Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [Sve]   Dolje

Autor Tema: Molim za pomoć!!!!:(  (Posjeta: 1093 )

rizoc

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: yamaha xj600N
Molim za pomoć!!!!:(
« : 06. Travanj 2010, 21:11:29 »

Ovako ako slucajno tema ne spada ovdje molim da ju moderatori premjeste u odgovarajuce polje.
Radi se o motoru yamaha xj 600 n iz 98g. Situacija je počela kad sam još u 11 mj. vozio sa motorom i počeo je trokat (slabo prima gas ne vrti se preko 8000 okretaja, itd...) To je trajalo kojih par dana i ja si sve kontam da je u pitanju benzin ili voda usla u rezervar pa če se pročistiti i ok. Ali problem nije nestao nego se stvar pogoršala.!!!! Jedno jutro vise nije ni upalio  :x :x :x!!!! Diglo mi živac i rastavio ga ja (nazovimo majstor). Skinem i očistim rezervar elektrolizom i sada rezervar super!!!! Skinem ja i karburatore i rastavim ih kad ono užas!!! :shock: Ruzine i prljavštine da se čovjek zgrozi kako je to uopče radilo???? :shock: :misli: Nije problem ja to fino rastavim ispjeskarim sodom bikarbonom slozim izgledaju kao iz dučana!!! Umedjuvremenu evo idem ja naštelati i ventile da ne bude greške već kad se slaže!!! Skinem poklopac idem ja izmjeriti zazor kad opći kaos!!! Od 8 ventila čak 1 je bio u redu!!! :shock: :shock: Uglavnom naručim ja pločice i naštelam ja to i sada SUPER!!! Danas ja to sve složim i upalim kad katastrofa!!!! :( :x Došlo mi da plačem!!!!!!!!!! :( Isti k..... nakon svega šta sam napraviooo!!! Motor radi kao iz bajke na minimumu ali ne bi vrag natjerao preko 6000 okretaja???? Vatru baca na desni auspuh ili ti ga na 2-3 cilindar!!! Dosta slabije ima šut dima koji izlazi zi tog auspuha nego iz lijevoga!!!! Sutra imam namjeru mjeriti kompresiju ako nabavim uredjaj. Ima li neko malo bolje upoznat u motore ideju o čemu bi mogla biti riječ??? Molim vas već sam na rubu živaca!!! :x :x I molim bez blesavih podbadanja tipa na pravopis i sl. Stvarno mi je već dosta šerafanja i kvalitetan savjet bi mi ko sa neba došlo!!!
Evidentirano

bmw m 5

• Najbolji forumaš 2009. HONDA HRC TEAM
  • Moderator
  • Vozi: se VTR SP 01
Odg: Molim za pomoć!!!!:(
« Odgovori #1 : 06. Travanj 2010, 21:49:21 »

kakve su ti membrane karburatora ? Jesi ocistio sve dizne ? Neznam...to sa sodom...ja jos uvijek vjerujem sistemu rastavljanja karburatora do najmanje dizne...pranje u benzinu....i ispuhivanje svakog njegovog dijela komprimiranim zrakom....Kako radi na minimumu ? Ravnomjerno(na sva 4 cilindra) ?  :misli:
Evidentirano
O&G Team

limit

• Vozi: Kwaka - z900
« Odgovori #2 : 06. Travanj 2010, 21:54:13 »

Sve si napravio osim promjenio svjećice...ili jesi  :misli: 
Evidentirano

fz6naked

• **
  • Vozi: Yamaha Vmax 1200
« Odgovori #3 : 06. Travanj 2010, 21:56:02 »

Sve si napravio osim promjenio svjećice...ili jesi  :misli: 

bas si mi uzeo rijec iz usta..
Evidentirano

yamahawolf

• *
  • Vozi: Yamahu DT...uskoro nešto jače ;)
« Odgovori #4 : 06. Travanj 2010, 21:56:58 »

frend imao sličan problem na jednom starijem motoru i sve zivo je napravio ali je problem bio zazor izmedu svjecice tj. bio je premalen iliti ga kupiti novu svjecicu  :palacgore:

vickodu

• Vozi: klokana
« Odgovori #5 : 06. Travanj 2010, 22:04:03 »

