Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 [2]  Sve   Dolje

Autor Tema: Keeway focus ili piaggio zip  (Posjeta: 1953 )

4rijeke

• Spol: Muški
  • Vozi: SVE
Odg: Keeway ili piaggio
« Odgovori #25 : 21. Ožujak 2006, 02:46:34 »

Ovo donekle izjednačava problem performansi 2T i 4T agregata.

Glede izjave od 4rijeke, za kojeg sam mislio da je ipak kompetentniji sudeći po izjavama ostalih, prosudite sami usporedbom doljnih slika, pažnju usmjerite na agregat, vilice i ostale bitne stvari i onda i slijepac vidi da su skuteri isti

2T i 4T u istoj kubikaži i istom broju cilindara NIKAD nisu isti i nemoj se sramotiti a što se tiče moje kompetentnosti u vezi izjave o različitosti tih skutera, ona proizlazi iz servisa u kojem se oba motora rade a ne iz usporedbi sličica na kojima se koriste dvije iste plastike

znaš, ja na mitsubishiju imam hella farove....jel to znači da je mitsubishi u stvari VW :palacgore:

jaooooooooo, gdje bi nam bio kraj da svatko priča samo ono što zna..........
Evidentirano
POZDRAV SVIM BIKERIMA - BEZ OBZIRA KOJI I KAKAV (ili nikakav) MOTOR VOZILI I KAKVU GOD NOSILI KAHLICU NA GLAVI

joke

• Vozi: Šta stigne
« Odgovori #26 : 23. Ožujak 2006, 00:38:27 »

Nemoj se ti sramotiti jer očito neznaš čitati hrvatski. Napisao sam da ograničenje od 50 cm izjednačava skutere, jer oba mogu postiči 50 km, tako da su pred zakonom jednaki. Sve ostalo je proizvod tvoje mašte.
Evidentirano
Ponuda rabljenih motocikala i skutera iz programa "Staro Za Novo" http://www.njuskalo.hr/trgovina/yamahapb

www.facebook.com/yamaha.pribudic.borcic

Sledgehammer

• Gost
« Odgovori #27 : 23. Ožujak 2006, 11:22:29 »

Poznanik uskoro, točnije oko 01. travnja, otvara novi Keeway salon preko puta AMK Siget, pa ćemo vidjeti...
Evidentirano

gogi

• **
« Odgovori #28 : 23. Ožujak 2006, 17:03:53 »

Piaggio zip 4t- uzmi jer po mojem mišljenju to je kvalitetan motor još je 4T to znači da malo troši, istina neće ići bogzna šta ali za grad bude bil taman :palacgore: ,serviseri su po cijeloj hrvatskoj i uvijek kvalitetni nemogu se požaliti na njih, i još k tome je jeftin dosta, ma nema nekih mana vidljivih :mrgreen:. Uglavnom po meni više pluseva bi dobija piaggio.Ali tu su i ukusi o kojima se ne raspravlja.

Za detaljniju analizu prvo nam moraš reći za ta ti treba , koliko bi ga vozio itd...itd...
Vjerojatno nisi čuo da se nova serija zipa proizvodi u kini, i to za njih rade te tvornice, među kojima je i keeway  :) Long live china
Evidentirano

M12

• **
  • Vozi: Kawasaki ER6n 2009. BIJELI PULSKE REGE!"!!!!!
« Odgovori #29 : 24. Ožujak 2006, 12:08:04 »

^^
sve je to isti šrot 50ccm .isto sr*nje drugo pakovanje.Bio on kinez ili ne :jesus:
Evidentirano
MK Libertas Riders!

tutankamon

« Odgovori #30 : 24. Ožujak 2006, 12:22:39 »

od kada je stupio novi zakon o ograničenju za 50 ccm svi su se izjednačili, a šta se tiče prodaje polovnih nastala je prava pušiona jer za male pare je bolje kupiti novo i gotovo. Keeway uz skuter odmah poklanja kofer a neki prodavači ulete sa kacigom i policom osiguranja i sve to ne dođe niti 10 000kn, a najobičniji Piaggio starta sa 15 000kn.
btw- za na posao ili u školu ne treba ubiti neku veliku lovu
Evidentirano
Nalazite se na moderatorskoj listi praćenja. :LOL:

r.e.!

• **
« Odgovori #31 : 24. Ožujak 2006, 12:59:43 »

bok sta je bolje za uzeti keeway focus 50 ili piagggio zip 50 4t?
Kupi ono što misliš da zaslužuješ :mrgreen: :mrgreen:
Evidentirano

4rijeke

• Vozi: SVE
« Odgovori #32 : 24. Ožujak 2006, 15:40:01 »

Nemoj se ti sramotiti jer očito neznaš čitati hrvatski. Napisao sam da ograničenje od 50 cm izjednačava skutere, jer oba mogu postiči 50 km, tako da su pred zakonom jednaki. Sve ostalo je proizvod tvoje mašte.

jednaki su samo po krajnjoj brzini i tu je početak i kraj.... a ostale razlike su činjenice s jedne strane i inzistiranje na tvojoj nespretno datoj izjavi (o izjednačavanju perfomansi) iako nije točna :)

za mene je tu kraj priče

živio ti meni
Evidentirano
POZDRAV SVIM BIKERIMA - BEZ OBZIRA KOJI I KAKAV (ili nikakav) MOTOR VOZILI I KAKVU GOD NOSILI KAHLICU NA GLAVI

jolly the roger

• Vozi: smijesne ljude gore dole po svom njezniku
« Odgovori #33 : 24. Ožujak 2006, 17:48:57 »

moram stat na strani 4rijeke...max brzina im je ista, al 4t ce ipak imati slabije ubrzanje a i pusit ce debelo na uzbrdicama od 2t masina
Evidentirano
PRODAJEM IZVORNO DOMAĆE ISTARSKO MASLINOVO ULJE
 Str: 1 [2]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.083 sekundi uz 15 upita.