Drage kolege,
Kanim kupiti gore pomenuti motor..motor je 2007 godište i prešao je nešto oko 22000km..zanima me kakva su iskustva... savjeti..do sada sam vozio samo honde..pa me zanima pouzdanost..održavanej i sve odtalo...
PS.ako nije tema za ovdije prebacite je gdije pripada 
Za super dukea to nebi trebala biti neka velika kilometraža, pod uvjetom da su redovito rađeni servisi. Šta se tiče održavanja cijene su negdje na razini japanaca, osim kad se provjeravaju ventili, onda je nešto skuplje. Šta se tiče cijene rez dijelova, u odnosu na japance cijene su smiješne, a dijelovi bar u hrvatskoj dobavljivi u roku dva dana. Motor po pouzdanosti možda nije honda ali ja nisam do sad čuo da je netko imao nekih značajnih problema. U motoradu na hard testu 50000 km motor je odlično ocijenjen, bez ikakvih nepredvidivih kvarova. Ja sam sa SMT 990 u godinu dana napravio 15000 km bez ikakvog kvara, agregat i veliki dio motora je isti kao na dukeu, jedino što je smt udobniji. Sa motorom dobiješ hrpu vrhunskih komponenti, WP ovjes, marcesini kotači, brembo radijalne kočnice i pumpe itd. Izvrsnu voznost, i karakter. Vjeruj mi kad ga voziš osmijeh ne silazi sa lica. KTM je imao loš image koji je stekao prije 10 tak godina sa nepouzdanim jednocilindrašima. Ali danas KTM je nešto sasvim drugo.
Ako ti cijena odgovara , a motor je redovito održavan i nije razbijan, mislim da nečeš pogriješiti, čak suprotno dobit češ vrhunski proizvod.