Eto da se malo javim. Moj rizojed hvata kilometre polako. Presao 400tinjak. Gumu sam "zakrpao" drugi dan. Uzeo novu zracnicu i to je to. U prvih 10 dana je krepala indikacijska lampica za ler ili salter i stop salter nozne kocnice. To ce valjda rijesiti na servisu. Saltanje brzina sad vec ide bez problema jer se mijenjac polako razradio. Malo mi je mozda cudno sto chok moram imat dosta dugo (skoro 10 minuta lagane voznje)dignut, ako ga ranije spustim, motor pocne pucat i gasi se u ler-gasu. Kofer mi fali a skup mi je malo ovaj od 55L. Trenutno sam u potrazi po oglasima.
Moram se i pohvaliti da sam jucer skoro zavrsio na haubi jedne sisacke Corse. Na potezu iz V.Gorice prema Zagrebu kroz sela kod Crnkovca za Selnicu Scitarjevsku. Covjek isao iz desne sporedne ceste (iz smjera Crnkovca) i izletio bez gledanja. Moram priznat da mi se smrzlo govno u guzici dok sam kocio i stao sam 20 cm od auta. Sreca da je cesta bila suha i cista, a i vozio sam sporo jer sam 100tinjak metara dalje ja trebao skrenuti lijevo.
Cuo sam negdje da auti sa sisackim tablicama nisu bas dobitna kombinacija na cesti 
pa eto da te utješim..

megelli 125m imam... dobio sam ga da mi je cijelo vrijeme svitlila lampica za ler, nakon 4 mjeseca zimske vožnje(10-2 mjesec... xD) i 1500 km uspio sam mu na nekoj rupi iščupak amortizer; gadovi nisu priznali garanciju i ode 1500 kn za amortizer i 150 kn za blatobran

koji je auspuh spalio i priljepivši ga za gumu iščupo

; baksuz i pol...

a kad se motor vratio prije tjedan dana sa servisa za taj amortizer, bio sam na vožnji do Krka (na Otoku Krku

) i eto, krepalo zadnje svijetlo komplet... i pozicija i stop svijetlo... -.-"
lud sam...

a šta se tiče zongsheng, za ovaj nemogu ništa reć, ali sam vozio zongsheng ZS125-11... motor ide odlično... 3. brzina 80 km/h na 10k rpm-a.... i jako mi se sviđa šta ima 2 cilindra... jedino šta mi se na njemu ne sviđa je to što ima jako tih zvuk, mislim to je pohvalno u neku ruku, ali moj megelli je jako glasan i kad sam sjeo na shenga, nisam opće skužio kad sam ga zavrtio do 10k rpm-a...