Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2 3  Sve   Dolje

Autor Tema: bmw r1150rt  (Posjeta: 2472 )

blackbird24

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: uvijek nešto
bmw r1150rt
« : 10. Travanj 2010, 12:09:49 »

imam priliku kupiti r1150rt ,2001 god,od prvog vlasnika,motor je u dosta dobrom stanju,full oprema
kako dugo gledam motor za duze razdoblje,za putovanja,ali i svakodnevnu voznju mislim da je takav motor za to i namjenjen
prošle sam godine razgovarao sa nekolicinom vlasnika iz Njemačke,a i nedavno na Grobniku je čovjek iz Njemačke prodavao istog za 4 000 eura,ali na njemačkim papirima

ima tko iskustva s takvim motorom što se tiče servisa,odrzavanja,....
Evidentirano
live for ride,ride for life

mg749ie

• Vozi: Bellagio, bombon od motora,
Odg: bmw r1150rt
« Odgovori #1 : 10. Travanj 2010, 17:59:43 »

Oni koji furaju BMW nemreju se nahvaliti kak je to dobar motor, a i iz tvog posta vidim da samo hočeš potvrdu svoje već ranije donesene odluke, dakle, kupi 8)
Evidentirano
Ljubav grije, al jakna je jakna

zokx

• Vozi: BMW K1200R Sport
« Odgovori #2 : 10. Travanj 2010, 19:24:02 »

Dugotrajan motor i ako nisi zahtjevan po pitanju brzine dobar izbor. Inače po mom mišljenju preslab motor i jaako mekana ciklistika. Svaki malo jači ulaz u zavoj je struganje i motor prilično "pliva". Ponavljam, ako si mek na gasu i motor je za laganini ture, kupuj.
Evidentirano

blackbird24

• **
« Odgovori #3 : 10. Travanj 2010, 20:41:59 »

meni treba motor za duge ture (portugal je zelja),a i za recimo svaki dan
max brzina me ne zanima,ne treba mi brzina hayabuse
koliko sam dobio info 200 km/h po autoputu sa suvozačem i punim koferima je maximalna,meni ne treba više
koliko sam dobio informacije 25 litara koliki mu je tank bez beda napraviš 400 km

al ne znam odrzavanj,servisi,....
ipak je to bmw,pa tu očekujem neke veće cjene odrzavanja
Evidentirano

alien

• Metro Harry
  • Vozi: R 1200 R
« Odgovori #4 : 12. Travanj 2010, 08:55:58 »

A održavanje...ha...ako je u ovlaštenom servisu, navikni se na njihove cijene...sat rada 350-400 kn, ne znam baš točnu cifru. A pošto je to 1150 možda nađeš u svom okruženju i nekoga ko se razumi (čitaj ima mogućnosti) u servisiranje bembura.
Inače, o tom motoru mogu samo kratko kazat da vjerovatno kad izađe 1300 RT to bude moj sljedeći motor...stari seeeee, stariiiii seeee  :mrgreen:
Evidentirano
ONLY FAGGOTS HATE MONICA BELLUCCI!!!!!!!!!!!!!

Utvrdio alien da ne zna računati, ali zna lagati za desetoricu... što ti je školovan čovjek! A utvrdio je i da će idući BMW dobiti u pola cijene (No dobro, sa lažima u tom smjeru još nije počeo, ali samo što nije...).
21. 10. 2007. - Interlagos

blackbird24

• **
« Odgovori #5 : 14. Travanj 2010, 09:39:45 »

meni je na tom motoru sve ok
dok ga nisam išao pogledat,pa uz neke sitnice koje treba doradit sve super
al ima jednu manu
auspuh je gotov,zovem ovlašteni servis,cjena ispušnog sistema je 10496 kn :shock:
plus naravno montaza  :mrgreen:
Evidentirano

Super Jura

• Vozi: GSA, Versys
« Odgovori #6 : 14. Travanj 2010, 09:50:04 »

meni je na tom motoru sve ok
dok ga nisam išao pogledat,pa uz neke sitnice koje treba doradit sve super
al ima jednu manu
auspuh je gotov,zovem ovlašteni servis,cjena ispušnog sistema je 10496 kn :shock:
plus naravno montaza
 :mrgreen:

:shock:

Raspitaj se kod domaćih auspuhista da li im se radi takvo što.
Evidentirano
Odbacivanje tuđeg stava kao apriori neispravnog je osnov demokratije, i bojim se da je promatranje tuđih gledišta kao da su legitimna, ili ne daj bože usvajanje drugačijeg stava, to jest priznavanje da je neko drugi u pravu prečica ka komunizmu, odnosno fašizmu

makazica

• Vozi: LC 4 Adventure
« Odgovori #7 : 14. Travanj 2010, 10:01:41 »

:shock:

Raspitaj se kod domaćih auspuhista da li im se radi takvo što.

