Jedno vrijeme sam brisao takve stvari, iako je bilo kritizirano što me ni najmanje nije briga, nego je jednostavno nemoguće poloviti. Meni se sigurno više od tebe povraća od uleta kojekakvih likova koji na niti jedan način, iako nisu bezobrazni, ne mogu kvalitetno doprinijeti forumu. Međutim, jedno je biti moderator a drugo prebrojavati nečija krvna zrnca, za što nitko nema ni vremena ni mogućnosti. Onda gledaj dalje, pretpostavimo da je pitanje ozbiljno, jel tebi normalno da netko pita za 125 a "nudi" mu se 550? Da me se krivo ne shvati, nemam ništa protiv lb-a niti ga poznam ali to nema veze s vezom. I šta bi ja sad kao moderator morao pratiti sve do jednog posta i ocjenjivati da li je savjet prihvatljiv ili nije? Jednostavno, to ne ide...
Djelomično se slažem i s matom i s franom i s markom ali mislim da je jednostavnije onda takve teme spojiti, a ne brisati......
Kaj nas briga jel tip ima pare ili mašta o tom motoru....ili su u šumi.....
Mora mu se priznati da je napisao polusuvislo pitanje.
ZA boldani dio, mate, jaaako je malo ljudi ovdje koji kvalitetno doprinose forumu ali to nesmije biti kriterij da li netko može biti član.......forumu mora biti svrha da pomogne korisnicima.