Poprilično sebi dozvoljavate s tim rječnikom 
A glede talijanskih medija odnosno jednog medija kojeg sam naveo on je ipak više internacionalan, kao jedna od top moto siteova u svijetu i nebi trebao bit baš toliko domoljuban kao npr, Sportske novosti kod nas.
Za one koji žele shvatiti valjda je dovoljna bila rečenica koju sam i kako sam napisao, a ako vam to nije dosta za shvatiti, ispričavam se, prilagodit ču se nadalje i onima koji ne kuže od prve.
I mene optužujete svako malo za spin, a pogledaj ovde slučaja, sad se RSV4 tolerira u članku jer je to talijanski, pa kao i domoljubni site, a kad ne nađemo istu u tablicama prodaje u Italiji, onda je to maloserijski supermotor koji su pokupovali diljem svijeta pa u Italiji nisu stigli na red 
S apriliom nisam iskompleksiran, samo sam imao dodira s njom taman toliko i tako kako 90% ovdje prisutnih nikad neče, pa mi valjda to daje za pravo za mišljenje koje imam.
sto se rijecnika tice, sam to potenciras sprdnjom prema svim ostalim markama a de ne pricam Aprili

sto se tice izvjestavanja iz sporta, kao sto sam rekao, evo ti tipican primjer:
Kitzbühel, slalom (prva vožnja):
1. Rainfried Herbst (Aut) 48.54
2. Manfred Mölgg (Ita) +0.41
3. Felix Neureuther (Njem) +0.60
4. Andre Myhrer (Šve) +0.92
5. Mattias Hargin (Šve) +0.98
...
9. Ivica Kostelić (Hrv) +1.24
...
43. Natko Zrnčić-Dim (Hrv) +4.36
to je od jucer, c/p , izvjestaj rezultata skijanja pa me zanima di su nestali ovi od 6. - 8. i 10. - 42. mjesta