A sihronizacija frgica  :misli:
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

rizoc

• **
« Odgovori #6 : 06. Travanj 2010, 22:05:41 »

Ma problem je u tome šta sam još najesen kad se to prvi put dogodilo radio kompletan servis. Skinut ću ponovo još večeras svječice da izmjerim ali trebalo bi biti u redu. Karburatore sam na proste faktore rastavljao (slike cu stavljat u drugoj temi kad bude motor tema a ne njegov problem).Membrane izgledaju ko nove, oprao sam ih u nafti da ostanu vlažne. Kupio sam i nove gumice šta dodju na usis pa karb.. na njih.. LUD sam ko kupusss. Idem ponovo skinut svječiceee!!!
Evidentirano

rizoc

• **
« Odgovori #7 : 06. Travanj 2010, 22:07:35 »

A sihronizacija frgica  :misli:

Još ču ja to napraviti ali to je samo položaj leptirića u karbovima. To sam na oko namjestio dok su bili na stolu, isto se otvaraju.
Evidentirano

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #8 : 06. Travanj 2010, 22:08:21 »

Evo da se i ja ubacim...

Ali kako vidim, do sad je manje više sve rečeno .. i što se tiče karburatora i što se tiče svjećica.... Ja bih još samo bacio oko i na kablove svjećica... i lulice da slučajno negdje ne probija struja..  :palacgore:
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

vickodu

« Odgovori #9 : 06. Travanj 2010, 22:10:16 »

Još ču ja to napraviti ali to je samo položaj leptirića u karbovima. To sam na oko namjestio dok su bili na stolu, isto se otvaraju.

Na oko ih ne mozes namjestiti ni blizu  :wink:

Btw upali motor pa skidaj lulice redom da vidis jeli ti uopce rade svi cilindri
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

rizoc

• **
« Odgovori #10 : 06. Travanj 2010, 22:10:48 »

kakve su ti membrane karburatora ? Jesi ocistio sve dizne ? Neznam...to sa sodom...ja jos uvijek vjerujem sistemu rastavljanja karburatora do najmanje dizne...pranje u benzinu....i ispuhivanje svakog njegovog dijela komprimiranim zrakom....Kako radi na minimumu ? Ravnomjerno(na sva 4 cilindra) ?  :misli:

Iskreno taj motor je meni došao u ruke u 8 mj. ali u stanju koda  ga je bager pregazio. Vozio sam se dva mj. i onda počinje ova sapunica. Iskreno ni neznam kako bi jadan trebao raditi. Malo trokira dok je na minimumu.
Evidentirano

strasilo

• šafran
« Odgovori #11 : 06. Travanj 2010, 22:11:38 »

to je NEMOGUĆE namjestiti "na oko" .. ;) .... Postoje uređaji za štelanje karburatora... ili stari dobri "OLD SCHOOL" mjerenje šublerom kad su leptiri full otvoreni .. ;) ... ali na oko nikako ...

i druga stvar, na prirubnicama karburatora mora sa strane koja dolazi do glave biti brtve (O-ringe) .. a ako njih nema, onda vuče falš zrak i može i zbog toga trokirati ...
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

rizoc

• **
« Odgovori #12 : 06. Travanj 2010, 22:11:53 »

Na oko ih ne mozes namjestiti ni blizu  :wink:

Btw upali motor pa skidaj lulice redom da vidis jeli ti uopce rade svi cilindri

Dobra ideja idem dolje. Dolazim za 10 min.
Evidentirano

limit

« Odgovori #13 : 06. Travanj 2010, 22:13:41 »

Ma problem je u tome šta sam još najesen kad se to prvi put dogodilo radio kompletan servis. Skinut ću ponovo još večeras svječice da izmjerim ali trebalo bi biti u redu. Karburatore sam na proste faktore rastavljao (slike cu stavljat u drugoj temi kad bude motor tema a ne njegov problem).Membrane izgledaju ko nove, oprao sam ih u nafti da ostanu vlažne. Kupio sam i nove gumice šta dodju na usis pa karb.. na njih.. LUD sam ko kupusss. Idem ponovo skinut svječiceee!!!

