Alera Dugi

Spol: 
Vozi: Transalp600 Lokacija: Vinkovci
|
 |
« Odgovor #500 : 28. Lipanj 2010, 07:10:37 » |
|
Jucer se kaljuzali shadow i ja: adv i TT. ...dok na rizojedu nije popustila spojnica na lancu. Umalo nas pojeli komarci dok nije dosao kombi po nas. KTM se vratio na svojim kotacima. ...da ne bude zle krvi: Lanac je dosao na novom KTM-u skinut i stavljen na Yamahu. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nema Beda
|
|
|
lb

Spol: 
Vozi: 950 Adv, FE 450 Lokacija: zg
|
 |
« Odgovor #501 : 28. Lipanj 2010, 07:45:20 » |
|
ja napravih 250km za vikend, fala na pitanju  Ha! Ja 500. Ali ne bi uspio toliko da nema WP-a na KTM-u 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"80% ljudi na forumu ima veze s motorima ko' ja sa vrtlarstvom. Naravno da sam bahat i arogantan s njima" (c)(tm)(r) by joke
Najprodavaniju knjigu u Hrvatskoj potpisuje Nives Celzijus. Najprodavanije motore u Hrvatskoj potpisuje Yamaha.
|
|
|
makazica

Spol: 
Vozi: LC 4 Adventure Lokacija: Zagreb
|
 |
« Odgovor #502 : 28. Lipanj 2010, 07:58:01 » |
|
čudno kako franetov prika još uvijek nezna objasniti kako se moglo desit da riža čupa KTM-a iz nevolje a ne obratno  Aaaaa, ovaj je franetov prika.....sve jasno.  Over and out. Ja 0 km ovaj vikend....al sam šarafio....jel se to broji....?? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
www.fototeka.hrPRODAJEM KTM LC4 Adventure, 2001, 35tkm, odlično stanje, puno dodatne opreme, info na PP
|
|
|
Alera Dugi

Spol: 
|
 |
« Odgovor #503 : 28. Lipanj 2010, 08:17:55 » |
|
Aaaaa, ovaj je franetov prika.....sve jasno.  Over and out. Ja 0 km ovaj vikend....al sam šarafio....jel se to broji....??  3/4 boda za sarafljenje!  1/2 boda za asfalt cijeli bod za teren 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nema Beda
|
|
|
davor_77

Spol: 
Vozi: LC 4 Adventure Lokacija: Ispod magistrale
|
 |
« Odgovor #504 : 28. Lipanj 2010, 10:48:20 » |
|
Znači combo bodovi za šrafljenje na terenu: (1+3/4) x K x R, di je K umnožak koeficijenata zahtjevnosti terena i složenosti popravka, umanjen za koeficijent stanja motora zbog lošeg održavanja. Vrijednost R (0,5-1,0) se uzima iz tablice za veličinu rogova i u ovisnosti je s podložnošću kvarovima, marke motora koju dotični jelen šrafi.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 28. Lipanj 2010, 11:16:45 davor_77 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
Alera Dugi

Spol: 
|
 |
« Odgovor #505 : 28. Lipanj 2010, 11:22:03 » |
|
 ...dobra jednadjba, treba dodati jos koeficjent za bestije koje napadaju sarafdjiju! (komarci, zmije, zabe, azdaje...)  BTW ljudi moji koliko komaraca je sada u sumi. Cijela suma kao da je u struju ukljucena. Zuji od komaraca! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nema Beda
|
|
|
makazica

Spol: 
|
 |
« Odgovor #506 : 28. Lipanj 2010, 11:24:07 » |
|
Znači combo bodovi za šrafljenje na terenu: (1+3/4) x K x R, di je K umnožak koeficijenata zahtjevnosti terena i složenosti popravka, umanjen za koeficijent stanja motora zbog lošeg održavanja. Vrijednost R (0,5-1,0) se uzima iz tablice za veličinu rogova i u ovisnosti je s podložnošću kvarovima, marke motora koju dotični jelen šrafi.
Netko me tražio?? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
www.fototeka.hrPRODAJEM KTM LC4 Adventure, 2001, 35tkm, odlično stanje, puno dodatne opreme, info na PP
|
|
|
davor_77

