Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Anketa

Kojeg bi u garazu i zasto

Ducati Multistrada 1200
Moto Guzzi Stelvio 1200
Yamaha 1200  Super Tenere
BMW GS 1200 Adventure
KTM 990 Adventure

Str: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11   Dolje

Autor Tema: Maxi Enduro  (Posjeta: 10423 )

snajper

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: LC8 ADV
Odg: Maxi Enduro
« Odgovori #175 : 31. Srpanj 2010, 20:43:26 »

Sve koje zanima ova tema, nova "MOTOREVIJA", veliki test maksi endura i rang lista: 1. BMW R 1200 GS
                                                                                                                 2. YAMAHA XT 1200 Z super tenere
                                                                                                                 3. DUCATI multistrada 1200 S sport
                                                                                                                 4. TRIUMPH tiger SE
                                                                                                                 5. HONDA varadero 1000
                                                                                                                 5. KTM 990 adventure
                                                                                                                 7. MOTO GUZZI stelvio 1200 NTX
Iako HONDA nije spomenuta u anketi, makar je gotovo 7g s manjim izmjenama prisutna na tržištu, dobro se drži, ali zatezanje bora nebi škodilo ! :misli:

Ne moram ni čitati,već znam tko je pobjednik :D
Evidentirano

desmosedici

• Vozi: najslabiji i najružniji skuter od cile st ekipe
« Odgovori #176 : 31. Srpanj 2010, 21:02:41 »

Ne moram ni čitati,već znam tko je pobjednik :D
ma da to se već zna 30 god,otkad se počeo proizvodit. borba je bila za preostala mjestaaa  :palacgore:
Evidentirano

markookram

• Vozi: proizvode jedne austrijske kuće
« Odgovori #177 : 31. Srpanj 2010, 21:15:25 »

na forumskoj anketi ktm vodi ... drago mi je da je ktm postao vrlo popularan zadnjih godina ...
niko od glasaca nije probao voziti te motore (manje više) pa anketa nije naravno mjerilo ... samo pokazatelj nekih predrasuda ili nekog marketinga ...

ja sam glasal za bmw-a , jer ako u ovoj klasi bmw nema motor za trku onda u kojoj ima

desmosedici

« Odgovori #178 : 31. Srpanj 2010, 21:16:43 »

na forumskoj anketi ktm vodi ... drago mi je da je ktm postao vrlo popularan zadnjih godina ...
niko od glasaca nije probao voziti te motore (manje više) pa anketa nije naravno mjerilo ... samo pokazatelj nekih predrasuda ili nekog marketinga ...

ja sam glasal za bmw-a , jer ako u ovoj klasi bmw nema motor za trku onda u kojoj ima
kako nema, a s 1000rr  :mrgreen: :misli:
Evidentirano

markookram

« Odgovori #179 : 31. Srpanj 2010, 21:21:01 »

kako nema, a s 1000rr  :mrgreen: :misli:
znal sam da bu muha na njega  :mrgreen: :mrgreen:
svaka cast njemu , ali to je vruci krumpir ... svakako je dobar ... vidjet cemo na godinu koliko dobar ...
ovdje je rijec ipak o malo drugacijoj koncepciji , ne ovoj jednogodisnjoj 1000 rr ... ne da omalozavam uspjeh te tisucice ali kuzite kaj mislim ...  novine su novine a konzumenti su konzumenti .

