Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: Zongshen ZS200GY-2 ili Megelli Supermoto 125M  (Posjeta: 3240 )

kakav nered

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: Zongshen ZS 200GY-2
Odg: Zongshen ZS200GY-2 ili Megelli Supermoto 125M
« Odgovori #25 : 05. Svibanj 2010, 21:11:18 »

Evo da se pohvalim. Hvatajuci vjetar u kacizi jucer s posla, negdje sam pokupio saraf u zadnju gumu. Znao sam da sam baksuz, al ne tolki. 200 km i vec zbusena zadnja guma. Uspjesno sam ju skinuo al sad ne znam gdje najbolje otic na krpanje u Zagrebu. Svratio sam do Leke cisto informativno i on kaze da ne moze. Navodno zadnja guma ima i zracnicu, pa me zanima gdje ju kupiti i gdje otic sve to napraviti. Spominju mi Surinu, al reko ne znam. Pa ako ima netko sa iskustvom iz Zg bio bih zahvalan da me uputi.
« Zadnja izmjena: 06. Svibanj 2010, 10:04:35 kakav nered »
Evidentirano
Dobar grah daleko se cuje!

misko_x

• *
  • Vozi: zs 200gy-2
« Odgovori #26 : 11. Svibanj 2010, 17:52:02 »

dali je netko od vlasnika zs 200gy-2 pokušao povisiti zadnji kraj, meni bi odgovaralo da je malo višlji,,   možda staviti duži amortizer, ili napraviti novi višlji doljnji drzač amortizera
Evidentirano

msusac

• *
  • Vozi: ZongShen ZS200GY-2
« Odgovori #27 : 12. Svibanj 2010, 11:34:41 »

Kad vec razgovaramo o ZS200GY-2 molio bih necije iskustvo sa prednjim svjetlima (standardno su: Prednje svijetlo 12V 35W/35W), obzirom da sam u podmakloj dobi (50+) i sa naocalama uvijek na nosu (a naocale nisu suncane:-)) je li tko pokušao staviti "snazniju" zarulju ili nekakvu koja je istih Wat-a, a jaceg svjetlosnog snopa?!

Hvala, lijep pozdrav!
Evidentirano

kakav nered

• *
« Odgovori #28 : 24. Svibanj 2010, 22:52:18 »

Eto da se malo javim. Moj rizojed hvata kilometre polako. Presao 400tinjak. Gumu sam "zakrpao" drugi dan. Uzeo novu zracnicu i to je to. U prvih 10 dana je krepala indikacijska lampica za ler ili salter i stop salter nozne kocnice. To ce valjda rijesiti na servisu. Saltanje brzina sad vec ide bez problema jer se mijenjac polako razradio. Malo mi je mozda cudno sto chok moram imat dosta dugo (skoro 10 minuta lagane voznje)dignut, ako ga ranije spustim, motor pocne pucat i gasi se u ler-gasu. Kofer mi fali a skup mi je malo ovaj od 55L. Trenutno sam u potrazi po oglasima.
Moram se i pohvaliti da sam jucer skoro zavrsio na haubi jedne sisacke Corse. Na potezu iz V.Gorice prema Zagrebu kroz sela kod Crnkovca za Selnicu Scitarjevsku. Covjek isao iz desne sporedne ceste (iz smjera Crnkovca) i izletio bez gledanja. Moram priznat da mi se smrzlo govno u guzici dok sam kocio i stao sam 20 cm od auta. Sreca da je cesta bila suha i cista, a i vozio sam sporo jer sam 100tinjak metara dalje ja trebao skrenuti lijevo.
Cuo sam negdje da auti sa sisackim tablicama nisu bas dobitna kombinacija na cesti :)
Evidentirano

c2h5oh

• **
  • Vozi: butelju Kawe
« Odgovori #29 : 24. Svibanj 2010, 22:57:53 »

Kad vec razgovaramo o ZS200GY-2 molio bih necije iskustvo sa prednjim svjetlima (standardno su: Prednje svijetlo 12V 35W/35W), obzirom da sam u podmakloj dobi (50+) i sa naocalama uvijek na nosu (a naocale nisu suncane:-)) je li tko pokušao staviti "snazniju" zarulju ili nekakvu koja je istih Wat-a, a jaceg svjetlosnog snopa?!