Spol: 
|
 |
« Odgovor #507 : 28. Lipanj 2010, 12:45:14 » |
|
@ škarica: Ti gubiš bodove jer ti je predobro održavan motor 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
jolly the roger

Spol: 
Vozi: tRReneku =) Lokacija: on the blind side =)
|
 |
« Odgovor #508 : 28. Lipanj 2010, 14:10:52 » |
|
@ škarica: Ti gubiš bodove jer ti je predobro održavan motor  njegova bi servisna knjižica trebala imati redovne vožnje, umjesto redovnih servisa 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
PRODAJEM IZVORNO DOMAĆE ISTARSKO MASLINOVO ULJE
|
|
|
makazica

Spol: 
|
 |
« Odgovor #509 : 28. Lipanj 2010, 14:22:16 » |
|
njegova bi servisna knjižica trebala imati redovne vožnje, umjesto redovnih servisa  
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
clox

Spol: 
Vozi: XT(Z), DT Lokacija: Zg
|
 |
« Odgovor #510 : 28. Lipanj 2010, 14:33:02 » |
|
njegova bi servisna knjižica trebala imati redovne vožnje, umjesto redovnih servisa  hm ovaj khhhm 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
niš ne prodajem i nemam kaj pametno za reć, al' mi je pun Q da svi ovdje nekaj imaju, a ja niš
|
|
|
makazica

Spol: 
|
 |
« Odgovor #511 : 28. Lipanj 2010, 14:48:15 » |
|
hm ovaj khhhm  Reci....milo moje.....da čujem.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
clox

Spol: 
Vozi: XT(Z), DT Lokacija: Zg
|
 |
« Odgovor #512 : 28. Lipanj 2010, 15:01:01 » |
|
Reci....milo moje.....da čujem....  tebi ništa ljubavi Jolly me zagrcnuo, ali nikako da formuliram suvislu rečenicu sa sovom i sjenicom 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
niš ne prodajem i nemam kaj pametno za reć, al' mi je pun Q da svi ovdje nekaj imaju, a ja niš
|
|
|
davor_77

Spol: 
|
 |
« Odgovor #513 : 28. Lipanj 2010, 15:12:18 » |
|
tebi ništa ljubavi Jolly me zagrcnuo, ali nikako da formuliram suvislu rečenicu sa sovom i sjenicom  
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
picoda

Spol: 
Vozi: Tenere Lokacija: Tragurium
|
 |
« Odgovor #514 : 28. Lipanj 2010, 17:09:16 » |
|
tebi ništa ljubavi Jolly me zagrcnuo, ali nikako da formuliram suvislu rečenicu sa sovom i sjenicom  
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tiki

Spol: 
Vozi: KTM Adventure 640 Lokacija: Križevci, HR
|
 |
« Odgovor #515 : 03. Srpanj 2010, 14:27:55 » |
|
E, pa nismo još završili s ovom temom.....di ste nestali....??  Long shot ali eto....ima li šanse/volje/mogućnosti da se skupimo mi s Adv-ovima jednom i odemo na neki đir? Naravno, proširena standardna ekipa blatara/softića/kvazi enduraša je dobrodošla.... M. Ja se godišnje odmaram (i vozim se, naravno), pa mi je teško sjesti i pikati po tastaturi. Pogledam na mobilnom što se tu zbiva, al' mi je lijeno pisati po malim tipkicama. (Natjeralo me. Moram šest tjedana odmoriti u ukupno osam tjedana. Al' pretrpjet ću, za opću dobrobit.) Kaj se tiče okupljanja, mislim da je to nemoguće. Al' možeš se ti okupiti drugi tjedan u Križevcima (povedi Cloxa, prijateljice, povedi koga već želiš) i juriti krugove po dobrim makadamima oko Kalnika. (šumu ne preporučam, preteška je za Adv, baš sam se neki dan provezao od Kalnika do Ljublja, pa sam se spuštao bez pogona kroz vododerine.) (Jučer sam odradio susret s Dylanom, koji sam mu obećao pred dvije godine. Spor sam ali dostižan.) Kaj se tiče dobrog ovjesa, upitan je njegov smisao.  Uzmeš motor s lošim ovjesom, juriš po makadamu 45, uživaš, adrenalin. A s Adventurićem se voziš 90, pa imaš isti efekt. A to je rizično, jer kinetička energija raste s kvadratom brzine ili tako nekako. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
picoda

