Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Anketa

Kojeg bi u garazu i zasto

Ducati Multistrada 1200
Moto Guzzi Stelvio 1200
Yamaha 1200  Super Tenere
BMW GS 1200 Adventure
KTM 990 Adventure

Str: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11   Dolje

Autor Tema: Maxi Enduro  (Posjeta: 10422 )

AnteK

• Spol: Muški
  • Vozi: XTZ 680 Tenere
Odg: Maxi Enduro
« Odgovori #150 : 12. Svibanj 2010, 14:54:27 »

Ljudi su obišli svijet i na Vespi, Gold Wingu i R1. To je dokaz da se može sa bilo kojim motorom.

Je, pogotovo je R1 dobar za pješčane dine ili za neki ozbiljniji river crossing.  :mrgreen:
Ili Vespa.  :mrgreen: Ljudi obiđu svijet i to ne znači da su vozili po teškim terenima.
Ajd, možda poneku minutu za promo filmich.
Evidentirano
Opinions of wear, feel, feedback, grip, life will vary as much as the variables of rider, rider weight, skill, experience, personal preferences, road surface, temperature, weather, bike, suspension settings, power, how hard/fast the rider goes, load and something as simple as tyre pressure...

jolly the roger

• Vozi: smijesne ljude gore dole po svom njezniku
« Odgovori #151 : 12. Svibanj 2010, 14:58:39 »

Je, pogotovo je R1 dobar za pješčane dine ili za neki ozbiljniji river crossing.  :mrgreen:
Ili Vespa.  :mrgreen: Ljudi obiđu svijet i to ne znači da su vozili po teškim terenima.
"milutine ajde skoci za ponos crne gore"
"necu"
"milutine ajde da nemozes"
"ti ces da mi branis"
ne vjerujem da je nacin razmisljanja puno drugaciji kod ovih sto idu oko svijeta icim drugim osim endurom :misli:
Evidentirano
PRODAJEM IZVORNO DOMAĆE ISTARSKO MASLINOVO ULJE

legajuana

• **
  • Vozi: Versulju
« Odgovori #152 : 12. Svibanj 2010, 21:15:29 »

:mrgreen:

Super Jura

• Vozi: GSA, Versys
« Odgovori #153 : 13. Svibanj 2010, 11:42:22 »

Ako asfalt nije odmah tu izvan kadra tip je jači pacijent  :wink:

Evidentirano
Odbacivanje tuđeg stava kao apriori neispravnog je osnov demokratije, i bojim se da je promatranje tuđih gledišta kao da su legitimna, ili ne daj bože usvajanje drugačijeg stava, to jest priznavanje da je neko drugi u pravu prečica ka komunizmu, odnosno fašizmu

rus

• Vozi: Capo di tutti capi-Caponord
« Odgovori #154 : 19. Svibanj 2010, 19:19:11 »

"milutine ajde skoci za ponos crne gore"
"necu"
"milutine ajde da nemozes"
"ti ces da mi branis"
ne vjerujem da je nacin razmisljanja puno drugaciji kod ovih sto idu oko svijeta icim drugim osim endurom :misli:
a zašto se nebi moglo sa Banditom 1250, FJR 1300 ili nekim sličnim motorom,pa 90%tih putnika ne vozi po nekom teškom makadamu pretežno se odabiru poznate prometnice
Evidentirano

jolly the roger

« Odgovori #155 : 19. Svibanj 2010, 22:59:05 »

a zašto se nebi moglo sa Banditom 1250, FJR 1300 ili nekim sličnim motorom,pa 90%tih putnika ne vozi po nekom teškom makadamu pretežno se odabiru poznate prometnice
pročitaj ponovo moj post, pa ako ti se da, ti kreni i sa pony ekspresom oko svijeta.
Evidentirano

rus

« Odgovori #156 : 20. Svibanj 2010, 18:03:16 »

pročitaj ponovo moj post, pa ako ti se da, ti kreni i sa pony ekspresom oko svijeta.
eeeee,a kad bi samo zna di se sve išlo sa ponijem u ono vrime , :misli:
Evidentirano

jolly the roger

« Odgovori #157 : 21. Svibanj 2010, 11:44:43 »

eeeee,a kad bi samo zna di se sve išlo sa ponijem u ono vrime , :misli:
znam da su neki isli do Torina i nazad. što ne znači da je ponex napravljen u tu svrhu
Evidentirano

AnteK

« Odgovori #158 : 22. Svibanj 2010, 11:06:04 »

znam da su neki isli do Torina i nazad. što ne znači da je ponex napravljen u tu svrhu

Išo je čovjek sa Puch-om do Lisabona i natrag! :palacgore:
Evidentirano
Opinions of wear, feel, feedback, grip, life will vary as much as the variables of rider, rider weight, skill, experience, personal preferences, road surface, temperature, weather, bike, suspension settings, power, how hard/fast the rider goes, load and something as simple as tyre pressure...