desmosedici

« Odgovori #180 : 31. Srpanj 2010, 21:24:08 »

znal sam da bu muha na njega  :mrgreen: :mrgreen:
svaka cast njemu , ali to je vruci krumpir ... svakako je dobar ... vidjet cemo na godinu koliko dobar ...
ovdje je rijec ipak o malo drugacijoj koncepciji , ne ovoj jednogodisnjoj 1000 rr ... ne da omalozavam uspjeh te tisucice ali kuzite kaj mislim ...  novine su novine a konzumenti su konzumenti .
ha neznam, čitam dosta časopisa i svagdje dobiva pohvale,kvalitetan je i moćan nema šta al ako ovako nastavimo pošteno ćemo za-offat  :mrgreen: :palacgore:
Evidentirano

markookram

« Odgovori #181 : 31. Srpanj 2010, 21:28:11 »

ha neznam, čitam dosta časopisa i svagdje dobiva pohvale,kvalitetan je i moćan nema šta al ako ovako nastavimo pošteno ćemo za-offat  :mrgreen: :palacgore:
vjerojatno sam i ja nesto tih istih procitao
sve 5 , ali u toj klasi se na godisnjoj razini prvaci ruse (bar novinarski) pa treba pricekati malo ...
naravno , ovo je samo moje misljenje i ne obatzirite se na njega i ne offajte   :mrgreen:

mms

• Gost
« Odgovori #182 : 31. Srpanj 2010, 22:05:08 »

Jbg. kužim zakaj to veliš, al nisu vozili po potocima ili pjesku, nego od Stockholma do Nordkapa i nazad, pretežno asfalt i malo makadama !! :palacgore:
za ocjenu enduro motora trebali su preko Bosne, CG, Makedonije i Albanije do Grčke pa da vidimo onda...
Evidentirano

Alera Dugi

• Vozi: KTM LC4
« Odgovori #183 : 31. Srpanj 2010, 22:30:13 »

za ocjenu enduro motora trebali su preko Bosne, CG, Makedonije i Albanije do Grčke pa da vidimo onda...
Ova klasa se razvila tako da je enduro ostao samo u imenu. Sada ce kao i inace netko nabaciti linkove snimki kako ljudi voze ove motore po terenu. Svaka im cast!
...ali zamislite sta bi ti vozaci radili sa gotovo upola laksim motorom?!

Evidentirano
Nema Beda

mladen59

• Vozi: HONDA CBF 600 S 2008 g.
« Odgovori #184 : 31. Srpanj 2010, 22:48:59 »

Ova klasa se razvila tako da je enduro ostao samo u imenu. Sada ce kao i inace netko nabaciti linkove snimki kako ljudi voze ove motore po terenu. Svaka im cast!
...ali zamislite sta bi ti vozaci radili sa gotovo upola laksim motorom?!

Slažem se, osim BMW-a i KTM, dodal bi im Yamahu, ali aluminijske felge mi baš nisu za teške enduro vožnje, žbice su žbice, ostalo sistem BMW-X5 ili AUDI Q7- terenci po izgledu!!  :misli:
Evidentirano
"NE VOZI IZA MENE, MOŽDA TE NEĆU VODITI
 NE VOZI ISPRED MENE, MOŽDA TE NEĆU SLIJEDITI
 JEDNOSTAVNO VOZI PORED MENE I BUDI MI PRIJATELJ"

cosmic

• Vozi: Große Scheiße killer
« Odgovori #185 : 01. Kolovoz 2010, 10:24:18 »

ja bi najrađe dukca, ali da mi ga neko pokloni. :mrgreen: Hebeno brzi MPV (nikako enduro), ali ne mogu protiv sebe.
opeko se 2003 god.,pa ne bih više hvala. Ali...
Evidentirano

mladen59

• Vozi: HONDA CBF 600 S 2008 g.
« Odgovori #186 : 01. Kolovoz 2010, 10:57:58 »

ja bi najrađe dukca, ali da mi ga neko pokloni. :mrgreen: Hebeno brzi MPV (nikako enduro), ali ne mogu protiv sebe.
opeko se 2003 god.,pa ne bih više hvala. Ali...

