Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1] 2 3  Sve   Dolje

Autor Tema: *ebeni KAPPA nosači  (Posjeta: 2868 )

bad_ri

• **
  • Spol: Muški
*ebeni KAPPA nosači
« : 22. Travanj 2010, 15:21:56 »

huh! jučer sam imao jedno vrlo neugodno iskustvo. pri nekoj brzini od 110km/h su mi pukli nosači kofera! jebeni KAPPA nosači, to je već drugi put da pucaju. prvi put je pukla metalna pločica na koju se zašarafljuje ploča za kofer, ovaj put su pukli oni nosači koji se vežu pod sic. pukla je ona donja strana koja drži stražnji dio samog nosača da se ne prevrće prema tablici motora. srećom, rep je zadržao ploču kofera, pa se sam kofer ne može prevrnuti pod kotač, ali ipak iskustvo je vrlo vrlo negativno.
na pumpi sam za prvu ruku kupio one  gumene natezače i vezao kofer za rukohvate suvozača i došao iz senja doma bez problema.
jutros sam puknute dijelove poskidao, odnio bravaru i čovjek mi je za sat vremena napravio nove, od čelične trake debljine 5mm. čekam da se osuši temeljna, pa ću pofarbat u crno. one kappa ostatke sam bacio u tri p.... materine da ih ne gledam. kaže mi majstor da je materijal vjerovatno prekaljen, pa je krt i puca na mjestima gdje su tvornički svinuli ploču da dobiju željeni oblik. sve u svemu, dobro sam prošao, majstor me koštao 100kn i vrlo sam zadovoljan! fotke nisam stigao napraviti, stalno sam u nekoj žurbi pa se ispričavam.
Evidentirano

legajuana

• **
  • Vozi: Versulju
*ebeni KAPPA nosači
« Odgovori #1 : 22. Travanj 2010, 18:58:25 »

:jesus:
a mene nisi htio slušat, rekoh ti... puknut će...
mora da su i moji prekaljeni a bili su od givi smeća  :mrgreen:
« Zadnja izmjena: 22. Travanj 2010, 20:13:41 legajuana »
Evidentirano

bad_ri

• **
*ebeni KAPPA nosači
« Odgovori #2 : 22. Travanj 2010, 19:25:23 »

mora da su i moji prekaljeni a od givi smeća su  :mrgreen:

slušao sam ja, samo su nosači pukli kasnije. ma bravar mi je to napravio za 10! mogu se i kappa i givi sakrit. kad je uzeo brusilicu, bušilicu, var-aparat... zakon je to posložio! ako koga zanima, da ne izgleda kao reklama, mogu preporučit majstora. nema uvijek puno vremena jer je dosta aktivan sa svojim obrtom, ali vrlo je susretljiv, saslušat će sve i dat dobar savjet.
Evidentirano

bad_ri

• **
Odg: *ebeni KAPPA nosači
« Odgovori #3 : 22. Travanj 2010, 22:48:18 »

i ispičavam se moderatoru, nisam znao da je prebacio moj post iz teme o versysu u ovu temu, ovo je ipak generalnije i tiče se možda cijele serije kappa i givi nosača. naime, pukli su mi jučer, taman kad mi se još jedan čovjek s foruma žalio na loš kvalitet kappa nosača na njegovom gpz-u. kappa  :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje: a kako legajuana kaže i givi  :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje:

da smo kojim slučajem u americi, tužili bi kappu i givi ko ameri toyotu :mrgreen:
Evidentirano

vickodu

• Vozi: klokana
« Odgovori #4 : 22. Travanj 2010, 23:12:30 »

Da smo kojim slučajem u Americi nebi pregovarali kofer i vozili većom brzinom nego sto je preporuka proizvođača nosača i kofera  :mrgreen:
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

bad_ri

• **
« Odgovori #5 : 23. Travanj 2010, 06:10:46 »

Da smo kojim slučajem u Americi nebi pregovarali kofer i vozili većom brzinom nego sto je preporuka proizvođača nosača i kofera  :mrgreen:

ma jok, ne bi nikako. ameri su poznati po tome da uopće ne prekoračuju brzinu kad voze. svakom amerikancu koji prekorači brzinu ili pretovari kofer, osobno dođe na vrata Chuck Norris i odvali mu šamarčinu  :LOL:

ma lako sad za amere, to je i onako bila šala - nećeš vjerovat, ali samo pucanje se dogodilo neki dan pri brzini debelo ispod 120km/h, a kofer je bio prazan. ali po tragovima ruzine na mjestu pucanja nosača, vidjelo se da su napukli daaaaavno prije.
Evidentirano

koma1

• Vozi: beverly 400 ie
« Odgovori #6 : 23. Travanj 2010, 06:49:56 »

taman ono jednom, kad su bili prekrcani i slučajno se malo brže vozilo :mrgreen:
Evidentirano

bad_ri

• **
« Odgovori #7 : 23. Travanj 2010, 06:55:50 »

taman ono jednom, kad su bili prekrcani i slučajno se malo brže vozilo :mrgreen:

ne kažem da nisam i sam doprinijeo lošoj situaciji. nek su ova uha i pukla mojom greškom, ali prvo pucanje na mjestu prihvata ploče kofera je totalna tvornička greška, majstor je pri varenju rekao da dugo nije vidio tako loš materijal.
Evidentirano

