dolazak do vas kolko smo primjetili samo dvije moto oznake i to jedva vidljive,na ulazu nigdje nikog niti rakije dobrodoslice niti daska za nogar a najavili su kisu a kamp smjesten na mocvarnom blatu!!!!! bravoooooo nije ni cudo sta su se par motora ujutro prevrnula,zahvalnice da se nisu mogle podjelit na bini ne kuzim pa nije nas bilo tristo,a da ovako je lakse procitat ko je doso i odi si trazit zahvalnice pa ih ti nadi u kojem su satoru pitam par ljudi za zahvalnicu oni nemaju pojma. muzika na pocetku ok ali najbolji dio noci dovukli se do bine sad cemo uzivat u rocku a oni poceli s nekakvim retro pjesmama sta nema veze s moto susretom to mi nejde nikako u glavu mogli ste bolje pozvat severinu da pjeva doslo bi vise rulje a ne bajkera pa bi se napravila prava seoska zabava,sta je prilicilo malo na nju posto su bomboncici bili tamo jos je falio standic s igrackama i vrtuljak !!!!!! striptizeta ima sve pohvale za nju svaka cas ali poslije nje sam se bojao ostat pred binom da se ne iznenadim s dolazecim pjesmama. Ujutro je nas nekolicinu nevrijeme i pljusak potjeral do velikog satora imamo kaj vidit smeca tona oko nas sve razbacano kao da smo na smetlistu od smeca nemozes ni sjest strasno....ali naj jaci dio da ti nemozes dobit jeb... flasicu soka ili vode to mi nejde u glavu dajes mu 20ku za pola litre cole on ti NEDA super odnos prema gostima koji su ostavili hrpu love na nijhovim sankovima da ne nabrajam vise bilo bi tog jos hrpa, dugo se ne sjecam ovako loseg susreta barem onog djela kad smo dosli ali tako ti je to kad klub ne vodi brigu o tome kako mu tko organizira moto susret kad vec nemogu sami sve. Sve u svemu lose smo prosli a izabrali smo vas misleci dobrom provodu

Hvala Dragom gostu što je izdvojio neprocjenjivo vrijeme i posjetio naš skromni motosusret u (kako kažeš) močvarnom blatu.. Vidim iz tvojeg posta da si bajker sa velikim iskustvom i vrstan poznavatelj moto skupova, a vjerovatno i jedan od organizatora motosusreta u tvojem klubu.. O kulturi spremanja smeća ne bih vodio politiziranja jer je to stvar osobnog odgoja svakog pojedinca.. Vreča je bilo dovoljno za odlaganje, a to što su bile prazne već je komentirano.
Vrijeme ili nevrijeme koje nas je zadesilo ujutro u nedjelju vjerovatno je naručio moj klub s ciljem da Vas rastjera, Prebacuješ krivicu na klub zbog toga što se stvorilo olujno nevrijeme i nastali su nemogući uvjeti.. Da si kontaktirao nekoga iz kluba ili mene osobno organizizirao bih Vam prenočište u svojoj vikendici koja se nalazi 200 m od mjesta motoskupa. Kao vrstan kritičar vjerovatno si upoznat koliko je ove godine propalo moto skupova zbog kiše i nevremena.
Kod Vas u Karlovcu je bogom dano vrijeme pa srećom nemate tih problema.. Vjerujem da je i ugostitelju bio pun kufer jer su plivali u vodi i spašavali uslužne aparate iz vode, te možda iz tog razloga nisu posluživali pića. 43 metra od tvojega šatora nalazi se izvor sa najukusnijom vodom u županiji..
Oko muzike nebih komentirao jer si djelomično u pravu, i primjetio si da smo maknuli taj bend sa pozornice. Kao što je kolega rekao i ja sam osobno iznenađen njihovom svirkom jer su tradicionalno naši gosti, a što ime je bilo neznam..
No da nebi samo srali po susretu iz kojih si izdvojio nekoliko loših komentara i pobrinuo se da posereš i moto skup i organizatora upitao bih te slijedeće. Jesi li prisustvovao Defile vožnjama, Mislim da ako si bio nisi ni imao potrebe ostavljati brda love na šankovima iz razloga što si mogao neograničeno konzumirati jela i pića i to sasvim besplatno..
Zahvalnice če biti poslane svima koji su u prijavili klub, te če biti isporučene poštom .
Na kraju bih pozdravio sve prijatelje koji su vjerni našem skupu i zahvalio im se na odazivu, a nebih rekao da ih je mali broj.
Velika večina bikera ima običaj kada dođe po prvi puta na neki susret upoznati kolege iz domačeg kluba pa im je automatski lakše riješavati nastale probleme, da si to učinio uvjeravam te da bi ti susret ostao u najboljem sječanju..
Tebi hvala na komentaru, sa mišljenjem da se izgleda ipak nisi snašao ili ti je bila kriva vručina koja je žarila i petak i subotu. Nestrpljivo očekujem slijedeči Vaš moto susret kojega čemo sa veseljem posjetiti u nadi da čemo puno toga naučiti i vidjeti kod Vas, tako da i naš susret bude iduče godine na nivou Vašega..
S poštovanjem. Strela, mk Bombelles