Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 20   Dolje

Autor Tema: Moto susreti kod nas i u inozemstvu i smisao svega.....  (Posjeta: 18413 )

koss

• Spol: Muški
  • Vozi: sv 650s(exy)
Odg: Moto susreti kod nas i u inozemstvu i smisao svega.....
« Odgovori #375 : 11. Veljača 2010, 09:48:47 »

ispravak...bajker :palacgore:

:LOL: :LOL: :LOL:
Ispravak....rauber :palacgore:

Evidentirano
Unbelievable riders Dubrovnik

vickodu

• Vozi: klokana
« Odgovori #376 : 11. Veljača 2010, 09:49:16 »

Isprika na krivo napisani izraz  :mrgreen:
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

ZLO

• Spol: Ženski
  • Vozi: kawasaki kle 500;honda gw 11oogl-interstate
« Odgovori #377 : 11. Veljača 2010, 09:55:04 »

Malo da umidam :mrgreen:

navlažiš :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:

Ebate popljuvaš sve živo i neživo, a onda vjerovatno jer moraš nekoga i u oći pogledati,
govoriš da ima fenomenalne ekipe.
Kako se ta fenomenalna ekipa osječa čitajući tvoje postove i iščekujući ovaj zadnji.
U Dubrovniku bi ti rekli ne prdoklači. :)

da nebi bilo zabune :LOL:
po posljednjoj kategorizaciji i ja spadam u rišpektovce :LOL: :LOL: :LOL:
(sa prišivkama doma na pluto tabli  :jesus: )
i nije me uvrijedio niti jedan njen napis :jesus:
Evidentirano
http://croatia-residence.com/
http://croatia-property.com/en/ 
Mnogi ljudi su kao brus - oštre druge, a sami su tupi..

Iwa

• Nemesis
  • Vozi: cbr1000f
« Odgovori #378 : 11. Veljača 2010, 19:37:35 »

dakle, ovdje molim dalje u revijalnom tonu naslova, a ostalo u temu koju sam vam odvojila.  :mrgreen:

ovo će se još malo očistiti čim stignem, odrezala sam "nako od oka"  :LOL:
Evidentirano
crna kraljica

In a land of sheep a few wolves still roam....

Sayock

• ex Warimashi
  • Vozi: Enterprise i Defiant
« Odgovori #379 : 12. Veljača 2010, 09:19:09 »

baj ker - kad pozdravljaš psa... :LOL: :mrgreen:

Kraljica

• **
  • Vozi: mikroagregat
« Odgovori #380 : 16. Veljača 2010, 13:10:17 »

silvio odvuko svu paznju sire populacije ... ah :ohne: ali to ne znaci da sam ja zavrsila sa svojim prigovaranjem :LOL:

dakle jos jedan element na koji poneki, ali samo poneki organizatori jednostavno ne obracaju paznju  :jesus:
- nedjelja ujutro  (to je onaj period od 6-12h u nedjelju .... :giggle: ovisno o tome koliko se popilo predhodnih noci i tko je ulovio mjesto u hladu za sator )

kava ujutro je prekrasna stvar bila ona losa ili dobra, besplatna ili za jedan bon, ali kava ujutro je kava  :joy:
ok ak' nema kave ma moze i neki sokic ili voda, sam da je onda hladno  :palacgore:
... ali za milog boga zasto na nekim susretima sankovi ujutro budu ili prazni ili vec napola rastavljeni  :misli: :misli: :misli:

nema gore stvari nego kad ujutro nemres popit ni kavu ni sok ni vodu  :( ... i pri tome utopit ona tri bona kaj su ti ostala od jucer  :wink:

ma mozes popit kavu, upalis motor i odes do prve birtije di je konobarica ona ista cura koja je do jutra skakala pred binom pa je sad malo umorna i spora ... kaj sad :giggle:
osim toga wc je mozda u malo boljem stanju nego oni na susretu :LOL:

a i ti bonovi koje uvijek slijedece jutro pronalazis po dzepovima ... mada bi se zakleo da si ih jos nocas sve zapio  :misli: :mrgreen: :mrgreen:
kaj s tim?

