Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2 3 4  Sve   Dolje

Autor Tema: 50 000 kn za 125 cc skuter?!??!  (Posjeta: 3113 )

rednyaW

• god admin wannabe
  • Spol: Muški
  • Vozi: KTM SuperDuke, Derbi GP1 172, Aprilia SR 172
50 000 kn za 125 cc skuter?!??!
« : 02. Ožujak 2006, 20:33:15 »

http://www.svijetskutera.com/index.php?f=38&a=483

ahahahahah ja sam se skoro udavio od smija bokte!!!!!!!!

a neki rekli da je puno dat 40 000 za novi RS  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

lols ječam se kada sma rekoa da mi je glupo zakaj vlasici maxi skutera daju 50 000 kn za 500 cc skuter ka dmogu pravi motor kupit...

al tek ovo govno ... i to ima samo 20 konja... konj manje od fxr-a   hahahhahah bokte.... e ko ovo kupi i ja ga vidim an cesti garantiram mu ciglu u glavu il štap u felgu....
« Zadnja izmjena: 19. Rujan 2009, 12:58:14 liberty »
Evidentirano
SPONSORS:<br />www.ktm.com<br

nessuno

• Vozi: Aprilia RSV Mille my02
Odg: 50 000 kn za 125 cc skuter?!??!
« Odgovori #1 : 02. Ožujak 2006, 20:39:37 »

:LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:
Evidentirano

rednyaW

• god admin wannabe
« Odgovori #2 : 02. Ožujak 2006, 20:43:13 »

e odma idem radit site....

ajf.stuntbase.com

antijetforce =)

sam prvo motam ufektat neku test vožnju da vidim aje još ostalo u generalnom qurcu osim cijene....  i oću usporedno test ubrzanja sa runerom 171 i srom 172... da svi vide kako old school koji koštaju 10 000 kn deru ovo govno kičasto..bog ti mater kak sam ja sada ljut....  :x :x :x

ja ne znam kaj mi je  :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:
Evidentirano

Frane

• Vozi: 625sxc '06
« Odgovori #3 : 02. Ožujak 2006, 20:47:01 »

ima kretena koji ce i to uzet, isto ko ova maxi sranja 45000 kn daš za govno
Evidentirano

rednyaW

• god admin wannabe
« Odgovori #4 : 02. Ožujak 2006, 20:48:40 »

ima kretena koji ce i to uzet, isto ko ova maxi sranja 45000 kn daš za govno

daj maxi je zakon naprema ovovme.. moš bar normalnos e vozit ko da si doma u fotelji... tehnologije na satu kolko oćeš... koektora is ranja..moš se preselit sa njim lol...

al ovo je fakat pretjerano... najskuplja 125 ica je bio rs.... a stigo ga....skuter  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

svaki koji vidim u gradu ubijam LOL
Evidentirano

Frane

• Vozi: 625sxc '06
« Odgovori #5 : 02. Ožujak 2006, 20:53:58 »

pa prodavali su neko govno od 50cc za 25000kn pa me ovo nimalo ne čudi, šminka
Evidentirano

Faber

• GOSPAR SLAVONSKI
  • Vozi: kawasaki ER-5 i penny lane
« Odgovori #6 : 02. Ožujak 2006, 21:02:41 »

ma prooooseeeraaaa..!!!! nki nemaju šta za jest! nemaju ni za kondome! :LOL:
Evidentirano
Acta non verba!
  slike kawERa
Kad imaš Kawasaki i Penny,imaš cijeli svijet.. a kad ti je Marin tu onda svijet može pričekati 8)

sven54

• **
  • Vozi: VXR209,Yamaha YZF R6 (2005.g)
« Odgovori #7 : 02. Ožujak 2006, 21:05:00 »

ma bit ce sminkica koji ce tvrdit da imju skuter turbo.

btw neznam oce imat 3 prodana u sezoni jer neznam koji idiot ce tolko dat za 125 umjesto za nekusa ili z750.

tj. ja bi prije ubio tatu kojoi sinu kupi to. nije sin tolko tulav...svidi se njemu to i sve al stari je tukac koji pljune lovu za taj shit
Evidentirano

Duke

• Vozi: KTM Duke 2 04'
« Odgovori #8 : 02. Ožujak 2006, 21:06:04 »

pa prodavali su neko govno od 50cc za 25000kn pa me ovo nimalo ne čudi, šminka
1999 kad sam kupovao aeroxa, toliko je kostao :palacdolje: cak nije ni bio biaggi replica (dodatno je imao plinski amortizer i okretaje, naravno i neizostavne super ultra mega lijepe naljepnice :mrgreen:)
Evidentirano

rednyaW

• god admin wannabe
« Odgovori #9 : 02. Ožujak 2006, 21:11:44 »

1999 kad sam kupovao aeroxa, toliko je kostao :palacdolje: cak nije ni bio biaggi replica (dodatno je imao plinski amortizer i okretaje, naravno i neizostavne super ultra mega lijepe naljepnice :mrgreen:)

svi su u to doba bili mac skuplji....   sr je koštao kojih 21 000 kn i tak....   al ovaj debilizam    40 000  :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:
Evidentirano

Sledgehammer

• Gost
« Odgovori #10 : 02. Ožujak 2006, 21:23:13 »

Čitao sam već o tome prije, jer je ta spika kod Peugeota, kao i najave kompresor-skutera, već duže aktualna... mada ovaj i nije prvi kompresor-model na tržištu.

