Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje  

Novosti:

Str: 1 2 [3]  Sve   Dolje

Autor Tema: ZG->RI->Karlobag->Plitvice->ZG  (Posjeta: 1607 )

legajuana

• **
  • Spol: Muški
  • Vozi: Versulju
Odg: ZG->RI->Karlobag->Plitvice->ZG
« Odgovori #50 : 20. Svibanj 2010, 18:44:27 »

Od ZG do Duge Rese 5,5
Od Duge Rese do Delnica 6,7
Od Delnica do Karlobaga 6,7 (tu sam stao na pola sata)
Od Karlobaga do Korenice 6,0
Od Korenice do ZG 6,8

znači radio je cijelo vrijeme dok si ispijao kavu  :mrgreen: :mrgreen:

koma1

• Vozi: beverly 400 ie
« Odgovori #51 : 20. Svibanj 2010, 19:00:03 »

:LOL:
Evidentirano

3alfa3

• Vozi: Z750 '10
« Odgovori #52 : 20. Svibanj 2010, 20:45:34 »

Da, hladila se turbina  :LOL:
Evidentirano
A weekend wasted isn't a wasted weekend

mladen59

• Vozi: HONDA CBF 600 S 2008 g.
« Odgovori #53 : 21. Svibanj 2010, 10:56:42 »

Da, hladila se turbina  :LOL:
Nikad ne razmišljam koliko potroši motor, dogovorim s ekipom turu , natočimo na Tifonu tankove do vrha i peri , sad dal je litra više ili manje , ko ga j...e , jednom se živi i treba
guštat dok možeš jer život je prekratak da bi me j....a litra benzina više ili manje. Zato ne razmišljaj o potrošnji, toči i vozi !!!!! :palacgore:
Evidentirano
BOLJE S BICIKLOM U KURVANJE,
NEGO S MERCEDESOM NA POSO

Dawg

• **
  • Spol: Ženski
  • Vozi: Rola: Pilotira...
« Odgovori #54 : 21. Svibanj 2010, 13:12:22 »

Sad 14.06 idemo nas trojica par dana za Dubrovnik,Cavtat sve do Prevlake, a na povratku Split,Šibenik,Biograd (tu ćemo bit par dana) pa Zadar i preko Obrovca i Plitvica za Zagreb!

Dubrovačko-neretvanski dio smo provezli prije tri godine kad smo krenuli prema Makedoniji, ali smo na kraju ostali u CG nekoliko dana, što zbog želje da vidimo Crnu Goru, a ne da samo projurimo kroz nju (tu sam Gashi ostala dužna putopis :oops:), a što zbog CG "sindroma" (bi mi, al' nam se nije dalo  :wink:). I bili smo malo kratki s vremenom, na kraju krajeva.
Ove godine budemo ponovili gradivo i napokon posjetili i Makedoniju.

Citat:
Prošle godine obišli smo i Cres-Lošinj-krk , isto lijepa tura, u biti nemreš fulat kud god kreneš po lijepoj našoj !!

Putešestvije po otocima su još u planu, možda i to "odradimo" u narednim tjednima prije GO. Za sad je samo Krk "osvojen" :)

Citat:
Za sljedeću godinu planiramo Vukovar,Osijek,vinkovce do Iloka i kad to odfuram onda mogu reć da sam lijepu našu obišao uzduž i poprijeko kaj se kopnenog dijela tiće!!!  :palacgore:

Do VK "skoknem" kod rodbine na palačinke u jednom popodnevu ako idem solo, čim nas je dvoje ili više odmah i više vremena treba. Naročito ako se u pol ljeta počastimo "uskršnjim doručkom" (šunkica, sir, jaja i hren) u "Dvoru" u Đurđevcu....e, tad su svaka benzinska i birtija do ulaza u kuću "naše", a "potrošnja" nam drastično poraste  :mrgreen:

Držim vam fige da vas posluži lijepo vrijeme, ova tura koju planirate u lipnju je vrlo zgodna, dođe mi da se pridružim  :wink:  :palacgore:
Evidentirano
Grrrrrrl power!
Super je što toliko ljudi ima troznamenkasti IQ, jedini je problem što imaju decimalni zarez nakon prve znamenke.

mladen59

« Odgovori #55 : 21. Svibanj 2010, 16:57:57 »

Dubrovačko-neretvanski dio smo provezli prije tri godine kad smo krenuli prema Makedoniji, ali smo na kraju ostali u CG nekoliko dana, što zbog želje da vidimo Crnu Goru, a ne da samo projurimo kroz nju (tu sam Gashi ostala dužna putopis :oops:), a što zbog CG "sindroma" (bi mi, al' nam se nije dalo  :wink:). I bili smo malo kratki s vremenom, na kraju krajeva.
Ove godine budemo ponovili gradivo i napokon posjetili i Makedoniju.

