Komentar na susret..
Katastrofa.
Došli smo u petak, razvili šatore, otišli na vrlo dobru hladnu pivu i odlicne fileke.
Djevojčica na stejđu što je blago meketala svojim glaso je bila potpuno podnošljiva, te se lijepo moglo družiti do kasne sate u noć
Za sada sve odlicno.
Subotu se probudili, popili kavu, te otisli na vožnjicu do crikve na kupanje. vratili se oko 18 i tu poćinje..
Pošto smo bili gladni, otišli po fileke, a kad ono.. smrad. Užasan miris neopranih fileka.
Dobro, ajde desi se.
Defile - otkazan radi kišice, prihvatljivo
Moto igre??
-puhanje balona - Puhanje kondoma dok ne puknu
-neobično skakanje u vreči - otkazano
Veliko vjenčanje je stvarno bilo lijepo
Sve najljepše mladencima
Al sad kreče pakao i stvarni razlog zašto je ovaj susret dobio epitet katastrofa.
Predsjednik kluba dozvoljava pucanje i turiranje motorima, al ne bilo gdje, nego u šatoru sa glavnim šankom, a ne samo to, nego i po cijelom kampu.
I sve bi bilo u redu, da to traje 10-tak minuta, da se svi zabavimo, spalimo koju gumu i tak, Ali ne, radi nadrkanih kretena koji su zeljeli pokazat kako oni imaju veci kur*c, to pucanje i turiranje je trajalo besprekidno, al besprekidno od 20h pa do 7 ujutro.
Spavanje 0 bodova.
Razgovor 0 bodova
Gledanje kretena kako unistava motor 0 bodova.
Sve u svemu, na sramotu je organizatorima tj, predsjedniku kluba da nakon i sto je bilo molbi da se zaustavi to divljanje, nista se nije desilo. Došlo je ljudi koji su morali raditi sutradan i preko 600km, po lošem vremenu, a nisu mogli spavat radi par kretena koji su bezobzirno , i nakon molbi nastavili dalje deranje po svom. To je stvar koju organizator nije smio dopustiti, da 2, ili 3 kretena dovode ljude u situaciju da neispavani umorni odlaze sa njihovog susreta na put.
Do sad je uvijek postojala opcija odi do covjeka, lijepo ga zamoli, da prestane, i uglavnom ljudi su shvacali, a ovdje odgovor na bilo kakvo pitanje je bio " Svemirko je rekao da možemo" i tu pada svaki pokušaj u vodu, te jedino što je bilo moguče je ili spakirat stvari po kiši u 3 ujutro i otiči ili istrpit do jutra.
Sve u svemu, ovaj 3 po redu susret nije bio niti sjenka onog što su bila prva dva.
Veselio sam se ovom susretu, to je jedan od rijetkih koji sam si zabilježio u kalendar kao vikend koji se ne propušta, ali nakon ovog sto smo doživili, taj susret mene više neče vidjet.