Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: [1]   Dolje

Autor Tema: COLAPIS ROCKFEST 18.-20.6. KAMANJE  (Posjeta: 1085 )

acidus

• *
  • Spol: Muški
  • Vozi: Golf IV
COLAPIS ROCKFEST 18.-20.6. KAMANJE
« : 23. Travanj 2010, 11:45:49 »

Pozdrav svim forumašima,da Vam predstavim projekt,organizatora Udruga mladih "Devedesete" te suorganizator PD "Vrlovka".

18.-20.6.2010` održati će se prvi Colapis Rockfest u Kamanju kraj Karlovca,uz besplatan kamp za one sa festivalskom kartom.
Festival se održava uz prekrasnu rijeku Kupu,po kojoj je dobio i ime jer Colapis na latinskom znači Kupa.
Osim glazbenog programa bit će dostupni i razni drugi oblici zabave,od sportskih sadržaja,raznih radionica do kupanja na Kupi.

PETAK:Kawasaki 3P,LET3,PANKRTI,Adastra
SUBOTA:Belfast Food,Vatra,PARTIBREJKERS,Ramirez
NEDJELJA:Lačni Franz,ZABRANJENO PUŠENJE,Dubioza Kolektiv

Prijave bendova za natjecanje bendova koji će nastupiti na demo stageu http://mixer.com.hr/?p=8508

pretprodaja karata: http://www.eventim.hr/portal/hr/music/festival/colapis_rock_fest/71363/

ili mobitele:
098/938-6256 Alen Furjanić
031/707-727 Mladen Jakšić (SLO)
040/418-000 Rudi Vlašič (SLO)

« Zadnja izmjena: 11. Svibanj 2010, 08:14:47 acidus »
Evidentirano

acidus

• *
Odg: COLAPIS ROCKFEST 18.-20.6. KAMANJE (BIKERS WELCOME)
« Odgovori #1 : 26. Travanj 2010, 13:47:25 »

bump #1
Evidentirano

Zlatko

• **
  • Vozi: GSX 750 EF 1984.
« Odgovori #2 : 26. Travanj 2010, 18:41:37 »

Sve je to lijepo, osim što se poklapate sa moto - susretom MK "Colapis Riders" u Ozlju... :paper:
Evidentirano
Zlatko, Secretary, Muddy Zagreb
Remember the time when sex was safe and motorcycles where dangerous..

acidus

• *
« Odgovori #3 : 07. Svibanj 2010, 17:24:20 »

Pokušali smo dogovoriti sa bajkerima iz Ozlja,ali nije bilo interesa sa njihove strane.
Taj vikend smo izabrali zbog toga jer završava škola,i zato jer nema drugi festivala u blizini.

Karte u prodaji na svim prodajnim mjestima EVENTIMA  i online na
http://www.eventim.hr/portal/hr/music/festival/colapis_rock_fest/71363/

U trodnevnu kartu uključen kamp i parking.
Cijena jednodnevne karte 80kn/11€,te festivalske karte 180kn(25€) do 15.05.
Nakon toga 95kn/13€ jednodnevna,i festivalska 215kn/30€ do 18.06.
Na dane koncerta jednodnevna 110kn/15€,ili festivalska 250kn/35€

Evidentirano

trxa

• **
  • Spol: Ženski
  • Vozi: moja guza je na suzi GSX 750 EF
« Odgovori #4 : 07. Svibanj 2010, 17:59:48 »

....ne kakaj....  :palacdolje: ....mi susret u tom terminu imamo već četvrti puta....po nekoj logici stvari, vi ste trebali naći drugi datum...mislim..to se inače tako radi...
..i to bi bilo fer...
....i molim te... kojih to koncerata  inače ima u okolici da niste mogli staviti koji drugi datum?.... bulazniš...a i brodski kamp će vam odnjieti dio ljudi koj bi možda, da je drugi datum, došli kod vas...
.... to se napravili nadajući se da će dio naših gostiju završiti kod vas... jako dobro....hvala...pravi ste susjedi...
Evidentirano
Katkad si vjetrobran,a katkad mušica.

KAD DODJE MOJIH 5 MIN MENI STANE SAT!

http://www.colapis-riders.hr/

jawalica

• **
  • Vozi: Jawa 350 chopper
« Odgovori #5 : 07. Svibanj 2010, 18:09:36 »

Svašta...."nije bilo interesa s njihove strane". Točno! Jer je jedina opcija vašeg pregovarača bila da MI promijenimo termin. Druga opcija uopće nije VAMA dolazila u obzir! A dali ste nam i  velikodušnu ponudu da radimo kod vas kao zaštitari!!!
Nadalje, pitam se koja je svrha ove besplatne reklame na motorima kad ovaj događaj nema nikakve veze s bikerima osim "vrlo inventivnog" BIKERS WELCOME!
Adimne?!? :misli:
Da niste i vi možda omogućili besplatan ulaz za bikere kao i Brodski rock kamp? :palacdolje:
Evidentirano
MK COLAPIS RIDERS  Ozalj

CHAGO!

