Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 3 4 [Sve]   Dolje

Autor Tema: Zabrana enduro voznje  (Posjeta: 4636 )

alan ford eskort

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: Dobro
Evidentirano

vladof

• Vozi: quad
Odg: Zabrana enduro voznje
« Odgovori #1 : 10. Veljača 2010, 20:16:59 »

budale
Evidentirano
Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne: svemir i ljudska glupost
samo što za svemir još nismo sigurni !

ttivanov

• **
  • Vozi: Apriliu, svira yamahu
« Odgovori #2 : 10. Veljača 2010, 20:20:52 »

Ne razumijem koji je razlog zabranama.....???? :misli: :misli:
Evidentirano
....... o tome neznam ništa, samo se pravim pametan .........

SpeeDFighteR

• *
« Odgovori #3 : 10. Veljača 2010, 20:26:02 »

što njih briga tko se vozi po "brdima"...pa nije valjda razlog "divljanje" pa se možda boje da nekoga zgaze...usred šume..ccc

alan ford eskort

• **
« Odgovori #4 : 10. Veljača 2010, 20:26:30 »

Koji je razlog?
-Masovnost "ljubitelja" ofroad/enduro voznje koja cesto ide preko privatnih njiva i livada.
-Sukob sa vrlo politicki uticajnom organizacijom "lovačka društva" ciji su clanovi vecinom lokalni mocnici kojima miris benzina udara na zivce dok im miris baruta udara   na jaja!
Evidentirano

dr.chala

• dr. DOIN WHAT dr. DOES
  • Vozi: beRRg i gaRRo
« Odgovori #5 : 10. Veljača 2010, 20:30:12 »

Razlog je pohlepa za lovom i dovlačenje stranaca da se iživljivaju po Istočnoj Italiji,jer doma ne smiju.  :? Sada će polako te zabrane krenuti i prema HR!  8) Daj Bože da griješim!  :?

alan ford eskort

• **
« Odgovori #6 : 10. Veljača 2010, 20:34:20 »

Daj Bože da griješim!  :?

Tesko!
Evidentirano

mac.airbrush

• **
  • Vozi: CBR 954RR
« Odgovori #7 : 10. Veljača 2010, 21:11:09 »

Ne razumijem koji je razlog zabranama.....???? :misli: :misli:
:mrgreen:pa zabrane su da se krše :jesus:
Evidentirano
nema toga od Trsta do Graza, šta ima kod Maca...
http://www.mac-superpaint.com

skala

• Vozi: KTM EXC 450
« Odgovori #8 : 10. Veljača 2010, 21:27:18 »

činjenica je da uvijek ima budala koji se voze po planinarskim putevima, preko posađenih polja........

sreća je jedino što smo u hrvatskoj, a tu ionako nitko ne poštuje zakon
Evidentirano

kron

• **
  • Vozi: KTM 990adv, 450exc-r
« Odgovori #9 : 10. Veljača 2010, 21:54:18 »

kod nas su problem mulci koji voze preglasne 2-t motore i to pun gas kroz sela.. kamenje prsti po fasadama i parkiranim autima, zene sklanjaju djecu.. kao da se ne mogu suzdrzati tih nekoliko stotina metara, pozdraviti ljude pa kad dovoljno odmaknu, po gasu!  :palacdolje:
Nakon toga smo im svi isti..! 

A i lovci su posebna prica..   :x
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #10 : 10. Veljača 2010, 21:59:39 »

Mislim da je ovo posljedica svega po malo jer i da nema vožnji preko polja, po planinarskim putevima... opet bi se našao netko tko bi se bunio. Nikad na motoru nisam bio potpuno legalan pa ćemo sad samo svoje navike sa ceste prebaciti u šumu.  :mrgreen:
Evidentirano

kron

• **
« Odgovori #11 : 10. Veljača 2010, 22:00:16 »

Nakon raznih neugodnih susreta (lovci, planinari, izletnici, lugar...), sam malo istrazivao:

HRVATSKI SABOR
Na temelju članka 88. Ustava Republike Hrvatske, donosim
ODLUKU
O PROGLAŠENJU ZAKONA O ZAŠTITI PRIRODE
Proglašavam Zakon o zaštiti prirode koji je Hrvatski sabor donio na sjednici 20. svibnja 2005. godine.
Broj: 01-081-05-1988/2
Zagreb, 27. svibnja 2005.
Predsjednik
Republike Hrvatske
Stjepan Mesić, v. r.
ZAKON
O ZAŠTITI PRIRODE

Članak 32.
(1) Za organiziranje vožnje, vožnju i parkiranje vozila na motorni pogon (test vožnje, cross vožnje, off-road vožnje, športske, natjecateljske i promidžbene vožnje, i sl.) izvan svih vrsta cesta, na poljskim putovima i uređenim stazama potrebno je ishoditi dopuštenje Ministarstva uz suglasnost središnjeg tijela državne uprave nadležnog za poslove poljoprivrede i šumarstva.
(2) U slučajevima obavljanja službene dužnosti, poljoprivrednih, šumarskih ili drugih dopuštenih djelatnosti, kada je to u skladu s ovim Zakonom i drugim propisima, dopuštenje nije potrebno.

Članak 198.
Novčanom kaznom od 1.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj fizička osoba ako:
– vozi i/ili parkira vozilo na motorni pogon izvan naselja, svih vrsta cesta, poljskih putova i uređenih staza za vožnju (članak 32.),

Evidentirano

moover

• Kuća stara
  • Vozi: Versys - Leteću djevicu
« Odgovori #12 : 10. Veljača 2010, 22:11:04 »

Eto, ak te tko pita, veliš da si na polju ili u šumi po službenoj dužnosti...  :mrgreen:

I ja sam za zabranu, šta se ima itko vozikat po šumama i gorama???  :jesus:
Evidentirano
Hebeš krizu, život nema reprizu.

kron

• **
« Odgovori #13 : 10. Veljača 2010, 22:13:07 »

I ja sam za zabranu, šta se ima itko vozikat po šumama i gorama???  :jesus:

odrzavamo neprohodne puteve, nakon nas trava vise ne raste      :mrgreen:
Evidentirano

ttivanov

• **
« Odgovori #14 : 10. Veljača 2010, 22:25:22 »

Hmmmm...  :shock:moram priznati da nisam znao da je zabranjeno vozikanje po poljskim i šumskim putevima......ali sam puno puta u šumi proletio pored lovačke čeke i skužio da netko sjedi unutra  :LOL:........čak su mi znali navečer svjetlit sa onim svojim reflektorima..........
Evidentirano

kron

• **
« Odgovori #15 : 10. Veljača 2010, 22:50:33 »

Pitanje:
Da li nas lugar bez povoda smije legitimirati?

