Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 3 [Sve]   Dolje

Autor Tema: *ebeni KAPPA nosači  (Posjeta: 2868 )

bad_ri

• **
  • Spol: Muški
*ebeni KAPPA nosači
« : 22. Travanj 2010, 15:21:56 »

huh! jučer sam imao jedno vrlo neugodno iskustvo. pri nekoj brzini od 110km/h su mi pukli nosači kofera! jebeni KAPPA nosači, to je već drugi put da pucaju. prvi put je pukla metalna pločica na koju se zašarafljuje ploča za kofer, ovaj put su pukli oni nosači koji se vežu pod sic. pukla je ona donja strana koja drži stražnji dio samog nosača da se ne prevrće prema tablici motora. srećom, rep je zadržao ploču kofera, pa se sam kofer ne može prevrnuti pod kotač, ali ipak iskustvo je vrlo vrlo negativno.
na pumpi sam za prvu ruku kupio one  gumene natezače i vezao kofer za rukohvate suvozača i došao iz senja doma bez problema.
jutros sam puknute dijelove poskidao, odnio bravaru i čovjek mi je za sat vremena napravio nove, od čelične trake debljine 5mm. čekam da se osuši temeljna, pa ću pofarbat u crno. one kappa ostatke sam bacio u tri p.... materine da ih ne gledam. kaže mi majstor da je materijal vjerovatno prekaljen, pa je krt i puca na mjestima gdje su tvornički svinuli ploču da dobiju željeni oblik. sve u svemu, dobro sam prošao, majstor me koštao 100kn i vrlo sam zadovoljan! fotke nisam stigao napraviti, stalno sam u nekoj žurbi pa se ispričavam.
Evidentirano

legajuana

• **
  • Vozi: Versulju
*ebeni KAPPA nosači
« Odgovori #1 : 22. Travanj 2010, 18:58:25 »

:jesus:
a mene nisi htio slušat, rekoh ti... puknut će...
mora da su i moji prekaljeni a bili su od givi smeća  :mrgreen:
« Zadnja izmjena: 22. Travanj 2010, 20:13:41 legajuana »
Evidentirano

bad_ri

• **
*ebeni KAPPA nosači
« Odgovori #2 : 22. Travanj 2010, 19:25:23 »

mora da su i moji prekaljeni a od givi smeća su  :mrgreen:

slušao sam ja, samo su nosači pukli kasnije. ma bravar mi je to napravio za 10! mogu se i kappa i givi sakrit. kad je uzeo brusilicu, bušilicu, var-aparat... zakon je to posložio! ako koga zanima, da ne izgleda kao reklama, mogu preporučit majstora. nema uvijek puno vremena jer je dosta aktivan sa svojim obrtom, ali vrlo je susretljiv, saslušat će sve i dat dobar savjet.
Evidentirano

bad_ri

• **
Odg: *ebeni KAPPA nosači
« Odgovori #3 : 22. Travanj 2010, 22:48:18 »

i ispičavam se moderatoru, nisam znao da je prebacio moj post iz teme o versysu u ovu temu, ovo je ipak generalnije i tiče se možda cijele serije kappa i givi nosača. naime, pukli su mi jučer, taman kad mi se još jedan čovjek s foruma žalio na loš kvalitet kappa nosača na njegovom gpz-u. kappa  :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje: a kako legajuana kaže i givi  :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje:

da smo kojim slučajem u americi, tužili bi kappu i givi ko ameri toyotu :mrgreen:
Evidentirano

vickodu

• Vozi: klokana
« Odgovori #4 : 22. Travanj 2010, 23:12:30 »

Da smo kojim slučajem u Americi nebi pregovarali kofer i vozili većom brzinom nego sto je preporuka proizvođača nosača i kofera  :mrgreen:
Evidentirano
Bog je dao muškarcu dovoljno krvi za obje glave,problem je u tome što ne mogu funkcionirati istovremeno...

bad_ri

• **
« Odgovori #5 : 23. Travanj 2010, 06:10:46 »