Potpuno te razumijem jer cijena je  :shock: :shock: 160000 kn, al da je samo to, a posle održavanje?!! Razlike u cijeni su do 60000kn . :LOL:
Evidentirano
"NE VOZI IZA MENE, MOŽDA TE NEĆU VODITI
 NE VOZI ISPRED MENE, MOŽDA TE NEĆU SLIJEDITI
 JEDNOSTAVNO VOZI PORED MENE I BUDI MI PRIJATELJ"

Super Jura

• Vozi: GSA, Versys
« Odgovori #187 : 01. Kolovoz 2010, 15:58:28 »

Iako HONDA nije spomenuta u anketi, makar je gotovo 7g s manjim izmjenama prisutna na tržištu, dobro se drži, ali zatezanje bora nebi škodilo ! :misli:

Varadero je sa manjim izmjenama gotovo 12 godina na tržištu (od 99.), a potpuno izmjenjeni model dolazi na godinu sa motorom 1200 iz VFRa.

A priča se se i o enduro 800tki godinu kasnije  :wink:

Potpuno te razumijem jer cijena je  :shock: :shock: 160000 kn, al da je samo to, a posle održavanje?!! Razlike u cijeni su do 60000kn . :LOL:

Nova Multistrada je krasna u svakom pogledu, ali od cijene stane knedla u grlu.
Evidentirano
Odbacivanje tuđeg stava kao apriori neispravnog je osnov demokratije, i bojim se da je promatranje tuđih gledišta kao da su legitimna, ili ne daj bože usvajanje drugačijeg stava, to jest priznavanje da je neko drugi u pravu prečica ka komunizmu, odnosno fašizmu

cosmic

• Vozi: Große Scheiße killer
« Odgovori #188 : 01. Kolovoz 2010, 20:32:06 »

Ktm je izuzetno praktican motor, ali je grub do boli. SMT bi mi pak "lega ka budali triska".  :D
Evidentirano

snajper

• **
  • Vozi: LC8 ADV
« Odgovori #189 : 01. Kolovoz 2010, 22:20:45 »

Buuuuu,izdajicoooo :no:
Evidentirano

mms

• Gost
« Odgovori #190 : 02. Kolovoz 2010, 07:23:15 »

Ktm je izuzetno praktican motor, ali je grub do boli. SMT bi mi pak "lega ka budali triska".  :D
pa sudeći prema karakteru ostatka ekipe glatkogumih, bilo bi mu mjesto među njima  :wink:  prije nego čupavogumom Adventuru
Evidentirano

Alera Dugi

« Odgovori #191 : 02. Kolovoz 2010, 08:50:26 »

Varadero je sa manjim izmjenama gotovo 12 godina na tržištu (od 99.), a potpuno izmjenjeni model dolazi na godinu sa motorom 1200 iz VFRa.

A priča se se i o enduro 800tki godinu kasnije  :wink:

Nova Multistrada je krasna u svakom pogledu, ali od cijene stane knedla u grlu.

Stvarno?
Od kako se prestala proizvoditi prica se o novoj Africi Twin. To bi bilo to ili?
Evidentirano
Nema Beda

Super Jura

« Odgovori #192 : 02. Kolovoz 2010, 21:50:13 »

Stvarno?
Od kako se prestala proizvoditi prica se o novoj Africi Twin. To bi bilo to ili?

Neznam ništa o imenu, ali ide u tom smjeru s time da bi 1200 trebao biti cestovna krstarica (oba kotača 17 cola, alu rama, navodno auspuh ispod mašine),
a 800 bi bio više enduro.
Evidentirano
Odbacivanje tuđeg stava kao apriori neispravnog je osnov demokratije, i bojim se da je promatranje tuđih gledišta kao da su legitimna, ili ne daj bože usvajanje drugačijeg stava, to jest priznavanje da je neko drugi u pravu prečica ka komunizmu, odnosno fašizmu

Alera Dugi

« Odgovori #193 : 03. Kolovoz 2010, 08:01:54 »

Neznam ništa o imenu, ali ide u tom smjeru s time da bi 1200 trebao biti cestovna krstarica (oba kotača 17 cola, alu rama, navodno auspuh ispod mašine),
Svidja mi se to sto cujem.  :palacgore:

Veselim se 800-tki!  :mrgreen:
Evidentirano
Nema Beda

marac_zg

• **
  • Vozi: Yamaha XMax 250
« Odgovori #194 : 08. Kolovoz 2010, 13:55:59 »

A priča se se i o enduro 800tki godinu kasnije  :wink:

pretpostavljam da će ovaj novi Varadero imati kardan..ili?  :misli:
i da neće stavljati DCT..ili?  :misli:
Evidentirano
..darkness on the edge of town..

