 »

Luka, pitaj Matu koji to Huso s 30 radnih sati je prodan za manje od 40 iljadi. Godina tu ima najmanje veze, ali kako bi to sminker poput njega mogao znati ?
E sad, istina je da se jos nisam vozio s njim, pa ako se pokaze da moze drzati moj tempo 15 minuta, povuci cu ovo da je sminker.

ako pošandrcam i kupim 200 exc, pridružio bi se điru  8)
Evidentirano

makazica

« Odgovori #18 : 27. Siječanj 2010, 09:43:19 »

ako pošandrcam i kupim 200 exc, pridružio bi se điru  8)

pošandrcaj.........molim te......... :mrgreen:

OrMar

• **
  • Vozi: Japance, 2 kom
« Odgovori #19 : 27. Siječanj 2010, 11:34:58 »

ako pošandrcam i kupim 200 exc, pridružio bi se điru  8)

Kad idemo u izvid ?
Evidentirano
http://www.poslovni-programi.hr/
Mijenjam '01. DRZ400 za hard enduro ili mx
MITAS E08 (130/80-18+90/90-21), praktički nove, 400 Kn komplet

makazica

« Odgovori #20 : 27. Siječanj 2010, 12:13:35 »

Kad idemo u izvid ?

Mogu i ja, mogu i ja??

lb

« Odgovori #21 : 27. Siječanj 2010, 15:18:35 »

Mogu i ja, mogu i ja??

He he, odmah ste se propeli. realno gledajući, to bi bio loš potez za mene jer bi taj motor skupljao još manje radnih sati od OrMarovog. Jedina varijanta u kojoj se ovo može dogoditi je neki popizditis i rješavanje stresa/frustracije shoppingom, kao kad vam se žena pojavi kući sa novom torbom (a u kuhinji ti torba ne treba, jelda) :wink:

Ali opet - ja nisam oličenje pameti sto se kupovine tiče (vidi mi avatar) , pa nikad ne znaš...  :bonk:
Evidentirano

jolly the roger

• Vozi: smijesne ljude gore dole po svom njezniku
« Odgovori #22 : 27. Siječanj 2010, 16:37:39 »

He he, odmah ste se propeli. realno gledajući, to bi bio loš potez za mene jer bi taj motor skupljao još manje radnih sati od OrMarovog. Jedina varijanta u kojoj se ovo može dogoditi je neki popizditis i rješavanje stresa/frustracije shoppingom, kao kad vam se žena pojavi kući sa novom torbom (a u kuhinji ti torba ne treba, jelda) :wink:

Ali opet - ja nisam oličenje pameti sto se kupovine tiče (vidi mi avatar) , pa nikad ne znaš...  :bonk:
daj kljuceve budem ti ga ja razradjivao, samo da me puste iz ovog zatvora :mrgreen:
Evidentirano
PRODAJEM IZVORNO DOMAĆE ISTARSKO MASLINOVO ULJE
 Str: [1]   Gore

Stranica je generirana za 0.161 sekundi uz 16 upita.