...ne. Saznat će se ako Majstor napravi zaokret u tom smjeru. Zasad su stvari kao na postavljenim slikama, ali nikad se ne zna...
...najavio sam da će ići sporo. Na redu je sic...
rep odličan,jel to od neke talijanske egzotične jurilice?
...MV Augusta. Nisi prepoznao od prve, slabo gledaš slike motora...
...gixxera za sebe slaže čovjek koji nema vremena za forumašenje (poput mene, a i vas ). Gledajući kako se projekt razvija, pitao sam ga mogu li ja motor prezentirati sa par fotki i evo, one su tu. Prostor gdje je trenutno smješten je tijesan i slabije osvjetljen pa bolje od priloženog se nije moglo.
@makazica: zadnja vilica je od gixxera vodenjaka. Preporuka: proučiti encikopediju "starih" motora, da se tamo svašta vidit. I čudi me da ti Strašilo nije odgovorio prije mene. Da i on obnovi pogavlje o Gixxerima? @mac.airbrush: nije izvjesno da će motor biti mat-crni (jednobojan). Lako moguće da ta vilica ode na poliranje, ali i da se ugradi druga (mono sa VFRa).
da ti budem iskren, čudim se i ja... ali ionako trujem po svim temama, pa reko da bar jednu ostavim da bude kako treba...
...za materijal sa slike iz ove teme znam da nije kupljen na uglu Bauerova-Martićeva (imaju tamo veliki izbor i povoljne cijene) nego je odnekud naručen. Kada saznam, stavim u odgovor.
di se može nabaviti ovakav materijal za sic, kako se zove i koliko otprilike košta?
jeli cep carbon ili folija?