Mislim da buš jako teško to izvel sa zecom u jednom danu. Ćul sam da taj motor uopće nije adekvatan za tako duga putovanja, dosta te izmori, a i čul sam od jednoga moga frenda frend kaže da su to jednostavno prevelika naprezanja i za vozača i za takav motor uopće. Kažu da bi mogal motor zakuhati na kilometražama duljim od 500km.
Ma daj koji ti je...pa samo gasssss....ne znam zašto u tvom slučaju korisitit autoput? ZG-KA, cesta je sada popravljenja i stavljen je novi asfalt gotovo po cijelom dijelu (dobro, osim dijela od Jaske do KA), al taj dio i nije bio toliko u k...dalje od KA do RI, pa di ćeš Bogte koristit autoput? Pa to je raj za motore, ne znam jel još u našoj državi ima bolje ceste za propeljati se (i brže i sporije) kako god okreneš! Jest da na nekim dijelovima asfalt je u k., al tu smanjiš i opet dalje. Od RI-do Karlobaga, jebate pa to je pista, jel pratiš ostale teme na forumu? Mislim da nemam tu kaj previše dodavati.
Dugo nisam išal od Karlobaga do Gospića, al koliko se sjećam cesta je manje više mrak (mene tamo uvijek iznenadi koliko ima ravnice u Lici), a relacija Gospoć-D1 pa do Plitvica pa za Karlovac je isto ok, samo praši. Eventualno na dijelu D1 (Plitvice-Karlovac) mogu biti gužve petkom popodne i nedjeljom na večer kada se Slovenci vraćaju u Bosnu, a ko Bosanci nedjeljom na večer vraćaju u Sloveniju

Po mojoj procjeni ovak ti je:
ZG-KA: 0,5 h
KA-RI: (uz janjetinu u Rimu - to je je malo selo na cesti prema RI): 3 sata
RI-Karlobag: sat i pol uz kavicu u Senju
Karlobag-Gospoć: možda sat (već se dugo nisam vozil, pa odokativno pucam), a mogli bi ti pomoći ovi iz MK Otočac ili MK Gospoć (btw, jel tamo ima koji motor koji nije R tip

)?
Gospoć-Plitivce-Karlovac: recimo 3 sata uz pivu na Plitvicama
I opet KA-ZG pol ćuke...dakle ukupno: 9,5 sati ak sam dobro zbrojil?
I značli kreneš u 10 ujutro i u 8 na večer još doma uspiješ pogledati vremensku prognozu za drugi dan.
Evo, vremena sam ti pisal onak kako sam se ja vozil dok sam tek kupio zeca. Inače, rado bi ti napisal za koliko se odvozi ova tura kada je na nož, al glupo mi je jer znam da bu me netko poklopol i napisal: pa kaj toliko dugo?

Znači, prvi lepi sunčan ili polusunčan dan, u prvu i samo gassssssssssss

Sretno!