Putešestvije po otocima su još u planu, možda i to "odradimo" u narednim tjednima prije GO. Za sad je samo Krk "osvojen" :)

Do VK "skoknem" kod rodbine na palačinke u jednom popodnevu ako idem solo, čim nas je dvoje ili više odmah i više vremena treba. Naročito ako se u pol ljeta počastimo "uskršnjim doručkom" (šunkica, sir, jaja i hren) u "Dvoru" u Đurđevcu....e, tad su svaka benzinska i birtija do ulaza u kuću "naše", a "potrošnja" nam drastično poraste  :mrgreen:

Držim vam fige da vas posluži lijepo vrijeme, ova tura koju planirate u lipnju je vrlo zgodna, dođe mi da se pridružim  :wink:  :palacgore:
Hvala na lijepim željama !!!! :palacgore: Kaj se pridruživanja tiće, nema frke ak te ni "strah" s tri pedesetgodišnjaka i nekaj sitno !! :misli: :D :palacgore: U Đurđevac sam prodal KLE prije dvije godine , pa sam kod čovjeka išo na picokijadu s dečkima ili kad smo onuda prolazili ! Ove godine sumnjam da bu nekaj kad je Pevec u banani!!  :palacgore:
Evidentirano

Dawg

• **
  • Spol: Ženski
  • Vozi: Rola: Pilotira...
« Odgovori #56 : 22. Svibanj 2010, 00:10:14 »

Hvala na lijepim željama !!!! :palacgore: Kaj se pridruživanja tiće, nema frke ak te ni "strah" s tri pedesetgodišnjaka i nekaj sitno !! :misli: :D :palacgore:

Nije mi bila namjera nametati se, nego samo potvrditi privlačnost te vaše ture, da ne bi bilo zabune  :wink:
A straha ne bi bilo sad kad je "mamac" bačen, samo termin ne odgovara. Možda jednom...ako trojicu 50 (i nekaj sitno) godišnjaka nije strah onoga u mom potpisu  :mrgreen:
Evidentirano
Grrrrrrl power!
Super je što toliko ljudi ima troznamenkasti IQ, jedini je problem što imaju decimalni zarez nakon prve znamenke.

mladen59

« Odgovori #57 : 22. Svibanj 2010, 08:40:40 »

Nije mi bila namjera nametati se, nego samo potvrditi privlačnost te vaše ture, da ne bi bilo zabune  :wink:
A straha ne bi bilo sad kad je "mamac" bačen, samo termin ne odgovara. Možda jednom...ako trojicu 50 (i nekaj sitno) godišnjaka nije strah onoga u mom potpisu  :mrgreen:
Potpis i avatar su "opaki" nema kaj !!!!( možda kamuflaža ) :shock: :D Nema straha ,malo šale !!! :palacgore: Da, tura je super i prvi puta idemo na više dana, do sada smo odrađivali samo jednodnevne ture do 700km !! Vidim da Ti se dopala Lošinjska tura. Išli smo:ZAGREB-STARA RIJEČKA-LOVRAN-BRESTOVA-POROZINA-CRES-MALI LOŠINJ i nazad KRK-KRIŽIŠĆE-JELENJE-STARA RIJEČKA-ZAGREB. Po Cresu i Lošinju napravljena je nova cesta ko stara Karlovačka (jedan mali dio je stari) , a voziš se po hrptu, pogled na obe strane fantazija !! Treba krenuti malo ranije ujutro , dosta vremena izgubiš zbog trajekta pogotovo ak Ti ode pred nosom ko nama pa čekaj drugi!! Treba iskoristit 6. mjesec dok još nisu gužve, ak će ih uopće biti ?!  :palacgore: :palacgore:

Evidentirano
 Str: 1 2 [3]  Sve   Gore

Stranica je generirana za 0.115 sekundi uz 15 upita.