Fanatic

• **
  • Vozi: KTM SX 150
« Odgovori #8 : 23. Travanj 2010, 08:02:59 »

daj slike prije puknuca, puknuca i slozenog...

Jel to isti nosac ko na er6n?
Evidentirano
8-)

228hr

• **
  • Vozi: ZX12R Versys
« Odgovori #9 : 23. Travanj 2010, 08:14:08 »

bas isti kao model nije, na Versysu je KZ447, a na ER6 KZ445, odnosno na novom KZ449. Mada u konačnici svi su od istog materijala. Mislim da tu igra faktor sreće. Meni jos hvala bogu nije pukao nijednom u zadnjih 15tak godina( cak ni na R-ovima puuuno pretovareni), ali mi se bogme jednom na 120 otkvačio kofer (koji je naravno bio zaključan) i prestigao me, ali se nije otvorio  :LOL:
Evidentirano

legajuana

• **
  • Vozi: Versulju
« Odgovori #10 : 23. Travanj 2010, 08:35:01 »

istina je šta bad_ri piše, meni je isto meho koji je vario rekao da će opet puknut negdje jer je materijal prekrt.
druga stvar je ta šta versys radi velike vibracije zbog kraćeg repa i više pozicije kofera i očito je da nisu dobro istestirani.
isto tako i cesta je tu jako bitan faktor, tj. način vožnje po lošim cestama.

Sve u svemu, već sam bio pisao o tome, kad su meni pukli, poslao sam 3 e-maila givi-u ali apsolutno nikakav odgovor nisam dobio, a od naših preprodavača/trgovaca sad dobio odjebini   :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje:

moover

• Kuća stara
  • Vozi: Versys - Leteću djevicu
« Odgovori #11 : 23. Travanj 2010, 09:13:59 »

Zanimljivo, za H&B i SW Motech nosače nisam pročitao nijedan post na raznim versys forumima da pucaju...

A ja svog Givia isto malo-malo provjeravam... :)

Evidentirano
Hebeš krizu, život nema reprizu.

228hr

• **
  • Vozi: ZX12R Versys
« Odgovori #12 : 23. Travanj 2010, 09:38:00 »

Sve u svemu, već sam bio pisao o tome, kad su meni pukli, poslao sam 3 e-maila givi-u ali apsolutno nikakav odgovor nisam dobio, a od naših preprodavača/trgovaca sad dobio odjebini   :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje:

i ja sam im slao mail za potpuno novi kofer koji je nicim izazvan poletio i dobio sam isti odgovor od Givija kao i ti.  :mrgreen:
Evidentirano

joke

• Vozi: Šta stigne
« Odgovori #13 : 23. Travanj 2010, 10:07:04 »

mora da su i moji prekaljeni a bili su od givi smeća  :mrgreen:

Kad čete više naučiti ono što smo bar 10 puta pisali na forumu. Kappa i Givi su dva branda istog proizvođača. Isti proizvodi sa drugim naljepnicama.
Evidentirano
Ponuda rabljenih motocikala i skutera iz programa "Staro Za Novo" http://www.njuskalo.hr/trgovina/yamahapb

www.facebook.com/yamaha.pribudic.borcic

Super Jura

• Vozi: GSA, Versys
« Odgovori #14 : 23. Travanj 2010, 10:33:16 »

ne kažem da nisam i sam doprinijeo lošoj situaciji. nek su ova uha i pukla mojom greškom, ali prvo pucanje na mjestu prihvata ploče kofera je totalna tvornička greška, majstor je pri varenju rekao da dugo nije vidio tako loš materijal.

Dobrodošao u klub!

Pukao i mani nekoliko tjedana nakon montaže, a kofer je bio gotovo prazan.

I moj majstor je rekao da je materijal prekrt. Da su napravili od najobičnijeg željeza držalo bi bez problema.
Evidentirano
Odbacivanje tuđeg stava kao apriori neispravnog je osnov demokratije, i bojim se da je promatranje tuđih gledišta kao da su legitimna, ili ne daj bože usvajanje drugačijeg stava, to jest priznavanje da je neko drugi u pravu prečica ka komunizmu, odnosno fašizmu

jota

• Vozi: Machine Agricole
« Odgovori #15 : 23. Travanj 2010, 10:51:12 »

Ma kupite više taj Hepco Baker , pa va neće koferi letati naokolo
Evidentirano

joke

« Odgovori #16 : 23. Travanj 2010, 10:56:04 »

Dobrodošao u klub!