Stavi nove svjećice, to ti je najjeftinije što možeš sada uraditi. Više puta sam imao slučaj da me motor zajebavao sa svjećicama koje su prošle par stotina km i izgledale kao nove.
Evidentirano

rizoc

• **
« Odgovori #14 : 06. Travanj 2010, 22:14:51 »

to je NEMOGUĆE namjestiti "na oko" .. ;) .... Postoje uređaji za štelanje karburatora... ili stari dobri "OLD SCHOOL" mjerenje šublerom kad su leptiri full otvoreni .. ;) ... ali na oko nikako ...

i druga stvar, na prirubnicama karburatora mora sa strane koja dolazi do glave biti brtve (O-ringe) .. a ako njih nema, onda vuče falš zrak i može i zbog toga trokirati ...

OK!! Moj kiks sa sinkronizacijom To cu riješiti sutra (nemam "opremu") ali bedara je ta šta mi je to isto radio dok je bio sav u kokosu Prljava benga,ruzina itd...
Evidentirano

GeM

• **
  • Vozi: Aprilia ETV1000-Capo Nord
« Odgovori #15 : 06. Travanj 2010, 22:15:04 »

Vatru baca na desni auspuh ili ti ga na 2-3 cilindar!!!

Iskoristi nesimetričnost ponašanja !

zamjenom lijeve-desne svječice , lijevi desni kabeli , pokušaj ustanoviti dali se stvar seli na lijevu stranu ( auspuh ).
Možda tako lociraš uzrok ( uzroke ).
Evidentirano

Fonzie

• **
  • Vozi: na crti
« Odgovori #16 : 06. Travanj 2010, 22:16:36 »

:paper: :whistle:
Evidentirano

limit

« Odgovori #17 : 06. Travanj 2010, 22:20:14 »

Iskreno taj motor je meni došao u ruke u 8 mj. ali u stanju koda  ga je bager pregazio. Vozio sam se dva mj. i onda počinje ova sapunica. Iskreno ni neznam kako bi jadan trebao raditi. Malo trokira dok je na minimumu.

ako trokira na minimumu vjerojatno ti ne radi jedan cilindar, nesagoreno gorivo ti detonira u auspuhu, svjećice su probile 100%...a uzrok svega bi mogli biti raštelovani karbovi
Evidentirano

rizoc

• **
« Odgovori #18 : 06. Travanj 2010, 22:28:27 »

Necu se petljat koliki sam kret....n da nisam jos tu školsku caku provjerio tj. skinuo koji kabelić dok radi i rezultat naravno da je banana. Prvi ne radi-drugi jedva radi- 3 ne radi i jedino 4 zdravo radi.Zakljucak (ne konačni)bi bile svječice .... Hvala vam javim se jos sutra kad to rijesim da li je sve ok i usput si kupim "opremu" za sinkronizaciju!!!! Sada cu bar jednim okom u krpe. :palacgore:
Evidentirano

strasilo

• šafran
« Odgovori #19 : 06. Travanj 2010, 22:30:24 »