Slažem se da je najavljena cijena puno i pretjerano napuhana, a sve samo zato da bih se mogao hvaliti sa tehnološkim napretkom tvornice! Performanse su zamišljene da se sa duplo manjom kubikažom kompenzira veći agregat, tj. da 125 ccm imaju karakteristike duplo većeg, iliti onoga od 250 ccm! Time je izvučena snaga od cca 20-ak konja, koja je inače "normativ" za 250-ccm makine. Ali to je sve zajedno svejedno puno pretjerano sa cijenom.

Mislim da će si Peugeot radije sam potajno kupiti te skutere, u svrhu reklame i stvaranja imagea u javnosti da su ti skuteri "jaaaako traženi", jer bih i ja volio vidjeti tog snoba koji bi dao 50.000 kuna za nešto što je samo tehnički dragulj, bez ikakvih, do sada neviđenih, vizualnih ili drugih obilježja u performansama (skuteri te linije već postoje za puno manje novaca, kao i skuteri koji idu toliko brzo za isto tako manje novaca).

A da je nekome baš jako bitno da skuter ide toliko i toliko, a da pritom baš mora imati samo 125 ccm a ne npr. 200-250, nije mi baš logično... ali i to vjerojatno ima neku računicu, ne mislim da su oni u Peugeotu ludi... oni si mogu dozvoliti da taj model bude samo ispipavanje bila tržišta i interesa potencijalnih kupaca za buduće serije, jer su financijski vrlo jaki.

=========================================================

Ne slažem se sa time da se i inače nameće mišljenje (Waynder je sada samo natuknuo tako nešto) da je glupo kupovati skuter od 50.000 kuna kada za to možeš kupiti "pravi motor". Nije glupo, to znaju tvornice, to znaju kupci, to znaju tisuće i tisuće ljudi koji ih voze, stoga je tu veći problem blokada u glavi onih koji to ne shvaćaju i ne poštuju tuđi izbor. Ja sa skuterom od 50.000 kuna imam vrhunac ponude 500 ccm skutera u svijetu, sa ER-5 imam dno ponude 500 ccm motocikala. Ima i tu logike... da se dodirujem mnogih karakteristika koje imaju skuteri, od položaja nogu, zaštite od vjetra, veće sigurnosti u mnogim aspektima, udobnosti itd, a koje vozači "pravih" motocikala zanemaruju i ne spominju, a mnogim vozačima skutera su od krucijalnog značenja!

Osobno sam mogao za cijenu svojeg Scarabea kupiti i KLE-a, i ER-5, i ne znam koliko rabljenih motora svih profila, namjena i kubikaža... ali nisam htio, i nisam požalio, i sada da kupujem uvijek bih radije uzeo Scarabeo 500 nego ER-5! Ja poštujem tuđi izbor. Samo ne znam zašto mnogi, koji traže da se poštuje njihov izbor, ne poštuju moj?

Svaki motocikl ima svoju publiku, bez nametanja svojih tvrdoglavih i netočnih uvjerenja drugima, i to je činjenica koju poznaju i cijene proizvođači, kao i pravi bajkeri. Jer pravi bajker je stav, pravi bajker se postaje svojim držanjem i shvaćanjem, a ne na temelju motocikla u garaži. Dokaz za to su i japanke-naočale-kratke hlače vozači bijesnih pila koji ne shvaćaju osnovne stvari sigurnosti, i oni koji stvaraju negativan stav javnosti o nama. Oni da imaju i najjači motor na svijetu u garaži neće nikada biti bajkeri. A potvrde takvih stavova sam i sam vidio, kao i mnogo toga naučio, na nekim stranim forumima, gdje takove tvrdnje pišu face koje žive za motocikl i od motocikla. A takovih faca ima i ovdje, među nama, na ovom forumu, u što sam se već mnogo puta uvjerio kroz poruke na PP u kojima mi ljudi to isto priznaju, ali ne žele to reći javno jer vide kakva je klima linča prisutna, pa se tome ne žele izlagati.