Da smo kojim slučajem u Americi nebi pregovarali kofer i vozili većom brzinom nego sto je preporuka proizvođača nosača i kofera  :mrgreen:

ma jok, ne bi nikako. ameri su poznati po tome da uopće ne prekoračuju brzinu kad voze. svakom amerikancu koji prekorači brzinu ili pretovari kofer, osobno dođe na vrata Chuck Norris i odvali mu šamarčinu  :LOL:

ma lako sad za amere, to je i onako bila šala - nećeš vjerovat, ali samo pucanje se dogodilo neki dan pri brzini debelo ispod 120km/h, a kofer je bio prazan. ali po tragovima ruzine na mjestu pucanja nosača, vidjelo se da su napukli daaaaavno prije.
Evidentirano

koma1

• Vozi: beverly 400 ie
« Odgovori #6 : 23. Travanj 2010, 06:49:56 »

taman ono jednom, kad su bili prekrcani i slučajno se malo brže vozilo :mrgreen:
Evidentirano

bad_ri

• **
« Odgovori #7 : 23. Travanj 2010, 06:55:50 »

taman ono jednom, kad su bili prekrcani i slučajno se malo brže vozilo :mrgreen:

ne kažem da nisam i sam doprinijeo lošoj situaciji. nek su ova uha i pukla mojom greškom, ali prvo pucanje na mjestu prihvata ploče kofera je totalna tvornička greška, majstor je pri varenju rekao da dugo nije vidio tako loš materijal.
Evidentirano

Fanatic

• **
  • Vozi: KTM SX 150
« Odgovori #8 : 23. Travanj 2010, 08:02:59 »

daj slike prije puknuca, puknuca i slozenog...

Jel to isti nosac ko na er6n?
Evidentirano
8-)

228hr

• **
  • Vozi: ZX12R Versys
« Odgovori #9 : 23. Travanj 2010, 08:14:08 »

bas isti kao model nije, na Versysu je KZ447, a na ER6 KZ445, odnosno na novom KZ449. Mada u konačnici svi su od istog materijala. Mislim da tu igra faktor sreće. Meni jos hvala bogu nije pukao nijednom u zadnjih 15tak godina( cak ni na R-ovima puuuno pretovareni), ali mi se bogme jednom na 120 otkvačio kofer (koji je naravno bio zaključan) i prestigao me, ali se nije otvorio  :LOL:
Evidentirano

legajuana

• **
« Odgovori #10 : 23. Travanj 2010, 08:35:01 »

istina je šta bad_ri piše, meni je isto meho koji je vario rekao da će opet puknut negdje jer je materijal prekrt.
druga stvar je ta šta versys radi velike vibracije zbog kraćeg repa i više pozicije kofera i očito je da nisu dobro istestirani.
isto tako i cesta je tu jako bitan faktor, tj. način vožnje po lošim cestama.

Sve u svemu, već sam bio pisao o tome, kad su meni pukli, poslao sam 3 e-maila givi-u ali apsolutno nikakav odgovor nisam dobio, a od naših preprodavača/trgovaca sad dobio odjebini   :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje:

moover

• Kuća stara
  • Vozi: Versys - Leteću djevicu
« Odgovori #11 : 23. Travanj 2010, 09:13:59 »

Zanimljivo, za H&B i SW Motech nosače nisam pročitao nijedan post na raznim versys forumima da pucaju...

A ja svog Givia isto malo-malo provjeravam... :)

Evidentirano
Hebeš krizu, život nema reprizu.

228hr

• **
« Odgovori #12 : 23. Travanj 2010, 09:38:00 »

Sve u svemu, već sam bio pisao o tome, kad su meni pukli, poslao sam 3 e-maila givi-u ali apsolutno nikakav odgovor nisam dobio, a od naših preprodavača/trgovaca sad dobio odjebini   :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje:

i ja sam im slao mail za potpuno novi kofer koji je nicim izazvan poletio i dobio sam isti odgovor od Givija kao i ti.  :mrgreen:
Evidentirano

joke

• Vozi: Šta stigne
« Odgovori #13 : 23. Travanj 2010, 10:07:04 »

mora da su i moji prekaljeni a bili su od givi smeća  :mrgreen:

Kad čete više naučiti ono što smo bar 10 puta pisali na forumu. Kappa i Givi su dva branda istog proizvođača. Isti proizvodi sa drugim naljepnicama.
Evidentirano
Ponuda rabljenih motocikala i skutera iz programa "Staro Za Novo" http://www.njuskalo.hr/trgovina/yamahapb

www.facebook.com/yamaha.pribudic.borcic

Super Jura

• Vozi: GSA, Versys
« Odgovori #14 : 23. Travanj 2010, 10:33:16 »

ne kažem da nisam i sam doprinijeo lošoj situaciji. nek su ova uha i pukla mojom greškom, ali prvo pucanje na mjestu prihvata ploče kofera je totalna tvornička greška, majstor je pri varenju rekao da dugo nije vidio tako loš materijal.