Uh....teško....mislim napravit će oni, al na što će to ličiti?? To je kompliciran auspuh, pogotovo ako i grane treba radit (dobro, to sumnjam da je otišlo). I ko će ga uskladit s bmw-om?? Mislim elektronički.....

blackbird24

• **
« Odgovori #8 : 14. Travanj 2010, 10:30:36 »

sumnjam da ću nać
ipak je to auspuh sa katalizatorom
a ne da mi se igrat s time,rekao sam vlasniku nek to popravi

Evidentirano

Super Jura

• Vozi: GSA, Versys
« Odgovori #9 : 14. Travanj 2010, 10:43:54 »

sumnjam da ću nać
ipak je to auspuh sa katalizatorom
a ne da mi se igrat s time,rekao sam vlasniku nek to popravi

najbolje  :mrgreen:  :palacgore:
Evidentirano
Odbacivanje tuđeg stava kao apriori neispravnog je osnov demokratije, i bojim se da je promatranje tuđih gledišta kao da su legitimna, ili ne daj bože usvajanje drugačijeg stava, to jest priznavanje da je neko drugi u pravu prečica ka komunizmu, odnosno fašizmu

PetarXTR

• **
  • Vozi: Honda i KTM
« Odgovori #10 : 14. Travanj 2010, 10:50:46 »

Taj bmw ne vrijedi ni qurca, težak, slabašan, kočnice katastrofa... a da ne govorimo o nikakvoj servisno/prodajnoj mreži i abnormalno skupim dijelovima.

Rađe gledaj TDM 900, FRJ, DL 1000, Varadero... ili ako imaš novaca 990 SMT. :mrgreen:
Evidentirano
Pas rata.

makazica

• Vozi: LC 4 Adventure
« Odgovori #11 : 14. Travanj 2010, 10:55:49 »

Taj bmw ne vrijedi ni qurca, težak, slabašan, kočnice katastrofa... a da ne govorimo o nikakvoj servisno/prodajnoj mreži i abnormalno skupim dijelovima.

Rađe gledaj TDM 900, FRJ, DL 1000, Varadero...

Pero, opet neznaš kaj pričaš.....

Kočnice su odlične, ne umara, udoban, velika nosivost, pouzdan i rastezljiv agregat, boxer- gušt za vozit, lijepo leži, veliki koferi za spakirat se.....

Težak je samo u mjestu. U vožnji se težina ne osjeća. Za Tomića imaš pravo....ima boljih od njega u svijetu....cijena djelova je takva kakva je ali kad ih trebaš su tu prilično brzo....

:palacgore:

blackbird24

• **
« Odgovori #12 : 14. Travanj 2010, 11:36:28 »

Pero, opet neznaš kaj pričaš.....

Kočnice su odlične, ne umara, udoban, velika nosivost, pouzdan i rastezljiv agregat, boxer- gušt za vozit, lijepo leži, veliki koferi za spakirat se.....

Težak je samo u mjestu. U vožnji se težina ne osjeća. Za Tomića imaš pravo....ima boljih od njega u svijetu....cijena djelova je takva kakva je ali kad ih trebaš su tu prilično brzo....

:palacgore:

da imam love :mrgreen: za novog odmah bi išao kupit R1200RT
napravio sam s jednim 300 km i definitivno je bolji za mene i od fjr,i gtr-a
al o ukusima se na raspravlja,iako su i to sve vrhunski motori

Evidentirano

alien

• Metro Harry
  • Vozi: R 1200 R
« Odgovori #13 : 14. Travanj 2010, 22:09:59 »

Rađe gledaj TDM 900, FRJ, DL 1000, Varadero... ili ako imaš novaca 990 SMT. :mrgreen:

:lolcry: :lolcry: :lolcry: :lolcry: evo ga opet!
Obzirom da je tebi svaki bmw katastrofa, u čemu je problem... :misli:...šta, jel ga susid ima pa ga mrziš, il ti je draga rekla da se rišiš tog šrota šta ti kao voziš i da kupiš bemburu?  :mrgreen:
Evidentirano
ONLY FAGGOTS HATE MONICA BELLUCCI!!!!!!!!!!!!!

Utvrdio alien da ne zna računati, ali zna lagati za desetoricu... što ti je školovan čovjek! A utvrdio je i da će idući BMW dobiti u pola cijene (No dobro, sa lažima u tom smjeru još nije počeo, ali samo što nije...).
21. 10. 2007. - Interlagos

vickodu

• Vozi: klokana
« Odgovori #14 : 14. Travanj 2010, 22:14:05 »

Kakve slicnosti imaju TDM Strom Varadero i 990SMT sa rt BMW-om  :misli: :misli: :misli: :misli: :misli:
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

Phobocaster

• Vozi: Samo Hondu
« Odgovori #15 : 14. Travanj 2010, 22:21:23 »