sve u svemu sam si si kriv ak ti toga ostane u vecim kolicinama, da nisi tolika skrtica mogel si vrtit runde pa bi bez toga ostao jos prije ponoci  :weee:

najomrazenija stvar je trazit da ti vrate lovu od nepotrosenih bonova, po meni puno bolja varijanta je imat otvorene sankove pa nek si ekipa zeme vodu i/ili sokove za put
ili nek popiju jos jednu s nogu onak putnu i tak odrade te zaostale bonove
ili im dat da za bonove i nadoplatu zemu majice i prisivace

neki klubovi cak dopustaju varijantu da dogodine mozes koristit te bonove na njihovom susretu (pa cak i ako naprave nove, te stare samo zamjenis na kasi za nove i to je to :palacgore: )
Evidentirano
... ja vozim motor zbog sebe, a ne zbog mira u svijetu

Silvio

• Vozi: ZZR1400
« Odgovori #381 : 16. Veljača 2010, 13:17:56 »

silvio odvuko svu paznju sire populacije ... ah :ohne: ali to ne znaci da sam ja zavrsila sa svojim prigovaranjem :LOL:

samo daj!  :palacgore:

slažem se!...ništa gore kad mamuran moraš sastavit šator... a ubio bi za kavu!...ma šta ubio!!...zubima klao!
obično tu najebe prvi nevin do tebe... ni kriv ni dužan
onda na brzinu pobacaš i povežeš to po motoru i s zaljepljenim lijevim okom kotrljaš do prve birtije...

a mogla se fino popit kavica pa blagoslovljen i u miru... nakon posjeta WC-u ... pažljivo spakirati stvari...

mala stvar a puno znači...
Evidentirano
It's my life  It's now or never  I ain't gonna live forever  I just wanna live while I'm alive

GSX 1402

• Mister foruma 2009.
  • Vozi: BusaBuster
« Odgovori #382 : 16. Veljača 2010, 13:28:11 »

i za kavu i za bonove stoji  :palacgore:

Kingman

• Vozi: GSX 1400
« Odgovori #383 : 16. Veljača 2010, 17:07:41 »

samo daj!  :palacgore:

slažem se!...ništa gore kad mamuran moraš sastavit šator... a ubio bi za kavu!...ma šta ubio!!...zubima klao!
obično tu najebe prvi nevin do tebe... ni kriv ni dužan
onda na brzinu pobacaš i povežeš to po motoru i s zaljepljenim lijevim okom kotrljaš do prve birtije...

a mogla se fino popit kavica pa blagoslovljen i u miru... nakon posjeta WC-u ... pažljivo spakirati stvari...

mala stvar a puno znači...
Prijatelju....s ovim si sve rekao :palacgore:
Platio bi nekome da mi to spakira i poveže sve gore...neka studentica.......onak u "topiću i vrućim hlačicama"...  :LOL:
Ovo za bonove također sve stoji :palacgore:
A na nekim susretima iza 00:00 nema više niš za pojest....znam da nije dobro večerati, ali u tom slučaju bi to nazvao "rani doručak" :mrgreen:
Često glad opere od silnog cuganja....a i bulja manje boli ujutro, ak se nekaj stavi u kljun prije zaljeganja u šator  :wink:
Evidentirano
"Alcohol may be man's worst enemy, but the bible says love your enemy."

merlin68

« Odgovori #384 : 16. Veljača 2010, 17:11:14 »

Prijatelju....s ovim si sve rekao :palacgore:
Platio bi nekome da mi to spakira i poveže sve gore...neka studentica.......onak u "topiću i vrućim hlačicama"...  :LOL:
Ovo za bonove također sve stoji :palacgore:
A na nekim susretima iza 00:00 nema više niš za pojest....znam da nije dobro večerati, ali u tom slučaju bi to nazvao "rani doručak" :mrgreen:
Često glad opere od silnog cuganja....a i bulja manje boli ujutro, ak se nekaj stavi u kljun prije zaljeganja u šator  :wink:
Jebga pa uvijek velim idemo nešto izist pa tek onda na šank al nemre vas niko krstit kad je piva jača od svega.Vidim da bum moral nositi i SDO obrok . :mrgreen:
Evidentirano
UBER