Dakle, to se dogodilo na makadamu, sumska cesta, mi parkirani, lagani odmor a lugar dolijece sa svojim vozilom, vadi znacku i bahato od nas trazi dokumente! Da li mu reci: ko te hebe ili mu lagati da nemamo dokumente i dati mu krive podatke?
Bilo je i tezih rijeci, pokusao je zvati policiju ali nije imao signala.. Na kraju smo dali krive podatke i svi donekle zadovoljni..  :mrgreen:

Pravilnik o radu za lugara:
http://www.google.hr/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=1&ved=0CAgQFjAA&url=http%3A%2F%2Fsuma-ss.hr%2Fassets%2Ffiles%2Fpravilnici%2FPravilnik_o_cuvanju_suma_NN_121_08_11_061.doc&rct=j&q=PRAVILNIK+O+%C4%8CUVANJU+%C5%A0UMA&ei=iiVzS7JtkoL9BtTInT0&usg=AFQjCNGO5b2qkKuPF3tQ6rOENu0OjBoGOg&sig2=6Pn9Mi_GmabWQOQnUBKx_g
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #16 : 10. Veljača 2010, 23:12:13 »

Ti razni likovi u nekim šupačkim uniformicama uniformama uvijek vole izigravati vlast, pogotovo ako ih se ne poklopi i zaprijeti na prvu, ali mislim da je veći problem sa lokalnim stanovništvom. Nedavno sam među baRRakašima na ovu temu najavio da će ovu sezonu izbiti prvi incident jer je stresnih situacija sve više a mi se pokušavamo ne zamjeriti nikome i šutimo, samo mislim da to više ne prolazi jer ljudi su se zbog toga osilili i dok se ne odgovori silom neće biti mira.
Evidentirano

picoda

• Vozi: Tenere
« Odgovori #17 : 10. Veljača 2010, 23:29:52 »

Ti razni likovi u nekim šupačkim uniformicama uniformama uvijek vole izigravati vlast, pogotovo ako ih se ne poklopi i zaprijeti na prvu, ali mislim da je veći problem sa lokalnim stanovništvom. Nedavno sam među baRRakašima na ovu temu najavio da će ovu sezonu izbiti prvi incident jer je stresnih situacija sve više a mi se pokušavamo ne zamjeriti nikome i šutimo, samo mislim da to više ne prolazi jer ljudi su se zbog toga osilili i dok se ne odgovori silom neće biti mira.

Jebote, kad sam procita mislija sam da je i ovo tema o onim moto klubovima. Jos ti samo fali da spomenes 91 i "zasto smo se mi borili".  :jesus:

Ko vam je kriv kad nabacite akrapovice pa se cujete kilometrima. Nasa je formula, standardni auspuh, 2-je vise kad netko naidje ili kroz selo. I nema zasad primjedbi.  :mrgreen:
Evidentirano

davor_77

• **
« Odgovori #18 : 10. Veljača 2010, 23:36:31 »

Zabranjena je vožnja izvan naselja, svih vrsta cesta, poljskih putova i uređenih staza za vožnju.
Znači da je dozvoljena na svim vrstama cesta (bijele, šumske...), poljskih putova (koji idu i kroz šumu) i uređenih staza za vožnju. :palacgore:

Ispravite me ako sam nešto krivo shvatio. :misli:
Evidentirano

Hrvoje

• Najbolji forumaš 2008. Offtopic master 2006.&2007.
  • Vozi: CBR 1000RR- do jaja!
« Odgovori #19 : 10. Veljača 2010, 23:44:01 »

Iskreno rečeno da vidim kretena koji se navaža po Premužićevoj stazi po Velebitu, bio bih prvi koji bi mu razapeo sajlu preko puta. Pa nek se prebaci preko nje kao Dimnjačar. :mrgreen:
Isto vrijedi i za idiote koji se sa biciklima spuštaju u nedjelju niz planinarske staze po Sljemenu i hametice satiru nedužne planinare. I jaRRunaše koji gaze nemoćne, starce i HRVI-je po pješačkima.

Hebi ga. Tako je to kada netko ne zna mjeru. Daš prst, uzme cijelu ruku. I onda se čudi kao pile glisti što se prihvaćaju raznorazni EU standardi koji propisuju sve živo, sve do mjere kako treba iskoristiti WC papir. :mrgreen:
Onda se tu, jer im je netko dao dobar povod, naravno pod parolom zaštite okoliša, umješaju najveći licemjeri na planeti- lovci i ne možeš im ništa.
Evidentirano
SMRT RIŠPEKTU, SLOBODA NARODU! Live free or diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie

Svi lažu

kron

• **
« Odgovori #20 : 10. Veljača 2010, 23:50:07 »

Zabranjena je vožnja izvan naselja, svih vrsta cesta, poljskih putova i uređenih staza za vožnju.
Znači da je dozvoljena na svim vrstama cesta (bijele, šumske...), poljskih putova (koji idu i kroz šumu) i uređenih staza za vožnju. :palacgore:

Ispravite me ako sam nešto krivo shvatio. :misli:

"obican" enduro nije upitan, nikome ne smetas na makadamu i sumskoj cesti jer napravis manje stete od kamiona i traktora.
Hard enduro se vozi tako da se sa velikim cepovima na gumama unistavaju uske staze i setnice. Jedini problem je sto razrujemo (prekopamo) zemlju na uzbrdici i nizbrdici i tada kisa sve ispere do kamena i nastaju kanali po kojima se tesko hoda.. To se ne moze obnoviti.
Evidentirano

davor_77

• **
« Odgovori #21 : 10. Veljača 2010, 23:51:12 »

Samo je bilo pitanje vremena. Inače stvar je vrlo očita. Takvi su zakoni u juropi, tekve će slovenci nametnut i nama  :pandur: .
I da istrijani nisu tako poduzetni, pa se nisu sjetili kako strancima izbit lovu, možda bi potrajalo nešto duže. Ovako su izprovocirali reakciju i evo nam rezultata.
Inače, tko je vidio u Istri, koliko tih motora ima po šumi, jasno mu je da je negdje moralo puknut.
Evidentirano

