Sad 14.06 idemo nas trojica par dana za Dubrovnik,Cavtat sve do Prevlake, a na povratku Split,Šibenik,Biograd (tu ćemo bit par dana) pa Zadar i preko Obrovca i Plitvica za Zagreb!
Dubrovačko-neretvanski dio smo provezli prije tri godine kad smo krenuli prema Makedoniji, ali smo na kraju ostali u CG nekoliko dana, što zbog želje da vidimo Crnu Goru, a ne da samo projurimo kroz nju (tu sam Gashi ostala dužna putopis

), a što zbog CG "sindroma" (bi mi, al' nam se nije dalo

). I bili smo malo kratki s vremenom, na kraju krajeva.
Ove godine budemo ponovili gradivo i napokon posjetili i Makedoniju.
Prošle godine obišli smo i Cres-Lošinj-krk , isto lijepa tura, u biti nemreš fulat kud god kreneš po lijepoj našoj !!
Putešestvije po otocima su još u planu, možda i to "odradimo" u narednim tjednima prije GO. Za sad je samo Krk "osvojen"
Za sljedeću godinu planiramo Vukovar,Osijek,vinkovce do Iloka i kad to odfuram onda mogu reć da sam lijepu našu obišao uzduž i poprijeko kaj se kopnenog dijela tiće!!! 
Do VK "skoknem" kod rodbine na palačinke u jednom popodnevu ako idem solo, čim nas je dvoje ili više odmah i više vremena treba. Naročito ako se u pol ljeta počastimo "uskršnjim doručkom" (šunkica, sir, jaja i hren) u "Dvoru" u Đurđevcu....e, tad su svaka benzinska i birtija do ulaza u kuću "naše", a "potrošnja" nam drastično poraste

Držim vam fige da vas posluži lijepo vrijeme, ova tura koju planirate u lipnju je vrlo zgodna, dođe mi da se pridružim