Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: Usi za kacigu :o)  (Posjeta: 1617 )

#Desmo#

• **
  • Spol: Muški
Odg: Usi za kacigu :o)
« Odgovori #25 : 04. Svibanj 2010, 17:23:48 »

ALOHA SVI .....ok,paznja privucena  :mrgreen: ...danas uzeo u uvexu ili ti AC il kako vise....usi za 38,00Kn
....rekle zenke da ih dobile prekjucer...ima svega od rogova do Tigra sta Mate (uz duzno postovanje herr) cijeni 200 Kn   :lolcry: a vidjeeee u ducanu daju samo da prodaju  :mrgreen:   :mrgreen:
Evidentirano
bla bla bla na kvadrat

malaga

« Odgovori #26 : 04. Svibanj 2010, 17:37:42 »

jel ima negdje za kupit neku cijelu zivotinju pa stavit na kacigu,sta ce mi samo usi :mrgreen:
Evidentirano

1KM

• **
  • Vozi: ljubavni motor
« Odgovori #27 : 04. Svibanj 2010, 18:06:38 »

nemojte zaboravit uz uši kupit si i rep  :mrgreen:
bude murija zbunjeno gledala koga ili što zaganjaju ako ikad budete bježali  :LOL:
Evidentirano
I dont believe in an eye for an eye, I believe in two eyes for an eye

#Desmo#

• **
« Odgovori #28 : 05. Svibanj 2010, 07:15:31 »

nemojte zaboravit uz uši kupit si i rep  :mrgreen:
bude murija zbunjeno gledala koga ili što zaganjaju ako ikad budete bježali  :LOL:

u cijeni je i rep  :mrgreen: ...a sta se tice murije,ma nece mene ganjat kad ionako vozim ko penzija  :wink:
Evidentirano
bla bla bla na kvadrat

mate

• Administrator
« Odgovori #29 : 05. Svibanj 2010, 09:44:29 »

ALOHA SVI .....ok,paznja privucena  :mrgreen: ...danas uzeo u uvexu ili ti AC il kako vise....usi za 38,00Kn
....rekle zenke da ih dobile prekjucer...ima svega od rogova do Tigra sta Mate (uz duzno postovanje herr) cijeni 200 Kn   :lolcry: a vidjeeee u ducanu daju samo da prodaju  :mrgreen:   :mrgreen:

Divim ti se što si uopće uzeo u razmatranje mogućnost da bi ti ih prodao...  :mrgreen:
Evidentirano

1KM

• **
« Odgovori #30 : 05. Svibanj 2010, 10:08:48 »

u cijeni je i rep  :mrgreen: ...a sta se tice murije,ma nece mene ganjat kad ionako vozim ko penzija  :wink:

možda te budu ganjali na autoputu..... nešto čudno u moto opremi sa ušima i repom se vozi 40km/h na autocesti i blokira promet, neće da se sklone, neće da stane, nešto se čudno događa, plavci u redu kolona 3 km  7 mjesec turistička sezona a na Hrvatskim novim autocestama kaos zbog nečega sa ušima i repom u moto opremi  :misli: :mrgreen: :jesus:
Evidentirano

#Desmo#

• **
« Odgovori #31 : 05. Svibanj 2010, 15:02:19 »

možda te budu ganjali na autoputu..... nešto čudno u moto opremi sa ušima i repom se vozi 40km/h na autocesti i blokira promet, neće da se sklone, neće da stane, nešto se čudno događa, plavci u redu kolona 3 km  7 mjesec turistička sezona a na Hrvatskim novim autocestama kaos zbog nečega sa ušima i repom u moto opremi  :misli: :mrgreen: :jesus:

a ja pomislio da jedino ja imam zamisljenu citavu pricu u glavi ukljucujuc slicice  :mrgreen:  :palacgore:
Evidentirano
bla bla bla na kvadrat

#Desmo#

• **
« Odgovori #32 : 05. Svibanj 2010, 17:13:18 »

Divim ti se što si uopće uzeo u razmatranje mogućnost da bi ti ih prodao...  :mrgreen:

onda budi dostojan svoje velicine i prodavanja morala pa postupi kao sta bi i sa svima ostalima a to je da izbrises
svoj post ili se baniraj ukoliko nemas nesto pametno ili ti normalno rec!!!!! Ovo moje pitanje nije postavljeno u birtiji
tako da se ne traze tvoja visoko cijenjena misljenja ogranicena na ovaj forum sta je ocito i citav tvoj svemir!!!!!

Ako te uvrijedih zao mi je i znam da "sta je dozvoljeno bogovima,nije i volovima" a i kako bi Kerum reka "PUKA SAM" ,a tebe najljepse molim za ubuduce kad vidis da sam ljude ovdje zamolio za neki info ti jednostavno i najjednostavnije odjebes od komentiranja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evidentirano
bla bla bla na kvadrat

malaga

« Odgovori #33 : 05. Svibanj 2010, 18:03:38 »

kupi si slonove usi i pokri se sa njima :mrgreen:
Evidentirano

1KM

• **
« Odgovori #34 : 05. Svibanj 2010, 18:20:13 »

kupi si slonove usi i pokri se sa njima :mrgreen:

čito ja u moto pulsu prošle godine zaboravio sam broj koji je, da slonove uši nisu dobre, prevelika buka na većim brzinama....  :LOL: :LOL:
ali kažu da slonova surla nije loša, navodno se žene lijepe za nju, al testirano je u koreji pitanje je koliko je to pouzdano  :misli: :LOL:
Evidentirano

mate

• Administrator
« Odgovori #35 : 05. Svibanj 2010, 20:45:22 »

onda budi dostojan svoje velicine i prodavanja morala pa postupi kao sta bi i sa svima ostalima a to je da izbrises
svoj post ili se baniraj ukoliko nemas nesto pametno ili ti normalno rec!!!!! Ovo moje pitanje nije postavljeno u birtiji
tako da se ne traze tvoja visoko cijenjena misljenja ogranicena na ovaj forum sta je ocito i citav tvoj svemir!!!!!

Ako te uvrijedih zao mi je i znam da "sta je dozvoljeno bogovima,nije i volovima" a i kako bi Kerum reka "PUKA SAM" ,a tebe najljepse molim za ubuduce kad vidis da sam ljude ovdje zamolio za neki info ti jednostavno i najjednostavnije odjebes od komentiranja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kad bude razloga, banirat ću se, ali sigurno ne kad mi to savjetuje netko s očito više od 18 godina, koji traži uši za kacigu.  :LOL: Mislim da i intelektualno možeš u vrtić, ne još u školu... 8)

I za ubuduće, nažalost neću se moći ustručavati od komentiranja, retardi su mi kao desert u forumskom svemiru. :palacgore:
Evidentirano
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.098 sekundi uz 15 upita.