M900

• Vozi: VELIKI BRAT VIDI...
« Odgovori #159 : 22. Svibanj 2010, 11:12:46 »

Išo je čovjek sa Puch-om do Lisabona i natrag! :palacgore:
A ima i do Nodkappa na Puch vrcaljki  :shock:
Evidentirano
God must have been an engineer....who else would put a waste disposal unit next to a Reproduction Plant???

rus

« Odgovori #160 : 23. Svibanj 2010, 18:43:39 »

još malo i PONY če postati pravi putni enduro :LOL: :jesus:
nego šta san tija reč ,a ne lagat,a,eee jutros san u gradu vidija PRVI put u živo ovog novog-starog Triumph-Tiger nekad pravi Maxi enduro motor,a ovo sad čisto razočarenje  :mrgreen:felgelivane ,nema starih dobrih rađa,prednje kolo smanjeno na 17'' stražnji kraj podignut ka kod nekog R motora ,sve skupa nema više nikakve poveznice sa nekadašnjom maxi enduro kategorijom,meni osobno izgleda ka TDM,govorim samo o dizajnu ,a ne o kvalitetu agregata,
Evidentirano

jessy

• **
  • Vozi: Kronreif Trunkenpolz Mattighofen
« Odgovori #161 : 23. Svibanj 2010, 20:34:57 »

nego šta san tija reč ,a ne lagat,a,eee jutros san u gradu vidija PRVI put u živo ovog novog-starog Triumph-Tiger nekad pravi Maxi enduro motor,a ovo sad čisto razočarenje  :mrgreen:felgelivane ,nema starih dobrih rađa,prednje kolo smanjeno na 17'' stražnji kraj podignut ka kod nekog R motora ,sve skupa nema više nikakve poveznice sa nekadašnjom maxi enduro kategorijom,meni osobno izgleda ka TDM,govorim samo o dizajnu ,a ne o kvalitetu agregata,
Odličan putni enduro. Govorim iz iskustva. Velika šteta što nema kvalitetnu prodajnu i servisnu podršku u hr.
Evidentirano
Rokovnici, planeri, kalendari iz vlastite proizvodnje, veliki izbor promotivnih proizvoda npr: majice, jakne, kape i flis sa dotiskom ili štikom, olovke, kožna galanterija, veleprodaja uredske opreme i potrošnog materijala

AnteK

« Odgovori #162 : 23. Svibanj 2010, 21:55:52 »

To je isti leek!  :palacgore:
Evidentirano

snajper

• **
  • Vozi: LC8 ADV
« Odgovori #163 : 24. Svibanj 2010, 17:27:29 »

62 glasa

38.5%

dobro napreduje :D  :palacgore:
Evidentirano

bilic

• *
  • Vozi: 525exc
« Odgovori #164 : 24. Svibanj 2010, 23:20:00 »

Imam jednog gosta koji već godinama dolazi kod prijatelja u tučepe, 3 god je vozio GS 1200 adv napravio je s njim preko 70.000km ali jedini problem mu je bio šta je motor terenski ne sposoban (težak, nezgrapan, osjetljiv na padove i ukopava se radi kardana) prodao ga je i sad vozi KTM 990 i kaže da mu je ovo pravi preporod. Tip je stari lisac šta se triče endura pegla velikog adv kaže da je oduševljen motorom, sad je negdje u CG krajem ovog mj dolazi nazad pa cu mu reci da tu napiše svoje dojmove.
Evidentirano

snajper

• **
« Odgovori #165 : 25. Svibanj 2010, 14:37:41 »

Imam jednog gosta koji već godinama dolazi kod prijatelja u tučepe, 3 god je vozio GS 1200 adv napravio je s njim preko 70.000km ali jedini problem mu je bio šta je motor terenski ne sposoban (težak, nezgrapan, osjetljiv na padove i ukopava se radi kardana) prodao ga je i sad vozi KTM 990 i kaže da mu je ovo pravi preporod. Tip je stari lisac šta se triče endura pegla velikog adv kaže da je oduševljen motorom, sad je negdje u CG krajem ovog mj dolazi nazad pa cu mu reci da tu napiše svoje dojmove.