Dobrodošao u klub!

Pukao i mani nekoliko tjedana nakon montaže, a kofer je bio gotovo prazan.

I moj majstor je rekao da je materijal prekrt. Da su napravili od najobičnijeg željeza držalo bi bez problema.
Evidentirano
Odbacivanje tuđeg stava kao apriori neispravnog je osnov demokratije, i bojim se da je promatranje tuđih gledišta kao da su legitimna, ili ne daj bože usvajanje drugačijeg stava, to jest priznavanje da je neko drugi u pravu prečica ka komunizmu, odnosno fašizmu

jota

• Vozi: Machine Agricole
« Odgovori #15 : 23. Travanj 2010, 10:51:12 »

Ma kupite više taj Hepco Baker , pa va neće koferi letati naokolo
Evidentirano

joke

« Odgovori #16 : 23. Travanj 2010, 10:56:04 »

Dobrodošao u klub!

Pukao i mani nekoliko tjedana nakon montaže, a kofer je bio gotovo prazan.

I moj majstor je rekao da je materijal prekrt. Da su napravili od najobičnijeg željeza držalo bi bez problema.

Made in Italy, get used to it  :mrgreen:
Evidentirano
Ponuda rabljenih motocikala i skutera iz programa "Staro Za Novo" http://www.njuskalo.hr/trgovina/yamahapb

RideHard

• **
  • Vozi: Honda CB 900 F Bol D'or / CBR 1000F '96.
« Odgovori #17 : 23. Travanj 2010, 11:04:33 »

odavno poznato Italijani prave lijep i privlacan dizajn ali je kvaliteta materijala fuseraj najzesci.
Evidentirano
www.moto-shop.ba  PRODAJEM CB 900F Bol D'or
faster and faster until the thrill of speed overcomes the fear of death
Some dream to escape reality, some to change it forever - Power of dreams -  Soichiro Honda

joke

« Odgovori #18 : 23. Travanj 2010, 11:05:17 »

odavno poznato Italijani prave lijep i privlacan dizajn ali je kvaliteta materijala fuseraj najzesci.

A sve objedinjeno u izreci (njihovoj) "Stucco, pitura, per bella figura"  :?
Evidentirano

jota

« Odgovori #19 : 23. Travanj 2010, 11:15:33 »

Najbolji mi je bio jedan moj prijatelj švabo koji je imao dućan moto opreme i bio zastupnik za Dainese za pokrajnu Hesen .
Dođe čovjek u Dainese i dogovara kupnju robe za novu sezonu , dižu se on i taj talijan koji uzima kacigu i kreću van , ovaj moj mu se kreće hvalti kako ima 2 Ducatija 1 za cestu a drugi za stazu . ovaj ga blesavo pogleda i kaže takvo smeće mi (talijani ) ne vozimo izađu na parking i čovjek sjeda na BMW GS.
Evidentirano

RideHard

• **
« Odgovori #20 : 23. Travanj 2010, 11:15:49 »

a u prevodu znaci...??? nismo svi iz priobalnih krajeva pa da se dovikujemo sa Italijanima  :D
Evidentirano
Some dream to escape reality, some to change it forever - Power of dreams -  Soichiro Honda

RideHard

• **
« Odgovori #21 : 23. Travanj 2010, 11:17:49 »

Najbolji mi je bio jedan moj prijatelj švabo koji je imao dućan moto opreme i bio zastupnik za Dainese za pokrajnu Hesen .
Dođe čovjek u Dainese i dogovara kupnju robe za novu sezonu , dižu se on i taj talijan koji uzima kacigu i kreću van , ovaj moj mu se kreće hvalti kako ima 2 Ducatija 1 za cestu a drugi za stazu . ovaj ga blesavo pogleda i kaže takvo smeće mi (talijani ) ne vozimo izađu na parking i čovjek sjeda na BMW GS.

