Moto klub " Muddy " - Zagreb se zahvaljuje svim klubovima i pojedincima koji su bili na našem 11. moto - susretu, a koji je ujedno i naš
zadnji moto - susret kao takav.
Sa naše strane gledišta, sve je proteklo OK, ljudi je bilo više no ikad, muzika izvrsna kao i grah, striptizeta također dobra ( 30 minutni nastup, no ostaje problem niske pozornice pa je nisu svi mogli vidjeti. Prijedlog je bio spojiti stolove, ali bilo je preopasno - skliski stolovi i njene vrlo visoke pete, pa se odustalo od toga.. )
Nadam se da je svima ( manje - više ) bilo dobro.
Mislim da u vrijeme kada je "kolega"
zebarac bio na ulazu, jedan od dvojice koji su bili na ulazu došao je do mene, i rekao da nema više rakije. Ja sam mu dao još 2 x 1,5 litru, tako da mislim da se ta rakija razvukla do cca 23:30 sati, i da je rakije bilo dovoljno..
Kolega "zebarac" je trebao pitati nekog iz kluba, ako je toliko želio popiti rakiju, i oni bi ga uputili do mene, a ja uvijek u svojoj pljoski imam dobre rakije za "prvu pomoć"! No, dobro, ne dao Bog većeg zla.. Podlošci za nogare nisu bili potrebni ( objašnjeno u par postova prije ), a rasvjeta je ove godine maknuta, jer je prošle godine bila opaska da smo kao " pilići u inkubatoru ", a i zbog ograničenja u broju potrošača struje..
Eto, to je bio jedan kratak rezime susreta, a pošto je ovo bio zadnji, nažalost, nećemo moći otkloniti gore navedene nedostatke

P.S. Dosta klubova nije podiglo zahvalnice, pa ako me vide bilo gdje, slobodno me mogu kontaktirati, jer ću ja zahvalnice voziti sa sobom na motoru..
Pozdrav!