Taj susret mi je prakticki pod nosom a taj dan sam imal doista puno posla i nije mi se dalo nikam dalje ici, mada bi u tom slucaju navratio 100%....no ipak kad je bio vrhunac veceri sto se turiranja i pucanja tice otisli smo do KZ na Kalnik (za vrijeme streaptisea, no i tam je bio fajrunt blizu)...ne volim pucanje i turiranje pored satora ni pod razno....i jos kad vidim decke iz kluba domacina kak se 'dive' maestru onda je to malo too much za moj ukus....
Slijede i neke pohvale s moje strane naravno.....mada i ovo prvo je vise kritika za ubuduce...mada sam i lani pisao o pucanju...no ipak je ove godine bilo manje...
dakle pohvale bandu koji je svirao AC/DC prilicno super, pohvale za cijenu pive i super mi je bio skok s padobranom, nije neka moto tema, al bas je bilo lijepo vidjeti iz bliza kak lik pada...
E da i hamburgeri po 15kn su bili hladni i bez icega osim malo majoneze i kecapa...koliko znam kod doticnog ugostitelja u restoranu se jedu punooo bolji hamburgeri..
U nadi da ce dogodine biti jos bolje pozdravljam sve organizatore i Ridere iz Lonjice....vidimo se dogodine...