znaju po sebi kako rade pa onda kod njih vazi NE kupuj domace uvali to strancima :LOL:
Evidentirano

joke

« Odgovori #22 : 23. Travanj 2010, 11:34:05 »

a u prevodu znaci...??? nismo svi iz priobalnih krajeva pa da se dovikujemo sa Italijanima  :D

zakrpa i boja, za ljep vanjski izgled (kvaliteta nije bitna)
Evidentirano

RideHard

• **
« Odgovori #23 : 23. Travanj 2010, 11:39:56 »

zakrpa i boja, za ljep vanjski izgled (kvaliteta nije bitna)

u potpunosti opisuje Italijansku kvalitetu
Evidentirano

ivbura

• **
  • Vozi: Aprilia sportcity
« Odgovori #24 : 23. Travanj 2010, 11:59:27 »

u potpunosti opisuje Italijansku kvalitetu

Ajde malo odladite  (a nisam italofil) :palacdolje:
Talijani imaju vrhunske proizvode iz svake domene (posebice tehnike )
Trgovci su ti koji guraju  dizajn i cijenu  nauštrb kvalitete  :wink: proizvođać se samo prilagodi je da su tu Talijani majstori al to je neka druga priča , btw velika većina renomiranih proizvođača radi u Kini ...

Kotrlj !

Evidentirano

Fonzie

• **
  • Vozi: na crti
« Odgovori #25 : 23. Travanj 2010, 15:16:47 »

čovjek sjeda na (njemački) bmw u (talijanskoj) dainese opremi. 8)
Evidentirano

jota

« Odgovori #26 : 23. Travanj 2010, 17:02:23 »

Talijani nam svima prodaju bozu talijanski dizajn kojeg ima i dobrog i lošeg ako pogledate etikete iznutra onda vam piše dizajn made in Italy . Ovih godina što se družim s motorima imao sam svakakve opreme pa i Dainese , ako pogledate što švabe rade firme kao ERBO SCHWABENLEDER ALNE ili japanske kao RS TAICHI KUSHITANI talijani im nisu ni do koljena , međutim više su se izreklamirali tako da na ideju kupnje robe od navedenih firmi dođete tek nakon godina upotrebe jeftinijih i izreklamiranijh proizvoda . Sve navedene firme proizvode u svojim zemljama što je jako vidljivo u kvaliteti proizvoda , prije cca 1 godinu sam uzeo Taichijev kombinezon usporediti dainese s time bi bilo smješno .
Evidentirano

RideHard

• **
« Odgovori #27 : 23. Travanj 2010, 17:46:34 »

u italijanskoj mora jer radi u toj firmi a ko zna mozda ni to nebi bilo italijsansko  :D :D
Evidentirano

jota

« Odgovori #28 : 23. Travanj 2010, 17:55:55 »

u italijanskoj mora jer radi u toj firmi a ko zna mozda ni to nebi bilo italijsansko  :D :D

To mu je radna roba i dobija ju na poklon , a poklonjenom konju se ne gleda u zube i kako god izađe nešto novo ima i to opet naravno besplatno .
Evidentirano

SM Blade

• Vozi: komatsu 4x4 tdi
« Odgovori #29 : 23. Travanj 2010, 18:40:42 »

kako za moj motor nema nosača bočnih kofera (osim hepco & becker, sw motech = $$$$), tražim nekog dobroh bravara koji mi može napravit "po mjeri"

zna li netko nekog takvog a da je iz rijeke?
Evidentirano
nemoš j.bat a da ne uđe

legajuana

• **
« Odgovori #30 : 23. Travanj 2010, 18:46:05 »

bad_ri je rekao da ima majstora  :palacgore:

bad_ri

• **
« Odgovori #31 : 23. Travanj 2010, 19:21:40 »

evo nabrzinu tipkam s mobitela:
bravar koji je meni radio zove se Goran Vlah,radiona je u Marceljima.

