silvio odvuko svu paznju sire populacije ... ah

ali to ne znaci da sam ja zavrsila sa svojim prigovaranjem

dakle jos jedan element na koji poneki, ali samo poneki organizatori jednostavno ne obracaju paznju

- nedjelja ujutro (to je onaj period od 6-12h u nedjelju ....

ovisno o tome koliko se popilo predhodnih noci i tko je ulovio mjesto u hladu za sator )
kava ujutro je prekrasna stvar bila ona losa ili dobra, besplatna ili za jedan bon, ali kava ujutro je kava

ok ak' nema kave ma moze i neki sokic ili voda, sam da je onda hladno

... ali za milog boga zasto na nekim susretima sankovi ujutro budu ili prazni ili vec napola rastavljeni

nema gore stvari nego kad ujutro nemres popit ni kavu ni sok ni vodu

... i pri tome utopit ona tri bona kaj su ti ostala od jucer

ma mozes popit kavu, upalis motor i odes do prve birtije di je konobarica ona ista cura koja je do jutra skakala pred binom pa je sad malo umorna i spora ... kaj sad

osim toga wc je mozda u malo boljem stanju nego oni na susretu

a i ti bonovi koje uvijek slijedece jutro pronalazis po dzepovima ... mada bi se zakleo da si ih jos nocas sve zapio

kaj s tim?
sve u svemu sam si si kriv ak ti toga ostane u vecim kolicinama, da nisi tolika skrtica mogel si vrtit runde pa bi bez toga ostao jos prije ponoci

najomrazenija stvar je trazit da ti vrate lovu od nepotrosenih bonova, po meni puno bolja varijanta je imat otvorene sankove pa nek si ekipa zeme vodu i/ili sokove za put
ili nek popiju jos jednu s nogu onak putnu i tak odrade te zaostale bonove
ili im dat da za bonove i nadoplatu zemu majice i prisivace
neki klubovi cak dopustaju varijantu da dogodine mozes koristit te bonove na njihovom susretu (pa cak i ako naprave nove, te stare samo zamjenis na kasi za nove i to je to

)