Motori Forum
31. Srpanj 2010, 23:56:56 www.motori.hr
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Neregistrirani korisnici se moraju registrirati kako bi vidjeli sve podforume!

Forum   Pomoć Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 [2]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Malossi 269 leader??  (Posjeta: 1148 )
mrcina

Spol: Muški

Vozi: x9 EV 250ccm Black Box / Vectra 1,6 16v

« Odgovor #25 : 06. Ožujak 2010, 19:05:02 »

ne pase struja od leadera na quasar....quasar ima sasvim drugacije.....slicno kao master 500....i paljenje...i sistem anlasera... Wink
Malo si se zaletio nema quasar niš poveznica sa master mašinom.
Inače quasar mašina je u svemu identična leder mašini osim u dužini hoda klipa. Sve što paše na VXR ide i na beverli/x9 i ostale koji su u klasi 200/250 ccm mašina. Isto tako i 300 nema poveznica sa master mašinom več sa 250/200 quasar/leder mašinama.
Master mašine su projekt za sebe zato kod njih ima problema sa mješanjem ulja i benge.
Evidentirano

Piaggio X9 250  Black Box
mrcina

Vozi: x9 EV 250ccm Black Box / Vectra 1,6 16v

« Odgovor #26 : 06. Ožujak 2010, 19:25:58 »

upravo tako kolega....ljudi olako dijele neprovjerene informacije....Ugl...komplet masina se da pripasat...te uz elektroniku od quasara...i njegov regler....to moze funkcionirati... Smile

regler i napajanje na quasaru 250 je od vxr-a i ne mješaj jabuke i kruške.

kako znam lijepo jer sam morao mijenjati regler i kupio sam od vxr-a a ne od mastera . masterov regler je oko 900kn i ima dva izvoda jedan su za naomtaje dakle sa tri konektora gdje su žice iste boje te drugi od tri konektora sa različitim bojama.
Evidentirano

Piaggio X9 250  Black Box
bmw m 5
Najbolji forumaš 2009. HONDA HRC TEAM

Vozi: se VTR SP 01

« Odgovor #27 : 07. Ožujak 2010, 19:21:17 »

Malo si se zaletio nema quasar niš poveznica sa master mašinom.
Inače quasar mašina je u svemu identična leder mašini osim u dužini hoda klipa. Sve što paše na VXR ide i na beverli/x9 i ostale koji su u klasi 200/250 ccm mašina. Isto tako i 300 nema poveznica sa master mašinom več sa 250/200 quasar/leder mašinama.
Master mašine su projekt za sebe zato kod njih ima problema sa mješanjem ulja i benge.
ajde malo si prolistaj literaturu.....quasar: drugaciji desni deklo...drugaciji sistem pogona pumpe vode...drugacije paljenje(namotaji su pricvrsceni u deklu)...paljenje je kompletno u ulju(leader ima klasicno "suho paljenje kao 50 ccm)...sistem anlasera POTPUNO drugaciji nego leader...(isti sistem paljenja ima master..isti sitem anlasera ima master).....Od leadera na quasar 250 ne pase aposolutno nista....o cemu ovdje pricamo....jedino imaju isti promjer klipa (72 mm)...Ajde promisli malo prije nego napises....ili ti imas leader 250 na svom skuteru..neku posebnu verziju... Misli
Evidentirano

O&G Team
bmw m 5

« Odgovor #28 : 07. Ožujak 2010, 20:14:16 »

regler i napajanje na quasaru 250 je od vxr-a i ne mješaj jabuke i kruške.

kako znam lijepo jer sam morao mijenjati regler i kupio sam od vxr-a a ne od mastera . masterov regler je oko 900kn i ima dva izvoda jedan su za naomtaje dakle sa tri konektora gdje su žice iste boje te drugi od tri konektora sa različitim bojama.
napajanje...NIJE od leadera.....leader ima "sun hybrid" paljenje...a quasar ima "lang fang-kokusan denki" paljenje....Regleri su druga prica....Ne pricaj ako nisi siguran u ono sto tvrdis.... Confused
Evidentirano

O&G Team
banley

Vozi: runner 200

« Odgovor #29 : 07. Ožujak 2010, 20:17:58 »

bmw reci mi dal se može Qusar 300 injektion prebacit na karburator?  thumb_up
Evidentirano

Prodajem Nolan n 103 (flip up)  kacigu veličina S nekorištena

cijena povoljna
bmw m 5

« Odgovor #30 : 07. Ožujak 2010, 22:28:05 »

mogao bi....samo bi trebalo nabaviti konverziju za dovod/visak goriva....uglavnom sve bi ostalo od injectiona(pumpa goriva...elektronika...itd....)....znam da postoje konverzije za 50 ccm pure jet/karburator.....uglavnom sve ostaje..osim nekih dodataka za dovod i povrat goriva...slicno bi trebalo biti i za taj quasar 300 i.e.  Wink
Evidentirano