danas mi je na putu puknuo kappa vijak koji dRzi nosac na desnoj strani motora i drzi zapravo i onu konstrukciju za noge suvozaca i ide u okvir motora. totalni peh u par dana s kappa dijelovima.bit ce frke dok se slomljeni vijak izvadi iz okvira... totalno sam razocaran i u bedu sam zbog toga.
Evidentirano

SM Blade

• Vozi: komatsu 4x4 tdi
« Odgovori #32 : 23. Travanj 2010, 19:26:19 »

probat uzet manji vijak i zavarit ga za ovaj ostatak, pa skupa osvidat...teško ali....ako ne taj bravar će ti sigurno imat ideju...
Evidentirano
nemoš j.bat a da ne uđe

228hr

• **
« Odgovori #33 : 23. Travanj 2010, 21:40:47 »

Talijani nam svima prodaju bozu talijanski dizajn kojeg ima i dobrog i lošeg ako pogledate etikete iznutra onda vam piše dizajn made in Italy . Ovih godina što se družim s motorima imao sam svakakve opreme pa i Dainese , ako pogledate što švabe rade firme kao ERBO SCHWABENLEDER ALNE ili japanske kao RS TAICHI KUSHITANI talijani im nisu ni do koljena , međutim više su se izreklamirali tako da na ideju kupnje robe od navedenih firmi dođete tek nakon godina upotrebe jeftinijih i izreklamiranijh proizvoda . Sve navedene firme proizvode u svojim zemljama što je jako vidljivo u kvaliteti proizvoda , prije cca 1 godinu sam uzeo Taichijev kombinezon usporediti dainese s time bi bilo smješno .

Kushitani je definitivno sam vrh kombinezona  :palacgore:
Evidentirano

jota

« Odgovori #34 : 23. Travanj 2010, 21:56:26 »

Kushitani je definitivno sam vrh kombinezona  :palacgore:

Taj mi je sljedeći
Evidentirano

smavre

• **
  • Vozi: vozi, vozi, kako kada, čas pomalo čas prebrzo
« Odgovori #35 : 23. Travanj 2010, 21:59:17 »

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Evidentirano
respect everyone, be onlyone
ne budi anoreksičan, budi vesel

smavre

• **
« Odgovori #36 : 23. Travanj 2010, 22:02:00 »

Trgovci su ti koji guraju  dizajn i cijenu  nauštrb kvalitete  :wink: proizvođać se samo prilagodi je da su tu Talijani majstori al to je neka druga priča , btw velika većina renomiranih proizvođača radi u Kini ...

Kotrlj !

paštari su samo znali napravit samo dobri postoli, ostalo prodaju muda pod bubrege
Evidentirano

smavre

• **
« Odgovori #37 : 23. Travanj 2010, 22:03:52 »

probat uzet manji vijak i zavarit ga za ovaj ostatak, pa skupa osvidat...teško ali....ako ne taj bravar će ti sigurno imat ideju...

ni za živu glavu, to se uzme dobar borer napravi rupa u sredini puknute vide uvida nova i izvadi, ili se rupa širi većim borerom dok ostaci stare puknute vide nisu toliko tanki da ih se "isčeprka" iz navoja
Evidentirano

jota

« Odgovori #38 : 23. Travanj 2010, 22:11:34 »

paštari su samo znali napravit samo dobri postoli, ostalo prodaju muda pod bubrege

misliš ljepe a dobre samo do prve kiše .
Evidentirano

thule_5689

• **
  • Vozi: CBR 600RR HANNspree, Pegaso 650
« Odgovori #39 : 24. Travanj 2010, 17:23:46 »

evo nabrzinu tipkam s mobitela:
bravar koji je meni radio zove se Goran Vlah,radiona je u Marceljima.

danas mi je na putu puknuo kappa vijak koji dRzi nosac na desnoj strani motora i drzi zapravo i onu konstrukciju za noge suvozaca i ide u okvir motora. totalni peh u par dana s kappa dijelovima.bit ce frke dok se slomljeni vijak izvadi iz okvira... totalno sam razocaran i u bedu sam zbog toga.
promijeni nick u bed_ri :mrgreen:

bad_ri

• **
« Odgovori #40 : 25. Travanj 2010, 16:44:05 »

oće se tako i Yamahe ponašat koje su sad made in italy?  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano

bad_ri

• **
« Odgovori #41 : 25. Travanj 2010, 16:45:15 »