• **
  • Vozi: bmw rt 800
« Odgovori #6 : 08. Svibanj 2010, 11:43:40 »

Svašta...."nije bilo interesa s njihove strane". Točno! Jer je jedina opcija vašeg pregovarača bila da MI promijenimo termin. Druga opcija uopće nije VAMA dolazila u obzir! A dali ste nam i  velikodušnu ponudu da radimo kod vas kao zaštitari!!!
Nadalje, pitam se koja je svrha ove besplatne reklame na motorima kad ovaj događaj nema nikakve veze s bikerima osim "vrlo inventivnog" BIKERS WELCOME!
Da niste i vi možda omogućili besplatan ulaz za bikere kao i Brodski rock kamp? :palacdolje:
Zbilja su bezobrazni...."bikeri ne žele promjenit termin!?"...još su doveli "partiBREjkers"...zanima me hoće li platiti porez i radnu dozvolu toj muzičkoj grupi iz srbije....a mogli bi im malo pokazat i izrašetanu okolicu Karlovca...možda ovi i daju neku lovu za okrpit koju fasadu.

..još bi i da im čuvate red i mir za 100 kuna po glavi???
..bikers wellcome...?????
Stvarno ljudski bezobrazluk nema granica....
Evidentirano
BMW uber alles!<br /><br />Bilo bi ljepo da većina postova bude čak od cijele rečenice, uključujući predikat i subjekt, može čak i priloška oznaka ili objekt..to daje na veličini i ozbiljnosti. Muka me uhvati kad vidim odgovor u smajlijima, ko da je nepismen.

rus

• Vozi: Capo di tutti capi-Caponord
« Odgovori #7 : 08. Svibanj 2010, 18:57:57 »

hm,a očito imaju neke svoje kriterije  :mrgreen:ovo ne da je trebalo bit zaklj8učano več se nije trebalo ni nač na forumu :misli:
Evidentirano

Bandit

• ADMIN PIZDEK
  • Administrator
  • Vozi: Suzuki SV 1000 S
« Odgovori #8 : 09. Svibanj 2010, 11:25:07 »

Dobro jutro...da se nije našlo na forumu, nitko za ovo kaj se dešava ne bi ni znao.
Ovako je bar dio populacije bikera koja pohodi susrete upoznat sa činjenicama oko organizacije i "dogovora" oko termina.
Koliko se meni čini, topic ide u dobrom smjeru.
Evidentirano
Procjene vrijednosti motocikala (i drugih vrsta vozila i plovila) pri kupoprodaji, a za potrebe plaćanja poreza. Javiti se na pp, ili na procjena.plovila@gmail.com

Jelky

• Vozi: usporeno ali sigurno do cilja... yamaha ybr 125
« Odgovori #9 : 09. Svibanj 2010, 14:36:17 »

nebi ja bila ja kad nebi sad ode kakila pa čak i pod cijenu banna  :mrgreen:

u ovoj temi najvažnije od svega je da bikers welcome ide u zagrade a možda bi trebalo stavit i pod navodnike  :LOL:
cijene karata nema šta.. povoljne za bajkerski đep  :shock: :shock:
pokušavam dokučit u cijelom događaju po čemu su bajkeri dobrodošli  :misli: :misli:

meni je logično da se bajkeri pozivaju međusobno na MOTO susrete i da su tamo welcome a ovako mi izgleda skroz glupo pozivati bajkere na rock koncert u žblj organizaciji ciljano i s namjerom da budu tamo izloženi kao u cirkusu..  ne vidim poveznicu ili ti ga niđe veze nit s motorima nit s bajkerima ...osim eto vrste muzike.
to je kao da objaviš listu filmova o motorima na vratima kina i ispod napišeš bikers welcome  :LOL:
Evidentirano
AN AN AN ANNN ANNN ANNN ANNNN........... BAM BAM BAM BAM BAM ..........
SAČUVAJ ME BOŽE BUDALA A ZA DRUGO ĆU LAKO
Life goes on even without you & me ....da vrijeme liječi rane,samo još budale vjeruju...
UKRADENA KACIGA - http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,201316.0.html

brunoimotor

• *
  • Vozi: Hyosung gv 650
« Odgovori #10 : 09. Svibanj 2010, 20:28:29 »