Kingman

« Odgovori #385 : 16. Veljača 2010, 17:16:28 »

Jebga pa uvijek velim idemo nešto izist pa tek onda na šank al nemre vas niko krstit kad je piva jača od svega.Vidim da bum moral nositi i SDO obrok . :mrgreen:
U 4-5 ujutro bi glodao i one "gardi" kekse....a bilo bi dobro i sirovo meso da se može kupit, jel od tih keksića se napravi takav žar za peć roštilj, kakav ni s jednim ugljenom nemreš dobit  :wink:, vjeruj mi....isprobano :palacgore:
Evidentirano

merlin68

« Odgovori #386 : 16. Veljača 2010, 17:22:23 »

U 4-5 ujutro bi glodao i one "gardi" kekse....a bilo bi dobro i sirovo meso da se može kupit, jel od tih keksića se napravi takav žar za peć roštilj, kakav ni s jednim ugljenom nemreš dobit  :wink:, vjeruj mi....isprobano :palacgore:
Ove godine bez dodatnih rekvizita nejdem nikam ,znači u kofer konzerve ,štapiće,termosicu,itd. :mrgreen:
Evidentirano
UBER

Kingman

« Odgovori #387 : 16. Veljača 2010, 17:25:03 »

Ove godine bez dodatnih rekvizita nejdem nikam ,znači u kofer konzerve ,štapiće,termosicu,itd. :mrgreen:
Ponesi i vibro vaginu, jel opet nebuš fukal  :LOL:
Evidentirano

merlin68

« Odgovori #388 : 16. Veljača 2010, 17:32:08 »

Ponesi i vibro vaginu, jel opet nebuš fukal  :LOL:
Kad mi neko po običaju u tri ujutro para bubnjiće sa krosericom prođe me volja za sve.
Evidentirano
UBER

T-T

• **
  • Vozi: FZ8 Fazer
« Odgovori #389 : 17. Veljača 2010, 11:55:14 »

Zato je dobro ponijeti pribor za kuhanje i 3 u 1 (više komada, pa ponuditi susjedu koji se izvlači iz šatora probuđen mirisom kave...) :palacgore: Glavno da ima vode!
Evidentirano
Fazer u duši - bandit u srcu....
"Bit ću vjetar, kiša i zalazak sunca...Svjetlost na tvojim vratima...Koja ti kaže da si došao kući" (Lou Reed: I'll be your mirror)

Kraljica

• **
  • Vozi: mikroagregat
« Odgovori #390 : 20. Veljača 2010, 12:00:09 »

vidim tamo se nesretnici jos uvijek kolju oko naplate ulaza u SB
(necu pricat u siframa jer svi dobro znaju o cemu/kom susretu se radi :jesus: i ovo nije napad na isti iako ce ti isti nesretnici to tako protumacit :ohne: )
osim toga Iwa je zamolila da tamo vise ne seruckamo ... a ova tema je ko rodjena za ono sto zelim napisat .... dakle

problematika naplate ulaza na mega ultra  manifestacijama ...
uglavnom vani (u inozemstvu) postoji situacija gdje je naplata ulaza takodjer neophodna s obzirom na program itd....