ni za živu glavu, to se uzme dobar borer napravi rupa u sredini puknute vide uvida nova i izvadi, ili se rupa širi većim borerom dok ostaci stare puknute vide nisu toliko tanki da ih se "isčeprka" iz navoja

bez brige, imam frenda koji ima ideju (u biti znanje) i alat za dotični pothvat, pa se ne brinem za rezultate.
Evidentirano

bad_ri

• **
« Odgovori #42 : 25. Travanj 2010, 16:46:02 »

promijeni nick u bed_ri :mrgreen:

nick ne mijenjam jer je u biti kombinacija mog prezimena i grada iz kojeg dolazim, tako da ostaje "bad_ri" zauvijek  :palacgore:
Evidentirano

bad_ri

• **
« Odgovori #43 : 25. Travanj 2010, 16:48:39 »

daj slike prije puknuca, puknuca i slozenog...

Jel to isti nosac ko na er6n?

slike prije puknuća nemam, slike nakon puknuća nisam napravio, dijelove sam pobacao nakon što je bravar napravio nove.
tako da ću jedino pofotkat to novo što imam, ali već je montirano na bike... probat ću napravit makro fotku, da stekneš dojam kako to izgleda... u biti je identično originalu, samo je materijal 1 ili 2 mm deblji, svijen je na jednom mjestu, a drugi komad koji je na originalu svijan ovdje je varen i majstor kaže da nema teorije da pukne. fotke kasnije, kad pofotkam, odoh sad to sredit i popit pivo.
Evidentirano

bad_ri

• **
« Odgovori #44 : 25. Travanj 2010, 18:30:25 »

pofotkao sam, popio pivo, resizao fotke i uploadam...
kad vidite kako je pofarbano, ja sam kriv, temeljnu sam nanio vrlo neprecizno i traljavo, al baš ma briga  :mrgreen:
dakle, na fotkama su nosači nosača koje mi je skrojio bravar po originalu.
zadnje fotke prikazuju onaj vijak koji je puknuo i kako to sad stoji bez njega. inače, bez njega sam očito napravio turu rijeka-šibenik-rijeka za vikend i ništa extra nije puklo niti se rasklimalo (za sad)
p.s. legajuana neće vjerovat kad vidi kako mi je motor prljav haha
Evidentirano

Srki

• Dezurni pojebavatelj
  • Vozi: gsx1400, Scarabeo 200ie
« Odgovori #45 : 25. Travanj 2010, 19:56:01 »

Kotrlj !

ups, jedna od većih gluposti

talijani nikad nisu a nit neće imat ništa kvalitetno od tehnike

i Kappa i Givi su sranje, isto kao i motori i auti koje švasaju i farbaju u lijepe boje

Srki
Evidentirano
Bolje Scarabeom u kupleraj neg' T-Maxom na posao
www.betonskepatke.net
Mijenjam otok od 50 000 kvadrata sa dozvolom gradnje u Nacionalnom parku Kornati za T-Maxa

goc

• Vozi: po ograničenju
« Odgovori #46 : 25. Travanj 2010, 22:04:57 »

Ma kupite više taj Hepco Baker , pa va neće koferi letati naokolo
Možda si upravu samo nam još reci gdje bi se to moglo nabaviti (kod nas)???
Evidentirano
daj ljudi pijte koktele a ne samo gemište i pivu!
www.mixyflairstyle.com

"SVE KAJ IMAM SAM UKRAL,JEDINO SAM ŠKOLU I DIPLOMU KUPIL!!!"

ne radim dobro ali zato radim vrlo polako!

pikaso

• **
« Odgovori #47 : 25. Travanj 2010, 22:35:41 »

i ispičavam se moderatoru, nisam znao da je prebacio moj post iz teme o versysu u ovu temu, ovo je ipak generalnije i tiče se možda cijele serije kappa i givi nosača. naime, pukli su mi jučer, taman kad mi se još jedan čovjek s foruma žalio na loš kvalitet kappa nosača na njegovom gpz-u. kappa  :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje: a kako legajuana kaže i givi  :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje: :palacdolje:

da smo kojim slučajem u americi, tužili bi kappu i givi ko ameri toyotu :mrgreen:
pa tužimo napokon možda postanemo amerikanci!!! sami smo krivi što nam prodaju smeće ,jer šutimo !!??
Evidentirano
Sanjaj,sanjaj samo ne dok voziš!