O&G Team
Jandro
**

Vozi: Gileru Runner VX

« Odgovor #31 : 07. Ožujak 2010, 23:05:19 »

cek malo??
na koju foru 269ccm na leader bez radilice druge??

jel pise tuning kit za leader 125/200 i da se dobi glava i bregasta, ali za radilicu nista
a i 209 ima tanku stijenku cilindra sta ulazi u bloka tak da neznam kak sad 269??
Evidentirano

4T powaaa
Jandro
**

« Odgovor #32 : 07. Ožujak 2010, 23:05:44 »

mogao bi....samo bi trebalo nabaviti konverziju za dovod/visak goriva....uglavnom sve bi ostalo od injectiona(pumpa goriva...elektronika...itd....)....znam da postoje konverzije za 50 ccm pure jet/karburator.....uglavnom sve ostaje..osim nekih dodataka za dovod i povrat goriva...slicno bi trebalo biti i za taj quasar 300 i.e.  Wink

a kak za mastera 500? Very Happy

kupim keihina 41 od ktm-a i gore s njim
Evidentirano

4T powaaa
bmw m 5

« Odgovor #33 : 13. Ožujak 2010, 14:26:34 »

a kak za mastera 500? Very Happy

kupim keihina 41 od ktm-a i gore s njim
slicna stvar...mora ostati kompletna elektronika....jer preko senzora u glavi motora....on dobija iskru...koja je bitna u tvom slucaju...Sto se ubrizgavanja tice...pumpa mora ostati...jer i ona radi preko senzora okretaja motora...Treba rijesiti dovod goriva...i visak/povrat....Dalo bi se nesto iskemijati.... Wink
Evidentirano

O&G Team
discovery
*

Vozi: Sportcity 250

« Odgovor #34 : 15. Ožujak 2010, 11:18:07 »

napravili su oni i 270cc za quasara,sa kompresijom 12.5:1,samo je kit dosta skup 400 eura kilp i i cilindar,a sa malossi V4 glavom oko 800 eura thumb_down

inače moj skuter iz snova imao bi malossi termo grupu i pollinijev prijenos Very Happy
Evidentirano
malaga
Scooter tuner

« Odgovor #35 : 15. Ožujak 2010, 11:41:19 »

napravili su oni i 270cc za quasara,sa kompresijom 12.5:1,samo je kit dosta skup 400 eura kilp i i cilindar,a sa malossi V4 glavom oko 800 eura thumb_down

inače moj skuter iz snova imao bi malossi termo grupu i pollinijev prijenos Very Happy
cuj skupo je sve,moj kit za leader malossi 209 kosta 350e,sve je to jako skupo,ja kad zbrojim svoje dijelove zavrti mi se 1Mr. Green
Evidentirano
ogrosic
*

Vozi: 636 03-04

« Odgovor #36 : 16. Ožujak 2010, 14:51:19 »

Evo ja sam jos za svoj uzeo malossi v2 glavu i struju i bas me zanima kak ce sad ic, sa ovim dijelovima za sad me bas i nije impresioniralo a ima valjda sve osim radilice(polini 209, malossi bregasta + opruge, multivar + 11.5 rolice, delta,torqe, polini sekundar, phf 34) motor po cajgerima ide 140 i ne ide na zadnji bez cimanja. Bas me zanima kaj ce bit sa glavom i strujom, al u svakom slucaju ne vrijedi sve to tolikih para.
Evidentirano
malaga
Scooter tuner

« Odgovor #37 : 16. Ožujak 2010, 20:16:29 »

ohoho uzeo si malossi glavu,daj nabaci slike i kazes uzeo si malossi cdi? nadam se da si uzeo zeleni jer zeleni je sa kodom...
Evidentirano
bmw m 5

« Odgovor #38 : 16. Ožujak 2010, 21:03:53 »

Evo ja sam jos za svoj uzeo malossi v2 glavu i struju i bas me zanima kak ce sad ic, sa ovim dijelovima za sad me bas i nije impresioniralo a ima valjda sve osim radilice(polini 209, malossi bregasta + opruge, multivar + 11.5 rolice, delta,torqe, polini sekundar, phf 34) motor po cajgerima ide 140 i ne ide na zadnji bez cimanja. Bas me zanima kaj ce bit sa glavom i strujom, al u svakom slucaju ne vrijedi sve to tolikih para.
slabo je to slozeno....izgleda...nemozes ipak ocekivati da ce skuter letjeti...krajnja ce mu se povecati..dobiti ce na snazi...ali sve u nekim granicama...mozda si ocekivao vise od toga svega..s obzirom na cijenu dijelova...ali to nazalost nikad nije tako.... Confused
Evidentirano

O&G Team
Jandro
**

« Odgovor #39 : 16. Ožujak 2010, 21:52:47 »

cek malo??
na koju foru 269ccm na leader bez radilice druge??

jel pise tuning kit za leader 125/200 i da se dobi glava i bregasta, ali za radilicu nista
a i 209 ima tanku stijenku cilindra sta ulazi u bloka tak da neznam kak sad 269??

