sad sam tek skužio da su mi noge ne utrnule nego otišle spavat,ovoliko nisam proveo uz komp jako dugo,svaka čast na putopisu duboki naklon (da ne skuže da sam rišpektovac)

bio sam u Tunisu ,preklani ,nažalost onaj turistički dio + 3 dana đir Sahara,Douz,Matmata,Touzer,Chebika... ali kako sam išao sam s 10-godišnjom kćerkom za prvi put avanturizma dovoljno i zaljubio sam se u tu zemlju ,a o maloj da ne govorim (di god vidi hrpicu pijeska uzdiše) no bitno je da mi je jedan od kako ti veliš majfrendova za samo 500 milima ispričao tajnu (samo meni i još dva autobusa iza)kako ko god ponese pijesak iz Sahare taj se jednom vraća i sve mu više vjerujem,jedino nisam vidio ni jednu fotku prave fatamorgane,ima jedan dio tamo kod seta od star warsa kad se voziš traje jedno 10-tak minuta i fakat je jeziva pojava ,mi smo se vozili 100 i cijelo vrijeme je isto daleka,ne želim mislit kako je nekom žednom bil hodat prema tome,uglavnom hvala za putopis,ako Bog da sreće ja i frend krećemo u svibnju,doduše malo više po cesti,ali te ljude i prirodu moram bar još jednom vidjet,a nisam ni ćilim kupio...
i evo slikica MK majfrendovi čepter douz na čeki