Lolo

• **
  • Vozi: BMW F650 GS Dakar
« Odgovori #22 : 10. Veljača 2010, 23:52:13 »

Jebote, kad sam procita mislija sam da je i ovo tema o onim moto klubovima. Jos ti samo fali da spomenes 91 i "zasto smo se mi borili".  :jesus:

Ko vam je kriv kad nabacite akrapovice pa se cujete kilometrima. Nasa je formula, standardni auspuh, 2-je vise kad netko naidje ili kroz selo. I nema zasad primjedbi.  :mrgreen:

Mogao bi se s ovim poprilično složiti, da je više tolerancije vjerojatno ni nebi došlo do ovoga jer u zadnje vrijeme smo sve češći svjedoci da si netko uzme za pravo da se ima pravo voziti gdje, kada i kako hoće. Kron je prilično dobro opisao situaciju mada su takvi pojedinci u manjini ali na žalost medijski su vrlo eksponirani, a zakon kada zaživi, a bude, bit će kuku lele.  :mrgreen:
Evidentirano

kron

• **
« Odgovori #23 : 10. Veljača 2010, 23:55:01 »

Inače, tko je vidio u Istri, koliko tih motora ima po šumi, jasno mu je da je negdje moralo puknut.

vidi koliko samo EK buzet ima clanova:      :mrgreen:

http://www.emkbuzet.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=59&Itemid=42

mozda se varam ali vjerovatno u cijeloj dalmaciji nema toliko enduro motora   :mrgreen:
Evidentirano

davor_77

• **
« Odgovori #24 : 10. Veljača 2010, 23:57:35 »

"obican" enduro nije upitan, nikome ne smetas na makadamu i sumskoj cesti jer napravis manje stete od kamiona i traktora.
Hard enduro se vozi tako da se sa velikim cepovima na gumama unistavaju uske staze i setnice. Jedini problem je sto razrujemo (prekopamo) zemlju na uzbrdici i nizbrdici i tada kisa sve ispere do kamena i nastaju kanali po kojima se tesko hoda.. To se ne moze obnoviti.

O.K. ti se slažeš sa zabranom.
Evidentirano

davor_77

• **
« Odgovori #25 : 11. Veljača 2010, 00:02:39 »

Iskreno rečeno da vidim kretena koji se navaža po Premužićevoj stazi po Velebitu, bio bih prvi koji bi mu razapeo sajlu preko puta. Pa nek se prebaci preko nje kao Dimnjačar. :mrgreen:

:LOL: :LOL: :LOL:

Moram priznat da sam bio u napasti  :oops:...
Ipak sam se okrenuo i vratio nazad. :( A nisam ni znao da si postavio sajlu. :jesus:
Evidentirano

kron

• **
« Odgovori #26 : 11. Veljača 2010, 00:05:37 »

O.K. ti se slažeš sa zabranom.

ljepse je kad je nesto zabranjeno..   :mrgreen:

kazem iskreno, to je po meni jedini problem koji se vjerovatno moze rjesiti.. npr. da se vozimo tamo gdje nema setaca i sto cesce mijenjamo trase. Ja se osobno najvise volim voziti po "vlakama" po kojima su se izvlacila drva iz sume, a to ne bi trebalo nikome smetati..
Jos jedan primjer gdje nista ne unistavamo:
Evidentirano

Elias

• Vozi: '02 K1200RS, '93 XTZ750 i '03 Scarabeo125
« Odgovori #27 : 11. Veljača 2010, 00:07:40 »

Citam ove komentare i mogu razumit i jedne i druge, ali ovu zabranu ne mogu. U velikom broju zemalja je offroad jako zastupljen u turistickoj ponudi i od njega se dobro da zaradit,tko zna.
A znaju to i lokalni politicari, gledaju i oni uzet svoju pinku, ka i u svemu drugemu.
Da ne govorim o promicanju mista, regije i konacno i drzave koje se zahvaljujuci ovome vidu sporta daleko cuje. Posto zivim u Svicarskoj zelim samo reci kako moj susjed farmer nakon zetve na svoju njivu, koja nije mala, pusti hobi trkace iz okolice da mu prioraju njivu. Nakon jednog takovog vikenda svi zadovoljni i trljaju ruke. Ka sto vec rekoh, tko zana-zna. Free Offroad!!
Evidentirano
Vlast je NAJVEĆI neprijatelj naroda!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=rmfezDOSd2g

davor_77

• **
« Odgovori #28 : 11. Veljača 2010, 00:07:56 »

Nebi rekao da se time riješava problem. Samo se mudro ne provocira i izbjegava probleme. :palacgore:
Evidentirano

kron

• **
« Odgovori #29 : 11. Veljača 2010, 00:10:52 »

Jos primjera gdje ne mozemo unistiti podlogu po kojoj se vozimo:    :mrgreen:
Evidentirano

Žaba

• **
  • Vozi: Yamaha FZR 600, Honda Dominator 650
« Odgovori #30 : 11. Veljača 2010, 00:14:39 »

više ni sami nezanju kaj bi...na cesti ne valja divljat, na livadi opet...pa nitko nejde u park se vozit, nek se tam secu ak im smeta...samo ti setaci mislim puno manje daju novca drzavi od ovih kaj voze motore..ma  :palacdolje:
Evidentirano
svako rješenje stvara nove probleme

picoda

• Vozi: Tenere
« Odgovori #31 : 11. Veljača 2010, 00:15:48 »

vidi koliko samo EK buzet ima clanova:      :mrgreen:

http://www.emkbuzet.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=59&Itemid=42

mozda se varam ali vjerovatno u cijeloj dalmaciji nema toliko enduro motora   :mrgreen:

Nema sigurno. Sto je dobro jer se nitko ne buni, a lose jer se nemas s kim vozit.  :mrgreen:
Vozim se vec par godina malim motorom i jos toliko quadom po svim brdima ovdje u okolici i nikad, ali bas nikad, nisam sreo nikoga na hard enduru. Zato se ovdje i ne bune. Sto ne znaci da nas par ne utisamo motore medju kucama i po selima. Ili kad naletimo na lovce.
Evidentirano

davor_77

• **
« Odgovori #32 : 11. Veljača 2010, 00:24:32 »

