malo o papučama nepravedno prozvanim po lijepim ženama japankama... da se nitko ne osjeti zapostavljen!
možda se podjeli i ova tema

Po defaultu glava obrijana... oko pasa sportska torbica... opuštenog kaiša,..motor neka pilica ... guma po sredini ćelava a sa strane mahovina...
Kaciga imenica nepoznata al u uhu posljednja bluetooth tehnologija,spuštanje na bočnu nožicu napaćenog stroja i pogled okolo tko me gleda...
Elegantno izvlačenje gaća iz dupeta...reko bi čovjek nešto ga žulja,Privjesak ključeva teška željezurija da se čuje zveket oko srednjeg prsta..
Kao da je prošao tečaj glasnog smijanja dok pozdravlja ekipu susjednog stola..Noga preko noge,peta garava od prljavštine asfalta...
Stiže konobarica prpošna... osmijeh od uha do uha...piersing na pupku...Mala,al si mi napeta...dobro bi mi legla jedna kavica uz ponovnu
demonstraciju glasnog smijanja..... prolazi eskurzija iz vrtića...koliko ide?,piše 13!!...ništa od toga...
Cigara kvalitetna...ispod tamnih naočala čitanje novina od stranice s vicevima...Otkud skuter sada...stiže dostava,hamburger iz rubelja...majoneza kapa među nogama..
Zvuk s mobitela,pjesma narodna.... sočno prepričavanje sinoćnjih događaja.. ko da nikog u blizini nema...
Još dim il dva... ruka se opet hvata mobitela... di si šupak,šta te nema...
Ustajanje i drmusanje u smijeru šanka,ponovno izvlaćenje gaća iz dupeta..Plaćanje računa novčanicom Marulića... prilazi motoru....sunce sija
Pokret rukom u cilju odljepljivanja lijevog jajeta .. dobacivanje nečeg...onako usput onoj ekipi s početka.. i naravno,još malo glasnog smijanja...
sportska torbica na leđima...na čelu otisak sunčanih naočala...
malo slajdanja...majica kod petog kralješka...
zvuk akrapa nestaje iza čoška...