Necu se petljat koliki sam kret....n da nisam jos tu školsku caku provjerio tj. skinuo koji kabelić dok radi i rezultat naravno da je banana. Prvi ne radi-drugi jedva radi- 3 ne radi i jedino 4 zdravo radi.Zakljucak (ne konačni)bi bile svječice .... Hvala vam javim se jos sutra kad to rijesim da li je sve ok i usput si kupim "opremu" za sinkronizaciju!!!! Sada cu bar jednim okom u krpe. :palacgore:

provjeri dali svjećica baca iskru ...  :palacgore:

jer ako baca, a to se dešava, onda trebaš provjeriti i NIVOE goriva u SVAKOM karburatoru ..  :palacgore:

nadam se da znaš kako se to radi ...  :palacgore:
Evidentirano

rizoc

• **
« Odgovori #20 : 06. Travanj 2010, 22:33:38 »

provjeri dali svjećica baca iskru ...  :palacgore:

jer ako baca, a to se dešava, onda trebaš provjeriti i NIVOE goriva u SVAKOM karburatoru ..  :palacgore:

nadam se da znaš kako se to radi ...  :palacgore:

Provjeriti NIVO??? :misli: MIslim da ne kopcam taj dio? Mozda u posudici gdje stoji gorivo u karburatorima ima vijčić koji se pusti Čisto da vidim da li karburator ima goriva?
Evidentirano

strasilo

• šafran
« Odgovori #21 : 06. Travanj 2010, 22:37:49 »

Ako si rastavljao karburatore na proste faktore, onda si morao skinuti i čašice u kojima se nalaze plovci, a na njih su zakačene iglice ... čim si to rastavio, velika je vjerovatnost da ti nivo goriva više nije ni približno kakav bi trebao biti ... a mora biti točno kako treba da nebi preljevao ili da nebi falilo goriva... a tvoj motor se (ako izuzmemo svjećice) ponaša baš kao da nema dovoljno goriva...
Evidentirano

vickodu

« Odgovori #22 : 06. Travanj 2010, 22:39:37 »

Provjeriti NIVO??? :misli: MIslim da ne kopcam taj dio? Mozda u posudici gdje stoji gorivo u karburatorima ima vijčić koji se pusti Čisto da vidim da li karburator ima goriva?

Imas u manualu objasnjenje kao se cekira nivo goriva u casicama Makar bi trebalo biti  :mrgreen:
Evidentirano

limit

« Odgovori #23 : 06. Travanj 2010, 22:49:32 »

:uff:  ako si već zaglibio toliko daleko da ćeš sam štelati karbove onda malo prosurfaj i upoznaj se sa onim što te čeka. npr ovdje
http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,57533.0.html
http://www.mototeka.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=44:sinkronizacija-karburatora&catid=1:najnovije&Itemid=62

...ili odnesi nekom tko zna što radi da ti to obavi.
Evidentirano

rizoc

• **
« Odgovori #24 : 06. Travanj 2010, 22:51:02 »

Opet kaossss!!! Evo baš sam provjerio koja baca iskru i sad neznam ko koga tu j... ali 1 -baca iskru, 2- baca, 3- baca i 4 NE BACA :opakoljut: !!!!!
E sada o nivou pogledat cu kako se mjeri ali da sjecam se tih iglica ali ih nisam mješao jer sam rastavljao 1 po 1. Ne razumijem sada kako sam mogao zaje.. tu?

Hvala limit ali već sam se načitao i to detaljno o tome ako dodje do toga :palacgore:
Evidentirano

strasilo

• šafran
« Odgovori #25 : 06. Travanj 2010, 22:54:39 »

Opet kaossss!!! Evo baš sam provjerio koja baca iskru i sad neznam ko koga tu j... ali 1 -baca iskru, 2- baca, 3- baca i 4 NE BACA :opakoljut: !!!!!
E sada o nivou pogledat cu kako se mjeri ali da sjecam se tih iglica ali ih nisam mješao jer sam rastavljao 1 po 1. Ne razumijem sada kako sam mogao zaje.. tu?