U Istri često možeš srest veće grupe stranaca. I naših, ne tako u grupama i ne ispred restorana. :D
Evidentirano

clox

• Vozi: Tenere Picasso, DT domaći trobojni, TW
« Odgovori #33 : 11. Veljača 2010, 06:41:56 »

Vidim da cemo se na neko vrijeme prebaciti sa Žumberka u sv. Nedelju
 :mrgreen:

ljacmi

• **
  • Vozi: RSVR, Ktm exc525, , TDM850
« Odgovori #34 : 11. Veljača 2010, 07:52:46 »

Mene samo zanima kak svi ti seljaci idu u šumu po drva? Mislim da idu sa svojim radnim strojevima koji puno više unište sve okolo.Imamo priliku to vidjet u Smb. Gorju gdje ima kanti od ulja 5l INE koje samo ostave,a drugog smeća da i ne govorimo od vešmašina i starih krama koji ti seljaci dušebrižnici tamo bacaju, kako izlaze na javne prometnice sa zmazanim i neregistriranim traktorima koji masu od njih nemaju nikakve rasvjete.A o ovim lugarima i lovcima da ne prićamo.Većina njih je iskompleksirana.Veli nam tip lovac jednom da mu plašimo divljać na kilometre, a tip dođe do ćeke sa pic-upom.A najbolje od toga masu nam se puta znalo desit, al doslovno da nam srna ili divlja svinja juri pred nosom na 5m.A što se tiće planinara, a i sam sam taj često, najbolje je izbjegavat nedjeljne vožnje i plan. puteve, a kad se naiđe na njih usporit lijepo pozdravi i ak ti odzdravi malo se pošalit i obećat da u pl. domu plačaš pijaću. Mi do sada nikad niso imali problem sa planinarima, ćak kad dođemo nekam u dom nekaj popit svi pozdrave i masa ih ispituje o motorima i mole da slikaju decu na njim  :D. Normalno za mir u kući dopustiš i to je to.Nadam se da bu ova sezona bila bez nekih incidenata. :palacgore:
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #35 : 11. Veljača 2010, 07:58:35 »

Samo je bilo pitanje vremena. Inače stvar je vrlo očita. Takvi su zakoni u juropi, tekve će slovenci nametnut i nama  :pandur: .
I da istrijani nisu tako poduzetni, pa se nisu sjetili kako strancima izbit lovu, možda bi potrajalo nešto duže. Ovako su izprovocirali reakciju i evo nam rezultata.

Tako nekako i ja razmišljam, samo je pitanje vremena jer nije moguće da je u susjednim zemljama nešto strogo zabranjeno a kod nas divlji zapad. Krenulo je u Istri što je i normalano jer su oni ipak najorganiziraniji na lokalnim razinama a upravo zbog broja motora logično je da tamo i pukne. Dodao bih još samo da, iako se ne kužim baš previše u očuvanje prirode :mrgreen:, činjenica je da za sobom ostavljamo fine tragove. Nekad gledam stazu kojom nas je prošlo desetak i to izgleda kao da je bomba pala. Najbolje se vidjelo nedavno u Mlaki kad smo Skala i ja prošli po nedirnutom bijelom snijegu... :mrgreen: U svakom slučaju, treba to uzeti u obzir ali i dalje se nastaviti voziti svuda. :jesus:
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #36 : 11. Veljača 2010, 08:01:18 »

Još par postova i tu smo. :mrgreen:

Nemamo svi Akrape iako je činjenica da strašno iritiraju, ali ovo o čemu pišem je da točno vidiš progresiju u agresivnim nastupima. :mrgreen:
Evidentirano

dr.chala

• dr. DOIN WHAT dr. DOES
« Odgovori #37 : 11. Veljača 2010, 09:05:06 »

Prije par godina je bila ozbiljna frka glede vožnji KTVJ-ovaca Medvednicom. Pregovaralo se na svim razinama,pisalo pisma u MP...Zašto je do toga došlo?Jednostavno.Bilo ih je previše u jednom trenu na jednom mjestu.Međutim kao što svi vidimo,po Medvednici se još uvijek vozimo.I već par godina vlada mir.Isprva se nismo vozili vikendom,pa izbjegavamo sam vrh Sljeme,pa smo skoncentrirani više na sjevernu Zagorsku stranu...i opet se vraćam na najvažnije,a to je da nikada nikome nije palo na pamet dovoditi strance i uzimati im lovu za vodstvo po Medvednici.  8)
Da se to desilo ne bi Istra bila prva sa zabranom.  :wink:
Bitno je imati razuma,međusobnog uvažavanja među suprotnim stranama i tolerancije u svemu.
Recimo da se baRRakaši stalno,ali baš stalno voze po istoj stazi ili području,problem bi nastao nakon mjesec dana,ali ovim mjenjanjem terena iz tjedna u tjedan,vrlo je mala šansa da dođe do problema!  :palacgore:
Poanta je da u svemu treba biti umjeren!  :mrgreen:
kron i mate spominju uništavanje staza motorima,a kaj tek ATV-i naprave???  :mrgreen:

davor_77

• **
« Odgovori #38 : 11. Veljača 2010, 11:34:24 »

Vidim da vlada konsenzus. Treba zabraniti, a mi ćemo se i dalje voziti. Ako ne budemo jako napadni, nitko neće zvati muriju i sve pet. :palacgore:
Svakako izbjegavati komercijalizaciju. :palacdolje:
Evidentirano

rednyaW

• god admin wannabe
  • Vozi: KTM SuperDuke, Derbi GP1 172, Aprilia SR 172
« Odgovori #39 : 11. Veljača 2010, 12:16:07 »

cek... al ak bum se ja ipak vozil.. kaj bu bilo? bu mi zapisal regu ilme zaustavil gore? XD
Evidentirano
SPONSORS:<br />www.ktm.com<br

kron

• **
« Odgovori #40 : 11. Veljača 2010, 12:51:46 »

cek... al ak bum se ja ipak vozil.. kaj bu bilo? bu mi zapisal regu ilme zaustavil gore? XD

problem nije "gore" u sumi, na planini ili slicno.. problem je "dole", gdje ce nas kad-tad docekati murja koju ce stalno pozivati iziritirani lovci i slicni.. a kako da ja murjaku objasnim da je to sve ok, da svi imamo papire doma, da su svi motori uredno registrirani, da su nam tablice upravo danas negdje ispale, itd....
Evidentirano

rednyaW

• god admin wannabe
« Odgovori #41 : 11. Veljača 2010, 12:53:23 »

e jbg sad...