Hvala, lijep pozdrav!

nije preporucljivo stavljati jacu zarulju jer ima dosta slabu instalaciju. :/
i da lose je svijetlo jako lose dapace. ali mozda promjeniti citav prednji far bi rjesilo problem.

ja Zongija vozim drugu sezonu i mogu priznati da nikakvih problema nije bilo. jedino treba kvalitetniji lanac jer ovaj originalni je jako jako los.

i svako malo zatezite serafe jer od vibracija popustaju :D
Evidentirano
LUCKY 13 ZAGREB

luka737

« Odgovori #30 : 24. Svibanj 2010, 23:26:38 »

Eto da se malo javim. Moj rizojed hvata kilometre polako. Presao 400tinjak. Gumu sam "zakrpao" drugi dan. Uzeo novu zracnicu i to je to. U prvih 10 dana je krepala indikacijska lampica za ler ili salter i stop salter nozne kocnice. To ce valjda rijesiti na servisu. Saltanje brzina sad vec ide bez problema jer se mijenjac polako razradio. Malo mi je mozda cudno sto chok moram imat dosta dugo (skoro 10 minuta lagane voznje)dignut, ako ga ranije spustim, motor pocne pucat i gasi se u ler-gasu. Kofer mi fali a skup mi je malo ovaj od 55L. Trenutno sam u potrazi po oglasima.
Moram se i pohvaliti da sam jucer skoro zavrsio na haubi jedne sisacke Corse. Na potezu iz V.Gorice prema Zagrebu kroz sela kod Crnkovca za Selnicu Scitarjevsku. Covjek isao iz desne sporedne ceste (iz smjera Crnkovca) i izletio bez gledanja. Moram priznat da mi se smrzlo govno u guzici dok sam kocio i stao sam 20 cm od auta. Sreca da je cesta bila suha i cista, a i vozio sam sporo jer sam 100tinjak metara dalje ja trebao skrenuti lijevo.
Cuo sam negdje da auti sa sisackim tablicama nisu bas dobitna kombinacija na cesti :)
haha imat ce ovi sta radit na prvom servisu:)
Evidentirano

kakav nered

• *
« Odgovori #31 : 30. Svibanj 2010, 20:04:04 »

i svako malo zatezite serafe jer od vibracija popustaju :D

ja sam sarafe rijesio

Uploaded with ImageShack.us
Evidentirano

luka737

« Odgovori #32 : 30. Svibanj 2010, 20:08:18 »

da pa to ti je najbolje..tak cu i ja svoje ak mi pocnu ispadat makar ne vjerujem..jer ak nisu do 10 000km nebu ni dalje :palacgore:
Evidentirano

luka737

« Odgovori #33 : 06. Prosinac 2010, 00:29:59 »

ejj..i ima sta novog?kolko km ima zongi? jesi zadovoljan?
Evidentirano

kakav nered

• *
« Odgovori #34 : 28. Siječanj 2011, 13:53:13 »

Bok,

rizojed je malo na spavanju ovih dana kad je sljiva. sad je na preko 2000km. imao sam malih problema sa strujom ali to sam rijesio. Zadovoljan sam s njime u potpunosti. Kad malo zatopli odoh na drugi servis i dalje jasem na njemu.
Evidentirano

bikerkid94

• **
  • Vozi: Megelli 125M - 125ccm 8KW/ Aprilia Leonardo 150ccm
« Odgovori #35 : 21. Ožujak 2011, 21:36:59 »

pa eto da te utješim.. :D
megelli 125m imam... dobio sam ga da mi je cijelo vrijeme svitlila lampica za ler, nakon 4 mjeseca zimske vožnje(10-2 mjesec... xD) i 1500 km uspio sam mu na nekoj rupi iščupak amortizer; gadovi nisu priznali garanciju i ode 1500 kn za amortizer i 150 kn za blatobran  :palacdolje: koji je auspuh spalio i priljepivši ga za gumu iščupo  :D ; baksuz i pol... :D a kad se motor vratio prije tjedan dana sa servisa za taj amortizer, bio sam na vožnji do Krka (na Otoku Krku :D ) i eto, krepalo zadnje svijetlo komplet... i pozicija i stop svijetlo... -.-"
lud sam... :D
a šta se tiče zongsheng, za ovaj nemogu ništa reć, ali sam vozio zongsheng ZS125-11... motor ide odlično... 3. brzina 80 km/h na 10k rpm-a.... i jako mi se sviđa šta ima 2 cilindra... jedino šta mi se na njemu ne sviđa je to što ima jako tih zvuk, mislim to je pohvalno u neku ruku, ali moj megelli je jako glasan i kad sam sjeo na shenga, nisam opće skužio kad sam ga zavrtio do 10k rpm-a... :D
Evidentirano
Toči pivo sve do zore, neka naše gume gore, miris dima i benzina, neka vide da nas ima!!!