Zna čovjek šta valja :D
Evidentirano

Super Jura

« Odgovori #166 : 26. Svibanj 2010, 23:49:08 »

nego šta san tija reč ,a ne lagat,a,eee jutros san u gradu vidija PRVI put u živo ovog novog-starog Triumph-Tiger nekad pravi Maxi enduro motor,a ovo sad čisto razočarenje  :mrgreen:felgelivane ,nema starih dobrih rađa,prednje kolo smanjeno na 17'' stražnji kraj podignut ka kod nekog R motora ,sve skupa nema više nikakve poveznice sa nekadašnjom maxi enduro kategorijom,meni osobno izgleda ka TDM,govorim samo o dizajnu ,a ne o kvalitetu agregata,

Vozam se ovih dana sa jednim Tigerom (ne na njemu).
Nema to više veze sa endurom.
Po izgledu streetfighter, po vjetru naked   :mrgreen:
Stavio bi ga u isti koš sa Z1000

A vidio danas i jednog starog Tigera. To je krasan motor.
Evidentirano
Odbacivanje tuđeg stava kao apriori neispravnog je osnov demokratije, i bojim se da je promatranje tuđih gledišta kao da su legitimna, ili ne daj bože usvajanje drugačijeg stava, to jest priznavanje da je neko drugi u pravu prečica ka komunizmu, odnosno fašizmu

MA-Zvone

• Vozi: Yamaha FZ6 II
« Odgovori #167 : 07. Srpanj 2010, 12:56:54 »

Izgleda da i Triumph priprema svoj odgovor na GS za 2011. godinu.Evo jedan teaser s službenog youtube kanala.

Sve daljnje informacije će se pojavljivati na stranici  www.triumphadventure.com
Evidentirano
www.crotur.com

Turistički portal specijaliziran za Makarsku rivijeru.

snajper

• **
« Odgovori #168 : 07. Srpanj 2010, 13:25:29 »

Izgleda da i Triumph priprema svoj odgovor na GS za 2011. godinu.Evo jedan teaser s službenog youtube kanala.

http://www.youtube.com/watch?v=QpHFwyQ2du8&feature=player_embedded

Još kad bi se nešto i vidjelo :shock:
Evidentirano

Super Jura

« Odgovori #169 : 07. Srpanj 2010, 14:13:11 »

Najviše mi vuče na Mercedes Sprinter  :mrgreen:
Evidentirano

mladen59

• Vozi: HONDA CBF 600 S 2008 g.
« Odgovori #170 : 31. Srpanj 2010, 19:28:49 »

Sve koje zanima ova tema, nova "MOTOREVIJA", veliki test maksi endura i rang lista: 1. BMW R 1200 GS
                                                                                                                 2. YAMAHA XT 1200 Z super tenere
                                                                                                                 3. DUCATI multistrada 1200 S sport
                                                                                                                 4. TRIUMPH tiger SE
                                                                                                                 5. HONDA varadero 1000
                                                                                                                 5. KTM 990 adventure
                                                                                                                 7. MOTO GUZZI stelvio 1200 NTX
Iako HONDA nije spomenuta u anketi, makar je gotovo 7g s manjim izmjenama prisutna na tržištu, dobro se drži, ali zatezanje bora nebi škodilo ! :misli:

Evidentirano
"NE VOZI IZA MENE, MOŽDA TE NEĆU VODITI
 NE VOZI ISPRED MENE, MOŽDA TE NEĆU SLIJEDITI
 JEDNOSTAVNO VOZI PORED MENE I BUDI MI PRIJATELJ"

jolly the roger

« Odgovori #171 : 31. Srpanj 2010, 19:43:42 »

onaj tko je stavio bok uz bok ktm i hondu je pijan, drogiran, il zreo za žute bolnice.
Evidentirano

mladen59

• Vozi: HONDA CBF 600 S 2008 g.
« Odgovori #172 : 31. Srpanj 2010, 19:56:13 »

onaj tko je stavio bok uz bok ktm i hondu je pijan, drogiran, il zreo za žute bolnice.
Jbg. kužim zakaj to veliš, al nisu vozili po potocima ili pjesku, nego od Stockholma do Nordkapa i nazad, pretežno asfalt i malo makadama !! :palacgore:
Evidentirano
"NE VOZI IZA MENE, MOŽDA TE NEĆU VODITI
 NE VOZI ISPRED MENE, MOŽDA TE NEĆU SLIJEDITI
 JEDNOSTAVNO VOZI PORED MENE I BUDI MI PRIJATELJ"

markookram

• Vozi: proizvode jedne austrijske kuće
« Odgovori #173 : 31. Srpanj 2010, 19:57:21 »

a i dijel zajednicko 5. mjesto   :mrgreen:

Alera Dugi

• Vozi: KTM LC4
« Odgovori #174 : 31. Srpanj 2010, 20:13:13 »

Niti najopsirniji odgovor iz knjizevnosti ne pomaze ako te profesor ispituje matematiku.  :wink:
Da li je KTM u svim segmentima bolji od Honde?
Nije!

...sve je stvar do toga sto trazis od maxi "endura". 
Evidentirano
Nema Beda
 Str: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11   Gore

Stranica je generirana za 0.155 sekundi uz 18 upita.