Decki su se stvarno potrudili,svaka cast.Po mom misljenju,bilo je bolje nego prosle godine.Pozdrav deckima iz Speeda iz Slatine ( Benni-Brada,Parac,Sale,Abi,Medo...)Pozdrav curama i deckima iz Piston Riders,pozdrav Zelji i Zvonimiru iz Tenje...pozdrav Vidi koji je poljubio onu gadnu zutu zmiju...Naravno-pozdrav deckima iz Traunreuta (MK Kumovi Traunreut-Germany)-Robiju,Danijelu,Draganu,Mariju,Miri...Veliki pozdrav Legicama iz Osijeka (Tanja i...mislim da je Dubravka bila...)...Pozdrav takodjer Kruni i svim Kamikazama iz Donjeg Miholjca.No dobro,sad smo se ispozdravljali...Mislim da su susreti bili dobro organizirani,program je bio dobar (Dzambo je skoro promuk`o),Sinisa je dobro "okretao" Omegu...Defile kroz grad je bio dobro organiziran-nisam cuo da se neko u nekoga zapucao...Sto se glasnosti motora tice,mislim da je Sinisin ZZR bio najglasniji ali publika je ipak izabrala "Cereslo"-rekao bih zbog optike...Zakljucak price : bilo je puno motora,bilo je glasno,bilo je sto za vidjeti...Decki hvala na gostoprimstvu,vidimo se sljedece godine !!!!!!!