nitko nije dao odgovor na ovo?
kak tolka kubikaža i za leadera? bar tak pise
a fizicki nemoguce bez radilice druge
Evidentirano

4T powaaa
malaga
Scooter tuner

« Odgovor #40 : 16. Ožujak 2010, 21:56:41 »

nitko nije dao odgovor na ovo?
kak tolka kubikaža i za leadera? bar tak pise
a fizicki nemoguce bez radilice druge
izgleda da nije to za leader,to je greska na onoj stranici,to je za quasar jer je ista slika kao i kit malossi 269 za quasar...
Evidentirano
ogrosic
*

« Odgovor #41 : 17. Ožujak 2010, 13:08:03 »

ohoho uzeo si malossi glavu,daj nabaci slike i kazes uzeo si malossi cdi? nadam se da si uzeo zeleni jer zeleni je sa kodom...

Zeleni oznaka 5512341

Samo sam ovu sliku slikao, jos nije montirano, uzeo sam si novi (stari) auto, del sola Vti pa imam dosta troskova da ju dovedem u ok stanje, zasad motor malo čeka toplije vrijeme.
Evidentirano
malaga
Scooter tuner

« Odgovor #42 : 17. Ožujak 2010, 13:50:22 »

Zeleni oznaka 5512341

Samo sam ovu sliku slikao, jos nije montirano, uzeo sam si novi (stari) auto, del sola Vti pa imam dosta troskova da ju dovedem u ok stanje, zasad motor malo čeka toplije vrijeme.
iskreno ja glavu nebi uzimao,ali dobro ako si imao novca i ako si zelio onda zasto ne thumb_up
ali mi je zanimljiv cdi,gdje si ga kupio i koliko novca?
Evidentirano
damir_zgb

Vozi: dok ne stane

« Odgovor #43 : 17. Ožujak 2010, 14:19:27 »

takav malossi cdi sam ja imao na vxr-u,brijem da je oko 1500kn bilo kod nas...
Evidentirano

Znas da Zagreb ima ludi ugled mrze te di god dodes ako velis da si purger
al' mislim da samo briju na ljubomoru digni ruke ako volis metropolu
malaga
Scooter tuner

« Odgovor #44 : 17. Ožujak 2010, 14:38:11 »

vidim da je vani cca 180e,ti si imao serijskog vxr-a? kakvi su dojmovi bili kad si stavio taj cdi?
Evidentirano
damir_zgb

Vozi: dok ne stane

« Odgovor #45 : 17. Ožujak 2010, 15:38:27 »

vidim da je vani cca 180e,ti si imao serijskog vxr-a? kakvi su dojmovi bili kad si stavio taj cdi?

bio je gore malossi vario,malossi cdi i naravno serda LOL

iskreno ja sam ga uzeo kad je vec to bilo gore tako da nisam kuzio neku razliku,al sam cuo da je to dobro kad je npr motor skroz sreden il da bolje drzi tu svu elektroniku..iskreno neznam...mozda malo glasnije radio?? :misli:neam pojma

raspitaj se kod nekih znalaca koji rade jer nema ih puno,da je ekipa to montirala gore..makar to cas posla,taj đek je velicine ko kutija cigareta i samo maknes stari i prispojis taj novi..
Evidentirano

Znas da Zagreb ima ludi ugled mrze te di god dodes ako velis da si purger
al' mislim da samo briju na ljubomoru digni ruke ako volis metropolu
malaga
Scooter tuner

« Odgovor #46 : 17. Ožujak 2010, 16:01:40 »

znam da je to plug&play i to onaj zeleni jer je sa kodom,crveni ne...
navodno na tuniranom skuteru vise znaci,brze dize okretaje i valjda se vrti vise do 2000okr Shocked Shocked

ja sad imam "viska" 200e pa sam mislio uzeti cdi,ali sam za sad odustao,idu novci za RC car 1Mr. Green 1Mr. Green
Evidentirano
malaga
Scooter tuner

« Odgovor #47 : 19. Ožujak 2010, 08:43:32 »

ogrosic,tek sad vidim da si napisao V2 glavu,to je V4 Wink
Evidentirano
ogrosic
*

« Odgovor #48 : 19. Ožujak 2010, 09:29:32 »

ogrosic,tek sad vidim da si napisao V2 glavu,to je V4 Wink

V4  thumb_up
Evidentirano
malaga
Scooter tuner

« Odgovor #49 : 20. Ožujak 2010, 20:41:11 »

mozes mi izmjerit na toj glavi koliki je usis,ne moras sa sublerom,uzmi obicno ravnalo,znaci "visinu" i "sirinu"
evo kako sam oznacio na slici...

* DSC00435.JPG (75.58 KB, 820x615 - (hitova: 21 ).)
« Zadnja izmjena: 21. Ožujak 2010, 16:41:10 malaguti » Evidentirano
 Str: 1 [2]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Motori.hr Forum | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!

Stranica je generirana za 0.22 sekundi uz 20 upita.

www.motori.hr