nista...fala bogu da turopolje ima sume XD
Evidentirano

feliks

• **
« Odgovori #42 : 11. Veljača 2010, 13:02:08 »

sta god bilo,ja cu se dalje  vozit :palacgore: :palacgore: :D
Evidentirano

davor_77

• **
« Odgovori #43 : 11. Veljača 2010, 13:05:24 »

Ne znam kako mogu sprovodit taj zakon. Ako uhvate nekog "dolje", taj više nije u prekršaju. A nije ni bio u prekršaju, dok ne dokažu suprotno.
Ako uhvate nekog u akciji, onda svaka im čast. :konjic: :palacgore: Ko ga jebe, kad nije pazio. :jesus: :pandur:
Evidentirano

rednyaW

• god admin wannabe
« Odgovori #44 : 11. Veljača 2010, 13:08:24 »

Ne znam kako mogu sprovodit taj zakon. Ako uhvate nekog "dolje", taj više nije u prekršaju. A nije ni bio u prekršaju, dok ne dokažu suprotno.
Ako uhvate nekog u akciji, onda svaka im čast. :konjic: :palacgore: Ko ga jebe, kad nije pazio. :jesus: :pandur:

to je ko da velis da onda ne vredi sto sam proso kroz crveno i murjak me zaustavil jer trenutno vise nisam u prekrsaju XD
Evidentirano

davor_77

• **
« Odgovori #45 : 11. Veljača 2010, 13:16:16 »

:cigle:
Evidentirano

clox

• Vozi: Tenere Picasso, DT domaći trobojni, TW
« Odgovori #46 : 11. Veljača 2010, 13:17:50 »

to je ko da velis da onda ne vredi sto sam proso kroz crveno i murjak me zaustavil jer trenutno vise nisam u prekrsaju XD

eto vidiš da razumiješ kad se potrudiš  :mrgreen:

kron

• **
« Odgovori #47 : 11. Veljača 2010, 13:26:07 »

Pa upravo suprotno! Oni npr. stoje kod ducana u tom nekom selu i ti dolazis po asfaltu totalno neispravan za cestu i vjerovatno bez ikakvih papira.. Oduzimanje vozila dok ne pribavis papire..  :|
Evidentirano

kron

• **
« Odgovori #48 : 11. Veljača 2010, 13:29:01 »

ili da dodju u ovakvoj situaciji.. a mi se zadrzavamo malo duze na ovakvim mjestima..  :mrgreen:
Evidentirano

dr.chala

• dr. DOIN WHAT dr. DOES
« Odgovori #49 : 11. Veljača 2010, 19:28:03 »

Ostavju nam veze i poznanstva i nadasve prihvaćena korupcija!  8) Ali sve to pod uvjetom da nas i ulove!  :jesus:

skala

« Odgovori #50 : 11. Veljača 2010, 19:34:23 »

Pa upravo suprotno! Oni npr. stoje kod ducana u tom nekom selu i ti dolazis po asfaltu totalno neispravan za cestu i vjerovatno bez ikakvih papira.. Oduzimanje vozila dok ne pribavis papire..  :|

Imam vozačku i registriran motor. U PŽ voze i tablice na motorima. Znači legalan 100%. Osim tablice 300 kn. Mogu riskirat 1-2 puta godišnje.

Kaj se tiče lovaca i njihovih prigovora o plašenju životinja, jednostavan odgovor je : pa vi ih ubijate. Nakon toga ostaju bez argumenata.
Evidentirano

davor_77

• **
« Odgovori #51 : 11. Veljača 2010, 19:41:41 »

Ako motori rastjeruju divljač pred lovcima, trebalo bi još davat poticaje za vožnju.
Evidentirano

DamirK

• Vozi: o
« Odgovori #52 : 11. Veljača 2010, 20:26:38 »

ne bi se štel mešat, nek to lovci i enduraši riješe u šumi  :mrgreen:
Evidentirano
bR-1 :smoke:

skala

« Odgovori #53 : 11. Veljača 2010, 20:34:52 »

mi imamo svoje ljude za to (jel tako Cana)   :LOL:
Evidentirano

DamirK

• Vozi: o
« Odgovori #54 : 11. Veljača 2010, 21:10:03 »

mi imamo svoje ljude za to (jel tako Cana)   :LOL:

Tko je Cana? Glineni golub ????????  :misli: :mrgreen:
Evidentirano
bR-1 :smoke:

kron

• **
« Odgovori #55 : 11. Veljača 2010, 21:36:21 »

Imam vozačku i registriran motor.

ti si rijedak slucaj.. ali vjerovatno se ne vozis nikad sam, a to znaci da je bar netko s tobom bez registracije jer npr. vozi cross motor..

Evidentirano

mms

• Gost
« Odgovori #56 : 11. Veljača 2010, 22:38:53 »

kaže da šumske ceste spadaju u
»nerazvrstana cesta« je površina koja se koristi za promet po bilo kojoj osnovi i koja je dostupna većem broju raznih korisnika (seoski, poljski i šumski putovi, putovi na nasipima za obranu od poplava, pristupne ceste i prostori parkirališta, benzinskih crpki i sl.),
a poslije toga slijedi

citati iz zakona o šumamama
(5) Promet u šumama izvan šumskih prometnica dopušten je samo po dopuštenju
Trgovačkog društva ili šumoposjednika
ZNAČI NE PIŠE DA TREBAŠ DOZVOLU DA SE VOZIŠ PO PROMETNICI
(3) Osobe koje gospodare šumama i šumskim zemljištem u suradnji s drugim
ovlaštenicima prava na šumi i šumskome zemljištu te s nadležnom jedinicom lokalne
samouprave, mogu pojedine šumske prometnice zatvoriti rampama.

Članak 85.
Novčanom kaznom od 1.000 do 7.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj fizička osoba
ukoliko:
obavlja promet u šumama izvan šumskih prometnica bez dopuštenja Trgovačkog
društva i/ili šumoposjednika (članak 46. stavak 5.),
OPET FAMOZNI IZVAN
kud god pogledam svagdje stoji IZVAN šumskih prometnica....