Super Jura

« Odgovori #195 : 09. Kolovoz 2010, 10:17:57 »

pretpostavljam da će ovaj novi Varadero imati kardan..ili?  :misli:
i da neće stavljati DCT..ili?  :misli:

Viđen je prototip sa kardanom, ali japanac je tvrdio da to nije finalana verzija i da je lanac još moguć.

O duploj spojci nisam čuo ništa, ali ako je na VFRu sve je moguće.

Evidentirano

rus

• Vozi: Capo di tutti capi-Caponord
« Odgovori #196 : 09. Kolovoz 2010, 17:42:55 »

a zar tu krstaricu nisu več napravili sa novim VFR, a sad ponavljat se  :LOL: :LOL:nisam siguran  :misli: :misli:vidit če mo šta donosi ta 800,ali kog njih sve to sporo ide.
Evidentirano

marac_zg

• **
  • Vozi: Yamaha XMax 250
« Odgovori #197 : 09. Kolovoz 2010, 22:59:49 »

Viđen je prototip sa kardanom, ali japanac je tvrdio da to nije finalana verzija i da je lanac još moguć.

O duploj spojci nisam čuo ništa, ali ako je na VFRu sve je moguće.

malo me čudi da postoji mogućnost da ima lanac,pogotovo sa obzirom da glavni konkurenti,BMW i Yamaha,imaju kardan.. :misli:  ali,ako to Japance veseli.. :mrgreen:
a što se DCT-a tiče,pričali su Hondini inženjeri da će ga početi upotrebljavati i u drugim modelima,a novi Varadero mi se čini kao dobra prilika da počnu sa time.. :misli:

nego..kad si rekao da se novi Varadero očekuje iduće godine,to znači da kreće sa prodajom(što znači da bi trebao biti prikazan na ovogodišnjoj EICMA-i) ili će biti samo predstavljen iduće godine,a prodaja tek 2012.?  :misli:
Evidentirano
..darkness on the edge of town..

Super Jura

« Odgovori #198 : 10. Kolovoz 2010, 09:55:03 »

a zar tu krstaricu nisu več napravili sa novim VFR, a sad ponavljat se  :LOL: :LOL:nisam siguran  :misli: :misli:vidit če mo šta donosi ta 800,ali kog njih sve to sporo ide.

Gledam iz svog kuta, da Honda ugasi Varadero i ostavi samo VFR mjenjao bi firmu. A mislim da se prodajni rezultati Varadera i starog VFRa nemogu usporediti. Možda novi VFR mazne Vari dio tržišog udjela.

nego..kad si rekao da se novi Varadero očekuje iduće godine,to znači da kreće sa prodajom(što znači da bi trebao biti prikazan na ovogodišnjoj EICMA-i) ili će biti samo predstavljen iduće godine,a prodaja tek 2012.?  :misli:

Do sada je Honda izbacivala nove modele Varadera (ili lagano redizajnirane) svake 4 godine. Na godinu je 12. godina Varadera, znači na cestu s njim  :wink:

Evidentirano

MA-Zvone

• Vozi: Yamaha FZ6 II
« Odgovori #199 : 01. Rujan 2010, 13:54:11 »

Evo novi video i par forografija Triuph Adventurea za 2011.

Evidentirano
www.crotur.com

Turistički portal specijaliziran za Makarsku rivijeru.
 Str: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11   Gore

Stranica je generirana za 0.204 sekundi uz 18 upita.