Neka gruba komunikacija vidim.
Pa ja sam svakako za dogovor i ako imamo problem normalno i razumno rješenje ali ako baš pratim datume onda bi kronologija najava išla otprilike ovako: U prvoj najavi je i na plakatu je bilo stavljeno od 18-21.06. i to je već greška u datumu jer u opisu događanja stoji četvrtak a to je 17.06. - dakle to je na vrijeme ispravljeno. Isto tako je u travnju objavljeno da party traje od četvrtka do četvrtka, službeno najavljeno, na plakatima i na kalendaru stoji od 17.06 do 23.o6.2010 i to je najavljeno više puta (pa čak i od lani - što nažalost zbog vremenskih uvjeta nije bilo ostvarivo, a ipak je bilo veselo i u nedjelju i ponedjeljak). Trajao bi i u vikend dalje ali je kraj najavljen u srijedu 23.06.2010. upravo zbog prijateljskog i susjednog kluba MK DUHOVI Biograd koji su se datumom svog susreta približili našem i najavili susret odmah poslije našeg (koliko vidim na njihovom plakatu i najavi još uvijek stoji od 25. 26 i 27.06.2010.)

Dakle uvažavajući sve navedeno mislim da smo mi sve najavili i uradili na vrijeme i korektno (vodeći računa i o susjedima).
Ja sam morao ovo objaviti i tu pošto sam prozvan, naravo da ne želim ulaziti u rasprave a pogotovu ne one što je prije nastalo jaje ili kokoš, i zato ponavljam samo činjenicu da je sve u našem slučaju najavljeno i urađeno na vrijeme a tako i piše.
Onaj dio o ljubomori i gošćenju iliti ugošćavanju nebi dublje komentirao osim da smo mi kao klub a i kao pojedinci počastili goste i prijatelje onoliko koliko smo mogli ali od srca i iskreno i ne pada nam napamet nekome nabijati na nos jeli kod nas bio ugošćen il ne.
I kad već spominjete "druge" tjedne na isti način i vi dragi nam prijatelji imate najavu od 25.06. pa možete vi produžiti program u daljnje dane.
Upravo smo kraj stavili u srijedu da ljudi koji su odlučili spojiti dva ugodna tjedna (ili možda više) imaju vremena, kako kaže Pelizzari, dignuti se lagano spakirati i preseliti u Biograd. Nikome ne želimo govoriti kuda,kako i kada će ići, svakome po volji i osobnoj želji, dani susreta su zamišljeni da se ljudi odmore i zabave i kamo sreće da imamo svi toliko godišnjeg pa da počne u Zadru, pa u Biograd, pa na Brač, pa u Trilj, pa u Stankovce, pa jbg... dokle ko može