Iz toga isčitavam da homologirano registrirano i tehnički ispravno vozilo nema zapreka u korištenju nerazvrstanih cesta u koje nekim slučajem spadaju i šumske ceste odnosno prometnice, odnosno šumske vlake ( definicija iz službenog glasila Hrvatskih šuma : 2. ŠUMSKE VLAKE
Šumske vlake su šumske prometnice namjenjene prvenstveno za traktorsku vuču i
privlačenje i sve manjim djelom za animalnu vuču. Mogu biti povremenog ili trajnog
karaktera, a njihova izgradnja (ili obnova) planira se godišnjim planom proizvodnje, te se za
njih ne izrađuju posebni projekti već samo skica sa dokaznicom mjera i troškovnikom.
OPET NE PIŠE DA NE MOŽE I NEKO DRUGO VOZILO

Problem nastaje kad te uhvate u recimo potoku ili u vododerini koje su nam najmilije, ali čime će ono tamo doći ???

isto tako mislim da motorm smijem svagdje gdje i lovac sa Ladom Nivom koja ima registraciju i 4WD, ja sa tablicom i 1WD ne mogu biti problem osim ljubormore...

a lovci i nisu problem, navedeš spiku s njima na to da se prijete da će pucati za tobom i prijaviš nepoznatu osobu i svi iz tog lovnog područja ostadoše poradi prijetnje vatrenim oružjem bez pucaljki do kraja istrage, znači nema lova, slobodna vožnja  :mrgreen: ali to tek kao zadnja opcija..

Evidentirano

mms

• Gost
« Odgovori #57 : 11. Veljača 2010, 22:40:53 »

ti si rijedak slucaj.. ali vjerovatno se ne vozis nikad sam, a to znaci da je bar netko s tobom bez registracije jer npr. vozi cross motor..
u nas u Pž od nekineske ekipe ima samo jedan cross, i on bi ga mijenjao za enduro;  svi enduro sa tablicama  :mrgreen: a brojka je povelika
Evidentirano

kron

• **
« Odgovori #58 : 11. Veljača 2010, 22:52:04 »

a lovci i nisu problem, navedeš spiku s njima na to da se prijete da će pucati za tobom i prijaviš nepoznatu osobu i svi iz tog lovnog područja ostadoše poradi prijetnje vatrenim oružjem bez pucaljki do kraja istrage, znači nema lova, slobodna vožnja  :mrgreen: ali to tek kao zadnja opcija..

:blink:  :yes:  :hehehe:      :liza:
Evidentirano

ttivanov

• **
« Odgovori #59 : 12. Veljača 2010, 08:38:59 »

Kupujem konja za utrku..... može i polovni  :LOL:

Poželjno da ima cross gume  :mrgreen: :LOL:
Evidentirano

Musashi

• **
  • Vozi: Kawasaki Z-750
« Odgovori #60 : 13. Veljača 2010, 13:45:27 »

ako je James 007 mogo imat davnih dana na autu citav arsenal, moglo bi se nesto i slozit na crosera..Par dugih cijevi ili barem koja dimna bombica za izbjegavanje dragih nam lovaca :LOL: :LOL: :LOL:
Evidentirano
Miyamoto

klesoo

• **
  • Vozi: paKLEnu masinu, Adly 300XS
« Odgovori #61 : 13. Veljača 2010, 14:13:27 »

ako je James 007 mogo imat davnih dana na autu citav arsenal, moglo bi se nesto i slozit na crosera..Par dugih cijevi ili barem koja dimna bombica za izbjegavanje dragih nam lovaca :LOL: :LOL: :LOL:

ma kakve cijevi!? Same gaaas, pa da vidimo tko je vjestiji, lovac ili lovina!

Ninja

• Vozi: beciklin
« Odgovori #62 : 13. Veljača 2010, 14:26:47 »

Mislim da je ovo posljedica svega po malo jer i da nema vožnji preko polja, po planinarskim putevima... opet bi se našao netko tko bi se bunio. Nikad na motoru nisam bio potpuno legalan pa ćemo sad samo svoje navike sa ceste prebaciti u šumu.  :mrgreen:

Samo dodaj jednu pumpericu u opremu za enduro cisto tak da si ravnopravan pri raspravi sa lofcima 8)
Posto volis taljane preporucam model Benelli M1014 :palacgore:

« Zadnja izmjena: 13. Veljača 2010, 14:36:48 Ninja »
Evidentirano
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

Ninja

« Odgovori #63 : 13. Veljača 2010, 14:30:47 »

kaže da šumske ceste spadaju u
»nerazvrstana cesta« je površina koja se koristi za promet po bilo kojoj osnovi i koja je dostupna većem broju raznih korisnika (seoski, poljski i šumski putovi, putovi na nasipima za obranu od poplava, pristupne ceste i prostori parkirališta, benzinskih crpki i sl.),
a poslije toga slijedi

citati iz zakona o šumamama
(5) Promet u šumama izvan šumskih prometnica dopušten je samo po dopuštenju
Trgovačkog društva ili šumoposjednika
ZNAČI NE PIŠE DA TREBAŠ DOZVOLU DA SE VOZIŠ PO PROMETNICI
(3) Osobe koje gospodare šumama i šumskim zemljištem u suradnji s drugim
ovlaštenicima prava na šumi i šumskome zemljištu te s nadležnom jedinicom lokalne
samouprave, mogu pojedine šumske prometnice zatvoriti rampama.

Članak 85.
Novčanom kaznom od 1.000 do 7.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj fizička osoba
ukoliko:
obavlja promet u šumama izvan šumskih prometnica bez dopuštenja Trgovačkog
društva i/ili šumoposjednika (članak 46. stavak 5.),
OPET FAMOZNI IZVAN
kud god pogledam svagdje stoji IZVAN šumskih prometnica....

