Jedan moj prijatelj iz zagorja ju je kupio oko 2000 i to model `96 tako da se sigurno proizvodila poslije `92 i tako da sam se navozio na njoj dosta,koliko ja znam od `90 je promijenila dizajn,dobio naprijed masku sa dva okrugla svjetla i ako me sve ne vara od onda ima rotax 123 unutra.Moram priznati obzirom da se radi enduro motoru i on je još imao serijske pirelli mt 21 gume gore,po asfaltu se kroz zavoje dalo voziti i naginjati da nebi čovjek povjerovao,a po terenu ionako super lagani i s amortizerima dugačkog hoda,jedino mnogi pričaju o trajnosti ja sam doživio drukčije,možda i traje ali ako se tjera priče o 20000km su bajke a s time ne mislim samo na klip naravno on ih je nekoliko puta kupio i platio onda oko 700kn ako se dobro sjećam.Max. je bila oko 150 po brzinomjeru,a potrošnja za min. neznam al max. sigurno preko oko 14L obzirom da je taj moj prijatelj relativno škrt pa je uvijek znao koliko mu otprilike troši i rekao najbolja putna brzina na 7000 prije otvaranja ventila oko 100-105 km/h te onda i malo troši iako ima začuđujuče veliki rezervar ne sječam se točno ali blizu 20 L.