Čitanjem i praćenjem stranih moto-foruma, primjećujem puno veću toleranciju i razumijevanje među ljudima na dva kotača, gdje bajkeri sa velikim motorčinama bez ikakvih opterećenja u društvo primaju i vozače skutera od maltene 50 ccm, njihove skutere i njihove kubikaže isto zovu "bajkom" kao i neke sa 10x većom zapreminom, ali mi je jasno i da je to, kako sam i rekao, "vani"... ipak mi moramo uvijek pokazati - barem neki - da Balkan ostaje Balkan i da je očekivanje da netko nešto shvati na ovim prostorima puno prije iluzija nego realno očekivanje.

"Samo moj izbor je dobar!" - reče bedak prije nego je ogledalo puklo...

Neka me se ne shvati krivo - nemam protiv nikoga ovdje osobno ništa! Ali imam protiv nametanja tipa gornjeg bedaka. Neka se nitko ne nađe osobno pogođen ili prozvan, to mi i nije bila namjera, niti sam na ikoga mislio poimence; govorio sam vrlo općenito. Ustvari, počeo sam pisati ovaj post dok je samo Waynder otvorio temu,a onda sam vidio da ispred mojeg već ima brdo postova...

P.S. Usis kompresora je mraaaak... a ima i karbona...

Evidentirano

rednyaW

• god admin wannabe
« Odgovori #11 : 02. Ožujak 2006, 21:28:53 »

oćeš reć da je to onda vrh ponude u skuterima?

ne znam po ćemu LOL!!!!!!!

meni odvratni i mrski vxr 200 je daeko bolji i u dizajnu i svemu od ovoe katastrofe...

pa čak će i šminkeri rađe onaj derbi 250 uzet neg ovo...
Evidentirano

Sledgehammer

• Gost
« Odgovori #12 : 02. Ožujak 2006, 21:30:26 »

a odi u qurac..nemrem ja ovo čitat  :x

Zakaj ne? Smiri se malo, duboko udahni, i pročitaj... neće ti skoditi. Nemoj biti nestrpljiv u životu.

MI stari smo se naučili čekati u redu.
Evidentirano

nessuno

• Vozi: Aprilia RSV Mille my02
« Odgovori #13 : 02. Ožujak 2006, 21:45:58 »

sledge.. za 50 000 kn kupis ninju7 iz 98....

ili ovaj shit od 125ccm
Evidentirano

jolly the roger

• Vozi: smijesne ljude gore dole po svom njezniku
« Odgovori #14 : 02. Ožujak 2006, 21:46:06 »

Zakaj ne? Smiri se malo, duboko udahni, i pročitaj... neće ti skoditi. Nemoj biti nestrpljiv u životu.

MI stari smo se naučili čekati u redu.

zbog vas starih koji ste nauceni cekat u redu ne mijenjaju se oni koji stvaraju redove...
dakle ako se daju neke informacije, moto je - sve i odmah, a ne nekakva kičenja u nekom rokoko stilu

uglavnom, skuteri su daleko precijenjeno prijevozno sredstvo, slagao se ti s tim ili ne
Evidentirano
PRODAJEM IZVORNO DOMAĆE ISTARSKO MASLINOVO ULJE

rednyaW

• god admin wannabe
« Odgovori #15 : 02. Ožujak 2006, 21:55:48 »

bokte j aobožavam skutere... al cijenit 125 cc na ovo.... pa da jebote ajmo napravit peticiju (pošto sam skonoto da vole peticije na ovom forumu) da zapalie sve te skutere
Evidentirano

DonRot

• **
  • Vozi: ZZR 1400 minibus
« Odgovori #16 : 02. Ožujak 2006, 23:03:25 »

Ma ljudi svaka roba ima svog kupca...tako ce se sigurno naci neka bena koja ce i za to dati novce.
Nadam se samo da je takvih bena malo.
Jebiga...kad djeca imaju lovu ... cigani dobro trguju!
Evidentirano
Od danas sam kondukter!

izzyracer_84

• Vozi: sve skupa 250 ccm
« Odgovori #17 : 03. Ožujak 2006, 01:00:09 »

50 000 kn  :misli:  :shock: i još za pežoja  :shock:

sledge bez uvrede dosad sam čitao tvoje postove ali ovo....ali ovo..... :shock:
Evidentirano
- di ste pi*ke stigo zdravko čolić !
- nisi ti zdravko čoli㇠!
- niste ni vi pi*ke !

djenka

• **
« Odgovori #18 : 03. Ožujak 2006, 09:25:35 »

Ah, mislim da ce se prodati u punih 5 primjeraka u hrvatskoj.

