Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3]  Sve   Dolje

Autor Tema: *ebeni KAPPA nosači  (Posjeta: 2868 )

Super Jura

• Spol: Muški
  • Vozi: GSA, Versys
Odg: *ebeni KAPPA nosači
« Odgovori #50 : 27. Travanj 2010, 10:24:53 »

Givi/Kappa je na nosaču kofera za Versysa napravo loš posao zbog izbora materijala, ali netreba generalizirati.

Na Varaderu imam i nosače i kofere od Givija i prošli su sve u svašta, a nekoliko puta su i zaštitili motor. I nikad problema!

Zato me i začudilo puknuće na Versysu.
Evidentirano
Odbacivanje tuđeg stava kao apriori neispravnog je osnov demokratije, i bojim se da je promatranje tuđih gledišta kao da su legitimna, ili ne daj bože usvajanje drugačijeg stava, to jest priznavanje da je neko drugi u pravu prečica ka komunizmu, odnosno fašizmu

RideHard

• **
  • Vozi: Honda CB 900 F Bol D'or / CBR 1000F '96.
« Odgovori #51 : 27. Travanj 2010, 11:04:18 »

Givi/Kappa je na nosaču kofera za Versysa napravo loš posao zbog izbora materijala, ali netreba generalizirati.

Na Varaderu imam i nosače i kofere od Givija i prošli su sve u svašta, a nekoliko puta su i zaštitili motor. I nikad problema!

Zato me i začudilo puknuće na Versysu.

mozda su kontali i nije neki motor pa ne treba i neki kvalitetan materijal za nosace. ponadali se da nece biti puno kupaca versysa  :LOL: (sala mala da se vlasnici versysa ne naljute)
Evidentirano
www.moto-shop.ba  PRODAJEM CB 900F Bol D'or
faster and faster until the thrill of speed overcomes the fear of death
Some dream to escape reality, some to change it forever - Power of dreams -  Soichiro Honda

bad_ri

• **
« Odgovori #52 : 27. Travanj 2010, 13:05:38 »

mozda su kontali i nije neki motor pa ne treba i neki kvalitetan materijal za nosace. ponadali se da nece biti puno kupaca versysa  :LOL: (sala mala da se vlasnici versysa ne naljute)

ma nećemo, zašto bi se ljutili, pa ni ti ne voziš pravi motor (po nekima  :mrgreen: )
Evidentirano

RideHard

• **
« Odgovori #53 : 27. Travanj 2010, 14:06:14 »

ma nećemo, zašto bi se ljutili, pa ni ti ne voziš pravi motor (po nekima  :mrgreen: )

vjerovatno po onima koji voze versys  :jesus:
Evidentirano
Some dream to escape reality, some to change it forever - Power of dreams -  Soichiro Honda

bad_ri

• **
« Odgovori #54 : 27. Travanj 2010, 14:45:54 »

vjerovatno po onima koji voze versys  :jesus:

ma ne, samo po onima koji imaju H&B nosače kofera na motorima. mi koji imamo versys naučili smo uvažavat sva druga mišljenja, jer je osobno meni prije kupnje i sam versys bio šrot na dva kotača. nego, da ne idemo u bezvezne rasprave, svaki motor je super svom vlasniku, a sve ovo što brbljamo udaljava nas od teme.
Evidentirano

RideHard

• **
« Odgovori #55 : 27. Travanj 2010, 15:09:09 »

ma ne, samo po onima koji imaju H&B nosače kofera na motorima. mi koji imamo versys naučili smo uvažavat sva druga mišljenja, jer je osobno meni prije kupnje i sam versys bio šrot na dva kotača. nego, da ne idemo u bezvezne rasprave, svaki motor je super svom vlasniku, a sve ovo što brbljamo udaljava nas od teme.

:palacgore: ma malo zeze nije na odmet bitno je da se vozimo i da nosaci kofera ne pucaju
Evidentirano

pikaso

• **
« Odgovori #56 : 28. Travanj 2010, 17:21:25 »

šutimo, nemamo para za naoko smiešne tužbe, nemamo odvjetnike koji bi takvo što progurali, a i da proguraju korupcija na sudovima ti predmet baci na dno neke ladice, pa čekaš godinama. tako da nam ostaje jedino kukanje po forumu i nada da će jebena europa konačno donijet nešto bolje u tom pogledu (a nisam eurofil, da se razumijemo!) hehe

ja nisam šutio imao sam para ,tužba nije bila smiješna imao sam odvjetnika koji nije radi korupcije na sudu prošao, a zastupao je mog malodobnog sina ( 13 god ) kojeg je ujeo pas na školskoj eskurziji. . . i vidi čuda moj klinjo mora poslje 6god!! platiti psu odštetu od 8000kn što je uprljao zube od njega !!!!!!!!
nije tema al da imamo predožbu što nas čeka u parnicama s masoneriom.
pa nađimo načina da ih s*ebemo zajedno !!
Evidentirano
Sanjaj,sanjaj samo ne dok voziš!

