Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: UHBM- Motohodočašće zid Boli-Marija Bistrica, 15.05.2010.  (Posjeta: 1377 )

breva750

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: Breva 1100
Odg: UHBM- Motohodočašće zid Boli-Marija Bistrica, 15.05.2010.
« Odgovori #25 : 13. Svibanj 2010, 13:38:25 »

aj samo pomisli kako vas gledaju ljudi koji pješače, a vi se provezete pored njih na motorima ? ja bi se kladila da im u tom trenutku kroz glavu ne prolaze nikakve pobožne misli.  :LOL:

inače, prognoza vam je kiša cijeli vikend sudeći po accuweatheru.  :wink:

Mislim da je tvoj zadatak da na ovim stranicama ne dozvoljavaš OFF i riječi kao..."gle seljo".
Evidentirano

Iwa

• Nemesis
  • Spol: Ženski
  • Vozi: cbr1000f
« Odgovori #26 : 13. Svibanj 2010, 13:54:35 »

Mislim da je tvoj zadatak da na ovim stranicama ne dozvoljavaš OFF i riječi kao..."gle seljo".

aj nemoj više mislit, molim te  :wink:

njih dvoje su riješili i ispričali se i bez mene koja za čudno nisam na forumu 24/7. tako da ja tu ne vidim nikakav problem.  :mrgreen:

Evidentirano
crna kraljica

In a land of sheep a few wolves still roam....

Eventum

• **
  • Vozi: Leonardo 125 & KLE 500
« Odgovori #27 : 13. Svibanj 2010, 21:24:17 »

motočašće
uze mi slova ispod prstiju
 :palacgore:
Evidentirano
"Da ovi na vlasti dožive što smo mi u srpskim logorima, vratili bi više nego su pokrali"

dapola

• *
  • Vozi: kle 500 - bmw 1200 gs
« Odgovori #28 : 17. Svibanj 2010, 21:19:07 »

Unatoč  lošem  vremenu  i kiši koja nije prestajala padati svih sedam sati koliko je trajao program uspjeli smo se skupiti u nevelikom broju, ali iz zato svih krajeva hrvatske i provesti dan u  dan u dobrom društvu te odraditi zacrtani program. Uz nas su bili na  polaganju vijenca,  predstavnica  ureda za branitelje gradskog poglavarstva grada Zagreba  i  savjetnik za branitelje predsjednika RH.

Oko 09:00 skupili smo se ispred zida boli i položili vijenac  te zapalili svijeće. Nakon kraće propovijedi vlć. Pepeka sjeli smo na motore i krenuli put svetišta Majke Božje u Marija Bistrici. Bila je to vožnja koju doista ne bih volio ponoviti. Unatoč opreme svi smo se promočili i kako jedan kolega reče nakon ovoga možemo i pješice do svetišta u Fatimi. No ipak smo stigli na vrijeme u Marija Bistricu gdje su nas dočekali s medenjacima i toplim napitcima. Prisustvovali smo misi i poslušali nadahnutu propovijed vlč. Pepeka zbog koje  je svakako vrijedilo otrpiti kišu. 

Nakon mise povratak u Zabok na susret Rotten Ridersa. Prijazna ekipa i dobra organizacija . Nažalost i njima je kiša uništila susret  te je došao jako mali broj motorista. Kiša koja je natapala Zagorje cijeli dan je očito ubila svaku volju za izlaskom lokalnih bikera. Ipak došlo je nešto najhrabrijih i susreli smo se s dosta poznatih koje nismo dugo vidjeli.

Na kraju kad se stvari sumiraju i o svemu razmisli,  ostaje lijep osjećaj da smo napravili nešto što je trebalo napraviti i da smo dva dana proveli u ugodnom i veselom društvu. Nadam se da će slijedeće godine vremenske prilike biti bolje, a samim tim i više učesnika.
Evidentirano

Eventum

• **
  • Vozi: Leonardo 125 & KLE 500
« Odgovori #29 : 18. Svibanj 2010, 12:16:57 »

Svaka čast!!
 :palacgore:
Evidentirano
"Da ovi na vlasti dožive što smo mi u srpskim logorima, vratili bi više nego su pokrali"
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.058 sekundi uz 15 upita.