nedvojbeno, skuter je atraktivan, ali bi trebao kostati max. 30.000 kn. Moja procjena je da ce na akciji upravo toliko i kostati.
Evidentirano

rednyaW

• god admin wannabe
« Odgovori #19 : 03. Ožujak 2006, 09:47:19 »

baš gledam stare slike... u najavama mu je ovo crijevo ....ovaj lajtung od kompresora bio čelični  a u serijskoj proizvodnji kada trebam za njega da50k je neki gumeni... ma jebo im aj francusku... da mi za 50 000 kn bar čelični lajtung nisu mogli stavit

i ima klasična klješta... a derbi koji je tehološkiji napredniji i iza ima moto vilicu i sve ma radijalne kočnice...  ma jebote   da bar ima sranja svakava na sebi za tu lolo..a ono obični 4t skutač sa kopresorom.. i to još pežo mašina tak da sam ovisan o njihovim djelovima..da je bar piaggio il nekaj gfore.. ma ni to.... ma palit sve
Evidentirano

Dylan

• Vozi: Kawasaki ER 5
« Odgovori #20 : 03. Ožujak 2006, 09:58:52 »

Tržište će znati odgovoriti na ovu bezobrazno formiranu cijenu, a mi ćemo nastojati pratiti prodajne rezultate. Cijena će sigurno ići dole, i to drastično, samo dok kompresor izgubi status vruće robe.

Evidentirano
...mi trkači... :)

r.e.!

• **
« Odgovori #21 : 03. Ožujak 2006, 10:16:52 »

Mislim da je peugeot ovako drsko visokom cijenom želio privući pozornost. Kako će se taj skuter prodavati - nije teško prognozirati, bar dok bude držao ovakvu cijenu.
Na njemu nije ništa revolucionarno osim kompresora. A netko tko želi 20 KS na skuteru radije će za 20 000 kuna manje kupiti 200ccm ili 250ccm nego OVO, bar bih ja tako napravio.
Mada ima i onih koji žele biti drukčiji, pa će oni koji ga kupe to i učiniti vjerojatno samo
zbog cijene i na njega zalijepiti račun, da se vidi tko je tko - da ne bi bilo zabune :mrgreen: :wink:
Evidentirano

djenka

• **
« Odgovori #22 : 03. Ožujak 2006, 11:22:48 »

u svakom slucaju, bolje je dati 25.000kn za skuter od 250ccm, nego 50.000 kn za 125ccm, koliko god on imao KS :) pogotovo kad za upola manje kuna imas duplo vise kubika i jednako konja kod aprilie, gilere, kymca...

opcenito, cini mi se da peugeot lagano gubi tlo pod nogama. U biti, na vecini trzista je peugeot marginalna marka, osim u hrvatskoj i srbiji. Cak i u farncuskoj, gdje ga sije super popularni MBK, za kojeg me uvijek cudi da ga nitko ne uvozi u hrvatsku.
Evidentirano

Sledgehammer

• Gost
« Odgovori #23 : 03. Ožujak 2006, 11:38:18 »

oćeš reć da je to onda vrh ponude u skuterima?

ne znam po ćemu LOL!!!!!!!

meni odvratni i mrski vxr 200 je daeko bolji i u dizajnu i svemu od ovoe katastrofe...

pa čak će i šminkeri rađe onaj derbi 250 uzet neg ovo...

Krivo si me shvatio... nisam rekao da je taj Peugeot vrhunac ponude, već da je maxi-skuter sa 500 ccm za 50.000 kuna vrhunac ponude u svojoj klasi. Mada je, ako pravo gledamo, i ovaj Peugeot vrhunac ponude u svojoj - 125 ccm! - klasi, jer činjenično niti jedan od 125 ccm ne ide i ne izgleda kao ovaj (dobro, ovo "izgleda" je subjektivna kategorija...). To što je neki VXR tebi bolji, to je u redu... ali oni NISU ista klasa, pa je malo i bezveze to uspoređivati.
Evidentirano

Sledgehammer

• Gost
« Odgovori #24 : 03. Ožujak 2006, 11:43:08 »

50 000 kn  :misli:  :shock: i još za pežoja  :shock:

sledge bez uvrede dosad sam čitao tvoje postove ali ovo....ali ovo..... :shock:

Izzy, pa po čemu si zaključio da ja navijam za taj Peugeot???   :misli: :misli: :misli:

Osobno ga nikada ne bih kupio jer o Peugeotovim skuterima nemam baš neko sjajno mišljenje... sve da je i duplo jeftiniji.

A i činjenica da je to nova tehnologija, koja se još nije primila na skuterima, i koja nije pokazala dugoročno svoje dobre i loše strane, djeluju mi odbojno... da puno platim zato da budem neka vrsta pokusnog kunića?? Nein, danke... ili bolje rečeno, "Non, sil' vou's plait"...!
Evidentirano
 Str: [1] 2 3 4  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.153 sekundi uz 16 upita.