stvar je odradjena na nacin da su kamp i neki slabiji popratni sadrzaju besplatni (nesto kao vanjski ring) a ulazak u "arenu" se placa
u toj "areni" (da je tako nazovem) su obicno glavne pozornice, brdo standova i sankova, hrpa dodatnih sadrzaja za animiranje ekipe, bike show, satori s erotick show-om .... ono pravi pravcati cirkus s moto-rock-zakovica-lubanja ikonografijom

i to se pokazalo kao vrlo kvalitetno kompromisno rjesenje  :palacgore:

grintavci :giggle: mogu doci tamo i biti bez da plate upad ... podruzit se sa ekipom i sve 5
oni koji oce vise lijepo se odsecu do ulaza u glavnu arenu plate danak znatizelji i uzivaju

naravno da si takvu postavku mogu dopustiti organizatori koji su sigurni u sebe i u ono sto rade i hebeno dobro znaju da ce ljudi platiti ekstra da budu u centru zbivanja :wink: ... a time se dodatno dokazuje kvaliteta i snaga njihovog susreta

s druge strane, dosta ljudi koji dodju s namjerom da nece ulaziti u "arenu" kad vide sve ono sarenilo i lampice itd. pomame se za time i ipak plate upad :wink:

sve u svemu stvar je ljudske psihologije ... jer kad imas mogucnost izbora puno lakse ces izabrati i skuplju i bolju varijantu nego kad ti samo kazu "moras platit"
a ujedno to je tako kvalitetan odgovor za svu ekipu koja tvrdi "meni nije stalo do programa ja sam tamo samo zbog ekipe"  :mrgreen:
win:win situacija :palacgore:

jedini je bad sto tu i tamo poneki ogranizatori precijene svoje mogucnosti i tako vrhunski popuse .... ali hebi ga, to je trzisna ekonomija i realnost komercijalnih susreta
Evidentirano
... ja vozim motor zbog sebe, a ne zbog mira u svijetu

Fonzie

• **
  • Vozi: na crti
« Odgovori #391 : 24. Veljača 2010, 13:47:21 »

Uprava Motokluba Brod je odlučila da će svi bajkeri koji se prijave do 05.05.2010god i ispune prijavnicu koja će uskoro biti objavljena imati besplatan ulaz na sedme motosusrete u Slavonskom Brodu.

Baš me zanima kako je išao tijek sastanka uprave:
Dečki gotovo je, pali smo pod utjecaj jeb.nog foruma, sad moramo puštati motoriste na moto susret besplatno!
Pa dajte nađite neki izlaz iz ove situacije!!! Ajde netko pametan… dajte neki prijedlog! Stipe (izmišljeno ime) razmišlja, razmišlja i napokon je smislio. Ovako dečki, ajmo ih prisiliti na nešto što će im biti mrsko napraviti pa ćemo imati opravdanje da im ipak naplatimo. Neka se moraju na ulazu upisati na neki papir sa svim osobnim podacima te OIB-om i brojem telefona, a na pult ćemo staviti neku prekrasnu bujnu slavonku da im pomogne ispuniti taj formular…. Eeeee mali Stipe stani, kaže Miro (izmišljeno ime)! Dobro si krenuo ali ovo je pre lako! Neka ispune sve to ali odmah sada pa da vidim ko će doći badava. Javlja se Ivan (opet izmišljeno) pod utjecajem foruma a i frenda iz jednog kluba iz sela do, ajde dečki neki kompromis, neka daju svoje podatke ali dajmo im vremena… Miro kaže, ajde vidim da siiti (namjerno skupa) pao pod utjecaj tog (psovka) foruma pa neka im se da vremena ionako se nikome neće unaprijed dati to ispunjavati. Nego ajd ti mali piši na (psovka) forum obavijest.
NHF 8)
Ovo je recimo doprinos onim silnim bajkerskim pričama.
Evidentirano

Silvio

• Vozi: ZZR1400
« Odgovori #392 : 24. Veljača 2010, 14:16:22 »

Uprava Motokluba Brod je odlučila da će svi bajkeri koji se prijave do 05.05.2010god i ispune prijavnicu koja će uskoro biti objavljena imati besplatan ulaz na sedme motosusrete u Slavonskom Brodu.

