Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3]  Sve   Dolje

Autor Tema: bmw r1150rt  (Posjeta: 2472 )

tomo3

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: Moto Guzzi Falcone, BMW R 1150 GS, R 1200 RT
Odg: bmw r1150rt
« Odgovori #50 : 21. Listopad 2011, 00:27:06 »

Vidim da je starija tema, ali meni je sad aktualna. Tražim rt 1150 i kao za inat ih nema u oglasima. pročitao sam o uvozu ali mi se to čini prilično kompliciranim. Da li je netko od vas preko kakvog salona uveo RT-a? U salonu u Dubravi su mi danas ponudili uvoz iz Italije. Kakva su vaša iskustva s takvim motorima? Usput, gdje se mogu održavati osim kod Tomića?
Evidentirano

Vedran 38

• *
« Odgovori #51 : 12. Studeni 2011, 13:13:51 »

Vidim da je starija tema, ali meni je sad aktualna. Tražim rt 1150 i kao za inat ih nema u oglasima. pročitao sam o uvozu ali mi se to čini prilično kompliciranim. Da li je netko od vas preko kakvog salona uveo RT-a? U salonu u Dubravi su mi danas ponudili uvoz iz Italije. Kakva su vaša iskustva s takvim motorima? Usput, gdje se mogu održavati osim kod Tomića?

Nemoj odustati. Prije mjesec dana sam nakon dugo traženja kupio R1150RT. Jako sam zadovoljan i cijenom i stanjem motora. Za održavanje bmw imam nekoliko ljudi ali još nemam iskustva kod njih jer još ništa nisam radio.
Evidentirano

tomo3

• *
« Odgovori #52 : 13. Studeni 2011, 21:28:26 »

Da li si kupio onog iz Splita ili iz Zeline? Meni su oba prodana (mislim da je bilo cca. 6000 EUR) pred nosom. Srećom da je hladno pa mi mi ne fali motor. Vozio sam i Pan European ali nekako mi je nezgrapan, RT je baš prava mjera.
Evidentirano

Vedran 38

• *
« Odgovori #53 : 16. Studeni 2011, 16:38:06 »

Uzeo sam onog iz Splita i prezadovoljan sam. Ko prvi njegova djevojka. Vozim deset godina Dragstara i ovo je ogromna promjena toliko je udobniji, vozniji, bolje koči, bolje ide. Neznam šta sam čekao tako dugo zapravo znam, čekao sam da uleti nešto povoljno a dobro. Sad ču konačno moći odvoziti više od 100km bez stajanja. Već prva vožnja iz Splita je bila sa jednim zaustavljanjem bez ikakovih problema. Ja sam sanjao o Goldwingu ali (osim što je preskup) neču više motor na kojem imam noge naprijed nego ispod sebe.
Evidentirano

vojo

• **
  • Vozi: BMW R850R - ex K-100RT; ex R-45; ex R-51/3
« Odgovori #54 : 18. Studeni 2011, 06:50:03 »

Uzeo sam onog iz Splita i prezadovoljan sam. Ko prvi njegova djevojka. Vozim deset godina Dragstara i ovo je ogromna promjena toliko je udobniji, vozniji, bolje koči, bolje ide. Neznam šta sam čekao tako dugo zapravo znam, čekao sam da uleti nešto povoljno a dobro. Sad ču konačno moći odvoziti više od 100km bez stajanja. Već prva vožnja iz Splita je bila sa jednim zaustavljanjem bez ikakovih problema. Ja sam sanjao o Goldwingu ali (osim što je preskup) neču više motor na kojem imam noge naprijed nego ispod sebe.

Da, kako je Sledge nekad pisao:

BMW Bikes: People aren't born with an appreciation for BMW's. They develop it riding other bikes.

Dobrodošao u svijet (bolje reći - planetu) BMW-a ....

Vojo
Evidentirano
Vrag zel i fugu ....

blackbird24

• **
  • Vozi: uvijek nešto
« Odgovori #55 : 29. Studeni 2011, 13:18:09 »

http://www.njuskalo.hr/cestovni-motori/bmw-r-1150-rt-1150-cm3-oglas-3972393

evo jednog RT modela
samo ne znam u kakvom je stanju bio oglašivač kad je stavio cjenu :mrgreen:
Evidentirano
live for ride,ride for life

Super Jura

• Vozi: GSA, Versys
« Odgovori #56 : 29. Studeni 2011, 14:36:02 »

http://www.njuskalo.hr/cestovni-motori/bmw-r-1150-rt-1150-cm3-oglas-3972393

evo jednog RT modela
samo ne znam u kakvom je stanju bio oglašivač kad je stavio cjenu :mrgreen:

Auuuu, junačka cifra  :dizzy:

Evidentirano
Odbacivanje tuđeg stava kao apriori neispravnog je osnov demokratije, i bojim se da je promatranje tuđih gledišta kao da su legitimna, ili ne daj bože usvajanje drugačijeg stava, to jest priznavanje da je neko drugi u pravu prečica ka komunizmu, odnosno fašizmu

tomo3

• *
« Odgovori #57 : 29. Studeni 2011, 19:42:26 »

Ako ovako nastave još malo pa će 1150 biti skuplji od novog 1200.
Evidentirano
 Str: 1 2 [3]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.072 sekundi uz 15 upita.