Pukao i mani nekoliko tjedana nakon montaže, a kofer je bio gotovo prazan.

I moj majstor je rekao da je materijal prekrt. Da su napravili od najobičnijeg željeza držalo bi bez problema.

Made in Italy, get used to it  :mrgreen:
Evidentirano
Ponuda rabljenih motocikala i skutera iz programa "Staro Za Novo" http://www.njuskalo.hr/trgovina/yamahapb

RideHard

• **
  • Vozi: Honda CB 900 F Bol D'or / CBR 1000F '96.
« Odgovori #17 : 23. Travanj 2010, 11:04:33 »

odavno poznato Italijani prave lijep i privlacan dizajn ali je kvaliteta materijala fuseraj najzesci.
Evidentirano
www.moto-shop.ba  PRODAJEM CB 900F Bol D'or
faster and faster until the thrill of speed overcomes the fear of death
Some dream to escape reality, some to change it forever - Power of dreams -  Soichiro Honda

joke

« Odgovori #18 : 23. Travanj 2010, 11:05:17 »

odavno poznato Italijani prave lijep i privlacan dizajn ali je kvaliteta materijala fuseraj najzesci.

A sve objedinjeno u izreci (njihovoj) "Stucco, pitura, per bella figura"  :?
Evidentirano

jota

• Vozi: Machine Agricole
« Odgovori #19 : 23. Travanj 2010, 11:15:33 »

Najbolji mi je bio jedan moj prijatelj švabo koji je imao dućan moto opreme i bio zastupnik za Dainese za pokrajnu Hesen .
Dođe čovjek u Dainese i dogovara kupnju robe za novu sezonu , dižu se on i taj talijan koji uzima kacigu i kreću van , ovaj moj mu se kreće hvalti kako ima 2 Ducatija 1 za cestu a drugi za stazu . ovaj ga blesavo pogleda i kaže takvo smeće mi (talijani ) ne vozimo izađu na parking i čovjek sjeda na BMW GS.
Evidentirano

RideHard

• **
« Odgovori #20 : 23. Travanj 2010, 11:15:49 »

a u prevodu znaci...??? nismo svi iz priobalnih krajeva pa da se dovikujemo sa Italijanima  :D
Evidentirano
Some dream to escape reality, some to change it forever - Power of dreams -  Soichiro Honda

RideHard

• **
« Odgovori #21 : 23. Travanj 2010, 11:17:49 »

Najbolji mi je bio jedan moj prijatelj švabo koji je imao dućan moto opreme i bio zastupnik za Dainese za pokrajnu Hesen .
Dođe čovjek u Dainese i dogovara kupnju robe za novu sezonu , dižu se on i taj talijan koji uzima kacigu i kreću van , ovaj moj mu se kreće hvalti kako ima 2 Ducatija 1 za cestu a drugi za stazu . ovaj ga blesavo pogleda i kaže takvo smeće mi (talijani ) ne vozimo izađu na parking i čovjek sjeda na BMW GS.

znaju po sebi kako rade pa onda kod njih vazi NE kupuj domace uvali to strancima :LOL:
Evidentirano

joke

« Odgovori #22 : 23. Travanj 2010, 11:34:05 »

a u prevodu znaci...??? nismo svi iz priobalnih krajeva pa da se dovikujemo sa Italijanima  :D

zakrpa i boja, za ljep vanjski izgled (kvaliteta nije bitna)
Evidentirano

RideHard

• **
« Odgovori #23 : 23. Travanj 2010, 11:39:56 »

zakrpa i boja, za ljep vanjski izgled (kvaliteta nije bitna)

u potpunosti opisuje Italijansku kvalitetu
Evidentirano

ivbura

• **
  • Vozi: Aprilia sportcity
« Odgovori #24 : 23. Travanj 2010, 11:59:27 »

u potpunosti opisuje Italijansku kvalitetu

Ajde malo odladite  (a nisam italofil) :palacdolje:
Talijani imaju vrhunske proizvode iz svake domene (posebice tehnike )
Trgovci su ti koji guraju  dizajn i cijenu  nauštrb kvalitete  :wink: proizvođać se samo prilagodi je da su tu Talijani majstori al to je neka druga priča , btw velika većina renomiranih proizvođača radi u Kini ...

Kotrlj !

Evidentirano
 Str: [1] 2 3  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.137 sekundi uz 16 upita.