Spol: 
Vozi: Tenere Lokacija: Tragurium
|
 |
« Odgovor #517 : 17. Srpanj 2010, 17:31:07 » |
|
Hm, nije dobro. Ovo mi mirise na ono "zena, dica, familija".  I da znas, hard endura nisu motori. Isto ka i skuteri. Sve su to naprave ogranicenog radijusa. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
makazica

Spol: 
|
 |
« Odgovor #518 : 17. Srpanj 2010, 17:39:22 » |
|
Hm, nije dobro. Ovo mi mirise na ono "zena, dica, familija".  I da znas, hard endura nisu motori. Isto ka i skuteri. Sve su to naprave ogranicenog radijusa.  Imaš dobar njuh..... Ako bi uletio hard enduro, onda bi si uzeo i neki skuter, kad bi uletio bmw......onda bi si s vremenom uzeo hard enduro....... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
makazica

Spol: 
|
 |
« Odgovor #519 : 18. Srpanj 2010, 15:25:16 » |
|
E, sam da nebi bilo da vam nisam rekao....
U 2011 KTM će izdati "Travelers edition" svog modela 690 Enduro......
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Alera Dugi

Spol: 
|
 |
« Odgovor #520 : 18. Srpanj 2010, 17:04:04 » |
|
E, sam da nebi bilo da vam nisam rekao....
U 2011 KTM će izdati "Travelers edition" svog modela 690 Enduro......
Imas ideju sta bi to trebalo biti? Novi adv ili enduro napakovan koferima? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nema Beda
|
|
|
jolly the roger

Spol: 
Vozi: tRReneku =) Lokacija: on the blind side =)
|
 |
« Odgovor #521 : 18. Srpanj 2010, 17:46:04 » |
|
koliko se dugo govorka o tom, trebalo bi bit sveg i svačeg...na ADVrideru pričaju o tom još od 2008
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
PRODAJEM IZVORNO DOMAĆE ISTARSKO MASLINOVO ULJE
|
|
|
|
markookram
|
 |
« Odgovor #522 : 18. Srpanj 2010, 17:48:21 » |
|
sigurno imaju nekih problema u razvoju 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
makazica

Spol: 
|
 |
« Odgovor #523 : 18. Srpanj 2010, 17:56:52 » |
|
Imas ideju sta bi to trebalo biti? Novi adv ili enduro napakovan koferima?  Zasad, koliko shvaćam, to bi trebao biti kit oklopa i vjerojatno rezervoara i vjerovatno još koječega koji bi se odvojeno kupovao........ Čekaj još malo da stisnem svoju vezu u KTM-u.....  M.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Alera Dugi

Spol: 
|
 |
« Odgovor #524 : 18. Srpanj 2010, 19:05:05 » |
|
Zasad, koliko shvaćam, to bi trebao biti kit oklopa i vjerojatno rezervoara i vjerovatno još koječega koji bi se odvojeno kupovao........ Čekaj još malo da stisnem svoju vezu u KTM-u.....  M. Dakle sluzbeni kit mali Adv. ...bilo je i vrijeme! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nema Beda
|
|
|
|