opa chalac , vec si si na ti sa husom nego , pretpostavljam da je klanjac bio dosta mokar ... dugi si ti speljal
makaki ima damir par snimki u povjerenju dogovor je bil da se nas trojica na pol brega bacamo s motora trebal si vidit kak se calcu ego podignul kad je nakon pol vure skužil da je jedino on uspel otpeljat taj jebeni uspon jedino
sad mi je zal kaj ja nisam isel ja sredio struju na orionu ... sutra jos ulje natocim , danas ga ispustio ... ali nekaj nije u redu ... nekaj lupka u masini , mozda u dlavi , mozda bregasta
a jel bilo puno " buda buda buda buda ... "
A kaj da ja sad tu velim...pa svi ste mi godinama govorili da bum se ziher bolje vozil na Husi!
A sad šutite kako se naslađujete Čalinom mučenju na 550 kad počnu kiše i mokri tereni? Imao je on bravura i na DRZu ali se ipak na filmićima vidi da je to onaj stari Čala. Spuštanje u trećem filmiću, pogled nakon zapinjanja u četvrtom.. S ovakvim motorom u ovakvoj ekipi po meni nije dobio prolaznu ocjenu.
Spuštanje je bilo planski takvo. Pogled standardan na tom mjestu A da je bilo sklisko bilo je.Cijelu subotu i nedjelju noć je padala.I da zmučil sam se poprilično,a i brada mi ne zgleda baš prelijepo(jedna me grana izula s motora)! I u pravu si daleko sam još od prolazne ocjene.Bolje je nego s DRZ-om,ali još daleko od dobrog.Učim pomalo Kak je umor prevladavao tak je i ritam padao.Konde mi fali ... jaaako. Ali sad bum trenkal malo više,a vi odmarajte!
Pogle kaj ti piše u potpisu ..... "nikad ne prčkaj po dreku , jer bu smrdil još više " ..... i zakaj to ignoriraš ? ...
a ja mislim da si ti samo malo ljubomoran
vrlo rado se priduzim sa smc-om na nekom asfaltnom dijelu
Da si mjenjao kad ti je bilo ponuđeno...