Dečki se samo smiju imaju nevjerojatno pozitivan pogled na svijet i događaje, i mislim da je to najbolji recept za preživljavanje. Njima je to samo jedna super zabava i avantura. Nikakvih problema sa motorima, jedino mu je malo propustil dihtung na transalpu. A svoje motore obožavaju, veli on: My best beautiful girl. Better than girl. I love it.
http://www.africamototour.com/EN/welcome.html
Na ovakvom putovanju se mog susresti zbilja zanimljivi ljudi. Što veće društvo to bolje. Može se nasmijati svemu i svaćemu. Ali mislim da izgled ova dva Španjolca govori više od 1000 riječi.(u pozitivnom smislu).
Neznam dali je primjereno da ubacim par svoih slićica????
1. slika. /Suzuki/Švicarac koi je već 20 mjeseci na putu po cijelom svijetu,(sad je na povratku u Švicarsku)
2. slika. /Nissan Terano/Cura i dečko iz Njemačke putuj već 4 mjeseca po Africi.
3. slika. /Inveco kamion/ Bračni par oko 55 godina iz Njemačke , putuju po Africi već 6 godina, kčerka ide u srednju školu i svaki put kad ima praznike doputuje avionom do njih.
Prićao sam sa svima, i zbilja su super zanimljivi i zbog takvih ljudi isplati se napraviti takvo putovanje kao YESSI.
YESSI nadam se da će mo opet uskoro čitati ovako zanimljiv putopis.