Iz toga isčitavam da homologirano registrirano i tehnički ispravno vozilo nema zapreka u korištenju nerazvrstanih cesta u koje nekim slučajem spadaju i šumske ceste odnosno prometnice, odnosno šumske vlake ( definicija iz službenog glasila Hrvatskih šuma : 2. ŠUMSKE VLAKE
Šumske vlake su šumske prometnice namjenjene prvenstveno za traktorsku vuču i
privlačenje i sve manjim djelom za animalnu vuču. Mogu biti povremenog ili trajnog
karaktera, a njihova izgradnja (ili obnova) planira se godišnjim planom proizvodnje, te se za
njih ne izrađuju posebni projekti već samo skica sa dokaznicom mjera i troškovnikom.
OPET NE PIŠE DA NE MOŽE I NEKO DRUGO VOZILO

Problem nastaje kad te uhvate u recimo potoku ili u vododerini koje su nam najmilije, ali čime će ono tamo doći ???

isto tako mislim da motorm smijem svagdje gdje i lovac sa Ladom Nivom koja ima registraciju i 4WD, ja sa tablicom i 1WD ne mogu biti problem osim ljubormore...

a lovci i nisu problem, navedeš spiku s njima na to da se prijete da će pucati za tobom i prijaviš nepoznatu osobu i svi iz tog lovnog područja ostadoše poradi prijetnje vatrenim oružjem bez pucaljki do kraja istrage, znači nema lova, slobodna vožnja  :mrgreen: ali to tek kao zadnja opcija..

Svi registrirani sa prijavljenim oruzjem.
Pitanje je sta sa raubsicerima i neprijavljenim oruzjem :wink:
Evidentirano
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

klesoo

• **
« Odgovori #64 : 13. Veljača 2010, 14:37:13 »

Samo dodaj jednu pumpericu u opremu za enduro cisto tak da si ravnopravan pri raspravi sa lofcima 8)
Posto volis taljane preporucam model Benelli M1014 :palacgore:

Mada uz KTM bi bolje pasao jedanStg.77 AUG A2 HBAR

ja bih odabrao SPAS 12

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/47/SPAS_12_Fixed_Stock_and_Folding_Stock.JPG

Ninja

« Odgovori #65 : 13. Veljača 2010, 14:38:12 »

:LOL: :LOL: :LOL: :LOL:
Evidentirano
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

Ninja

« Odgovori #66 : 13. Veljača 2010, 14:39:53 »

Evidentirano
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

klesoo

• **
« Odgovori #67 : 13. Veljača 2010, 14:49:48 »

Moze isto je zabarske proizvodnje :palacgore:
A u oruzje se razumiju

kupujmo hrvatsko!!!!
http://www.metallic.hr/grenade_launcher_RBG1.html

ili ako bas nemas na sto prihvatiti
http://www.metallic.hr/grenade_launcher_RBG6.html

lovci su jadni na 300tinjak metara, a efekt novogodisnjeg vatrometa ce urazumiti i najborbenije.

kron

• **
« Odgovori #68 : 13. Veljača 2010, 16:13:30 »

preporucujem "ktm" metke..       :mrgreen:
Evidentirano

davor_77

• **
« Odgovori #69 : 13. Veljača 2010, 17:51:40 »

Lijepo je što smo se odlučili za miroljubivi pristup. :chainsaw:
Evidentirano

mms

• Gost
« Odgovori #70 : 13. Veljača 2010, 19:17:13 »

samo da prijavim da su danas neke PŽ adrenalinske lude  :LOL:  bile u šumici 4 sata u snijegu preko metra,,,,
škrge su služile kao plugovi  :mrgreen:  :palacgore:

naravno bez mene  :palacdolje:

od lovaca ni traga ni glasa  :mrgreen:
Evidentirano

kron

• **
« Odgovori #71 : 13. Veljača 2010, 19:42:21 »

ja idem sutra ujutro. da li je trenutno nekakav lovostaj ili smiju ubijati sto god zele?
Evidentirano

skala

« Odgovori #72 : 13. Veljača 2010, 19:49:56 »

samo da prijavim da su danas neke PŽ adrenalinske lude  :LOL:  bile u šumici 4 sata u snijegu preko metra,,,,
škrge su služile kao plugovi  :mrgreen:  :palacgore:

naravno bez mene  :palacdolje:

od lovaca ni traga ni glasa  :mrgreen:

a znam i ja par luđaka iz Male Mlake koji su s motorom (mojim), qvadovima, đipovima i sličnim prometalima forsirali snijeg. Cijeli dan.

PS  na kraju je traktor sve izvlačio  :LOL:
Evidentirano

dugikle

• Vozi: HUSABERG FE-450
« Odgovori #73 : 13. Veljača 2010, 20:09:54 »

a znam i ja par luđaka iz Male Mlake koji su s motorom (mojim), qvadovima, đipovima i sličnim prometalima forsirali snijeg. Cijeli dan.

PS  na kraju je traktor sve izvlačio  :LOL:

da traktor  :LOL: traktorčina  :peace:  mislim da  u selu nije bilo večeg  :LOL: kaj si je samo čovek mislil kad je taj prizor videl :shock: pet komada novih auta zakopani u blatu max kolko se dalo  :shock: nakon vuru vremena kaj se mučil da vas zvleče van vi opet za 10 min u isto blato  :misli: :misli:
Evidentirano
Enduro tim SOFTIĆI

RUKOKAŽA  Mala Mlaka

skala

« Odgovori #74 : 13. Veljača 2010, 20:16:48 »

da traktor  :LOL: traktorčina  :peace:  mislim da  u selu nije bilo večeg  :LOL: kaj si je samo čovek mislil kad je taj prizor videl :shock: pet komada novih auta zakopani u blatu max kolko se dalo  :shock: nakon vuru vremena kaj se mučil da vas zvleče van vi opet za 10 min u isto blato  :misli: :misli:

mi se ne predajemo lako  :mrgreen:
Evidentirano

dugikle

« Odgovori #75 : 13. Veljača 2010, 20:23:38 »

mi se ne predajemo lako  :mrgreen:
   :palacgore:  :naklon:
Evidentirano
Enduro tim SOFTIĆI

RUKOKAŽA  Mala Mlaka

101 ili stojednaseljačina

• glavonja
  • Vozi: jebo murju ... jeboooo
« Odgovori #76 : 13. Veljača 2010, 20:24:41 »

:LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:
Evidentirano

dugikle

« Odgovori #77 : 13. Veljača 2010, 20:28:33 »

:LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:
  čujem da si ti pičil na zadnjem po najdubljem snijegu  :palacgore: i smijal se ovima na četri kotača  :mrgreen: :LOL:
Evidentirano
Enduro tim SOFTIĆI

RUKOKAŽA  Mala Mlaka

• glavonja
« Odgovori #78 : 13. Veljača 2010, 20:31:28 »