Hvala limit ali već sam se načitao i to detaljno o tome ako dodje do toga :palacgore:

samo ti provjeri nivoe i eliminiraj i tu mogućnost ... ;)
Evidentirano

limit

« Odgovori #26 : 06. Travanj 2010, 22:56:27 »

Reci što se točno dogodi kad odspojiš lulicu sa 4. cilindra dok motor radi
Evidentirano

rizoc

• **
« Odgovori #27 : 06. Travanj 2010, 23:12:43 »

A nisam toliki tudum. :mrgreen:  KAd napravim na 1-3 NEMA promjena ali kad to napravim na 2 osjeti se slabiji rad i padaju okretaji ali kad 4 maknem skoro da se ugasi. Još jedna sitnica a to je da su sve osim na 3 cilindru svječice crne a na 3 su i crne i masne? Neznam možda jer sam vreglao dok je bila gore a a nije imala kabelić. Još mi je jedna pretpostavka da nije stvarno do kabela ali bi prije poslušao savjet od strašila i provjerio levelić goriva (samo da pročitam u user manualu kako to ide) :misli: Ali svejedno sutra idem u šoping po nove svečice pa makar ga ja ukrotio večeras :wink:
Evidentirano

dugi 201

• **
  • Vozi: Aprilia Caponord ETV 1000
« Odgovori #28 : 07. Travanj 2010, 01:59:29 »

Ovak, kad sve to napraviš i ne bude ti dobro, promjeni bobinu  :mrgreen:.
Frend je imao sličan problem. Sve je izmjenjao, čak je mjenjao dio instalacije po motoru, ali ništa. Njemu je, dok je bio hladan, još nekako i radio, ali kad se zgrijao nikako. Radio je na dva, tri cilindra, kako kad. Na kraju cijele priče, kad je promenio sve i nije se ništa dogodilo, promjenio je bobinu, nakon savjeta jednog bikera, i njegov XJ 600 je bio kao novi. To je njegovo istinito iskustvo, ali ti se ipak posavjetuj s nekim pametnijim, da se ne bacaš previše u trošak.  :palacgore:
Evidentirano
MK Bezkintos

rizoc

• **
« Odgovori #29 : 07. Travanj 2010, 19:28:23 »

evo mene opet ovaj put iz šopinga!!! Kupio ja (nazovimo majstor) svječice namontirao ih i iznenadjenje!!!! Upalio--- troka i dalje ali sada ima snage i u drugom auspuhu. Zaključak je da su i svečice bile problem ali ne i konačni!!!
Poslušao sam i tebe strašilo (borio se user manualom do pola noći) i danas izmerio level goriva u karburatorima evo i skice da li sam ja to dobro shvatio????
 evo i kako kod mene izgledaju ti karburatori, čisto da dočaram o čemu je riječ. I zadnja slikica je za mene malo starno vidi se neki električni regulator i "grijači" (tako sam ja shvatio u user manualu)!!! Ima li još tko kakvih savjeta? Mislio sam i sinkronizirati ih ali ne može mi radit na minimumu više :opakoljut: !!!!
Evidentirano

strasilo

• šafran
« Odgovori #30 : 07. Travanj 2010, 19:36:42 »

Po prvoj slici ti je postupak dobar .... nađeš u manualu gdje ti je opisano do koje visine se treba podići nivo goriva u crijevu kad otšarafiš taj dole šarafčić... i onda mijenjanjem položaja limića na plovku određuješ nivo goriva u čašici, odnosno crijevu (sistem spojenih posuda) ... malo drkav posao, ali ide... i nemoj pretjerivati sa limićem na plovku ... i pola milimetra je puno .... ;) .... i svi karburatori trebaju biti približno istog nivoa.... dozvoljena tolerancija je u okvirima 1 mm na točno određenom nivou ...  :palacgore: ...

ovo na trećoj slici bi trebao biti čok .. ako se ne varam..