luka737

« Odgovori #36 : 21. Ožujak 2011, 22:55:40 »

ahaha ljudi vi mene zabrinjavate....kako si uspio iscupat amortizer,pa to jedino ako ti nije bio zasarafljen do kraja ali to je njihova greska...a i svijetla,meni do sad nisu a i po kisi i po svkakom su vozila
Evidentirano

luka737

« Odgovori #37 : 21. Ožujak 2011, 22:57:05 »

pa eto da te utješim.. :D
megelli 125m imam... dobio sam ga da mi je cijelo vrijeme svitlila lampica za ler, nakon 4 mjeseca zimske vožnje(10-2 mjesec... xD) i 1500 km uspio sam mu na nekoj rupi iščupak amortizer; gadovi nisu priznali garanciju i ode 1500 kn za amortizer i 150 kn za blatobran  :palacdolje: koji je auspuh spalio i priljepivši ga za gumu iščupo  :D ; baksuz i pol... :D a kad se motor vratio prije tjedan dana sa servisa za taj amortizer, bio sam na vožnji do Krka (na Otoku Krku :D ) i eto, krepalo zadnje svijetlo komplet... i pozicija i stop svijetlo... -.-"
lud sam... :D
a šta se tiče zongsheng, za ovaj nemogu ništa reć, ali sam vozio zongsheng ZS125-11... motor ide odlično... 3. brzina 80 km/h na 10k rpm-a.... i jako mi se sviđa šta ima 2 cilindra... jedino šta mi se na njemu ne sviđa je to što ima jako tih zvuk, mislim to je pohvalno u neku ruku, ali moj megelli je jako glasan i kad sam sjeo na shenga, nisam opće skužio kad sam ga zavrtio do 10k rpm-a... :D
cek ti si kupio novi motor ili?
Evidentirano

NOroad

• **
  • Vozi: kam se
« Odgovori #38 : 13. Listopad 2011, 07:53:53 »

Ima li još nekih iskustava sa Zongom?
Tražim si NOVI 200-250 enduro i ne da mi se davati 40k+ za "brand name" za vikend vožnju, ali ni ovi prethodni postovi mi ne ulijevaju povjerenje u kinesku ponudu..
Čak me ni karoserijski problemi ne brinu, ali kočnice, instalacije..
Inače, kažu da mogu vječno, kad se srede početne mušice..

http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=201349&highlight=zongshen&page=285
Evidentirano
Four wheels move the body.  Two wheels move the soul.

malaga

« Odgovori #39 : 13. Listopad 2011, 12:25:26 »

Ima li još nekih iskustava sa Zongom?
Tražim si NOVI 200-250 enduro i ne da mi se davati 40k+ za "brand name" za vikend vožnju, ali ni ovi prethodni postovi mi ne ulijevaju povjerenje u kinesku ponudu..
Čak me ni karoserijski problemi ne brinu, ali kočnice, instalacije..
Inače, kažu da mogu vječno, kad se srede početne mušice..

http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=201349&highlight=zongshen&page=285
nije on los,ako ga se odrzava kako treba i ne unistava :palacgore:

a vidi ovo,ajmo rec da je kvalitetniji od zongshena...nov motor po ok cijeni http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,217967.0.html
Evidentirano

luka737

« Odgovori #40 : 16. Listopad 2011, 17:24:06 »

nije on los,ako ga se odrzava kako treba i ne unistava :palacgore:

a vidi ovo,ajmo rec da je kvalitetniji od zongshena...nov motor po ok cijeni http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,217967.0.html
da ovaj link bi ti i ja preporucio,i cijena je super. 
evo kao prvo bi napomenut da sam imao megellia i da sam sa njim bio prezadovoljan,napravio sa njim dobrih 27 000km i sve 5.sa strujom nikad nis,jedino mi je zgorilo kratko svijelo,al nista cudno....masina isto super,JA nisam imao problema sa ispadanjem sarafa i slicno.ubiti ja sa njim uopce nisam imao problema,redovno mjenjao ulje,stelao ventile i to je to :) a mogu i pohvaliti ovog zongshena gy 200.prijatelj ga ima i evo  sada okrenuo 22 000km. nikakvih problema sa sturojm a jos je on ugradio xenon,i zadnje svijetlo je ubacio neko sa ledicama. nijedan kvar na masini! jedino sto mu je otislo je CDI za koji kaze da je cuo da odlazi i drugima,al to je za cca 100kn narucio sa ebaya i motor opet radi uredno vec 4-5 tis km od onda. a vozi se po svim vremenskim uvjetima,i hladnome tako da  :palacgore:
Evidentirano
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.142 sekundi uz 15 upita.