fawlty82

• *
  • Vozi: Kawasaki ER-5
« Odgovori #57 : 15. Rujan 2011, 16:22:27 »

da podignem temu iz mrtvih, a imam isti slučaj. naime, i meni na er-5 je pukao kappin nosač ničim izazvan. na istom mjestu kao i u prvom postu. i sada da ne kupujem skroz novi set (nosač i kofer), a za novi kappa nosač je rok isporuke 2 mjeseca, da li paše na givi nosač postojeća kappa ploča, ako netko možda zna?

joke

• Vozi: Šta stigne
« Odgovori #58 : 15. Rujan 2011, 16:28:37 »

da podignem temu iz mrtvih, a imam isti slučaj. naime, i meni na er-5 je pukao kappin nosač ničim izazvan. na istom mjestu kao i u prvom postu. i sada da ne kupujem skroz novi set (nosač i kofer), a za novi kappa nosač je rok isporuke 2 mjeseca, da li paše na givi nosač postojeća kappa ploča, ako netko možda zna?

Givi i Kappa su dva imena za iste proizvode, samo se estetika razlikuje. Pogledaj na obe internet stranice pa češ vidjeti da su artikli istog serijskog broja ali različitog slova ispred broja, ovisno o brandu koji ga prodaje.
Evidentirano
Ponuda rabljenih motocikala i skutera iz programa "Staro Za Novo" http://www.njuskalo.hr/trgovina/yamahapb

www.facebook.com/yamaha.pribudic.borcic

fawlty82

• *
  • Vozi: Kawasaki ER-5
« Odgovori #59 : 15. Rujan 2011, 19:46:56 »

znaš što pričaš. pogledao proizvode, čak imaju identične pdf-ove sa šiframa i jednih i drugih. onda givi nosač it is...  8)
samo se nadam da će izdržat malo duže nego prošli...  :misli:

joke

• Vozi: Šta stigne
« Odgovori #60 : 16. Rujan 2011, 09:21:28 »

znaš što pričaš.

Sa 15 godina prakse bilo bi čudno da je drugačije  8)
Evidentirano
Ponuda rabljenih motocikala i skutera iz programa "Staro Za Novo" http://www.njuskalo.hr/trgovina/yamahapb

www.facebook.com/yamaha.pribudic.borcic

Super Jura

• Vozi: GSA, Versys
« Odgovori #61 : 16. Rujan 2011, 10:48:47 »

znaš što pričaš. pogledao proizvode, čak imaju identične pdf-ove sa šiframa i jednih i drugih. onda givi nosač it is...  8)
samo se nadam da će izdržat malo duže nego prošli...  :misli:

Nađi bravara i nek ti napravi od najobičnijeg komada željeza i držat će zauvijek  :palacgore:
Evidentirano
Odbacivanje tuđeg stava kao apriori neispravnog je osnov demokratije, i bojim se da je promatranje tuđih gledišta kao da su legitimna, ili ne daj bože usvajanje drugačijeg stava, to jest priznavanje da je neko drugi u pravu prečica ka komunizmu, odnosno fašizmu

strasilo

• šafran
  • Vozi: egzotičnu Suzu i najbržeg pocketa u Požegi
« Odgovori #62 : 16. Rujan 2011, 16:34:07 »

meni još nije pukao niti jedan nosač koji sam napravio ... ni bočni ni top .....  8) 8)
Evidentirano
Teško onom koji mora nekog drugog da unizi, da bi se on sam izdigao ili bolje rečeno da bi imao iluziju da se izdigao.

Došla su takva vremena da čovjek "danas kupi jaje, a sutra ga zna već sam snesti" jer je naučio preko interneta... LOOL

Masni

• **
« Odgovori #63 : 25. Rujan 2011, 20:10:45 »

ja nemam loših iskustava sa kappom i štoviše motor mi pao na nosač koji se ispigal. rukom ga poravnao i sve pet. po meni su kvalitetni. sto ljudi sto mišljenja
Evidentirano
 Str: 1 2 [3]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.114 sekundi uz 15 upita.