ivan_m

• **
« Odgovori #48 : 25. Travanj 2010, 23:35:47 »

Možda si upravu samo nam još reci gdje bi se to moglo nabaviti (kod nas)???

http://www.novema-nova.hr/nova/ 

A od Noveme nabavlja velika većina dućana moto opreme  :wink:
Evidentirano
"I noga u guzicu je korak naprid"

bad_ri

• **
« Odgovori #49 : 26. Travanj 2010, 06:34:26 »

pa tužimo napokon možda postanemo amerikanci!!! sami smo krivi što nam prodaju smeće ,jer šutimo !!??

šutimo, nemamo para za naoko smiešne tužbe, nemamo odvjetnike koji bi takvo što progurali, a i da proguraju korupcija na sudovima ti predmet baci na dno neke ladice, pa čekaš godinama. tako da nam ostaje jedino kukanje po forumu i nada da će jebena europa konačno donijet nešto bolje u tom pogledu (a nisam eurofil, da se razumijemo!) hehe
Evidentirano

Super Jura

« Odgovori #50 : 27. Travanj 2010, 10:24:53 »

Givi/Kappa je na nosaču kofera za Versysa napravo loš posao zbog izbora materijala, ali netreba generalizirati.

Na Varaderu imam i nosače i kofere od Givija i prošli su sve u svašta, a nekoliko puta su i zaštitili motor. I nikad problema!

Zato me i začudilo puknuće na Versysu.
Evidentirano
Odbacivanje tuđeg stava kao apriori neispravnog je osnov demokratije, i bojim se da je promatranje tuđih gledišta kao da su legitimna, ili ne daj bože usvajanje drugačijeg stava, to jest priznavanje da je neko drugi u pravu prečica ka komunizmu, odnosno fašizmu

RideHard

• **
« Odgovori #51 : 27. Travanj 2010, 11:04:18 »

Givi/Kappa je na nosaču kofera za Versysa napravo loš posao zbog izbora materijala, ali netreba generalizirati.

Na Varaderu imam i nosače i kofere od Givija i prošli su sve u svašta, a nekoliko puta su i zaštitili motor. I nikad problema!

Zato me i začudilo puknuće na Versysu.

mozda su kontali i nije neki motor pa ne treba i neki kvalitetan materijal za nosace. ponadali se da nece biti puno kupaca versysa  :LOL: (sala mala da se vlasnici versysa ne naljute)
Evidentirano

bad_ri

• **
« Odgovori #52 : 27. Travanj 2010, 13:05:38 »

mozda su kontali i nije neki motor pa ne treba i neki kvalitetan materijal za nosace. ponadali se da nece biti puno kupaca versysa  :LOL: (sala mala da se vlasnici versysa ne naljute)

ma nećemo, zašto bi se ljutili, pa ni ti ne voziš pravi motor (po nekima  :mrgreen: )
Evidentirano

RideHard

• **
« Odgovori #53 : 27. Travanj 2010, 14:06:14 »

ma nećemo, zašto bi se ljutili, pa ni ti ne voziš pravi motor (po nekima  :mrgreen: )

vjerovatno po onima koji voze versys  :jesus:
Evidentirano

bad_ri

• **
« Odgovori #54 : 27. Travanj 2010, 14:45:54 »

vjerovatno po onima koji voze versys  :jesus:

ma ne, samo po onima koji imaju H&B nosače kofera na motorima. mi koji imamo versys naučili smo uvažavat sva druga mišljenja, jer je osobno meni prije kupnje i sam versys bio šrot na dva kotača. nego, da ne idemo u bezvezne rasprave, svaki motor je super svom vlasniku, a sve ovo što brbljamo udaljava nas od teme.
Evidentirano

RideHard

• **
« Odgovori #55 : 27. Travanj 2010, 15:09:09 »

ma ne, samo po onima koji imaju H&B nosače kofera na motorima. mi koji imamo versys naučili smo uvažavat sva druga mišljenja, jer je osobno meni prije kupnje i sam versys bio šrot na dva kotača. nego, da ne idemo u bezvezne rasprave, svaki motor je super svom vlasniku, a sve ovo što brbljamo udaljava nas od teme.

