Ponekad me sakupljanje "internet znanja" i primjena "forum savjeta" straši, al' nekako sam se, nakon par godina psihičkih priprema, ipak odlučio na pranje kaputa i hlača u perilici. Ono, kad već tu piše da se može, da vidim ...

Taj mi je "kompletić" uspomena od pred deset godina, kad sam imao motor samo za cestu, inače sam ga rijetko nosio, a prao sam ga samo jednom i to šmrkom - prije nego što sam ga skinuo, nakon što sam u krivom "outfitu" otišao na vozikanje po šumi, koje je završilo u pola metra dubokom blatu (iz kojeg me izvukao terenski auto jednog off road trkača).

(Inače sam blato obrisao mokrom krpom i gotovo.)
Dakle, oprao sam na 40 stupnjeva, nakon sušenja premazao kremom koja upravo za to i služi i potrošio polovicu kutije u kojoj ima pola litre. (I puno ju je jeftinije bilo kupiti na hipodromu (u dane kad je tamo neka trka konja, pa imaju štadnove pune kože i svega vezanog uz to), nego u Loisu.)
Posledica je, da naprijed uz smičak imam bijele crte, pa ću to pobojati pastom za cipele ... i odijelo se suzilo za dva broja

Prije sam se sprdao iz priča da je u koži hladno, jer sam mogao podobući polarni flis i slična čuda, a sad mi je odijelo taman kakvo bi trebalo biti da u njemu vozim trke - jedva ga navučem.