A ler gas (minimum) si podigni na vijku koliko ti treba...  :palacgore:
Evidentirano

rizoc

• **
« Odgovori #31 : 07. Travanj 2010, 19:57:09 »

tolerancije su mi kako sam označio na crijevu. (najbliže dvije crtice cca 2-3mm) ali vidim da nije dovoljno. Sada sam došao do minimuma ali dosta je škakljavo. Kada dam gas jedostavno se guši. Pod čokom radi koliko toliko OK ali kad ga spustim namjestim minimum i pomalo dodajem gas je ok do 4000 okretaja ali kad ga malo življe zavrtim mi se guši čak i ugasi!!! Idem probat naštelat plovak
Evidentirano

bmw m 5

• Moderator
« Odgovori #32 : 07. Travanj 2010, 21:00:09 »

tolerancije su mi kako sam označio na crijevu. (najbliže dvije crtice cca 2-3mm) ali vidim da nije dovoljno. Sada sam došao do minimuma ali dosta je škakljavo. Kada dam gas jedostavno se guši. Pod čokom radi koliko toliko OK ali kad ga spustim namjestim minimum i pomalo dodajem gas je ok do 4000 okretaja ali kad ga malo življe zavrtim mi se guši čak i ugasi!!! Idem probat naštelat plovak
na onoj slici gdje si slikao karburatore....primjecujem da na prvom cilindru(usisnoj grani) fali gumeni cep koji se inace skida kad se steluju karburaotri(VAKUMSKI)...ako je taj cepic ispao..onda onuna vuce zrak..i motor ne moze raditi normalno. Druga stvar...vidim da karbusi stoje pod velikim kutem...znaci da moras imati i elektricnu dobavnu pumpu ..koja pomaze da gorivo dodje u dovoljnoj kolicini u karburatore..Ako ta pumpa nema dovoljan protok...motoru fali goriva...i ponasa se kao sto si opisao(gusi se....ne radi bez coka...nema snage...itd...).. :(
Evidentirano
O&G Team

strasilo

• šafran
« Odgovori #33 : 07. Travanj 2010, 21:09:43 »

pumpa se vidi na slici ... a ovaj qurcic na prvoj grani je za vakuum .... ali da, treba biti zatvoren ... ili sa čepom ili sa cjevčicom za čega je vakuum napravljen, ali u svakom slučaju dobro si to primjetio ...  :palacgore:
Evidentirano

bmw m 5

• Moderator
« Odgovori #34 : 07. Travanj 2010, 21:22:12 »

jedina mogucnost je da na onnaj otvoreni vakum dolazi cjevcica koja sluzi za pogon membrane na spini goriva... :misli:
Evidentirano
O&G Team

rizoc

• **
« Odgovori #35 : 07. Travanj 2010, 21:56:33 »

Ovakav za sad imam rezultat: Kao šta se sada vidi na prvoj slici gdje su posudice i cjevčica vidi se i crtica na toj posudici koja po manualu pokazuje da da bi to bio minimum koji treba bit u karbiću a max bi bio nekih 1 ili 1,5 mm iznad toga a kod mene stoji stvar da je cca 2 mm ispod te crtice. Druga stafka bi bila ta da cjevčica koju ste primjetili ima svoju cjev koja vodi od filtera zraka inaće ali sada ne stavljam filter čisto jer mi je lakše raditi. Uzet ču u obzir to samo da sredim level goriva u karbićima. Hvala vam na savjetima evo samo da to sredim javim vam rezultate  :palacgore:
Evidentirano

vickodu

« Odgovori #36 : 07. Travanj 2010, 22:00:37 »

Te cjevcice obavezno zatvori jer ne mozes dobiti minimum dok su otvorene
Evidentirano

rizoc

• **
« Odgovori #37 : 08. Travanj 2010, 00:18:01 »

evo samo da javim da sam vratio karburatore, zatvorio cjevčice upalio ga i rezultat je da puno življe digne okretaje ali i dalje ništa od nekih 4500 do 6000 okretaja :( !!! Probao sam kod tog vraga od plovka micati ta limić ali nije se bitnije promjenilo. Možda sam dobio 1 mm ali još ni blizu crte. Vidjet ću kad ću sutra završiti sa poslom pa ako bude fore zaletiti se u servis da mi probaju to srediti ali očito veliki k... (radovao sam se motosusretu u Lošinju u subotu ali ladje lagano tonu :(( )
Evidentirano

