Vidiš ovo je jako zanimljivo ,ovako jedan veliki projekt i organizator dozvoli bikerima besplatan ulaz i to bez ikakvih prethodnih prijava i pristupnica i ostalih điđi miđi , a moto klub organizira moto ili "mega" susrete svejedno i onda godinama izvlači novac iz đepova bikera na ulazu a ti isti došli uveličati manifestaciju koja se organizira recimo upravo radi njih.
i ti se izgleda čudiš nečemu.... baš kao i ja!

Kad sam bio klinac tamo negdje početkom 80-ih volio sam se slikat kraj motora.To mi je bilo pod obaveznom radnjom na ljetovanju.
Moj odavno pokojni djed uvijek me podizao na sjedalo a po rezervoaru ljutog GPX-a ili CB-ejke kapala je smeđkasta tekućina rastopljenog sladoleda vanilije i čokolade s odgriženim donjim dijelom fišeka.Jagodu nikad nisam volio ali uvijek sam volio riješit taj špic s donje strane sladoleda pa mu onda halapljivo sisat dušu odozdol.
U tom mom zanosu i odsutnom pogledu prema brojkama na brzinomjeru pojavili bi se čudni ljudi,čudno obučeni i na čudnom jeziku nešto pričali.Djed bi mi poslije rekao da su to švabe.

Neki su izgledali prijateljski a neki ne. .. tada nisam znao ali sad znam da su to bili bajkeri
Sljedeće sekunde sam se udaljavao od tog predmeta divljenja i čeznutljivo pogledavao unazad u nadi da će se nešto desiti,neznam što ali nešto,jer sve to skupa bilo je u mojim očima pravo čudo.
Sladoled mi je bio tada sporedna stvar,jebeš sladoled...
Netko je u djetinjstvu sisao sladoled odozdo a netko lizao odozgo,na kraju ga svejedno pojedeš .. ali je razlika u pristupu
Danas imamo više od tri vrste sladoleda i daj sad baš taj od jagode jer hoću … al još uvijek imam "čudo"