Kakve slicnosti imaju TDM Strom Varadero i 990SMT sa rt BMW-om  :misli: :misli: :misli: :misli: :misli:

ja :neznam:
Evidentirano
I kill people for money... but you are my friend, I'll kill you for nothing! - extra discount for EU citizens!
18:24:45
http://www.youtube.com/watch?v=cXXJfURtQns&context=C3532269ADOEgsToPDskL9evJv0nu7y2Yc5oI8Fvg_

zokx

• Vozi: BMW K1200R Sport
« Odgovori #16 : 14. Travanj 2010, 22:34:59 »

plus naravno montaza  :mrgreen:

Vjerujem da govoriš o topu, a ne o kompletnom auspuhu (granama) koje ne znam kako bi riknule. Zamjenski top kupiš kakav god hoćeš - od domaćih recimo Schacala koji bi ti po starom mogao napravit zamjenski pa do xy stranih proizvođača. Neka te katalizator uopće ne zabrinjava. Sve radi i bez njega najnormalnije, obzirom da je lambda prije topa. Uostalom neki od proizvođača zamjenskih topova (Laser npr) ima i Kat u ponudi zasebno koji možeš staviti u njihove topove.
Evidentirano

vickodu

• Vozi: klokana
« Odgovori #17 : 14. Travanj 2010, 22:41:30 »

Vjerujem da govoriš o topu, a ne o kompletnom auspuhu (granama) koje ne znam kako bi riknule. Zamjenski top kupiš kakav god hoćeš - od domaćih recimo Schacala koji bi ti po starom mogao napravit zamjenski pa do xy stranih proizvođača. Neka te katalizator uopće ne zabrinjava. Sve radi i bez njega najnormalnije, obzirom da je lambda prije topa. Uostalom neki od proizvođača zamjenskih topova (Laser npr) ima i Kat u ponudi zasebno koji možeš staviti u njihove topove.

S obzirom da covjek misli putovati s njime preko granice nehomologirani top nije pametno stavljati  :wink:
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

ivan_m

• **
« Odgovori #18 : 14. Travanj 2010, 23:06:37 »

Obzirom da je tebi svaki bmw katastrofa, u čemu je problem... :misli:...šta, jel ga susid ima pa ga mrziš, il ti je draga rekla da se rišiš tog šrota šta ti kao voziš i da kupiš bemburu?  :mrgreen:

Ispravak netočnog navoda, njemu je sve što nije KTM katastrofa... u biti kad bolje razmislim BMW mu je među "omiljenima" naspram Yamahe  :lolcry:
Evidentirano
"I noga u guzicu je korak naprid"

PetarXTR

• **
« Odgovori #19 : 14. Travanj 2010, 23:46:07 »

Obzirom da je tebi svaki bmw katastrofa, u čemu je problem... :misli:...šta, jel ga susid ima pa ga mrziš, il ti je draga rekla da se rišiš tog šrota šta ti kao voziš i da kupiš bemburu?  :mrgreen:

Jebate prika koju bemburu da uzmem? Ti meni ka biviši rišpektovac čoperaš sa resicama na hondi misliš meni pametovat oko motora?? :LOL:
Evidentirano
Pas rata.

PetarXTR

• **
« Odgovori #20 : 14. Travanj 2010, 23:52:52 »

Kad malo razmislim ti aliene nisi baš daleko od pandura čekića. On je prije vozia rešpekt skuter, a ti rišpekt hondu. I posli toga dolazi bmw? Imate nešto zajedničko. :lolcry:
Evidentirano
Pas rata.

Phobocaster

« Odgovori #21 : 15. Travanj 2010, 00:01:42 »

Jebate prika koju bemburu da uzmem? Ti meni ka biviši rišpektovac čoperaš sa resicama na hondi misliš meni pametovat oko motora?? :LOL:

daj mi objasni gdje si uspio hondu izvuć i da stvar bude još gora povezat s resicama  :misli:

...e imenjače, imenjače  :dobar:
Evidentirano
I kill people for money... but you are my friend, I'll kill you for nothing! - extra discount for EU citizens!
http://www.youtube.com/watch?v=cXXJfURtQns&context=C3532269ADOEgsToPDskL9evJv0nu7y2Yc5oI8Fvg_

PetarXTR

• **
« Odgovori #22 : 15. Travanj 2010, 00:07:52 »

Alien je prije vozio rišpekt hondu shadow :wink:
Evidentirano
Pas rata.

Phobocaster

« Odgovori #23 : 15. Travanj 2010, 00:10:04 »

Alien je prije vozio rišpekt hondu shadow :wink:

da pogodim...sa ReSiCaMa  :LOL:
Evidentirano

PetarXTR

• **
« Odgovori #24 : 15. Travanj 2010, 00:11:32 »

da pogodim...sa ReSiCaMa  :LOL:

I kožnim bisagama :palacgore: :mrgreen:
Evidentirano
Pas rata.
 Str: [1] 2 3  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.152 sekundi uz 16 upita.