..bubom 
Jamačno!!!!!!!!!!!! Išao sam u Osijek i nazad. Pa tko je mogao pomisliti da se motorom vozim po blatu i klizavom???

Što se tiče paljenja Kanarinca, evo prije tri dana svratio sam do njega da vidim jel živ. Prvi dodir - opla, pali na zub. Inače, za one koji ne znaju, a misle da znaju, a ne znaju, Ducati pali na dodir - poslije sam anlasuje dok ne upali (znam da će biti aluzija). Dakle, nema potrebe držati dugme za paljenje - Ducati se pobrinuo da njegovi klijenti ne gube vrijeme i žar na paljenje (kao mnogi drugi), to je povjereno Ducatiju, a nama ostaje samo užitak vožnje.

Kao što se vidi iz prvih redaka, Kanarinac je upalio od prve nakon bar 2 mjeseca stanke. Mnogi o tome mogu samo sanjati.

Naravno, ovo su samo hladne činjenice, nema vez s time da moj motor pali a nečiji ne, iako je tako, ali ne pišem o tome u tom kontekstu, već o tome kako je lijepo imati motocikl s kojim nemaš problema, već kad poželiš - upališ i guštaš. Pozdrav uz Božji blagoslov svim kRRndijašima i onima koji će to postati prije ili kasnije. DOđite na mušku vodu!!!! Ima je na pretek!!!! Tamo se dobro pije, dobro druži i dobro vozi!

p.s. vozite polako+++