....ne kakaj....  :palacdolje: ....mi susret u tom terminu imamo već četvrti puta....po nekoj logici stvari, vi ste trebali naći drugi datum...mislim..to se inače tako radi...
..i to bi bilo fer...
....i molim te... kojih to koncerata  inače ima u okolici da niste mogli staviti koji drugi datum?.... bulazniš...a i brodski kamp će vam odnjieti dio ljudi koj bi možda, da je drugi datum, došli kod vas...
.... to se napravili nadajući se da će dio naših gostiju završiti kod vas... jako dobro....hvala...pravi ste susjedi...

nemojte se bez veze sekirati niti jedan bajker koji dolazi na vaš skup neče iči tamo kod njih kad je kod vas svake godine dobro osim kiše. ja se nadam da če ove godine biti sunčano.vidimo se. :palacgore:
Evidentirano
MK REDOVNIK ULICE ZAGREB<br /><br /><a href=\"http://www.mk-redovnik-ulice.co.cc/\">www.mk-redovnik-ulice.co.cc</a>

2bad

• **
  • Vozi: yamaha DragStar1100
« Odgovori #11 : 10. Svibanj 2010, 21:33:26 »

ja sam ionak napravio plan!
Ja i ekipa idemo na ROCK FEST!

Tamo ćemo,
napastovati maloljetnice,
izviždati bendove,
razbiti organizatora,
popiti bačvu pive i pojesti 2 pijatrena u ćevapima sve to ne platiti još se popišat po razglasu
a za sve koji ostanu pokazat ćemo dlakava prsa da im uništimo ostatak djetinjstva!
Sve to planiramo do negdi 12-14h
Onda dolazimo u ozalj popit par pivi.
Ispovraćat se da moremo dalje pit
Sjest na binu uzet mikrofon i svima prepričat doživljaje od dopodne.
Kasne večernje sate provodit ćemo upoznavanju ljudi i djeljenju autograma.
 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A sad ozbiljno, svako ko ode s motorom gore ga može odma zapalit jer taj ionak nije motorist.
Motoristi su a taj datum kod ColapisRidersa u Ozlju!
Ili negdi drugdi na susretu, za ove koji neidu u ozalj 3:)

NARAVNO ONI NAJVEĆI BAJKERI ĆE OSTAT DOMA TAJ VIKEND JER IH ŽENA NE PUSTI PIT S DEČKIMA, TAKVIH NAS JE NAJVIŠE :(
« Zadnja izmjena: 11. Svibanj 2010, 09:32:49 2bad »
Evidentirano

Jelky

• Vozi: usporeno ali sigurno do cilja... yamaha ybr 125
« Odgovori #12 : 10. Svibanj 2010, 21:45:58 »

AJDE NEMOJ TAKO.....   čini se da je autor prvoga posta shvatio poantu i izbrisao znak bikers welcome u postu (iako je još uvjek u naslovu teme ) ... nadalje se da skuziti da je ovo samo obavjest o događanjima u blizini..
a sad ide dalje rasprava pošto se datumi i dalje poklapaju na to se ocito nemoze utjecat ali autor prvog posta poslje ovoga najvjerovatnije nece ocekivati veci broj bikera (ako iti toliko)
i da u pravu si... bikeri će ići na moto susret a NE na rock koncert (u većini slučajeva - pogotovo u ovom kad su na isti datum u blizini )
« Zadnja izmjena: 10. Svibanj 2010, 22:06:08 Jelky »
Evidentirano
AN AN AN ANNN ANNN ANNN ANNNN........... BAM BAM BAM BAM BAM ..........
SAČUVAJ ME BOŽE BUDALA A ZA DRUGO ĆU LAKO
Life goes on even without you & me ....da vrijeme liječi rane,samo još budale vjeruju...
UKRADENA KACIGA - http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,201316.0.html

2bad

• **
  • Vozi: yamaha DragStar1100
« Odgovori #13 : 10. Svibanj 2010, 21:48:41 »

AJDE NEMOJ TAKO.....   čini se da je autor prvoga posta shvatio poantu i izbrisao znak bikers welcome u postu (iako je još uvjek u naslovu teme ) ... nadalje se da skuziti da je ovo samo obavjest o događanjima u blizini..
a sad ide dalje rasprava pošto se datumi i dalje poklapaju na to se ocito nemoze utjecat ali autor prvog posta poslje ovoga najvjerovatnije nece ocekivati veci broj bikera (ako iti toliko)
i da u pravu si... bikeri će ići na moto susret a NE na rock koncert (u većini slučajeva)

pa šta, pozvao je bajkere, zna se kak se bajkeri ponašaju među lokalnim pućanstvom...
POPIT POJEST I PO....JEL...JAHAT...

Sad baš idem....
Muhahahahaha

a + TOGA NEBI JA BIO JA DA NE NAPIŠEM NEKAJ NEUKUSNO.
Evidentirano
 Str: [1]   Gore

Stranica je generirana za 0.112 sekundi uz 17 upita.