Evo pojašnjenja o MK PredatorSima,mi susret radimo 13.2. u Bjelovaru.A o MK PredatoRima nemam što puno pisati...
Za Centaurusa i sve koje ovo zanima,nas Predatorse iz Bjelovara jako smeta to što netko ima naziv kluba poput našeg.
Nažalost,zakonski je to moguće.No mislim da u našem bikerskom svijetu nisu bitni samo pisani zakoni,već i neka nepisana pravila i poštovanje prema pojedincima i klubovima koji žive život na dva kotača ili uživaju u tome.
Ideja o nastanku našeg kluba je nastala dosta prije,a klub je službeno registriran 14.1.2003.! Znači,naš klub je na moto sceni punih sedam godina.Po svemu tome se može zaključiti da nije riječ o slučajnosti,da postoji mogućnost o istodobnoj ideji o nazivu kluba,jer su se MK Predator pojavili tek nedavno.Nema se što drugo reći nego da je riječ o velikom nepoštovanju prema našem klubu i svojevrstan bezobrazluk koji baš i nismo spremni trpiti.Nije nam se nitko iz dotičnog kluba ni obratio,ni pitao za naš naziv,niti postoji bilo kakva poveznica između nas,da netko ne pomisli da je riječ o bratskim klubovima.
Iwa dobro kaže,velika je inflacija klubova,uskoro će svaki kvart sa dva motora osnivati klub,ali u svoj toj zbrci i gužvi moguće je dati klubu neko originalno ime ili bar neko koje još u našoj zemlji nije u upotrebi.Iako ne želim imati ništa sa MK Predator,rado ćemo im smisliti neko novo ime,samo da se više ništa u vezi njih ne miješa sa nama.Žao mi je što se u nedostatku ideja nisu nazvali kao neki širom svijeta poznati klub pa bi me baš zanimalo kako bi se okončala cijela ta priča.
Postojala garancija kluba iz Koprivnice da će njihov party biti odličan,zabava vrhunska ili ne,bit ću toliko slobodan da pozovem sve klubove koji ne žele da im se jednog dana dogodi slično,a i pojedince kojima je stalo da se konačno iskorijene plagijatori i provokatori sa naše moto scene da bojkotiraju susret u Koprivnici.A pošto živimo u slobodnoj zemlji,zemlji blagostanja i demokracije neka ide svatko tamo gdje želi i gdje misli da će mu biti bolje i ljepše.
Usput pozivam sve na winter party 13.2. u Nartu kraj Bjelovara i puno vas pozdravljam u svoje ime i u ime kluba!
A na plakatu možete vidjeti naš znak...da nas ne pomiješate s nekim drugim...