huh! jučer sam imao jedno vrlo neugodno iskustvo. pri nekoj brzini od 110km/h su mi pukli nosači kofera! jebeni KAPPA nosači, to je već drugi put da pucaju. prvi put je pukla metalna pločica na koju se zašarafljuje ploča za kofer, ovaj put su pukli oni nosači koji se vežu pod sic. pukla je ona donja strana koja drži stražnji dio samog nosača da se ne prevrće prema tablici motora. srećom, rep je zadržao ploču kofera, pa se sam kofer ne može prevrnuti pod kotač, ali ipak iskustvo je vrlo vrlo negativno.
na pumpi sam za prvu ruku kupio one gumene natezače i vezao kofer za rukohvate suvozača i došao iz senja doma bez problema.
jutros sam puknute dijelove poskidao, odnio bravaru i čovjek mi je za sat vremena napravio nove, od čelične trake debljine 5mm. čekam da se osuši temeljna, pa ću pofarbat u crno. one kappa ostatke sam bacio u tri p.... materine da ih ne gledam. kaže mi majstor da je materijal vjerovatno prekaljen, pa je krt i puca na mjestima gdje su tvornički svinuli ploču da dobiju željeni oblik. sve u svemu, dobro sam prošao, majstor me koštao 100kn i vrlo sam zadovoljan! fotke nisam stigao napraviti, stalno sam u nekoj žurbi pa se ispričavam.