,,,vjeruj,,s razlogom nam zavidiš
,,budeš se uvjerio kad ti majstor ib to sredi za 3 min 
,,kad sam danas po tko zna koji put pričao frendovima za ib-a,,jedan reče: malo dobrih ljudi...
još jednom ib thnx 
Jako mi je drago da ste zadovoljni. Ja bih vam preporucio jos jednu stvar, koja je meni dodatno popravila dojam o motoru - izvadite sekundarne leptire. Ako vas brine garancija, ne dirajte do isteka, kasnije vadite van. To je izmisljotina Suzukija koja je - blesava. Moje je misljenje da je i potpuno beskorisna. Ostali motori to nemaju pa svejedno idu dobro. Sekundarni leptiri se ionako potpuno otvaraju i ostaju u tom polozaju pri visokim okretajima, a u niskim okretajima samo zbunjuju.
Treba skinuti ove dvije (vidi dolje) plocice iz usisnih kanala. Skine se rezervoar i zracni filter, prstom pritisne leptir kako bi se zatvorio otvor za zrak, odvrnu dva vijka (i uklone prije otpustanja leptira da slucajno ne upadnu u kanal) i nakon toga izvade plocice. Samo vadjenje plocica je posao od 5 minuta.

Dobije se puno zivlji odziv na gas i otklanja se meni cudno "oklijevanje" motra na otvaranje gasa u niskim okretajima. Vrlo neugodno na ostrim zavojima i serpentinama kad motor na par trenutaka oklijeva i onda udari kad ga ne ocekujes. Namjena tih leptira je umirivanje motora u niskim okretajima a zapravo samo zaseru stvar. Moje je misljenje da je bolje naucit kako kontrolirati gas i imati zdravi, zivahni stroj ispod sebe

Ali isto tako, motor je brutalniji u niskim okretajima, sto meni nimalo ne smeta