Meni nikako nije jasno o čemu se ovdje ?!?!?
Kad sam slao video materijal za emisiju, bilo je potrebno (zbog nekih pravila sredstava javnog informiranja) potpisati izjavu, što je sasvim uredu ...

Sa druge strane, nisam niti najmanje očekivao da će se moje ime naći na kraju emisije, (da sam znao, lijepše bih se počešljao ... ) jer bilo kakav doprinos karavani nisam dao da bi se moje ime spominjalo, već sam to napravio prvenstveno zbog sebe samog, odnosno iz želje da pomognem jednu takvu veliku akciju ... Možda bolje da se moje ime i nije spominjalo, kad vidim gluposti o kakvima se piše.....

U Požegi je ekipa motorista pomogla MK Independent u organizaciji, iako neki od njih nemaju veze sa tim klubom, nitko od njih se nije našao uvrijeđen jer se njihovo ime nije našlo u "moru" ljudi koji su pomogli ovu akciju, dovoljno im je da se spomene "Karavana" i oni jednostavno znaju da se i o njima priča jer su bili dio toga...
U "Karavani" nitko nikoga nije tjerao da ide, nitko nikoga nije na ništa prisiljavao, pa bi se tako svi trebali i ponašati ..

Ja sam i po nekoliko puta godišnje u Vukovaru, moja djeca su bila i na Ovčari i ispod vodotornja i na memorijalnom groblju u Vukovaru, ali ne zato da bi netko pričao da je "MK" strasilo bio tamo, već zato da i sebi i djeci ukažem na strahote rata i na stvari koje ti ljudi preživjeli ...
I još jednom, VELIKA pohvala Motorčeku i ekipi koja je realizirala jednu ovakvu prelijepu emisiju ...