E, pa nismo još završili s ovom temom.....di ste nestali....?? 
Long shot ali eto....ima li šanse/volje/mogućnosti da se skupimo mi s Adv-ovima jednom i odemo na neki đir?
Naravno, proširena standardna ekipa blatara/softića/kvazi enduraša je dobrodošla....
M.
Ja se godišnje odmaram (i vozim se, naravno), pa mi je teško sjesti i pikati po tastaturi. Pogledam na mobilnom što se tu zbiva, al' mi je lijeno pisati po malim tipkicama.
(Natjeralo me. Moram šest tjedana odmoriti u ukupno osam tjedana. Al' pretrpjet ću, za opću dobrobit.)
Kaj se tiče okupljanja, mislim da je to nemoguće. Al' možeš se ti okupiti drugi tjedan u Križevcima (povedi Cloxa, prijateljice, povedi koga već želiš) i juriti krugove po dobrim makadamima oko Kalnika. (šumu ne preporučam, preteška je za Adv, baš sam se neki dan provezao od Kalnika do Ljublja, pa sam se spuštao bez pogona kroz vododerine.)
(Jučer sam odradio susret s Dylanom, koji sam mu obećao pred dvije godine. Spor sam ali dostižan.)
Kaj se tiče dobrog ovjesa, upitan je njegov smisao.

Uzmeš motor s lošim ovjesom, juriš po makadamu 45, uživaš, adrenalin.
A s Adventurićem se voziš 90, pa imaš isti efekt. A to je rizično, jer kinetička energija raste s kvadratom brzine ili tako nekako.