A kaj da ti velim , kak god da sam bolestan , za motorom i ludorijama sam bolesniji  :jesus: :jesus: :LOL: :LOL:
Evidentirano

dugikle

« Odgovori #79 : 13. Veljača 2010, 20:34:40 »

A kaj da ti velim , kak god da sam bolestan , za motorom i ludorijama sam bolesniji  :jesus: :jesus: :LOL: :LOL:
koji si ti bolesnik  :LOL:  :palacgore:
Evidentirano
Enduro tim SOFTIĆI

RUKOKAŽA  Mala Mlaka

CANA

• **
  • Vozi: KTM EXC 450 Barraka edition
« Odgovori #80 : 13. Veljača 2010, 20:55:56 »

Tko je Cana? Glineni golub ????????  :misli: :mrgreen:

A kaj da ti velim.Več sam dva puta imao sranje sa lovcima.Prvi put je bila lagana šora ,dok smo drugi puta mi zvali muriju i objasnili organima da su nam prijetili :LOL: :LOL: :LOL:.Navodno je tom samozvanom šerifu privremeno oduzeta dozvola za nošenje oružja

• glavonja
« Odgovori #81 : 13. Veljača 2010, 21:50:56 »

A zato si se nabildal ko svinja .... :jesus: :jesus: :LOL: :LOL: ... lovci veliš  :LOL: :LOL: :LOL:
Evidentirano

skala

« Odgovori #82 : 14. Veljača 2010, 09:39:17 »

ima od 1 do 25 ili tako nešto.
Evidentirano

davor_77

• **
« Odgovori #83 : 14. Veljača 2010, 14:16:03 »

http://www.youtube.com/watch?v=xPT3P4XyEdM&feature=channel

ima od 1 do 25 ili tako nešto.

I tko sad može tvrdit da ispod snijega nije put i da ste u prekršaju. :neznam: :mrgreen:
Evidentirano

Musashi

• **
  • Vozi: Kawasaki Z-750
« Odgovori #84 : 14. Veljača 2010, 16:20:17 »

aaaa mozda je u sumi :LOL:
Evidentirano
Miyamoto

dr.chala

• dr. DOIN WHAT dr. DOES
« Odgovori #85 : 14. Veljača 2010, 16:21:57 »

Sto posto je put ispod:  :mrgreen:

CANA

• **
  • Vozi: KTM EXC 450 Barraka edition
« Odgovori #86 : 15. Veljača 2010, 12:28:24 »

supertomo

• Vozi: Agresivno Narančasti Motor
« Odgovori #87 : 17. Veljača 2010, 18:40:45 »

ma morate se sa lovcima više zbližit  :palacgore:
Evidentirano
Brkati sileđije 69

vickodu

• Vozi: klokana
« Odgovori #88 : 17. Veljača 2010, 18:48:11 »

Nemoj ti postati lovina  :mrgreen:
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

skala

« Odgovori #89 : 17. Veljača 2010, 19:36:16 »

skoro  :LOL:

Evidentirano

dugikle

« Odgovori #90 : 17. Veljača 2010, 20:01:17 »

Evidentirano
Enduro tim SOFTIĆI

RUKOKAŽA  Mala Mlaka

skala

« Odgovori #91 : 17. Veljača 2010, 20:11:03 »

ma baš smo se nešto natjeravali, kad iza zavoja - svinja. I gaaasss uzbrdo, nizbrdo, kroz šumu i šikaru...........i napokon smo ju sustigli  :LOL:

to nam je najveći ulov prošle godine u lici, a Tomo nas više ne zove kod sebe  :misli: :LOL:
Evidentirano

dugikle

« Odgovori #92 : 17. Veljača 2010, 20:15:50 »

ma baš smo se nešto natjeravali, kad iza zavoja - svinja. I gaaasss uzbrdo, nizbrdo, kroz šumu i šikaru...........i napokon smo ju sustigli  :LOL:

to nam je najveći ulov prošle godine u lici, a Tomo nas više ne zove kod sebe  :misli: :LOL:
jel to tomina svinja  :misli: ak je nebu dobro  :LOL:
Evidentirano
Enduro tim SOFTIĆI

RUKOKAŽA  Mala Mlaka

supertomo

« Odgovori #93 : 18. Veljača 2010, 10:19:27 »

jel to tomina svinja  :misli: ak je nebu dobro  :LOL:
moja je ...nego čija ....ja ju hranio godinu dana i dodje banda čupavih motorista i pogaze ju jadnu tak da sam ju moro bacit u kobasice i nezovem nikog dok ne pojedem kobasice  :jesus:
Evidentirano
Brkati sileđije 69

supertomo

« Odgovori #94 : 18. Veljača 2010, 10:21:18 »

evo baš smo jučer raspravljali da ćim se snjeg otopi krenemo u akciju čiščenje popucalog drveča ...a baš sam se vas prvih sjetio ... :cijpadrva: :chainsaw:
Evidentirano
Brkati sileđije 69

dugikle

« Odgovori #95 : 18. Veljača 2010, 21:45:54 »

moja je ...nego čija ....ja ju hranio godinu dana i dodje banda čupavih motorista i pogaze ju jadnu tak da sam ju moro bacit u kobasice i nezovem nikog dok ne pojedem kobasice  :jesus:
ovo je slika nakon kaj su izjeli malo  :LOL: obrati pažnju na tužna lica  :LOL: ko da su znali  :LOL:
Evidentirano
Enduro tim SOFTIĆI

RUKOKAŽA  Mala Mlaka

Brdo

• *
  • Vozi: Ktm 450
« Odgovori #96 : 24. Veljača 2010, 23:23:53 »

ili da dodju u ovakvoj situaciji.. a mi se zadrzavamo malo duze na ovakvim mjestima..  :mrgreen:

OTOČAC  Kod nas je još uvik bez ikakove brige...pozdrav Kronu
Evidentirano
Živi život dok si mlad jer kad ostariš nemaš kad...

kron

• **
« Odgovori #97 : 25. Veljača 2010, 19:12:05 »

OTOČAC  Kod nas je još uvik bez ikakove brige...pozdrav Kronu

jedva cekam opet doci..   :palacgore:
Evidentirano
 Str: 1 2 3 4 [Sve]   Gore

Stranica je generirana za 0.475 sekundi uz 16 upita.