vickodu

« Odgovori #38 : 08. Travanj 2010, 00:23:15 »

evo samo da javim da sam vratio karburatore, zatvorio cjevčice upalio ga i rezultat je da puno življe digne okretaje ali i dalje ništa od nekih 4500 do 6000 okretaja :( !!! Probao sam kod tog vraga od plovka micati ta limić ali nije se bitnije promjenilo. Možda sam dobio 1 mm ali još ni blizu crte. Vidjet ću kad ću sutra završiti sa poslom pa ako bude fore zaletiti se u servis da mi probaju to srediti ali očito veliki k... (radovao sam se motosusretu u Lošinju u subotu ali ladje lagano tonu :(( )

Jeli ti palis cijelo vrijeme bez filtera od zraka  :misli: :misli:
Evidentirano

bmw m 5

• Moderator
« Odgovori #39 : 08. Travanj 2010, 07:38:34 »

provjeri elektricnu dobavnu pumpu goriva...Definitivno tom motoru fali goriva....zato nece u okretaje... :wink:
Evidentirano
O&G Team

rizoc

• **
« Odgovori #40 : 08. Travanj 2010, 08:33:17 »

Da palio sam bez filtera zraka. A šta se dovoda goriva tiče stavio sam direkt cijev na karburatore i zato mislim da nije do toga jer je uredno uzimao gorivo (na oko se vidjelo). Još ču danas staviti filter zraka gore i sve to dobro radihtat ali mi i dalje smrdi na nešto pednajsto i isto blesavo ko svječice! :misli:
Evidentirano

vickodu

« Odgovori #41 : 08. Travanj 2010, 08:38:52 »

Da palio sam bez filtera zraka. A šta se dovoda goriva tiče stavio sam direkt cijev na karburatore i zato mislim da nije do toga jer je uredno uzimao gorivo (na oko se vidjelo). Još ču danas staviti filter zraka gore i sve to dobro radihtat ali mi i dalje smrdi na nešto pednajsto i isto blesavo ko svječice! :misli:

U onoj varijanti malo goriva moze biti i previse zraka Stavi pumpu i komplet filter na mjesto pa probaj Prilicno sam siguran da ce proraditi
Evidentirano

rizoc

• **
« Odgovori #42 : 08. Travanj 2010, 12:25:13 »

U onoj varijanti malo goriva moze biti i previse zraka Stavi pumpu i komplet filter na mjesto pa probaj Prilicno sam siguran da ce proraditi
Pozlatile ti se riječi!!!! Samo da dodjem do kučeeee!!! En ti posao kad imam više posla doma!!!
Evidentirano

rizoc

• **
« Odgovori #43 : 08. Travanj 2010, 20:57:29 »

Evo i danas sam došao napokon do motora i usput svratio do yamahe LS MOTORI (moram malo reklame jer dečko stvarno mi je davao i davao savjeta) pa tako danas. Uglavno i savaše i sa njegove strane jedan od predloga je definitivno sinkronizacija karburatora i drugi u prijevodu uzrok najgorega J...NO KUČIŠTE FILTERA ZRAKAAA!!!!! :misli: :misli: Bez njega neide i neide  :shock:. Nisam ni pomišljao na takvo što jer kad sam prvi put skidao bilo je u bjesu šta sad ne radi i to je bilo prvo šta sam isčupao a on nije bio ni nabijen na karbiće. Uglavnom VELIKA vam hvala i izgleda da ču ipak na motosusret na lošinj pa ako itko ide od vas neka mi se javi zaslužuje čaščenje  :bananapivo: :bananapivo:!!! I nadam se da ču uskoro i nači vremena da vam pobliže objasnim na čemu sam to kolektivno radio !!! (tema če biti u preradama) Moderatori i vama VELIKO hvala!!! :palacgore:
Evidentirano
 Str: 1 2 [Sve]   Gore

Stranica je generirana za 0.217 sekundi uz 15 upita.