još jednom sam sebi dokaza, da na slikama ništa nije kao uživo. i to na takav način da kod nekih stvari , stvarno ostaneš aaaaaaaaaa.
nova tenera na slikama, mi je bila samo ok. inače moj favorit u ovoj klasi bio je bmw gs.
e onda subota , i uživo tenera. prvo moran reč da na slikama, i boja i cijlokupni izgled mi je bio 4.
ali uživo i boja i izgled, mrak,mrak. ludilo.
završna obrada, materijali, kufere(sanduci

) na ovakvim motorima su gadni do boli, a od nove tenerke, strava.

još da se i makinja pokaže izdržljivom, ocjena +5.
dobro ovo nisu motori za po gradu, ali ko voli takve mislim da im to neče bit nikakva prepreka za vožnju gradom.
ma nakon dva dana, sad su se dojmovi slegli, nisam joj naša manu.
napravljena je stvarno ,da konkurira gs-u. to tvrdi yamaha.
kao šta san napisa ,moj favorit do sada , daleko ispred svih je bio bmw gs, ali nakon tenere , izgleda mi ????.
da se nebi sad neke velike polemike razvile,samo ču reči ovo. evo seki i ja smo komentirali kufere od tenere i bmw.
od gs-a su, a tu čete se, sigurno svi složit(barem realni), da su rugobe samo takve. a izrada( u kvalitet ne sumnjam, ipak je to bmw), kao da ih je
netko, ručno u brodogradilištu napravija, obični ružni sanduci. mislim da gs nezaslužuje takve rugobe. iako, bmw za sve svoje modele , drži takve
rugobe. znači ne samo kod gs-a.
posli ovoga ,definitvno moj izbor je tenera, ali pošto je to motor , baš za putovanja, nevirujen da ču ga ikad kupit.
gs je dobio dostojnog konkurenta, mada u toj klasi gs če bit uvik gs. teško se imidž, karizma gs-a može pobijedit,ali.....