:palacgore: ma malo zeze nije na odmet bitno je da se vozimo i da nosaci kofera ne pucaju
Evidentirano

pikaso

• **
« Odgovori #56 : 28. Travanj 2010, 17:21:25 »

šutimo, nemamo para za naoko smiešne tužbe, nemamo odvjetnike koji bi takvo što progurali, a i da proguraju korupcija na sudovima ti predmet baci na dno neke ladice, pa čekaš godinama. tako da nam ostaje jedino kukanje po forumu i nada da će jebena europa konačno donijet nešto bolje u tom pogledu (a nisam eurofil, da se razumijemo!) hehe

ja nisam šutio imao sam para ,tužba nije bila smiješna imao sam odvjetnika koji nije radi korupcije na sudu prošao, a zastupao je mog malodobnog sina ( 13 god ) kojeg je ujeo pas na školskoj eskurziji. . . i vidi čuda moj klinjo mora poslje 6god!! platiti psu odštetu od 8000kn što je uprljao zube od njega !!!!!!!!
nije tema al da imamo predožbu što nas čeka u parnicama s masoneriom.
pa nađimo načina da ih s*ebemo zajedno !!
Evidentirano
Sanjaj,sanjaj samo ne dok voziš!

fawlty82

• *
  • Vozi: Kawasaki ER-5
« Odgovori #57 : 15. Rujan 2011, 16:22:27 »

da podignem temu iz mrtvih, a imam isti slučaj. naime, i meni na er-5 je pukao kappin nosač ničim izazvan. na istom mjestu kao i u prvom postu. i sada da ne kupujem skroz novi set (nosač i kofer), a za novi kappa nosač je rok isporuke 2 mjeseca, da li paše na givi nosač postojeća kappa ploča, ako netko možda zna?

joke

« Odgovori #58 : 15. Rujan 2011, 16:28:37 »

da podignem temu iz mrtvih, a imam isti slučaj. naime, i meni na er-5 je pukao kappin nosač ničim izazvan. na istom mjestu kao i u prvom postu. i sada da ne kupujem skroz novi set (nosač i kofer), a za novi kappa nosač je rok isporuke 2 mjeseca, da li paše na givi nosač postojeća kappa ploča, ako netko možda zna?

Givi i Kappa su dva imena za iste proizvode, samo se estetika razlikuje. Pogledaj na obe internet stranice pa češ vidjeti da su artikli istog serijskog broja ali različitog slova ispred broja, ovisno o brandu koji ga prodaje.
Evidentirano

fawlty82

• *
  • Vozi: Kawasaki ER-5
« Odgovori #59 : 15. Rujan 2011, 19:46:56 »

znaš što pričaš. pogledao proizvode, čak imaju identične pdf-ove sa šiframa i jednih i drugih. onda givi nosač it is...  8)
samo se nadam da će izdržat malo duže nego prošli...  :misli:

joke

« Odgovori #60 : 16. Rujan 2011, 09:21:28 »

znaš što pričaš.

Sa 15 godina prakse bilo bi čudno da je drugačije  8)
Evidentirano

Super Jura

« Odgovori #61 : 16. Rujan 2011, 10:48:47 »

znaš što pričaš. pogledao proizvode, čak imaju identične pdf-ove sa šiframa i jednih i drugih. onda givi nosač it is...  8)
samo se nadam da će izdržat malo duže nego prošli...  :misli:

Nađi bravara i nek ti napravi od najobičnijeg komada željeza i držat će zauvijek  :palacgore:
Evidentirano

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #62 : 16. Rujan 2011, 16:34:07 »

meni još nije pukao niti jedan nosač koji sam napravio ... ni bočni ni top .....  8) 8)
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

Masni

• **
« Odgovori #63 : 25. Rujan 2011, 20:10:45 »

ja nemam loših iskustava sa kappom i štoviše motor mi pao na nosač koji se ispigal. rukom ga poravnao i sve pet. po meni su kvalitetni. sto ljudi sto mišljenja
Evidentirano
 Str: 1 2 3 [Sve]   Gore

Stranica je generirana za 0.307 sekundi uz 15 upita.