Baš me zanima kako je išao tijek sastanka uprave:
Dečki gotovo je, pali smo pod utjecaj jeb.nog foruma, sad moramo puštati motoriste na moto susret besplatno!
Pa dajte nađite neki izlaz iz ove situacije!!! Ajde netko pametan… dajte neki prijedlog! Stipe (izmišljeno ime) razmišlja, razmišlja i napokon je smislio. Ovako dečki, ajmo ih prisiliti na nešto što će im biti mrsko napraviti pa ćemo imati opravdanje da im ipak naplatimo. Neka se moraju na ulazu upisati na neki papir sa svim osobnim podacima te OIB-om i brojem telefona, a na pult ćemo staviti neku prekrasnu bujnu slavonku da im pomogne ispuniti taj formular…. Eeeee mali Stipe stani, kaže Miro (izmišljeno ime)! Dobro si krenuo ali ovo je pre lako! Neka ispune sve to ali odmah sada pa da vidim ko će doći badava. Javlja se Ivan (opet izmišljeno) pod utjecajem foruma a i frenda iz jednog kluba iz sela do, ajde dečki neki kompromis, neka daju svoje podatke ali dajmo im vremena… Miro kaže, ajde vidim da siiti (namjerno skupa) pao pod utjecaj tog (psovka) foruma pa neka im se da vremena ionako se nikome neće unaprijed dati to ispunjavati. Nego ajd ti mali piši na (psovka) forum obavijest.
NHF 8)
Ovo je recimo doprinos onim silnim bajkerskim pričama.

:gace: :naklon: :naklon: :naklon:   :mrgreen:
Evidentirano
It's my life  It's now or never  I ain't gonna live forever  I just wanna live while I'm alive

Iwa

• Nemesis
« Odgovori #393 : 24. Veljača 2010, 14:29:06 »

pogledala sam prijavnicu za taj famozni susret i mogu samo reći - nisu normalni  :shock:

jel se to oni s nama sprdaju ili šta ? jer meni to ne liči ni na šta drugo......
Evidentirano
crna kraljica

Fonzie

• **
  • Vozi: na crti
« Odgovori #394 : 24. Veljača 2010, 14:31:49 »

pogledala sam prijavnicu za taj famozni susret i mogu samo reći - nisu normalni  :shock:

jel se to oni s nama sprdaju ili šta ? jer meni to ne liči ni na šta drugo......
pa daj da se i mi smijemo 8)
Evidentirano

oracle

• PROROČICA
  • Vozi: intergalaktičku SP 1
« Odgovori #395 : 24. Veljača 2010, 14:32:43 »

daj da vidimo...majke ti
Evidentirano
O&G Team
..." Ali ipak uz mene se može, mada je neobično.
 Sa mnom je opasno ići, ja se nikad ne umaram... "

Iwa

• Nemesis
« Odgovori #396 : 24. Veljača 2010, 14:33:53 »

daj da vidimo...majke ti

u prvom postu njihove teme je link, al evo :

Pristupnica za Besplatan ulaz bajkerima na sedme megasusrete u Slavonskom Brodu
http://www.motoklubbrod.com/prijavnica.asp

Evidentirano
crna kraljica

oracle

• PROROČICA
« Odgovori #397 : 24. Veljača 2010, 14:35:01 »

u prvom postu njihove teme je link, al evo :

Pristupnica za Besplatan ulaz bajkerima na sedme megasusrete u Slavonskom Brodu
http://www.motoklubbrod.com/prijavnica.asp

a sorry..tko gleda više prvu stranicu...ups

hvala :palacgore:
Evidentirano
O&G Team

Daemona

• dipling
  • **
  • Vozi: Dorothy
« Odgovori #398 : 24. Veljača 2010, 14:36:19 »

ubit cu se majkemi :ohne:
Evidentirano
www.crnakraljica.com
...someday everything will all make perfect sense...
Sport & Food

oracle

• PROROČICA
« Odgovori #399 : 24. Veljača 2010, 14:36:55 »

Evidentirano
O&G Team
 Str: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 20   Gore

Stranica je generirana za 0.182 sekundi uz 17 upita.