Evo, stigli i mi doma. Par riječi o susretu. Prvo, jedna kritika. To njie kritika MK Kumovi jer su dečki bili i više nego super. Daklem, kritika se odnosi na ton majstora. Njega je kolko sam čuo financirao grad, kumovi nemaju s time veze. Al desilo se nažalost baš na njihovom susretu. U kratkim riječima, kolega, mislim da je Branko. Nadam se da ćeš ovo pročitati, ako ne, molio bih nekog od kumova da pokaže kolegi Branku ovaj post. Dakle, kolega. Nije sramota u životu nešto ne znati. Niko nije sveznajuć niti svemoguć. Ali ako nešto ne znaš, pitaš. Ne sumnjam da si već prije radio ozvučavanja, ali očito nikad nisi ozvučaval rock bend vani. Da se ovaj post ne pretvori sad u neka prepucavanja, samo da ti velim, kolega, nemaš pojma o takvoj vrsti ozvučavanja. Nije tolko da nemaš pojma, kolko je to da nemaš apsolutno nikakvog pojma.
Zvuk je bio van katastrofa. Katastrofa. Vi koji ste bili bliže bini, čuli ste vjerojatno kaj se dešavalo. Branko, tako se to ne radi. Ako ne znaš, moliš pomoć, veliš, dečki preveliki mi je to zalogaj, skupa bi riješili sound kaj bi bil ok. Osramotio si nas, sebe i dobre ljude iz kluba koji su ti dali povjerenje. Da ne ispada da se skrivam sad na netu, ja sam Kruno iz Mustač Benda. I stojim iza ovog kaj piše. U 10 mjesecu budemo organizirali feštu mi kod nas u Međimurju. Ja budem zval nekog od prijatelja iz Kumova, nek te uzme sa sobom. Fešta na otvorenom, s našim razglasom. Budem ti onda neke stvari pokazal kaj se dela, kak se dela i kak zvuk dobar dobiti. Eto. Dosta o tome. Bio bih ti ovo jučer sve rekao u oči al sam jednostavno bio tak jadan poslije svirke da nisam mogao. Nisam jednostavno mogao.
Kaj se kumova tiče, ne da je motorijada bila fenomenalna nego apsolutno fenomenalna. Piva hladna, odlična. Dvije vrste, rijetko se to nudi. Nisam se mogao odlučiti koje je bolje, pa sam odabrao solomonsko rješenje, većinu večeri sam proveo sa po čašom u svakoj ruci, jedna crna, druga bijela. Vino odlično. Kamp prostor, super. Siniša, ono kaj si s autom radio je totalna ludnica. Ti si car prijatelju, car. Super. A i ostali, nikad nisam vidio da se tolko guma kuri na susretu.

Organizacija na nivou vrhunskom.
Za one koji ne vjeruju, eto, APN se može dić na zadnji kotač.

Stric, svaka čast, majstore. Ukratko, sve na super nivou. Kumovi, vidimo se obavezno na idućoj fešti, fenomenalna motorijada. Svaka vam čast. Jedna od najboljih motorijada u zadnjih par godina.